Den store dragkampen mellom Bitcoins og Altcoins

krig bitcoin altcoin

Uansett hvor utdatert bitcoin har eller vil bli, kan ingen noen gang si at det ikke var først. Den høye tittelen “King Coin” er velfortjent, fordi bitcoin representerer den lille, lokaliserte stormen som til slutt skapte nok turbulens til å bli en sann tsunami av investorinteresse. Kryptovalutamarkedet, som nå kan skryte av en samlet kapitalisering på rundt 400 milliarder dollar, kan takke bitcoin for å fange og holde verdens oppmerksomhet i årevis, og bygge fart som en gang spedbarn prosjekter som Ethereum piggybacked på. Det er nå et yrende marked med altcoins som red inn på bitcoins coattails, med ambisjoner om å oppnå et høyt verdsatt symbol og blomstrende samfunn som deres vanlige patriark.

Disse altcoins, uansett hvor robuste eller imponerende nytteverdien deres er, vil alltid være nest etter bitcoin. En todeling i mer enn sentiment, det tekniske forholdet mellom bitcoin og altcoins fremhever også deres unike forhold. Bitcoin og praktisk talt hele altcoin-markedet har en nysgjerrig omvendt forhold—Når bitcoin stiger i fiat-verdi, faller altcoins. Erfarne kryptovalutainvestorer anerkjenner dette fenomenet og kan dra nytte av det, men det bør ikke betraktes som en garanti. For en mer informert handelsstrategi hjelper det å forstå drivkraften bak bitcoins mystiske forbindelse med altcoins den har skapt.

Hovedinvestering Medium

Bitcoin er de facto-valutaen for å investere i andre kryptovalutaer. Bransjen er fortsatt ung og riktignok lagdelt, og mangler den sømløse interoperabiliteten som blockchain angivelig kan oppnå, så bitcoin fungerer som en trakt for fiatpenger i det større altcoin-markedet. Det er få børser som tillater handelsmenn å koble til en fiat-bankkonto, men de selger bare de mest vanlige kryptovalutaene: bitcoin, Ethereum, og noen ganger Ripple eller Litecoin. Bitcoin er også enkelt å kjøpe på nettsteder som Localbitcoins.com eller utvinnes. For å investere i nyere altcoins er det et større utvalg av børser som opererer ved hjelp av bitcoin som et finansielt medium utelukkende.

Disse børsene er ikke lenger nisje, og kan tjene millioner av dollar i bitcoin hver dag uten å introdusere fiat i deres økosystem. Tradere må bruke blockchain-infrastruktur som lommebøker for å sende bitcoin til børsen, og så kan de bruke den til å kjøpe altcoins pålydende i BTC, som Stellar Lumens (XLM), Request Network (REQ), Cardano (ADA) og utallige andre. Når disse handelsmennene ønsker å stenge sin posisjon, selger de disse altcoinsene i bytte mot bitcoin. Derfor gir etterspørsel etter altcoins etterspørsel etter bitcoin. Mange foretrekker å beholde avkastningen i bitcoin i stedet for å overføre tilbake til fiat, hvis de kan, fordi de kan være raskere med å gjenopprette nye posisjoner når muligheter i altcoin-markedet oppstår. Denne oppfatningen snakker til den spekulative obligasjonen som bitcoin og altcoins deler.

Altcoins som en Bitcoin Booster

Det er mange måter å samle mer bitcoin på. Åpenbart kan man kjøpe det med fiat-penger fra en børs, eller til og med kontant, men for de som allerede har brukt alt de er villige til å tape, er det andre alternativer. Å kjøpe bitcoin lavt og selge det høyt er en måte, men det er vanskelig å oppnå. En risikofylt, men likevel mer innbringende metode er å investere i altcoins. Fordi altcoins og bitcoin påvirkes av nyhetssykluser og ikke på konkret, forankret verdi, kan folk bevege seg mellom altcoins og bitcoin for å få mer bitcoin. Dette oppnås via de bitcoinbaserte børsene som er nevnt tidligere.

For eksempel, Grunnleggende oppmerksomhetstoken kan nå en viktig milepæl som er angitt i veikartet, for eksempel utgivelsen av sin modige nettleser, og dermed sende prisen på BAT beviselig. Ved å selge bitcoin for BAT, kan handelsmenn ta en posisjon med bitcoin som får betydelig mer i samme periode enn bitcoin selv. Altcoins er generelt billigere når det gjelder fiatpenger enn bitcoin, så deres bevegelser oppover (eller nedover) er mer uttalt. Med en 2BTC-investering som stiger 50%, kan en kunnskapsrik handelsmann tjene 1BTC (tilsvarende $ 10.000 i dagens priser) på få timer.

Dette funksjonelle og spekulative forholdet, så vel som de sentimentale og økonomiske forskjellene mellom dem, er grunnen til at bitcoin og altcoins spiser hverandre på en syklisk måte. Det kan nesten sammenlignes med et aksjemarked der folk kan kjøpe “blockchain-aksjer”, men når de selger aksjen får de et aktivum som i hovedsak speiler bevegelsene i hele markedet, i stedet for kontanter. En eldre og mye dyrere mynt, når det er bitcoins “tur” til bom, tar det mye mer penger og volum å flytte, og slår styrke fra alle, men de mest elastiske altcoins.

Kamp mot Bitcoin

Noen altcoins kan ikke betraktes som ‘alternative’ lenger. De har differensiert seg, bevist brukssakene sine eller på annen måte stolt på sterk underliggende verdi for å motstå trekk fra den allmektige bitcoin. Selv om det fremdeles er et faktum at en krasjende bitcoin også bringer hele markedet ned, er det et barometer for kryptovaluta-sentiment, men korrelasjonen med noen altcoins er sterkere enn med andre. Ethereum har for eksempel en ligning for verdiproposisjoner fjernet fra bitcoin, og det har vært kjent å avvike fra bitcoins diagram ofte.

Kommende mynter, og til og med noen som ennå ikke er utgitt, vil sannsynligvis også demonstrere motstand mot trendene med bitcoin. NEO, for eksempel, er som Ethereum, men støtter opp noen av feilene som gjør utviklingen på ERC20 til en usikker innsats. En del av motstandskraften til NEO er også det innehavere tjener utbytte, i form av GAS, som også brukes til å drive smarte kontrakter bygget på plattformen. Markedet vil også vitne om en mengde nye tokens utstedt i det kommende året – mange med sterke brukstilfeller designet for å resirkulere verdi og skape sine egne økonomier, i stedet for å kapitulere for bitcoins alvor..

Blant dem inkluderer de fremtredende deltakerne Coinseed, som hjelper folk med å investere i kryptokurver ved å bruke reserveendringen de samler inn (digital eller fysisk), og deretter bygge en portefølje som kan sammenlignes med andre. HoToKeN er en annen lovende oppstart som allerede er i bruk i Thailand, og som fremmer en sunn verdisyklus mellom forhandlere og deres kunder. For å opptre som advokater på sosiale medier, legge ut bilder og andre spesifikke verdiskapende aktiviteter, vil forhandlere belønne HTKN som kan innløses for rabatter i butikkene sine. Fungibilitet med detaljvarer er nyttig for kunder som til slutt blir belønnet for merkevarelojalitet, men også for butikker som får både lojalitet og forretning.

Det tar ikke mye for verdien å unnslippe kryptovaluta. Imidlertid, med intelligent utvikling som belønner alle deltakere likt, kan blockchain-prosjekter forsvare seg mot spekulative utstrømninger ved å tilby samme slags insentiver til å låse verdien i stedet. Strømmen til dette unge markedet er fortsatt vill, men de skjærer også gjennom berggrunnen og blir mer forutsigbare. Den siste generasjonen av kryptovalutabedrifter demonstrerer dette imponerende, og verden venter med ventet å puste på at de skal modnes, og kanskje en dag kaste kongen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me