DeFi Yield Protocol (DYP) eliminerer risikoen for hvalinterferens

DeFi Yield Protocol

DeFi Yield Protocol (DYP) er en ny type DeFi-plattform som søker å endre måten du tjener gjennom likviditet på Ethereum-smarte kontrakter. Oppriktig, utviklerne bak denne neste generasjons plattformen introdusere flere anti-manipulasjonsfunksjoner for å eliminere risikoen for at hvaler kaprer nettverket. Disse systemene bidrar til at belønningene fra nettets likviditet fordeles rettferdig til alle deltakerne.

Fordeler med DeFi Yield Protocol (DYP)

DYP introduserer en rekke avgjørende fordeler for sektoren som hjelper nye og erfarne investorer med å sikre høyere avkastning. Her er de mest bemerkelsesverdige funksjonene som sikkert vil tiltrekke investorer.

Anti Manipulation

Kjernen i DYP er et ønske om å gi alle nettverksbrukere en god sjanse til å tjene belønninger. Det er ingen hemmelighet at hval kan herje på markedet. Et perfekt eksempel på nylig hvalinnblanding er Sushi bytt fiasko. Dessverre byttet grunnleggeren alle tegnene sine for Ethereum og krasjet verdien av prosjektet på få sekunder. Det er akkurat dette scenariet DYP søker å eliminere.

I sin søken etter å fjerne disse bekymringene opprettet utviklerne et system som sikrer egenkapital i kontrollen av fondene på plattformen. Imponerende, denne protokollen fungerer både som en symbolsk prisstabilitetsmekanisme og som en integrering anti-manipulasjonsfunksjon.

Tjen hvelv

DYP introduserer Earn Vault-protokollen som distribuerer 75% av fortjenesten til likviditetsleverandører. De resterende 25% går inn i et token tilbakekjøpssystem designet for å legge til likviditet og opprettholde token prisstabilitet. Hver dag klokka 00:00 UTC prøver den smarte kontrakten automatisk å konvertere 276480 DYP til ETH.

Hvis dette av en eller annen grunn ikke er mulig fordi prisen på DYP påvirkes av mer enn -2,5, vil systemet fortsette å handle den maksimale mengden DYP for ikke å slippe tokens verdi. Derfra blir gjenværende beløp distribuert de neste dagene.

Åpenhet

DYP-belønninger distribueres automatisk til likviditetsleverandører. Plattformen fjerner all menneskelig inngripen. DYP-smarte kontrakter gir en rettferdig og gjennomsiktig distribusjon for nettverksdeltakere. I tillegg er hele nettverket bygget på desentralisering. Brukere får muligheten til å stemme på viktige oppdateringer via et styringssystem.

Maksimal sikkerhet

DYP legger vekt på digital sikkerhet. Plattformen garanterer kodingens stabilitet mot hackere via regelmessige revisjoner av sine smarte kontrakter og systemprotokoller. Feil koding har allerede kostet DeFi-investorer millioner. DYP-brukere får et ekstra lag av selvtillit på grunn av disse revisjonene.

Hvordan fungerer DeFi Yield Protocol (DYP)?


DYP er et DeFi-nettverk som er bygget oppå Ethereum blockchain. Ethereum er den beste DeFi-blockchain i verden for tiden. Utviklerne utnyttet Ethereums fulle potensiale. Spesielt ble DYP bygget ved hjelp av en rekke populære programmeringsspråk, inkludert HTML5, CSS3, Bootstrap og Solidity.

DYP Mining Pool

Imponerende får deltakerne i DYP-gruvebassenget en 10% bonus fra ETHs månedlige inntekt opptjent av bassenget. Utviklere har til hensikt å starte dette bassenget med fem millioner DYP-tokens. Disse tokens skal distribueres til gruvearbeidere som et insentiv til å bli med i bassenget etter plattformens lansering.

Utvalg av bassenger

Som en del av deres inkluderende strategi, DYP introduserer støtte for en rekke innsatsbassenger, inkludert DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT og DYP / WBTC POOL. Dette valget sikrer at brukere alltid har tilgang til verdifull likviditet når de ønsker å handle sine eiendeler. Kyndige investorer kan til og med stake over flere bassenger for å maksimere avkastningen på plattformen.

Yield Farming

DYP-brukere kan stake sine kryptoaktiva for å tjene DYP via en automatisk avkastningskontrakt. Yield farming er en annen populær DeFi-protokoll som fortsetter å finne veien inn i de fleste førsteklasses plattformer. Avkastning oppdretter fjerner banker fra utlånsligningen og erstatter dem med et desentralisert nettverk av brukere.

Når du gir gården din krypto, godtar du å låse eiendelene dine i smarte kontrakter, også kalt likviditetsbassenger. Hovedformålet med disse bassengene er å la andre kryptobrukere ta opp kortsiktige lån. Låntakerne betaler deretter tilbake lånene pluss renter. Alle tilbakemeldinger fra fortjenesten til den rentetjenende likviditetsmassen. I sin tur skaper dette enda mer fortjeneste.

En av de beste delene av Yield Farming er at det ikke nødvendigvis betyr noe når lånet ditt blir tilbakebetalt. Likviditetsbassenget tjener så mye fortjeneste at du blir tilbakebetalt i tide, uavhengig av når lånet ditt tilbakebetales. Annet overskudd og ny likviditet brukes til å sikre tilbakebetaling i tide.

DYP Token

DYP-token er en ERC-20-basert digital ressurs som fungerer som hovedstyrings- og verktøystoken for nettverket. Token kan brukes til å betale avgifter, stake i bassenger, sende og motta betalinger, og stemme på viktige nettverksoppgraderinger. I tillegg blir alle belønninger utbetalt i DYP-tokens.

ERC-20-tokens har det bredeste spekteret av interoperabilitet i kryptosektoren. Disse tokenbrukerne har en rekke lommebøker, børser, spill og andre unike økonomiske verktøy til rådighet. Det er over 200.000 ERC-20-tokens i omløp i dag, med flere inn ukentlig.

styresett

DYP har et desentralisert styringssystem som gjør det mulig for vanlige brukere å delta i retning av plattformens utvikling. Oppdateringer, nye tokentillegg, og om de skal distribuere eller brenne DYP-tokenbelønninger, er alle ting som brukerne stemmer om.

DeFi Yield Protocol (DYP) Presale and Token Sale

De DYP token salg er for tiden i gang. Spesielt solgte plattformen allerede 570 000 DYP-tokens (2 821,71 ETH) under hvitelisten & Forkjøpsrunde. Dette nivået av tidlig deltakelse signaliserer store interesser i markedet. Minimumsbeløpet for å delta i DYPs massesalg er 0,5 ETH og maksimalt bidrag er 100 ETH.

DeFi Yield Protocol (DYP) – Holde seg til prinsippene for DeFi

DYPs innføring av protokoller mot manipulasjon bidrar til å fremme det overordnede målet for DeFi, å fjerne sentraliserte makter fra økonomi og i stedet dele fortjenesten mellom brukerne. DYP oppnår dette målet med sin innovative fordeling av bassengbelønning og symbolstabilitetssystem. Av disse grunnene vil DYP sikkert se mer adopsjon de neste månedene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map