En nybegynnerveiledning for kryptovaluta i dagshandel

dagshandel

Kryptovaluta er digitale penger som de siste årene blir enormt populære blant investorer som en spekulativ eiendel. Det er en virtuell og desentralisert valuta som kan brukes som et byttemiddel. Mange kryptovalutaer har dukket opp de siste årene og fått investorenes oppmerksomhet. Noen av dem er Ethereum, XRP, Litecoin og NEO. Mange selskaper som IBM, Microsoft og Square aksepterer nå disse kryptovalutaene som betalingsmåte. I tillegg planlegger andre selskaper som Tesla også å akseptere populære kryptoer, som Bitcoin, som betalingsmåte.

Disse kryptovalutaene har blitt en grunn til bekymring for regjeringen på grunn av deres høye volatilitet og desentraliserte natur. Imidlertid fortsetter det å tiltrekke seg et stort antall investorer hvert år. Det er mange tilsynelatende årsaker bak en så enorm popularitet av kryptovaluta, og en av dem er sikkerhet. Mange kryptovaluta lommebøker tilgjengelig på markedet er veldig trygge, og noen kan ikke bryte seg inn på kontoen din og stjele Bitcoins.

Hvorfor bør du velge handel i løpet av dagen?

En av de beste måtene å investere i kryptovaluta er handel i dag. Intradagshandel refererer til en handelsstrategi der investorene kjøper og selger eiendelene samme dag. Denne typen handel har blitt ekstremt populær blant aksjehandlere med ankomsten av raske, praktiske og billigere nettmeglere. Det er mange gode grunner til å velge handel i løpet av dagen med kryptovalutaer. Verdien av kryptokurver bestemmes ut fra global etterspørsel og tilbud. Så, intradaghandel reduserer risikoen for å miste natten over på markedet fra handelsmenn på den andre siden av verden.

Videre krever denne typen handel en næringsdrivende å ha god grunnleggende kunnskap om eiendelene og selve markedet. En annen stor fordel er høyere avkastning når den kombineres med en effektiv handelsstrategi. Bortsett fra det, anses markedet for kryptovalutaer som Ethereum og Bitcoin som umoden. Selv om det er mange erfarne investorer i markedet, er det mange mennesker som er nykommere i kryptovalutahandel. I motsetning til aksjemarkeder blir det mye vanskeligere å forutsi kryptovalutamarkedet på grunn av dets umodne natur. Derfor gjør intradaghandel det mulig for handelsmenn å investere bare i en viss periode på dagtid og selge aksjen etter at målet er oppnådd.

Hvordan velge kryptovaluta for handel i dag?

Det første spørsmålet til enhver nybegynner er hvordan velge krypto for dagshandel? Hvis du er nybegynner, kan det være en vanskelig oppgave å velge kryptovaluta for dagshandel. Det er mange ting du bør huske på før du velger en kryptovaluta for handel. Selv om vi allerede har noen av de beste kryptovalutaene som Bitcoin som vi kan bruke til dagshandel. Imidlertid har markedssituasjonen en tendens til å endres over tid, og en kryptovaluta kan også se en nedadgående trend etter en lang oppadgående trend. Det er enda viktigere å vite for daghandlerne, da prisen på kryptokurver kan se forskjellige trender på forskjellige dager.

Følg indikatorer: Markedsindikatorer hjelper handelsmenn til å ta de riktige beslutningene til rett tid. En intradag-næringsdrivende må kunne overvåke og gjøre analysen av de kortsiktige prisbevegelsene.

Følg nyhetene: Nyheter kan ha stor innvirkning på det samlede kryptovalutamarkedet. Den gode nyheten om kryptovaluta kan øke verdien mange ganger. Dårlige nyheter kan derimot påvirke kryptovalutaprisen negativt. Et av de siste eksemplene er de siste nyhetene om at Tesla-selskapet investerer 1,5 milliarder dollar i Bitcoin og planlegger å godta det som en betalingsmåte. Elon musk støttet også ideen om å investere i kryptovaluta for å slå inflasjonen i stedet for å holde kontanter. Dette førte til en økning i verdien av Bitcoins som berørte 56000 USD.

Likviditet: Likviditet refererer til hvor raskt du kan kjøpe og selge kryptovalutaen for lovlige betalingsmidler eller fiatpenger. Likviditet er en annen stor faktor du må huske på før du investerer i kryptovalutaer. Høy likviditet sikrer at du kan kjøpe eller selge kryptovaluta når som helst. En høy flytende kryptovaluta betyr også at den kjøpes og selges i volum, noe som betyr at du kan handle i kryptokurver uten å påvirke prisen.

Hvordan begynne å handle i kryptovaluta

handelKilde: AdmiralMarkets

Aksjemarkedene er regulert av et reguleringsorgan i mange land i verden. Dette er imidlertid ikke tilfelle med kryptovalutaer. De fleste kryptovalutaer i markedet er løst regulert eller har ingen regler i det hele tatt. Derfor er det lettere for nykommere å komme inn på markedet og begynne å handle. Det blir lettere for en næringsdrivende å begynne å investere i aksjemarked for intradaghandlere. Det første du må gjøre før du begynner å handle i Bitcoin, er å gjøre en grunnleggende og teknisk analyse av markedet. Grunnleggende analyse refererer til å evaluere og bli kjent med kryptovalutaen og selve markedet.

På den annen side refererer teknisk analyse til å evaluere eiendelen og markedet ved hjelp av matematiske og statistiske faktorer. Disse faktorene inkluderer historiske priser på kryptovaluta, nylige trender i markedet og mønstre i prisbevegelsen. Å opprette en konto på en kryptovaluta-utveksling er den neste tingen å gjøre før du starter Bitcoin-handel.

Det er mange kryptokursutvekslinger i markedet der du kan opprette kontoen din og begynne å handle. Noen av de beste kryptovalutautvekslingene er Binance, Coinbase, Cex.io, Kraken, etc. Etter at vi er ferdige med vår grunnleggende og tekniske analyse og opprettet en konto på en Bitcoin-børs, kan vi starte med kryptovalutahandel.


Konklusjon

Kryptovaluta er en av dagens mest populære spekulative eiendeler. Kryptovalutaer som Bitcoin har endt mer enn å doble verdien på mindre enn 6 måneder, og fått oppmerksomhet fra investorer over hele verden. Det er imidlertid viktig å ha grunnleggende kunnskap om blockchain-markedet før du starter dagshandel. Det er mange faktorer man bør huske på før man velger kryptovalutaer for dagshandel. Disse faktorene er trendanalyse, etter nyhetene, og investering i likvide aksjer. Med en effektiv strategi kan day trading gi høyere avkastning enn andre former for investering.

Utvalgt bilde: InvestInBlockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector