Dette er de mest givende kryptokranene i februar 2021

kryptokraner

Bitcoin kraner eksisterer som en enkel måte å få kryptovalutaer gratis. Det er dusinvis av dem på internett som alle kan få tilgang til og få favorittkryptovalutaene sine uten å betale for dem. På noen nettsteder må du utføre noen få oppgaver for å få krypto i retur, mens det på andre er alt du trenger å gjøre er å snurre et hjul eller begge deler.

Mens alle kryptokraner tilbyr gratis kryptovalutaer, er noen bedre enn andre. I denne artikkelen vil vi gjennomgå de som gir mest belønning. Enten du bare snurrer rattet eller utfører oppgaver, kan du være sikker på at disse kranene gir deg den beste godtgjørelsen.

Gratis Dogecoin

gratis dogecoin - en av de beste kryptokranene

Dogecoin har nylig tatt kryptovalutaområdet med storm. Mange mennesker har plutselig utviklet interesse for kryptovaluta etter at den samlet 300% på en dag. Hvis du er en av slike mennesker, og du vil få litt DOGE gratis, Gratis Dogecoin er stedet å gå.

Denne kranen gir ut Dogecoin utelukkende og er en av de beste. Med den kan du vinne opptil 145000 DOGE i et enkelt spinn. I dollar kan du vinne hele 15 dollar på en time, og du kan spinne hver time for å vinne mer. Denne kranen har også et henvisningsprogram der du kan tjene 50% av det du henviser til fra spinnene dine. Du får også en gratis lodd hver gang en av henvisningene dine snurrer hjulet. Du kan velge å få Dogecoin levert til din personlige lommebok hver uke, eller du kan trekke den manuelt i lommeboken.

Bonus Bitcoin

beste kryptokraner

Med denne kranen kan brukere tjene opptil 5000 Satoshier hvert 15. minutt når de snurrer på hjulet. Det krever ingen oppgaver, bare spinn, og er en av de mest sjenerøse Bitcoin-kranene online. Henvisningsbonusen betaler deg 50% av hva dine henviste venner tjener for livet. Kranen legger til 5% av den totale lommeboksaldoen på kontoen din hver natt så lenge du gjør minst ett krav hver dag.

Gratis kran

FreeFaucet - en av de beste kryptokranene

Dette er en av kryptokranene i flere valuta som gir ut både Bitcoin og altcoins. Å få kryptovaluta er like enkelt som å klikke på kravknappen på nettstedet. Gratis kran støtter for øyeblikket 17 kryptoer. Disse inkluderer de beste, som Bitcoin, Ethereum, XRP, og den nylig populære – Dogecoin. Du vil enkelt finne en av favorittene dine blant dem.

En ting som skiller dette nettstedet er at det ikke bare gir deg gratis krypto, men det gir utdanning om kryptovalutaer slik at du kan finne ut mer om denne bransjen. Du kan tjene mer ved å delta i noen få enkle oppgaver, for eksempel spørreundersøkelser, visning av annonser osv.

Freebitcoin.io

beste kryptokraner

Hvis du søker etter de mest givende Bitcoin-kranene, kan du absolutt ikke ignorere denne. Freebitcoin.io gir deg så mye som $ 300 i Bitcoin på en time; alt du trenger å gjøre er å spinne. Det garanterer også en 50% bonus på henvisningsinntektene dine, som er en betydelig bonus med tanke på hvor mye de kan tjene. Du tar ut Bitcoins i din personlige lommebok når du når minimumsbeløpet uten problemer og bruker det til hva du vil.

Moremoney.io

Som navnet tilsier, denne kranen betaler bokstavelig talt mer enn de fleste i rommet. I en times spinn kan du vinne $ 500 i Bitcoin. Det er en 25% henvisningsbonus for deg hvis du henviser vennene dine til kranen og de begynner å tjene, men det er enda mer. Du kan få mer Bitcoin ved å utføre enkle oppgaver, for eksempel å besøke korte lenker, fullføre PTC og tilbudsvegger. Det er ingen grense for hvor mye du kan tjene med denne kranen fordi du kan spinne så mange ganger du foretrekker og henvise så mange venner du vil.


Allcoins.pw

Leter du etter en lommebok med flere valutaer? Allcoins.pw er en av de beste. Som navnet antyder, er det en kran for alle mynter, men de fleste belønningene betales i Bitcoin. Det er den klassiske kranen og også den automatiske kranen. Du kan spille flere spill for å vinne BTC, som du enkelt kan konvertere til andre kryptovalutaer i kranen hvis du vil. Det er også en funksjonalitet for gruvedrift Monero, som også utbetaler gruvebelønninger i Bitcoin. Belønninger kan trekkes tilbake til FaucetHub eller din personlige lommebok.

ES-kran

Dette er en av de velkjente kryptokranene som støtter 13 kryptovalutaer som kan fås gratis. Den har et kort kravintervall på 5 minutter, noe som betyr at du får spinne oftere og potensielt tjener mer. I motsetning til mange kraner, må du løse en captcha i stedet for å snurre et faktisk hjul. Bortsett fra kryptovalutaer, har kranen sine egne mynter kalt ES-mynter, som du også kan tjene og enkelt konvertere til noen av de støttede kryptovalutaene. Du kan delta i offerwalls og PTC for å tjene mer, og du kan gruve din egen krypto. Coinbase-brukere trekker gratis ut belønningene sine.

Firefaucet

Firefaucet gir gratis belønninger i 8 kryptovalutaer, nemlig Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Dash, Tron, Zcash og Digibyte. Du blir belønnet hovedsakelig for å utføre enkle oppgaver som spørreundersøkelser, offerwalls og se på spill. Videre kan du få prestasjonsbelønninger og en rekke andre, samt henvisningsbonuser for alle vennene dine som du legger til kranen. Du kan enkelt trekke tilbake belønningene dine når som helst.

Konklusjon

Dette er høyt betalte kryptokraner du kan bruke til å skaffe deg noen gratis digitale eiendeler i februar 2021. Enten du er ny i kryptokurver eller bare ønsker å få litt mer uten å betale for dem, vil disse kranene hjelpe deg med å nå målet ditt. Det er kanskje ikke mye, men gjør ikke vondt å gjøre morsomme ting og bli belønnet for det, så prøv det.

Utvalgt bilde: thecareercookbook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector