En nybegynnerveiledning for å starte en vellykket Crypto Exchange-virksomhet i 2021

krypto

Kryptovaluta overgår stadig tradisjonelle betalingsmåter. Digitale valutaer som Bitcoin og Ethereum økte i 2017, og hvis du var smart nok til å investere pengene dine den gang, svømmer du sannsynligvis i rikdom i dag.

Men krypto er et raskt utviklende marked, og det er aldri for sent. Å handle med kryptovaluta er spennende, men hvis du vil være lønnsom uansett hva som skjer, bør du vurdere å starte din egen kryptobørsvirksomhet. Vi har samlet noen tips for å hjelpe deg i gang.

Det grunnleggende

# 1 Hvilken type Crypto Exchange-virksomhet vil du kjøre?

Veiledning om å starte en vellykket Crypto Exchange-virksomhetgoodaudience.com

Første ting først – bestem hvilken type utvekslingsvirksomhet du ønsker å engasjere. Det er tre typer utvekslingsplattformer, nemlig sentralisert, peer-to-peer og desentralisert.

Centralized Exchange (CEX)

I en sentralisert utveksling fungerer du som en escrow-tredjepart som legger til rette for transaksjonene mellom handelsmennene. Denne sperringen krever en handelsavgift, vanligvis rundt 0,25%. Å gå den sentraliserte børsruten kan gi deg jevn inntjening gjennom handelsavgiftene alene. Synes at Coinbase.com stil.

Desentralisert Peer-to-Peer Exchange (P2P DEX)

P2P-utveksling forbinder handelsmenn med andre handelsmenn uten sentral myndighet som fører tilsyn med handelen. Transaksjoner kan utføres direkte uten behov for å sperre midlene og kryptovalutaene med en tredjepart. Fordelen med P2P-handel er at den samsvarer med sanntidskjøpere og selgere nesten umiddelbart, noe som garanterer mye raskere handel, og det påløper ingen ekstra gebyrer av sperringspartiet. Synes at Binance.org DEX-stil.

Over-the-counter Exchange (OTC)

En reseptfri børs er ikke like mye en børs som en investeringsplattform, som gjør det mulig for store selskaper og investeringsgrupper å få tilgang til digitale eiendeler i store mengder. Ikke mange krypto-børser i verden kan gi likviditet til millioner dollar investorer sikkert og etter planen. Vanligvis fungerer en OTC-børs som en investeringsmegler som etablerer avtalen mellom store kryptominnearbeidere og selskaper som ønsker å investere. Synes at Gråtoner.co stil.

# 2 Gjennomgå Crypto Laws and Regulations

Veiledning om å starte en vellykket Crypto Exchange-virksomhetmedium.com

Kryptovaluta har sine trygge tilfluktssteder som Japan, USA, Irland og Estland, mens det ikke passer bra med noen land som Russland, Bolivia, Pakistan og andre. Avhengig av hvor du planlegger å innlemme kryptobørsvirksomheten din, bør du først gjennomgå lover og forskrifter i disse landene. Selv om du legger til rette for en desentralisert utveksling av kryptovaluta, kan det hjelpe å bli kjent med Know Your Customer (KYC) FinTech-standarder og prosedyrer for å forhindre hvitvasking av penger.

# 3 Gjennomføre Crypto Market Research

Ingen virksomhetsforetak skal startes uten først å ha utført omfattende markedsundersøkelser. Hvilke trender for kryptovaluta dominerte året? Hva er den forventede prisen på store kryptovalutaer neste år? Å forstå markedet vil hjelpe deg med å identifisere hvilke kryptovalutaer du bør oppgi på børsen din. Bortsett fra det, se på hvilke funksjoner som er mest etterspurt av kryptohandlere. Dette vil hjelpe din kryptoutveksling med å tiltrekke flere brukere og få et forsprang på konkurrentene.


# 4 Partner med en kryptovennlig betalingsbehandler

Du må samarbeide med en tredjeparts betalingsbehandler slik at sentralen din kan akseptere statlig utstedte fiat-penger, for eksempel den amerikanske dollaren og euroen. Velg en pålitelig bank som ikke blir nøtt når du sier “Crypto” og som har sikre online fasiliteter. Dette kan være mer utfordrende å finne i land i tredje verden der online-transaksjoner er sjeldne. De viktigste tingene å se på er kryptovennlighet og tilrettelegging for raske innskudds- og uttakstransaksjoner for din bedrift og kunder. I dag vil ingen med det rette sinnet vente fem virkedager bare for å behandle midler.

# 5 Identifiser funksjonene du vil ha på Exchange

tradersdna.com

Forsikre deg om at utvekslingen din har tre grunnleggende om brukervennlighet: trygg, rask og enkel å bruke. Funksjonene du innlemmer i plattformen din vil oppmuntre handelsmenn til å bruke børsen din.

Disse kan omfatte:

  • Visuelt tiltalende og enkelt å bruke brukergrensesnitt (UI / UX).
  • Sikker lagring av kryptovaluta.
  • Flerspråklig støtte hvis du skal over hele verden.
  • KYC / AML-bekreftelse.
  • Flerlags sikkerhetsprotokoller (SSL / HTTPS, 2FA-autentisering, datakryptering, etc.).

Partneren din blockchain utvikling selskap kan hjelpe deg med å integrere disse funksjonene i utvekslingsplattformen din. Du bør vurdere å sette deg ned med det tekniske teamet for å gå gjennom hvert element – erfarne programvareingeniører i blockchain kan ha tekniske forslag som kan bidra til å styrke plattformen din, samtidig som den er enkel å bruke..

# 6 Arbeid med en Cryptocurrency Exchange Software Developer

Valget av utvikling for din crypto exchange-plattform vil definere hvor fort du kan gå for å erobre markedet. Hvis du bruker noen år på å utvikle blockchain-programvaren internt mens markedet raskt beveger seg fremover, kan du kjøre mot vinden. Det er en fornuftig tilnærming for å spare deg for bryet og øke hastigheten på markedet når du samarbeider med en utvikler av kryptovalutautveksling for den tekniske startstarten. Siden kjernefunksjonene (UI / UX, skyserverinfrastruktur, handelsmotor osv.) Er gode å gå, kan du spare deg for år med utvikling og tusenvis av dollar fordi du ikke trenger å starte fra bunnen av. Bli partner med en anerkjent programvareutviklingsfirma for krypto-utveksling som Openware, som kan skreddersy programvaren til dine spesifikke forretningsbehov og ideer.

# 7 Promoter din Crypto Exchange-virksomhet

Hvordan skal folk finne deg med mindre du bråker? Du må markedsføre den nye kryptobørsevirksomheten din ved hjelp av innovative og velprøvde markedsføringsstrategier som søkemotoroptimalisering (SEO), e-postmarkedsføring, markedsføring av sosiale medier på plattformer som Instagram, Facebook og Twitter, betaling per klikk-annonsering med Google og Bing (PPC), og mye mer. Vurder å ansette et markedsføringsteam for å håndtere dette forretningsutviklingsområdet hvis du vil fokusere på andre aspekter av virksomheten din.

unsplash.com

Hvem du trenger i teamet ditt

# 1 Ledelse

Tenk på hvalene som drar prosjektet ditt fremover med sin energi og erfaring. Du trenger en administrerende direktør (administrerende direktør) for å oversikt over prosjektet, en økonomidirektør (økonomidirektør) for å administrere alt økonomisk, og en CTO (teknisk teknisk direktør) for å ta seg av den tekniske IT-delen. Hvis du planlegger å være alt dette samtidig, vil du spre deg for tynn og sannsynligvis gå nøtter over et år.

# 2 Kundesupport

Mens ansettelse av et kundesupportteam vanligvis gjøres på slutten av opprettelsen av en krypto-utvekslingsvirksomhet, er dette et skritt du bør ta på alvor. Å ha et responsivt kundesupportteam kan bidra til å bringe suksess til døren. Det er de som står i frontlinjen, og som håndterer kundeklager og andre tekniske problemer – vanligvis 24/7.

# 3 Juridisk rådgivning

Vi kan ikke understreke nok viktigheten av riktig juridisk rådgivning i økonomiske prosjekter. Forsikre deg om at du ikke bryter noen regler i din jurisdiksjon og i utenlandske jurisdiksjoner kundene dine handler. Siden cryptocurrency-lovene kontinuerlig utvikler seg, trenger du et internt eller outsourcet juridisk team for å holde driften i sjakk. De vil sørge for at virksomheten din overholder SEC- og CFTC-reglene, ellers vil du være i fare for anklager om hvitvasking av penger.

# 3 Markedsføringsteam

Før du starter kryptobørsvirksomheten din, må du ha en skikkelig markedsføringsstrategi for å tiltrekke flere kunder. Selv om det er mulig å administrere markedsføringsaspektet, er det best å la det være i hendene på digital markedsføringsspesialist, siden online er der dine potensielle kunder er. Bestem om midlene dine er nok til å bygge et internt markedsføringsteam, eller om det er mer kostnadseffektivt å outsource arbeidet til et byrå. En CMO (Chief Marketing Officer) er et utmerket tillegg til ledertavlen for enhver bedrift.

Innpakning

Kryptovalutavirksomheten er en relativt ny form for onlinevirksomhet vi forventer å vokse i løpet av de kommende årene, spesielt med endringene som COVID-19-pandemien medfører. Guiden ovenfor gir et flott utgangspunkt for å hjelpe deg med å starte en vellykket utvekslingsvirksomhet. Men til slutt er det opp til deg hvordan du bestemmer deg for å utføre driften.

Hvis du er interessert i å dykke ned i milliardindustrien for kryptovalutahandel, har Openware det programvare for utveksling av kryptovaluta og løsninger for å hjelpe plattformen din på kort tid. Det er en god ide å starte med en forpliktelsesfri teknisk konsultasjon for å imøtekomme dine spesifikke forretningsbehov og hvordan din kryptoutvekslingsplattform kan forme seg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector