Den beste kryptovalutautvekslingen: En liste over de beste handelsplattformene

En kryptobørs er en spesifikk plattform der brukere kan selge eller kjøpe kryptoer for andre kryptoer eller fiat-valutaer. Siden kryptobommen har antall krypto-børser økt kraftig, og mange lurer på hvilken plattform som er best egnet for dem.

For å gjøre ting enklere for deg har vi samlet en liste over noen av de beste handelsplattformene som vil hjelpe deg med å finne det beste kryptokursutveksling. Du har kanskje hørt om de fleste av dem, men her vil du finne ut mer informasjon om hva de er og hvordan de fungerer.

CoinBox

CoinBox

CoinBox er en av de mest pålitelige og sikre børsene i kryptoverdenen, med det bredeste utvalget av kryptomynter. I tillegg til de 100 beste kryptovalutaene, inkludert de mest populære, som Bitcoin, Ethereum, XRP og andre, støtter CoinBox også alle ERC20-tokens. Totalt overstiger antallet tilgjengelige mynter som brukere kan kjøpe, selge og bytte nå 1500.

CoinBox posisjonerer seg som en skybasert kryptokurrency-lagrings- og utvekslingsapp med fokus på sikkerhet, hastighet og bekvemmelighet. Denne plattformen skaper behagelige forhold for å utføre operasjoner med kryptovaluta og overvåke prisene på alle kryptovalutaer og tokens.

Tjenesten er ideell for kjøp, salg, bytte og oppbevaring av mynter uten begrensninger og begrensninger. Nylig var det en mulighet til å selge krypto til bankkontoen din via SEPA direkte fra lommeboken.

I tillegg til å være tilgjengelig på iOS og Android, kan kundene bruke den fra nettleseren. Det er også den første appen i verden som gjorde kryptohandel tilgjengelig på Apple Watch.

CoinBox tilbyr brukerne god kundesupport. Svært kompetent og profesjonelt personale svarer på alle e-postene umiddelbart og løser problemer raskt.

Børsen har et unikt tilknyttet program, som gir muligheten til å motta opptil 45% provisjon av brukerens venners transaksjoner. Brukeren trenger bare å sende henvisningskoden til vennene sine, slik at de kan bruke den når de registrerer seg.

CoinBox kan skryte av flerspråklighet siden den støtter 35 språk.

CEX.IO

CEX.IO - beste kryptovalutautveksling

Hvis du er ny i kryptoverdenen og leter etter en enkel utveksling for å kjøpe eller selge digitale eiendeler, kan CEX.IO bli kåret til den beste kryptokursutvekslingen. Det er en London-basert kryptokursutveksling, og den ble etablert i 2013.

Brukergrensesnittet er veldig enkelt og lett å forstå. Derfor er det et perfekt valg for både nybegynnere og erfarne brukere. Børsen støtter for tiden 65 kryptovalutaer med forskjellige handelspar.

Fiat-valutaer inkluderer USD, EUR, GBP og RUB. CEX.IO er en av de sikreste børsene globalt. Den er fullstendig regulert i USA og registrert hos FinCEN, slik at brukerne kan være sikre på sikkerheten til deres data og midler.


Det er verdt å merke seg at de som er opptatt av å opprettholde sin anonymitet mens de handler krypto, bør sannsynligvis velge en børs som ikke håndhever KYC-identifikasjon. Du kan sjekke ut dette ingen KYC-bytteliste for å finne flere passende alternativer.

Binance

Binance - beste kryptokursutveksling

Binance er bokstavelig talt den største kryptokursutvekslingen etter handelsvolum. Når denne artikkelen ble skrevet, er det døgnåpne handelsvolumet på over $ 60 millioner. Bortsett fra å være den med det største daglige volumet, er Binance også en av de raskeste børsene. I 2018 hadde det angivelig kapasitet til å behandle 1,4 millioner transaksjoner per sekund. Dette tallet kan ha vokst med det økende antallet mennesker som bruker plattformen.

Binance er også førsteklasses når det gjelder sikkerhet. Dette er nødvendig fordi kundenes midler må være sikre med et så høyt transaksjonsvolum, så børsen investerer mye i sikkerhet. Selv om den har blitt hacket to ganger, er den fortsatt en av de sikreste, med oppgraderinger som følger hvert hack for å sikre at en lignende hack aldri skjer igjen. Binance støtter et stort antall kryptovaluta-handelspar med 9 fiat-valutaer.

eToro

eToro - beste kryptovalutautveksling

eToro er en sosial handelsplattform. Dette betyr at det tillater nye handelsmenn å lære av erfarne ved å faktisk kopiere sine handler gjennom kopi eller speil. Det er den mest fremtredende kryptobørs med denne funksjonen i verden. Den israelsk baserte børsen støtter handel med andre eiendeler bortsett fra kryptovaluta, inkludert CFD-er, aksjer, råvarer, forex, ETF og indekser.

Børsen kan skryte av å være brukervennlig med kunder fra over 140 land med forskjellige språk støttet. Derfor kan det være en av de dyrere børsene der ute. Den er fullt regulert og har en sterk tilstedeværelse i Europa og Storbritannia, noe som gjør den til en veldig pålitelig.

Coinbase

Coinbase - beste kryptokursutveksling

Coinbase er en kjent og hederlig kryptokursutveksling, som er basert i San Francisco, USA. I januar i år hadde plattformen 35 millioner brukere. Selv om det i utgangspunktet er en børs, vil Coinbase bringe så mange eiendeler til brukerne som mulig, ikke rart det raskt voksende antallet brukere på plattformen.

Nylig lanserte plattformen en eiendomsutstedelsesplattform som vil tillate utstedere å utstede digitale eiendeler med minimal involvering av Coinbase selv. Coinbase-kunder klager gjentatte ganger over høye transaksjonsgebyrer, men børsen har en meget høy sikkerhetsrangering og er fullt regulert i USA.

BitMEX

BitMex - beste kryptokursutveksling

BitMEX har markert seg som en crypto futures trading plattform, en rolle som ikke ofte ses i rommet. Det er dessverre en børs for avanserte handelsmenn, ettersom gearing (som den tilbyr) er ganske risikabelt. BitMEX tilbyr opptil 100 ganger gearing for handel med futures. Selv om dette forstørrer gevinsten fra handel, forstørrer det også risikoen som nye handelsmenn ikke er i stand til å redusere.

Når det gjelder sikkerhet, er BitMEX en av de sikreste børsene da den aldri har blitt hacket. Hvis du er en erfaren handelsmann som kan håndtere gearinghandel, er dette en børs å sjekke ut.

Kraken

Kraken

Kraken er en av de eldste kryptovaluta-børsene. Selv om det ikke er i nærheten av toppbørser som Binance, er det den eneste sentralen hvis sikkerhet aldri har blitt brutt i noen form.

Videre har den høy likviditet, med gebyrer så lave som 0% på noen av tjenestene. Det er imidlertid en ikke-forvaringsbørs (lagrer ikke brukernes midler). Brukergrensesnittet er ganske komplekst og derfor ikke egnet for nybegynnere.

Tvillingene

Tvillingebytte

Tvillingene er en av de nyere børsene. Den ble grunnlagt i 2014 av tvillingene Winklevoss og har nylig vokst til fremtredende. I motsetning til Kraken tilrettelegger Gemini ikke bare utveksling av kryptovalutaer, men gir også en forvaringslommebok og betalingstjenester. Sikkerhetsmessig har sentralen militære standard sikkerhetsfunksjoner, noe som er ganske bemerkelsesverdig.

Changelly

Changelly

Changelly er en virkelig eksepsjonell plattform som kan bli kåret til den beste kryptovalutautvekslingen. For det første er det den eneste sentralen som ikke krever KYC fra kunder under registreringen. Dette er ganske viktig, med tanke på at noen handelsmenn foretrekker å være anonyme, men de fleste børser tillater ikke det. Dessuten har den et større antall støttede eiendeler enn de fleste børser og er rask. Plattformen har lave avgifter, noe som gjør den til et sted å handle for detaljhandelsinvestorer.

Bitfinex

Bitfinex

Bitfinex er en kryptobørs som blir mer og mer populær. Plattformen er veldig populær på grunn av det lave minimumskjøpet, som er så lavt som $ 5. Børsen krever heller ikke kundeverifisering for kryptoinnskudd bortsett fra fiat-innskudd. Videre har den lave avgifter, som er 0,1% for market makers og 0,2% for market makers.

Konklusjon

Dette har vært vår liste med noen av de beste kryptovaluta-børsene du kan bruke. Du må gjøre din egen grundige undersøkelse for å finne utvekslingen som passer best til dine behov og prisklasse. Et av nettstedene som kan hjelpe deg i søket ditt kan være CryptoZink, da det er en liste over kryptovaluta-børser sortert etter 24-timers handelsvolum.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 21. januar 2020 og har blitt oppdatert for fullstendighet og sannhet i innholdet 16. februar 2021.

Utvalgt bilde: hackernoon.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map