DYP Maksimere fordelene med Yield Farming Protocols

avkastningsbruk

Hvis du vil ta din DeFi-investeringsstrategi til neste nivå, må du forstå avkastningen og hvilke plattformer som gir de beste fordelene. Avling oppdrett har blitt et vanlig trekk i markedet for sent. Som med all ny teknologi må du imidlertid DYOR (gjøre din egen undersøkelse) for å oppdage hvilke plattformer som gir de beste avkastningene.

Hva er avkastning?

Du kan tenke deg avkastning oppdrett som utviklingen av staking. Det pleide å være at brukerne bare ville investere kryptovalutaen deres når de validerte transaksjoner på Proof-of-Stake-nettverk. Snart utviklet denne strategien seg til andre former for innsats, for eksempel likviditetsbassenger og oppdrett. I dag er det mange grunner til at en bruker satser kryptoen sin. En av de mest populære årsakene er avling.

Yield Farming vs. Staking

Du hører ofte begrepene staking og oppdrett brukt om hverandre. Spesielt er dette feil. Den kritiske forskjellen mellom staking og avlsdrift er APY og låseperioder. Avling oppdrett gir lavere APY enn å sette kryptoen din på de fleste plattformer. Staking bassenger krever imidlertid mye lengre låsing enn avling. I de fleste tilfeller har bøndene korte krav til låsing, hvis noen. Av denne grunn er det vanlig at oppdrettsprotokoller introduserer en form for tidlig uttaksstraff for å forhindre at brukerne umiddelbart kaster bort token for oppdrett..

Hvordan Yield Farming fungerer

Avkastningsbruk fungerer på samme måte som å sette kryptoen din. Spesielt må du godta noen form for låsing og sette inn kryptovalutaen din i et oppdrettsbasseng. Disse midlene er da tilgjengelige for nye prosjekter eller andre brukere, avhengig av plattform. Spesielt får du belønninger for oppdrett i bassengtegn. Pool-tokens kan øke i verdi når mer likviditet kommer inn i oppdrettsprotokollen. Derfor kan du tjene ekstra avkastning når dette skjer.

Det finnes et par forskjellige typer avlingsprotokoller i markedet for tiden. Den mest populære formen for oppdrett er desentralisert utlån. I dette scenariet godtar du å låse finansieringen i et oppdrettsbasseng som andre brukere kan låne mot.

Disse kortsiktige lånene tilbakebetales med renter. Denne tilbakebetalingen strømmer tilbake i bassenget, og øker likviditeten enda mer. I sin tur øker bassengets tokens i verdi. Disse systemene slår sammen alle brukernes midler i oppdrettsbassenget. Denne strategien garanterer at långivere mottar tilbakebetaling av lån i tide, uavhengig av om låntakeren oppfyller sitt ansvar.

Fordeler med avkastning

Avling oppdrett er så populær fordi det gir betydelige fordeler for markedet. For det første er det greit å gjøre. Du trenger ikke teknisk forståelse i de fleste scenarier. Av denne grunn er det mye tryggere enn å handle for nye brukere. Foruten å undersøke fordelene til plattformen du har tenkt å handle på, trenger du bare å forstå låseperioden og belønningene.

Siden det er færre risikoer og generell avhengighet av investorens handlinger, gir avkastningsoppdrett mer jevn belønning til investorer kontra handel. I tillegg har avkastningsoppdrett vist seg å tilby høyere avkastning for nye brukere sammenlignet med handel. Hvorfor bruke uker på å lære handelsstrategier når du bare kan dyrke kryptoen din og begynne å tjene belønninger i dag.

Risiko for avkastning

Det er viktig å nevne at avling oppdrett ikke er perfekt. Det er noen risiko som brukerne bør være klar over før de deltar i disse nettverkene. For det første må du passe deg på svindlere som lover umulige utbetalinger. Hvis ROI høres for bra ut til å være sant, er det det.

Omvendt må du også være oppmerksom på teppetrekk. Et teppetrekk oppstår når et firma fjerner all likviditeten fra et basseng uten å varsle brukerne på forhånd. Dessverre er teppetrekk altfor vanlig i markedet og lar investorer holde posen.

Inflasjon er den viktigste risikoen for avlsoppdrett på dette tidspunktet. Inflasjonstrusler er nært forestående i markedet på grunn av hvordan oppdrettsbassenger fungerer. Husk at hver gang noen tilfører likviditet i bassenget, utstedes flere tokens. Problemet her er at disse tokenutstedelsene har begynt å forvride tilbudet og etterspørselsbalansen. I sin tur påvirker disse utstedelsene markedsverdien av disse tokens.

DYP introduserer en deflatorisk DeFi-protokoll

DeFi Yield Protocol utviklere har kanskje funnet den beste måten å bekjempe avlingens største fiende med sin nye deflatoriske styringsstruktur. I motsetning til konkurransen integrerte DYP forskjellige deflasjonsprotokoller for å opprettholde tokenverdier.

For eksempel konverterer nettverket automatisk DYP-tokens til ETH daglig. Denne strategien reduserer tilgangen på DYP og styrker verdien. I tillegg er DYP den første DeFi-plattformen som lar deg satse DeFi-tokens og få belønningene dine utbetalt i ETH. Begge disse systemene tar sikte på å redusere DYPer i omløp og styrke nettverkets underliggende blockchain, Ethereum.

DYP Yield Farming

DYP støtter et utvalg av oppdrettsbassenger for tiden. Det er automatiserte avlsoppdrettskontrakter for DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT og DYP / WBTC. Best av alt, oppdrettsgebyrene dine går tilbake til samfunnet fordi de mates inn i likviditetsbassengene.

DYP Token bruk

DYP-token spiller en viktig rolle i nettverket. Dette token fungerer som det primære styringstokenet. Brukere kan stemme på presserende nettverksproblemer når de har DYP-tokens. Jo mer DYP du eier, jo større vekt har du på godkjenning eller nektelse av nettverksoppgraderinger, ekstra bassenger eller avgiftsendringer.

Ekte styresett

Hver dag etter ferdigstillelse av DYPs deflasjonsprotokoll, må samfunnet bestemme hva de skal gjøre med ukonverterte DYP-tokens. Samfunnsmedlemmer stemmer om de skal brenne disse tokens eller omfordele dem via likviditetsbassengene. På denne måten har DYP-brukere mer å si i nettverkets retning og prosjektets tokenverdi.

DYP – Ikke all avling er like

DYP tar kaken når det gjelder brukervennlighet og samfunnsengasjement. Deres deflatoriske styringsmodell er først i markedet. Hvis det lykkes, kan du forvente at denne formen for deflatorisk styringsmodell ser utbredt bruk fremover. For nå, DYP-brukere nyte sunne avkastning takket være deres evne til å beskytte prosjektets tokenverdi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me