De beste Bitcoin-børsene i 2018

De beste Bitcoin-børsene

Kryptoer

Avgifter

 • Produsent: 0,0-0,1%; Taker: 0,1-0,2%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, JPY

Innskudd

 • Bank Wire

Det er en grunn til at Bitfinex konsekvent produserer de høyeste volumene av USDBTC-likviditet, og det er ikke bare på grunn av deres bransjebeste 3: 1 spotmarginkontoer. Bitfinex tilbyr en profesjonell handelsplattform med minimal ventetid, mange forskjellige kryptovalutaer som tilbys, og de laveste avgiftene for spotbørs på markedet.

Det kan være litt vanskelig å få dollarene dine inn på Bitfinexs Hong Kong-baserte bankkonto, men mange aktive handelsmenn setter ganske enkelt inn bitcoin. Amerikanske handelsmenn aksepteres ikke, og Bitfinex rynker pannen over den litt vanlige bruken av å bruke en VPN til handel.

På grunn av enorme volumer og deres relativt sofistikerte plattform, vil nye handelsmenn bli pålagt å sette inn $ 10.000 i fiat eller kryptokvivalent for å begynne å handle.

Bitstempel

Bitstamps btceur-likviditet er blant de høyeste i markedet. Pålitelig, enkel og med anstendige avgifter. Definitivt verdt en titt.

 • topp fem bytte etter volum
 • tilbyr tjenester til de fleste land
 • lave avgifter og topp fem kryptoer tilgjengelig

Kryptoer

Avgifter

 • Taker: 0,2%; Produsent: 0,0%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, SEPA, debetkort

BitStamp er et solid alternativ. For det første er det åpent for innbyggere i USA, Europa og mange tilleggsmarkeder også. Det gir veldig god likviditet på de viktigste kryptoene, nemlig bitcoin, ethereum, litecoin og ripple, og gebyrene er lave. Plattformen er veldig bare utbenet, og utvekslingsgrensesnittet tilnærmer en megling nærmere.


Beste samlede multicoinutveksling

Binance

Binance har blitt den markedsledende børsen når det gjelder likviditet, lave avgifter og antall kryptopar. De banebryter også når det gjelder innovasjon og verdifulle gave til kunder. Få 10% avslag på handelsavgiftene dine, eksklusivt for BitReview-kunder.

 • toppvolum på hundrevis av altcoins
 • øyeblikkelig 2 bitcoin daglig uttaksgrense på en e-post
 • Avgifter så lave som 0,05%

Kryptoer

Avgifter

 • .03-0,1%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • Bare krypto

Innskudd

 • Bare krypto

Wow, kom Binance ut av ingenting! Hjernebarnet til ex-okcoin CTO Changpeng Zhao, Binance rystet opp et multimarkedsbyttemarked som var veldig behov for en opprydding. Takket være de laveste prisene i kategorien, et stort utvalg av mynter, interessante kampanjer og en stabil plattform, har Binance vært i stand til å trone Poloniex og Bittrex som krypto til krypto-utveksling med mest volum på mest alle de populære kryptoassetparene.

En ekstra ingrediens for denne fantastiske suksessen er deres støtte for flere plattformer. Binance har applikasjoner i Android-butikken, med en iOS-app som kommer snart. I motsetning til Poloniex er det enkelt å handle på mobilen. Nettplattformen er like god som konkurrentene, og den har til og med utviklet en lynrask nedlastbar klient.

Beste bytte for leveraged trading

BitMEX

BitMEX har utviklet en kryptoderivat handelsplattform som støtter gearing på opptil 100: 1. Markedets høyeste handelsvolum. Få en eksklusiv 10% gebyrrabatt.

 • Leverer markedets toppvolum på futures og spotderivater
 • Lave avgifter på tvers av alle kryptoassets
 • Få opptil 100X utnyttelse

Kryptoer

Avgifter

 • Produsent: -,025%; Taker: .075%

Valutaer

 • Bare krypto

Innskudd

 • Bare krypto

Bitmex er den første kryptovalutaderivatbørsen, og tilbyr massiv innflytelse på en rekke kryptoasset-par i både spot- og futuresmarkeder. Leverages er høye (kan tilpasses fra 1.1-100X), gebyrene er mikroskopiske, og volumene er helt enorme.

Bitmex er 100% bitcoin. Innskudd er bare i bitcoin. All handel, til og med ikke-bitcoin-derivater, er sikkerhet i bitcoin. Dette tillater helt anonyme kontoer, selv om amerikanske handelsmenn ikke godtas, og det anbefales ikke å bruke en VPN. Bitmex er en ansvarlig bitcoin-borger, som samler uttak en gang om dagen, noe som hjelper både fra et sikkerhetsperspektiv og minimerer overbelastning i blockchain.

Bitmex er unik ved at den eksponentielle veksten ikke har undergravert støtten. Mye av støtten tilbys offentlig gjennom trollboksen, men e-post blir raskt også besvart. Dette kan veldig godt skyldes Bitmex unike støtte for bitcoininnskudd og uttak, noe som i stor grad minimerer transaksjonsomkostninger.

Runner Up: OKCoin

Beste utveksling for P2P-handel: LocalBitcoins

LocalBitcoins

Uansett hvor du bor, vil LocalBitcoins koble deg til bitcoin-selgere som vil imøtekomme lokale forhold for å sikre et mest mulig komfortabelt bitcoin-kjøp mulig.

Kryptoer

Avgifter

 • Sett av selger

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, ACH, SEPA, Paypal, debetkort, interac, kontanter, OKPay, perfekte penger, kun krypto, e-overføring, Neteller, Skrill, pengeoverføring

LocalBitcoins har uten tvil gjort mer for å spre bitcoin til hvert hjørne av kloden enn noen annen virksomhet. Modellen er enkel: localbitcoins er et marked som direkte forbinder lokale kjøpere og selgere, som kan gjøre transaksjoner uansett hvordan de vil, med den betalingsmåten de selv velger. Mens de tilbyr en sperremekanisme for online-utveksling, møter mange brukere faktisk ansikt til ansikt ved å bruke Localbitcoins omdømmehåndteringssystem, som samler tilbakemeldinger og antall transaksjoner for hvert medlem for å gi en tillitspoeng.

Det vakre med Localbitcoins er hvor lokaliserte transaksjonene kan være. De vanligste eller mest etterspurte innskuddsmulighetene på hvert sted er generelt tilgjengelige, da bitcoin-selgere er nøye klar over de lokale markedsforholdene og kravene. Avhengig av markedet kan Localbitcoins bli dyre, men det skyldes ofte mangel på håndgripelige alternativer.

Alle innskuddsmuligheter!

Alen

Cubits er en utmerket bitcoin-megling for eurosonemarkedene. Veldig intuitiv, rimelig pris og mange lokale innskuddsmuligheter.

 • Ofte oversett megling godtar mange valutainnskudd
 • Ekstremt enkel å bruke til rimelige avgifter
 • Mange innskuddsmuligheter tilgjengelig

Kryptoer

Avgifter

 • 0,9%

Målgruppe

 • Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Brasil, Canada, Kina, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, India, Italia, Japan, Liechtenstein, Malaysia, Malta, Mexico, Nederland, Norge , Polen, Portugal, Romania, Russland, Sør-Afrika, Sør-Korea, Sverige, Sveits, Thailand, Tyrkia, Storbritannia, Venezuela

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, SEPA, debetkort, OKPay, Neteller, Skrill

Cubits er en undervurdert bitcoin-megling som tilbyr en rekke innskuddsmuligheter som dekker rundt 20+ forskjellige markeder og valutaer. Cubits slår ut konkurrentene Coinmama og CEX ikke bare fordi de tilbyr lavere avgifter på kredittkortinnskudd, men på grunn av deres integrering av en rekke betalingsalternativer som er viktige utenfor EU, som OKPay og Skrill.

I motsetning til CEX er Cubits prisindeks ganske nær bransjekonsensus, så den oppgitte prisen er mer eller mindre allment akseptert.

Hold øye med Cashapp

Det amerikanske bitcoin-markedet har vært ganske mye dominert av Coinbase, som kom tidlig på markedet og samlet enorme volum av likviditet takket være det kjekke og brukervennlige produktet.

Skriv inn CashApp fra Square, som begynte å prøve en buy bitcoin-opsjon på applikasjonen. Det er et enormt forstyrrende potensiale her. Det er få søknader om pengeoverføring i verden som når et så stort publikum. Paypal er en. Square Cash er en annen. Ikke spill mot Jack Dorsey, bevæpnet med Square’s markedsverdi på $ 16b, og overfor et selskap i Coinbase som gjør den ene feilen etter den andre.

Suit and Tie Exchange

Coinbase

Forsikrede kontoer, enorme likviditetsvolumer og integrerte debetkort mot tvilsomme prioriteringer, overivrig etterlevelse og skitten støtte. Få $ 10 gratis på den beste bitcoin-utvekslingen i USA.

Kryptoer

Avgifter

 • Produsent: 0%; Taker: 0,25-0,1%

Målgruppe

 • Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Finland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Malta, Nederland, Norge, Polen, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA

Valutaer

 • USD, EUR, GBP

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, ACH, raskere betalinger

Coinbase er fortsatt den beste børsen i USA, uten tvil verden, for bitcoinhandlere. HOWEVA – Jeg bruker denne beste siden for å sende ut klager.

Husk at deres støtte har vist seg å være utilstrekkelig til å håndtere økt etterspørsel. Husk deres konsernsjefs irriterende vane med å legge ut meldinger på twitter som kan være i strid med hans eget selskaps uttalelser, og husk de konstante tjenesteavbrudd og fryser (bedre bør jeg merke meg).

Det som virkelig rister om Coinbase, er oppfatningen om at de (eller konsernsjefen deres mer spesifikt) prøver å undergrave bitcoin. Høres kontraintuitivt ut, ikke sant? Og fortsatt:

 1. De klager på kostnadene ved transaksjoner, som de selv uforholdsmessig bidrar til, men investerte ikke en krone for å lindre problemet før veldig sent.
 2. Det tok dem måneder å integrere segwit, og de har fortsatt ikke batch-transaksjoner (se punkt 1), men de fant tid til å gjøre dumme ting som å integrere cryptokitties.
 3. De overrasket markedet med en bitcoin kontantintegrasjon som forårsaket en økning takket være innsidehandel, og deretter et kollaps som uten tvil mistet mange av sine kunder mye penger.
 4. De fortsatte å støtte S2X hardgaffel mot samfunnets overveldende vilje, frem til det punktet at det mislyktes teknisk på en veldig offentlig og ydmykende måte, og krasjet ved lansering.
 5. Deres administrerende direktør lastet ut det meste av bitcoin for å kjøpe Ethereum, og det ser ut til å være ganske interessekonflikten som hjelper til med å forklare alt dette andre.

Men de er fortsatt den beste amerikanske bitcoin-utvekslingen, og ansettelsen av PR-ledere vil forhåpentligvis bidra til å forhindre noen av tingene ovenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector