En nybegynnerveiledning til Dogecoin Mining

Dogecoin gruvedrift

Dogecoin har vært i sentrum siden prisstuntene ledet av Elon Musk. Mange mennesker blir mer og mer interessert i denne mememynten. Hvis du leser dette stykket, er det sannsynligvis fordi du også vil ha noe av det. En av måtene å få DOGE er å bryte den. Heldigvis for deg er denne prosessen enklere enn du tror, ​​og i denne guiden vil vi vise deg nøyaktig hvordan du gjør det.

Hva er Dogecoin?

Dogecoin er en kryptovaluta som er designet for å underholde mennesker når de navigerer i kryptoverdenen. Den ble opprettet av Litecoin av en hardfork, men beholder fortsatt kjerneegenskapene til Bitcoin. Faktisk er Dogecoin-oppgraderinger basert på Bitcoins forbedringsforslag, noe som gjør det ganske sikkert, siden Bitcoins sikkerhet er den sterkeste av enhver kryptovaluta..

Selv om mynten ble skapt for moro skyld, har den vokst i popularitet gjennom årene. En av grunnene til dette er Elon Musk, som har tweetet om kryptovalutaen, og refererer til den som hans favorittkrypto.

Mens Dogecoin hovedsakelig brukes til å tippe innholdsskapere på sosiale medier som Reddit og Twitter, kan du også bytte det mot andre kryptovalutaer, da det er oppført på flere toppbørser, inkludert Binance, OKEx, og Huobi Global.

Tekniske detaljer:

 • Markedsforsyning: Uendelig;
 • Nåværende forsyning: 128,441,150,198 (februar 2021);
 • Blokkeringstid: 1 minutt;
 • Blokkbelønning: 10 000 per blokk;
 • Inflasjonsrate: 5,2 milliarder DOGE per år;
 • Vanskelighetsgrad: 6213,941,73;
 • Gruvealgoritme: DigiShield;
 • Vanskelighetsmål: Etter hver blokk;
 • Konsensusalgoritme: Scrypt.

Krav til Dogecoin Mining

Kilde: news.bitcoin.com

Det er noen få krav som må være på plass for at du skal kunne bryte Dogecoin med hell. Dette vil avhenge av omfanget av gruvedrift du vil ha og andre faktorer, men her er de grunnleggende tingene du trenger for å komme i gang med Dogecoin-gruvedrift:

 • Internett-tilkobling: Gruvedrift er umulig uten dette;
 • En personlig datamaskin: Alle Windows-, OS X- eller Linux-operativsystemer vil passe;
 • Gruvedrift programvare;
 • En Dogecoin full lommebok, også kjent som Dogecoin Core Wallet.

Dogecoin Solo Mining

Dogecoin-gruvedrift kan gjøres på to måter, hvorav den ene er solo mining. Dette er en situasjon der en gruvearbeider bestemmer seg for å gruve alene og gir alt utstyr og hashkraft. De har også hele blokkbelønningen for seg selv – hvis de får utvinne en blokk. Men det bør bemerkes at sjansene for at en solo-gruver vellykket gruver en blokk er veldig liten sammenlignet med de som gruver i bassenger. Årsaken er enkel – bassenger har mer hashkraft ettersom hvert medlem bidrar med hashkraft, så det er sannsynlig at de vil utvinne flere blokker enn en solo miner.

Generelt sett er Dogecoin solo mining ikke lønnsomt i liten skala, noe som betyr at du enten går stor eller går hjem. Slik det ser ut, er det langt mer lønnsomt å utvinne Litecoin enn å utelukke Dogecoin utelukkende, ettersom hashhastigheten er så høy at det er nesten umulig å tjene på det.

Dogecoin Pool Mining

Her er den andre metoden for gruvedrift av Dogecoin. Denne innebærer en kollektiv innsats og er langt mer sannsynlig å lykkes. Dette er på grunn av innsamlingen av hashkraft fra alle bassengmedlemmer, noe som gjør bassenget sterkere enn det til en solo gruver. Ettersom mange gruvearbeidere er involvert, deles imidlertid også belønninger, avhengig av hvor mye hashkraft hvert medlem av bassenget bidrar med..

Dette er den anbefalte gruvedriften for de som drar på Dogecoin-gruvedrift for første gang. Dette vil sikre at de får høyere avkastning og også holde dem motivert nok til å fortsette.


Dogecoin Mining Hardware

Kilde: medium.com

Mining Dogecoin krever noe maskinvare, som inkluderer følgende:

PC-prosessor: Hvis du eier en datamaskin som er helt utdatert eller nesten død, er sjansen stor for at prosessoren kan brukes til å bryte Dogecoin. Det er verdt å merke seg at hvis du vil øke gruvekraften din, må du beskytte datamaskinen din, siden gruvedrift med CPU kan skade den på grunn av overoppheting. For å gjøre dette trenger du en GPU, som er mye kraftigere og vil øke sjansene dine for gruvedrift nok.

En Scrypt ASIC gruvearbeider: Dette er et veldig kraftig utstyr for gruvedrift av kryptovalutaer med Scrypt-algoritmen. De er også ganske dyre maskinvarer, så det er ganske en investering. Eksempler på denne maskinvaren inkluderer:

 • Innosilicon A2 Terminator;
 • Bitmain Antminer L3;
 • BW L21 Scrypt Miner.

Dogecoin Mining Software

Akkurat som det kreves maskinvare for gruvedrift av Dogecoin, kreves det også programvare for jobben. Valget av hvilken programvare du skal bruke, avhenger av hvilken type maskinvare du bruker (CPU, GPU eller Scrypt ASIC Miners). Programvaretyper inkluderer:

For CPU: Det er en gratis programvare som heter CPUminer, som du enkelt kan installere, og du er klar til å gå.

For GPU: Det er en rekke GPU-programvare å velge mellom, avhengig av erfaringsnivå og andre faktorer. Vanligvis bruker GPUer CGminer, men det er Easy Miner, som er mer egnet for nybegynnere som bruker en GPU.

Scrypt ASIC gruvearbeidere: Dette er den ideelle programvaren for utvinning av skriptbaserte kryptovalutaer, som Dogecoin og Litecoin. Scrypt ASIC Miners bruker også CGminers og Easyminers.

Lønnsomhet for Dogecoin Mining

Lønnsomheten til Dogecoin-gruvedrift har økt betydelig sammenlignet med noen få år siden, da DOGE-prisen gikk opp. Imidlertid, hvis du ønsker å bryte den, er det klokere å holde deg til et basseng, spesielt hvis du bare har begynt. Dessuten gir den sammenslåtte gruvedriften av Dogecoin og Litecoin en bedre sjanse til å tjene reell fortjeneste, så det kan være lurt å prøve det i stedet for å mine Dogecoin alene..

Konklusjon

Dette er informasjonen som kreves for at du skal starte som Dogecoin-gruvearbeider. Hvis du følger rådene som er beskrevet, vil sjansene for suksess øke betydelig. Når det er sagt, lykke til med gruveeventyret ditt, og vi håper du finner informasjonen nyttig.

Utvalgt bilde: Kryptonomen

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 31. desember 2018 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 22. februar 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector