Dette er de mest givende Bitcoin-kranene i september 2020

Bitcoin kraner

Bitcoin kraner er en enkel måte å få Bitcoins i de minste enhetene kjent som Satoshis. Spesielt for de som har interessert seg for kryptovalutaer og Bitcoin, kan de være en fin måte å tjene noen gratis kryptoer på. Noen av kranene tilordner bare bestemte mengder Satoshis til deltakernes kontoer innen lengre tid, mens andre krever at de gjør noen aktiviteter, for eksempel å se annonser, ta undersøkelser osv..

Denne artikkelen fremhever de mest givende Bitcoin-kranene du kan bruke for å få noen Satoshis gratis, og hvis du henger deg lenge nok, kan du ende opp med å få nok Bitcoins til å eksperimentere med BTC-transaksjoner eller gjøre andre interessante ting som kryptofolk bruker Bitcoin til.

Noen kan kreve at du registrerer deg mens andre ikke gjør det. Uansett hvilken interesse du har, er det gratis Bitcoins for alle, og følgende kraner vil kunne møte din interesse. Nok av å snakke, la oss nå komme rett inn i det. Her kan du finne de mest givende Bitcoin-kranene fra september 2020.

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Dette er en BTC-kran eid av et gruveselskap, de aller gutta som er ansvarlige for å bringe nye Bitcoins i omløp. Det forklarer hvorfor de gir ut så mye gratis Bitcoins. Gratis Bitcoin lar deg få BTC hver time. Videre har den spill og ukentlige lotterier, noe som fører til flere Bitcoins. Myntene dine lagres trygt i en lommebok, og transaksjonsgebyrene er betydelig lave.

Hvis du holder deg lenge nok til å tjene opptil 30 000 Satoshier, vil du begynne å tjene en daglig sammensatt rente på 4%. De belønner deg også sjenerøst for henvisninger, det vil si at hvis du deler henvisningskoblingen din med vennene dine og de bruker den til å registrere deg, vil du bli belønnet med 50% av timelønnen og 25% av det de tjener i renter. Med 18 millioner brukere av denne Bitcoin-kranen og minst 10 millioner brukere hver måned, kan ikke dette nettstedet være mer legitimt.

Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin er en flott BTC-kran på grunn av at du ikke trenger å vente en stund etter å ha fullført en oppgave for å starte en annen. Når det gjelder denne kranen, kan du starte en ny oppgave så snart du fullfører en, og dermed sette ingen begrensninger på inntektene dine. Betalingsfrekvensen reduseres også til 15 minutter i stedet for en times intervall noen kraner har, slik at du kan tjene oftere enn andre.

Du kan motta så mye som 5000 Satoshier per krav med en automatisk daglig rente på 5%. Dette sikrer at inntektene dine multipliseres ved å gjøre nesten ingenting. De tilbyr også en 50% livstidshenvisningsbonus for alle de som registrerte seg med henvisningskoblingen din, og du kan ta ut inntektene dine når som helst uten kostnad.

FreeBitcoins.com

Dette er en annen veldig givende Bitcoin-kran som ble bygget med tanke på nybegynnere. Hvis du er ny i kryptorommet og ønsker å tjene litt Bitcoins enkelt, er dette stedet for deg. Selv om det hovedsakelig er for Bitcoin, tilbyr kranen nå gratis Clamcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, DigiByte og Monero.


FreeBitcoins.com beviser at Bitcoin kan tjenes på en morsom måte ved å spille spill, og du trenger ikke å registrere deg for en konto. Det er en av få som gir opptil en hel Bitcoin bare for å besøke nettstedet hvert tiende minutt. En kul ting med dette nettstedet er at det ikke bare lar deg tjene flere kryptovalutaer, men det gir deg også muligheten til å enkelt bytte mynter rett i kranen uten å måtte bytte. Dette kan ikke være mer nybegynnervennlig.

Hva mer? Du får 50% provisjon for hver venn du refererer til, og kan når som helst trekke inn inntektene dine gratis i lommeboken.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens er en av de best betalte Bitcoin-kranene i kryptorommet. Brukere kan tjene en belønning på opptil 4000 Satoshier ved å spille spill og andre aktiviteter på nettstedet.

Den har også en mobilversjon for både Android- og iOS-enheter. Dette gir deg friheten til å fortsette å tjene gratis Bitcoins på farten uansett hvor du er så lenge du er med mobiltelefonen din. Kranen belønner brukere på timebasis, slik at du kan tjene en betydelig mengde Bitcoins hver dag.

Moon Bitcoin

Moon Bitcoin er blant de mest givende Bitcoin-kranene. Som freebitcoins.com tilbyr den belønninger i Ethereum og Litecoin i tillegg til Bitcoin. Denne kranen gir brukerne frihet til å velge hvilke kryptokurver som skal motta belønninger.

Det er mange bonuser på kranen, og brukerne kan kreve belønning hvert 5. minutt. En annen kul ting med denne kranen er at du har frihet til å bestemme hvor ofte du krever belønning. Jo lenger du blir per økt, jo mer krever du, og bare du kan bestemme hvor lenge du blir.

Konklusjon

Dette er de beste og mest givende Bitcoin-kranene vi kunne finne, og hvis du leter etter hvor du kan tjene noen gratis Bitcoins, se ikke lenger.

Utvalgt bilde: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector