Dogecoin kranliste: Beste måter å tjene krypto på

Dogecoin kran

En Dogecoin-kran er den enkleste måten å få gratis DOGE. Det er en rekke av dem over internett som alle kan bruke. Noen av dem krever bare at du trykker på en knapp med jevne mellomrom, mens andre ber deg utføre få oppgaver. Belønningen du får fra dem, varierer også. I denne artikkelen vil vi diskutere de mest givende av disse Dogecoin-kranene du kan bruke til å få litt gratis krypto.

Allcoins.pw Dogecoin kran

Allcoins.pw er en av de mest givende kranene. Det er en lang liste over kryptovalutaer, inkludert Dogecoin, Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Du kan kreve DOGE hvert sjette minutt ved å bare klikke på en knapp. Mellom spinnene kan du tjene flere mynter ved å spille spill, tilby vegger eller bruke autokranen.

Denne kranen gir også en generøs 50% provisjon på henvisningens inntekt. Du kan dele henvisningskoblingene dine med venner og invitere dem til å bli belønnet. Videre kan du bruke kranen til å bryte Dogecoin hvis du ønsker å tjene enda mer. Du kan enkelt laste ned Command Miner og la den kjøre i datamaskinens bakgrunn. Dette bryter Dogecoin på autopilot mens du gjør andre ting. Det er absolutt verdt å prøve hvis du ønsker å få en god mengde gratis Dogecoin fra en kran med litt moro lagt til.

Fly-Dogekran

Dette er en av de mest fantastiske DOGE kraner. Det har betalt ut over en million Dogecoin siden oppstarten. Med denne Dogecoin-kranen kan du vinne opptil $ 200 i DOGE hver time. Når du registrerer deg, kan du bare klikke på knappen og rulle. Du kan rulle etter hver time for å tjene mer. De kjører også et tilknyttet program som betaler deg 20% ​​av DOGE ditt tilknyttede selskap tjener. Det er også et HI-LO-spill du kan spille for å multiplisere DOGE.

Du kan ta ut Dogecoin når du vil, men kranen betaler deg renter hvis du lar den ligge i kranen. Betalinger sendes til fly-mart.com og konverteres til poletter til gjeldende gjeldende priser. Kanskje det kuleste med denne kranen er at du kan bruke den til å ta kryptolån gjennom lokale bankoverføringer. Dette er en av de beste Dogecoin-kranene du kan finne på nettet, så du bør prøve det.

FireFaucet

FireFaucet er et annet sted å få litt gratis Dogecoin. I likhet med Allcoins.pw tilbyr den belønninger i andre kryptovalutaer. En bemerkelsesverdig ting ved denne Dogecoin-kranen er at det ikke er noe tidsintervall mellom spinn. Dette betyr at du kan spinne så mange ganger du vil uten å måtte vente enda et sekund. Selvfølgelig øker dette inntjeningspotensialet ditt betydelig.

Kranen betaler også brukerne en 20% provisjon når de henviser folk til å bruke kranen. De har rett til kommisjonen for livet så lenge henvisningene fortsetter å tjene. Det er flere bonuser og mange andre måter å vinne flere Dogecoin på. Disse inkluderer Daily Rank Rewards, Daily Achievements og levels. Betaling sendes direkte til din private lommebok på forespørsel når en terskel er nådd. Det er 9 kryptovalutaer som støttes i det hele tatt, så du kan tjene hvilken som helst annen krypto du vil ha, bortsett fra Dogecoin. Prøv det for å tjene DOGE og andre favoritt digitale eiendeler.

ESFaucet

ESFaucet er nok en utrolig Dogecoin-kran. Teamet bak det ønsker å legge krypto i hendene på alle med denne kranen. Det er derfor ikke rart at det er så sjenerøst. Med det kan du tjene Dogecoin hvert 5. minutt. Mengden krypto generert tømmes over tid, men det er måter å kompensere på. Du kan tjene ekstra ved å samle ES-mynter som kan innløses for Dogecoin eller annen kryptovaluta som støttes.

Det er også daglige bonuser å vinne, pluss 20% provisjon. For alle du henviser til kranen med lenken din, tjener du 20% av inntektene sine. Et veldig interessant aspekt av denne kranen er at den har en Android-app som du kan laste ned og kreve gratis Dogecoin på farten. En iOS-app er fortsatt under utvikling for at alle skal få tilgang til flere eiendeler uansett hvor de er. Det er ingen unnskyldning for ikke å få litt gratis Dogecoin med ESFaucet.

Kranekrypto

Kranekrypto er den siste Dogecoin-kranen vi vil vurdere. Dette er en annen multi-crypto kran som gir andre eiendeler i tillegg til Dogecoin. Det er flere måter å tjene på denne kranen. Du kan bare kreve gratis krypto hvert 40. minutt, som er den enkleste måten. For å øke inntektene dine, kan du se annonser, delta i undersøkelser og tilbudsvegger.

Faucetcrypto tilbyr også 25% provisjon når du henviser venner til nettstedet. Dette er en annen enkel måte å tjene mer passivt på. Når du tjener nok, kan du legge inn en forespørsel, og kryptoen din blir sendt direkte til din personlige lommebok. Andre tilgjengelige kraner inkluderer Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin og mange andre. Gå på Faucetcrypto og begynn å tjene gratis Dogecoin. Det er allerede nærmere en million mennesker som bruker kranen daglig, og du kan være en av dem.

Konklusjon

Dette er de hotteste Dogecoin-kranene der ute. Dogecoin har blitt en favorittkryptovaluta, og alle vil ha noe, spesielt på grunn av DOGE-prisendringer de siste månedene. Du kan prøve noen av disse kranene eller til og med alle for å få litt Dogecoin og andre kryptovalutaer i lommeboken. Lykke til og ha det gøy med å samle kryptoaktiva for fremtiden.

Utvalgt bilde: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me