ExpressVPN

Contents

Raske detaljer:

Navn: ExpressVPN
Lokalisert i: De britiske jomfruøyene
Tømmerstokker: ExpressVPN lagrer ikke noen aktivitetslogger på brukerne sine
Beste pris: spesialtilbud $ 6,67 i måneden + 3 måneder gratis
Brukerstøtte: 24/7 live chat-funksjon, e-poststøtte
Refusjonstid: 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Nettsted: ExpressVPN

Oversikt over ExpressVPN

ExpressVPN har eksistert i 11 år, og i denne tiden, dette VPN leverandøren har gjort seg ganske kjent. Det er kjent for sin raske hastighet, pålitelige service, private tilkobling og nesten uovertruffen kundesupport med en 24/7 live chat-funksjon.

ExpressVPN-nettstedet har støtte på 16 språk, og deres brukerstøtte er på syv språk.

ExpressVPN-funksjonene er gode fra det jeg kunne se. De har 3000+ servere på 160 serversteder på 94 steder.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs hjemmeside

Dette gjør det mulig for brukerne å få tilgang til innhold hvor som helst med maskert IP for garantert anonym surfing.

ExpressVPN-funksjonene fungerer på alle enheter. Det er noen veldig gode avanserte funksjoner som nettleserutvidelser, delt tunneling, nettverkslås drepebryter, null-kunnskap DNS, og ingen aktivitet og ingen tilkoblingslogg samling.

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Rask, sikker og pålitelig tilkobling
 • Ingen båndbreddegrenser
 • 27/7 live chat-støtte
 • Utmerkede streamingalternativer
 • Bare RAM-kjørte servere
 • Network Lock Kill Switch
 • Personvernvennlig beliggenhet på De britiske jomfruøyene
 • 30-dagers refusjonsregler

Ulemper

 • Bedriftsmedlemmer blir ikke avslørt
 • Dyrere enn konkurrentene

Fordeler

Ulemper

 • Rask, sikker og pålitelig tilkobling
 • Bedriftsmedlemmer blir ikke avslørt
 • Ingen båndbreddegrenser
 • Dyrere enn konkurrentene
 • 27/7 live chat-støtte
 • Utmerkede streamingalternativer
 • Bare RAM-kjørte servere
 • Network Lock Kill Switch
 • Personvernvennlig beliggenhet på De britiske jomfruøyene
 • 30-dagers refusjonsregler

Rask prisinformasjon

1-måneders plan: $$ 12,95
1 – 6 måneders plan: $ 9,99 / måned
15 måneders plan: $ 6,67 / måned (12 + 3 måneder gratis)

Hva ExpressVPN inkluderer

Raske servere i 94 land gir deg en rask, pålitelig og privat tilkobling via brukervennlige apper for alle enheter på alle plattformer.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs hjemmeside

Denne tjenesten har veldig fine funksjoner og utmerkede personvernregler, ettersom de respekterer brukernes personvern og gir en måte å beskytte deg mot tredjeparter. For å øke personvernnivået kan brukerne betale med Bitcoin.

Lokal hastighetstesting

Da jeg var i Europa, valgte jeg flere forskjellige steder, testet alternativet for skjuling av IP-adresse og kjørte en Ookla-hastighetstest gjennom nettleseren min. Her er mine funn:

Dette er hastighetstesten uten å koble til ExpressVPN.


hastighetstest uten å koble til ExpressVPN

Her er testresultatene jeg fikk da jeg koblet til en serverplass i Nord-Makedonia:

Express Vpn ved hjelp av serverplassering i Nord-Makedonia Express VPN koble til et Nord-Makedonia

Jeg valgte å koble til en nederlandsk-basert server og de samme testene.

Express VPN koble til en nederlandsk server Express VPN koble til en nederlandsk server

Sveits er nærmere der jeg bor, så jeg koblet meg til en server i Sveits og kjørte testene igjen. Her er resultatene:

Express VPN ved hjelp av Sveits-serveren IP-adresse med Sveits plassering ved hjelp av Express VPN

Langdistansetest

Jeg koblet til et par servere langt borte fra stedet og kjørte de samme testene som ovenfor. Først koblet jeg til en USA-basert server i New Jersey. Pingtiden var litt lengre, ellers er nedlastings- og opplastningshastighetene stort sett i samme område.

Express VPN ved hjelp av New Jersey-serveren IP-plassering ved hjelp av New Jersey-serveren i Express VPN

Jeg valgte Sydney, Australia for min neste test og fikk lignende resultater, med mye lengre pingtid, men stort sett de samme nedlastings- og opplastningshastighetene.

Express VPN ved hjelp av Sydney, Australia server

Neste gang var Hong Kong. Igjen, ganske lengre pingtid, men anstendig nedlastings- og opplastningshastighet.

Express VPN ved hjelp av Hong Kong-serveren

Jeg kunne gjort dette flere ganger, og jeg tror resultatene ville være like. Ettersom de nominelle nedlastings- og opplastningshastighetene som tilbys av IPS-en min er like, bare med raskere pingtid, hevder ExpressVPN at det er en rask og pålitelig forbindelse..

Tips for å få de raskeste hastighetene når du bruker denne VPN-en

ExpressVPN lar brukerne få tilgang til de raskeste nedlastingshastighetene med flere alternativer. Det første du trenger for å kjøre en hastighetstest som er tilgjengelig i ExpressVPN-appen og koble til den første serverplasseringen på listen, noe som gir deg de raskeste tilgjengelige hastighetene.

får de raskeste hastighetene ved hjelp av VPN

På denne måten får du bruke Smart Location-funksjonen som lar deg bruke den optimale serveren per din plassering. Alt du trenger å gjøre er å velge en VPN-server som er nærmest deg. Det trenger ikke nødvendigvis i samme land som deg, så ofte er dette ikke den avgjørende faktoren.

Strømmekvalitet

ExpressVPN fungerer bra med online streamingtjenester som Netflix. Det er ingen spesiell rute du trenger å ta, men bare start ExpressVPN-appen på datamaskinen / andre enheter, koble til ønsket servering og bruk Netflix som vanlig.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs tjenester

Hvis det er et problem med proxy-feil, kan du bare koble til en annen server og være på vei til en hyggelig kveld. Hvis problemet vedvarer, fungerer ExpressVPN-støttekanalen 24/7, og de vil umiddelbart hjelpe deg med å løse ethvert problem.

Jeg koblet til en server i Sveits og brukte Netflix uten problemer eller forsinkelser. Jeg koblet meg også til en New York-basert server og fikk de samme flotte resultatene når jeg så på Netflix.

Netflix

Torrentkvalitet

ExpressVPN setter ikke begrensninger eller begrensninger for sine brukere for torrenting. Mens mange andre VPN-er har noen begrensninger, tillater ExpressVPN sine brukere å torrente anonymt.

ExpressVPN tilbyr et høyt ytende servernettverk med over 3000 VPN-servere på 160 VPN-serversteder i 94 land. Dette betyr høye hastigheter og en pålitelig tilkobling. Det er ingen båndbreddebegrensninger på trafikken; ExpressVPN gjør det mulig for brukerne å bruke denne VPN så mye de vil overføre så mye data som de trenger.

En funksjon jeg likte spesielt er deres Instant Kill Switch, som aktiveres i tilfelle VPN-tilkoblingen din faller. I dette tilfellet vil ExpressVPN låse trafikken din automatisk og forhindre IP- og datalekkasjer.

Spillkvalitet

Siden online spill krever rask hastighet for å støtte lav ventetid og raske pinger, gjør en VPN som kan aktivere raske hastigheter for spill ting riktig.

Basert på tilstrekkelige tester som å spille et online spill som krever mange ressurser som League of Legends eller World of Warcraft, ble det vist at ExpressVPN faktisk tilbyr alle nødvendige nødvendigheter for en ivrig online gamer å nyte uten noen forsinkelsestid..

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs tjenester

Siden jeg ikke er en spiller selv, ba jeg en venn om å teste ExpressVPN for meg. Han uttalte at han ikke så noen forskjell når han brukte ExpressVPN til å spille LoL og uten å bruke ExpressVPN.

SAMMENLIGNING

PureVPN-logo

Ren VPN

 • Stor pris
 • Anstendig servere
 • Ikke den mest private

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Atlas VPN-logo

Atlas VPN

 • Nyere VPN så ikke godt testet
 • Rimelig betalt tjeneste
 • Ingen datagrenser

KJØP NÅ LES ANMELDELSE NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Omgåelse av geofekt

Mange nettsteder har aktive geofencing-funksjoner på plass. Dette betyr at brukerne fra bestemte steder ikke kan få tilgang til noen funksjoner på grunn av den geografiske plasseringen til brukeren.

ExpressVPN har en bestemt funksjon som gjør at brukerne kan lure HTML5-geolokaliseringen med Spoof Your Location-funksjonen i nettleserutvidelsen ExpressVPN og bla gjennom et nettsted som de normalt vil bli nektet tilgang til.

Express VPN ved hjelp av New York-serveren for Netflix

ExpressVPN lar brukerne manuelt velge serveren som er nærmest nettstedet de prøver å få tilgang til. For eksempel, for å kunne se amerikansk Netflix, må brukerne koble til en USA-basert server. På denne måten vil amerikansk Netflix gjenkjenne brukerens plassering som en amerikansk plassering og gi tilgang til innholdet.

Protokollsammendrag for loggføring

I følge det offisielle ExpressVPN-nettstedet logger og logger de ikke noen nettleserlogg, IP adresse, trafikkdestinasjoner og DNS-spørsmål.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPN – Side for personvernregler

De har uttalt at ExpressVPN-appene og VPN-serverne er utformet på en slik måte at de eliminerer sensitiv informasjon slik at de aldri gir kundedata som ikke eksisterer.

For å kunne tilby forbedrede tjenester, holder ExpressVPN oversikt over spørsmål, henvendelser, klager og komplimenter som brukerne deler med tjenestens e-post eller live chat.

De har også et gjennomsiktig forhold til klientene og spør på forhånd om klientene er enige om å dele krasjrapporter, hastighetstester, og de liker å bidra til å forbedre ExpressVPN, men deres personvernregler tydelig sier at ingen data samles inn med mindre de er villige til å levere.

Tørking av data

ExpressVPN har en høy sikkerhetsstandard på plass, ettersom de bruker TrustedServer Technology. Alle ExpressVPN-servere kjører bare på RAM, noe som betyr at all data blir slettet med hver omstart av systemet. De har ingen kapasitet til å lagre data, og det er derfor de er blant de beste i bransjen.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPN – "Hva er en VPN?" Seksjon

Å kjøre servere bare på RAM gir et høyere nivå av beskyttelse mot hackingangrep, ettersom til og med operativsystemet er lastet inn nytt ved oppstart av serversystemet..

Virtuelle serverplasser

ExpressVPN har over 3000 VPN-servere på 160 VPN-serversteder i 94 land. Så for de fleste brukere er den fysiske serveren og den registrerte IP-adressen i samme land. Dette muliggjør en rask, stabil og pålitelig privat tilkobling.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs servere over hele verden

I noen tilfeller er det en annen tilnærming som kalles virtuell serverplassering. Det er tilfeller der den registrerte IP-adressen samsvarer med det valgte landet, men den fysiske serveren er lokalisert i et annet land.

ExpressVPN-støttesiden inneholder en detaljert liste over alle landene som bruker virtuelle serverplasser og omdirigeringslandet. Det er også en detaljert guide for å koble til den beste VPN-serverplasseringen for dine nøyaktige behov.

Statiske / dedikerte IP-adresser

Tredjepartsrevisjoner av sikkerhet og overholdelse av oppgitt policy

ExpressVPN hevder at de tar sikkerhet og personvern veldig seriøst. Bortsett fra å aldri lagre sensitive data, holder de heller ikke rede på brukerens online aktivitet når de er koblet til serverne sine.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs personvernregler

For å støtte disse påstandene har ExpressVPN-serverkodebasen blitt revidert av eksperter fra det uavhengige revisjonsselskapet Pricewaterhouse Coopers eller PwC.

Eksperter fra PwC har bekreftet at ExpressVPN overholder deres personvernregler og at deres TrutstedServer-teknologi er som beskrevet. Hele rapporten fra tilsynet finner du på ExpressVPN-bloggen for alle som er interessert i detaljene i tilsynet.

Er VPN basert på et sted som respekterer personvern, for eksempel British Virgin Isles eller Sveits?

Hvem eier VPN og hva er deres rykte??

I løpet av de elleve årene siden grunnleggelsen av ExpressVPN har det ikke vært noen offisiell navngiving av eieren (e) av dette selskapet. Den eneste offisielle informasjonen jeg kunne finne var at ExpressVPN eies av selskapet Express VPN International Ltd, registrert på De Britiske Jomfruøyene.

Det er ingen offisiell informasjon om teamet eller ledelsen, men bare at ExpressVPN har et globalt distribuert team av enkeltpersoner som jobber for å gi en rask forbindelse til brukere som leter etter personvern og usensurert tilgang til nettsteder og online-tjenester..

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPN – Retningslinjer for logg-siden

ExpressVPN er en sterk talsmann for online personvern og internettfrihet, da de støtter mange ideelle organisasjoner som jobber for å beskytte digitale rettigheter.

Historikk om lekkasjer eller å godta å overlevere data til regjeringer

I skrivende stund er det ingen bevis relatert til lekkasje av informasjon relatert til ExpressVPN. Deres personvernregler og selskapets beliggenhet på De britiske jomfruøyene er slik at de overholder strenge regler om utlevering av informasjon.

Størrelse på nettverket

Som vi nevnte ovenfor, er ExpressVPN et veldig stort nettverk. I øyeblikket for å skrive denne anmeldelsen har ExpressVPN 3000+ VPN-servere fordelt på 160 VPN-serverplasser spredt i 94 land over hele verden.

SAMMENLIGNING

PureVPN-logo

Ren VPN

 • Stor pris
 • Anstendig servere
 • Ikke den mest private

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Atlas VPN-logo

Atlas VPN

 • Nyere VPN så ikke godt testet
 • Rimelig betalt tjeneste
 • Ingen datagrenser

KJØP NÅ LES ANMELDELSE NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Ekstra funksjoner

Her er en detaljert liste over alle tjenestene og funksjonene som tilbys av ExpressVPN og litt mer forklaring på alle disse.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs avsnitt om grunnleggende funksjoner

 • Samtidige forbindelser

  Ja, ett ExpressVPN-abonnement kan brukes til opptil fem enheter, uavhengig av maskinene som kjører dem.

 • IP-adressekontroll

  Ja, ExpressVPN tilbyr denne funksjonen. Det er viktig å kjenne IP-en din hvis du ønsker å skjule posisjonen din.

 • Nettleserutvidelse

  Ja ExpressVPN tilbyr en nettleserutvidelse for Firefox og Chrome. Denne funksjonen krypterer bare trafikken som går gjennom nettleseren.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs avsnitt om grunnleggende avanserte funksjoner

 • Delt tunneling

  Ja, ExpressVPN tilbyr delt tunneling. Dette er en funksjon som lar en del av trafikken din kjøre gjennom den krypterte VPN-tunnelen, og resten av trafikken har direkte tilgang til Internett.

 • Drep bryteren

  Ja ExpressVPN har en Network Lock Kill Switch. Denne funksjonen engasjerer og blokkerer all trafikk i tilfelle VPN-tilkoblingen ikke hjelper med å beskytte personvernet.

 • DNS lekkasjetest

  Ja, ExpressVPN har en DNS-lekkasjetest. Denne testen kontrollerer sikkerheten og personvernet til forbindelsen din, og fastslår potensielle trusler og hvem som kan se og spore nettstedene du besøker og appene du bruker.

Registrer deg for ExpressVPN

 • Tor-kompatibilitet

  Ja, ExpressVPN er kompatibel med Tor og den støtter bare Tor over VPN, og ikke gjennom direkte tilgang, og legger til et ekstra lag med personvern og sikkerhet til din online aktivitet.

 • Adblocker

  Nei, ExpressVPN har ingen adblocker-funksjoner, men er i samsvar med bransjeledere uBlock Origin og Adblocker Plus nettleserutvidelser.

 • TrustedServer Security Dette er den viktigste faktoren som er ansvarlig for det utmerkede sikkerhetsnivået til ExpressVPN, da det kjører på RAM-kjørte servere, uten å lagre data på harddisker, installere programvare på nytt ved omstart av serveren og minimere potensielle risikoer.

Skjermbilde av expessvpn.com ExpressVPNs Basic more features-seksjon

 • Tilfeldig passordgenerator

  Det er et serviceverktøy på ExpressVPN-nettstedet som genererer sterke tilfeldige passord som du kan bruke til alle applikasjoner. Nettstedet sier at hvert passord genereres på enheten og ikke deles online.

Maskinvarestøtte

ExpressVPN har innebygde apper, enhetsstøtte og nettleserutvidelser for å tillate brukere å bruke sine tjenester på flere plattformer:

iOS Ja
Android Ja
Mac Ja
Windows Ja
Linux Ja
Tenne Ja
Playstation 3 Ja
Playstation 4 Ja
Xbox One Ja
Xbox 360 Ja
Nintendo Switch Ja
Roku Ja
Samsung Smart TV Ja
Apple TV Ja
Amazon Fire TV og Fire Stick Ja
Google Chromecast Ja
Android Smart TV Ja

ExpressVPN tilbyr VPN for Wi-Fi-ruteren din. På denne måten kan du beskytte hele Wi-Fi-nettverket. ExpressVPN råder brukerne sine til å kjøpe en av de anbefalte Wi-Fi-ruterne som er forhåndskonfigurert med ExpressVPN:

 • Asus RT-AC56 (U / R / S)
 • Asus RT-AC68U
 • Asus RT-AC87U
 • Linksys EA6200
 • Linksys WRT1200AC
 • Linksys WRT1900AC (S)
 • Linksys WRT3200ACM
 • Netgear R6300v2
 • Netgear R6700v3
 • Netgear Nighthawk R7000
 • Netgear Nighthawk R7000P

Andre typer rutere må settes manuelt til ExpressVPN, og disse inkluderer:

 • Asus-modeller
 • D-Link
 • DD-WRT
 • Netduma
 • Sabai
 • Tomat
 • TR-Link
 • Xiaomi

Oversikt over kundesupport

Hva slags støtte kan du få og på hvilke nivåer av abonnement?

ExpressVPN tilbyr tre typer abonnementer: et 1-måneders, 6-måneders og 12-måneders abonnement med forskjellige priser.

Imidlertid har alle disse samme støtte, da det bare er abonnementets varighet som varierer, alle de andre tjenestene er de samme som 24/7 live chat-støtte, raske servere, beste sikkerhet og kryptering i klassen, og mer.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs krypteringsseksjon

Er støtten noe bra?

Støttesenteret og FAQ-delen av ExpressVPN har svar på bare de grunnleggende problemene med oppsett og feilsøking. Imidlertid er det et live chat-alternativ som er tilgjengelig 24/7, uansett om du allerede er en ExpressVPN-bruker eller ikke.

Skjermbilde av express.com ExpressVPNs supportseksjon

Chatagentene vil imidlertid prøve å selge tjenesten til deg, så du får en salgsmelding sammen med svaret du leter etter.

Hvor raskt svarer de?

Hvordan synes internett generelt å føle seg om deres støtte?

Folk på nettet har lagt vekt på effektiviteten til ExpressVPN live chat. Dette blir ofte oppgitt som en av de beste i bransjen. Jeg beklager at det er nede for øyeblikket, men jeg håper de kommer tilbake til sitt absolutt beste når Covid-19-krisen ender.

Oversikt over refusjonspolitikk

ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at hvis en bruker ikke er fornøyd med ExpressVPN-tjenestene som hastighet, personvern eller sikkerhet, har de nøyaktig 30 dager på seg til å be om full refusjon. Dette kan gjøres via alternativet live chat eller e-post.

Skjermbilde av expressvpn.com ExpressVPNs ordreseksjon

Enhver betaling du har gjort, vil bli refundert til kontoen din i løpet av lovlig tildelt tid, vanligvis innen sju virkedager. Alle kjøp dekkes av 30-dagers pengene-tilbake-garanti, men refusjonen skjer bare i USD, så vær oppmerksom på dette faktum at du velger betaling i andre valutaer eller Bitcoin.

Prisoversikt

Prisingen av ExpressVPN-tjenester er enkel:

 • $ 12,95 per måned i 1 måned
 • $ 9,99 per måned i 6 måneder
 • $ 6,67 per måned i 12 måneder + 3 måneder gratis

ExpressVPN-priser

Uansett hvilket betalingsalternativ du velger, får du den komplette versjonen av ExpressVPN tilgjengelig for bruk på alle enhetene dine. Du får også ubegrenset båndbredde, 24/7 kundesupport, og du kan velge hvilken som helst serverplassering tilgjengelig.

Betalingsalternativer

For å imøtekomme et bredt spekter av brukere, tillater ExpressVPN betaling via forskjellige metoder. Brukere kan betale med kreditt- / debetkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa Electron og Diners Club International.

Folk kan også betale via PayPal eller andre betalingsmåter som AliPay, UnionPay, iDeal, WebMoney, GiroPay, SoFort, Yandex Money og andre betalingsmåter.

ExpressVPN betalingsmåte

For en virkelig privat tilkobling godtar ExpressVPN betalinger i Bitcoin. For å betale i Bitcoin (eller en hvilken som helst annen betalingstype), trenger du bare å oppgi e-postadressen din og velge betalingsmåte.

Raske spesifikasjoner

Klientprogramvareplattformer: Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Innfødte støttede plattformer: Linux, rutere, smart-TV-systemer, Apple TV, Fire TV, spillkonsoller
Protokoller som støttes: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
Antall servere: 573
Antall land: 3000+ VPN-servere på 160 VPN-serverplasser
Registreringsland: De britiske jomfruøyene
Betalingsalternativer: Kreditt- / debetkort, PayPal, alle de viktigste online betalingsplattformene, Bitcoin
Virkelig navn nødvendig: Nei
Krypteringsprotokoll: AES-256
Databruk: Nei
Deksel for bruk av båndbredde: Nei
Maks. Nei. av samtidig tilkoblede enheter: 5
Kundeservice: 24/7 live chat
Personvernregler: Utmerket, ingen logger

Installasjonsinstruksjoner

For denne gjennomgangen vil jeg forklare det grunnleggende oppsettet og bruken av ExpressVPN på Windows 10. Det tok meg bare et par minutter, og jeg var klar til å bruke ExpressVPN.

 • Sett først opp en betalingsplan som er best for deg
 • Etter at du har betalt, vil du motta et e-postvarsel for å sette opp et passord for kontoen din.
 • Deretter må du laste ned appen, velge alternativet per operativsystem og enhet. I dette tilfellet må du velge Last ned for Windows
 • Etter en vellykket nedlasting ser du aktiveringskoden din. Kopier den.
 • For å installere appen er alt du trenger å gjøre å dobbeltklikke og følge installasjonsinstruksjonene
 • Etter installasjonen blir du bedt om å logge på med e-postadressen og passordet og angi aktiveringskoden. Du er nesten ferdig
 • Du kan angi at denne appen skal starte ved oppstart og svare på spørsmålet om å sende krasjrapporter, hastighetstester og vellykkede VPN-forsøk tilbake til ExpressVPN. Du kan velge begge alternativene, da det ikke samler inn personlig informasjon om deg
 • Du er klar. For å bruke appen starter du den, så får du se forslag til de beste stedene for deg. Dette kalles Smart Location. Du kan også sette dette i manualen, for å manuelt velge serveren du liker og bla anonymt.

Eller du kan se videoen nedenfor på “Hvordan sette opp og bruke ExpressVPN på Windows”

Avbryter inngrep

På et eller annet tidspunkt vil det komme en tid at du trenger å miste abonnementet. Det kan være mange grunner til å avslutte kontoen din. Det kan være, det tjener endelig formålet, og du trenger ikke lenger en VPN, eller du var ikke fornøyd med tjenesten i det hele tatt. Dermed trenger du ikke fortsette med en abonnementsplan.

ExpressVPN er en virtuell privat nettverkstjeneste, markedsført som et personvern- og sikkerhetsverktøy som krypterer brukernes webtrafikk og maskerer deres IP-adresser. Dessverre har den ingen gratis prøveperiode. Likevel tilbyr den en 30-dagers refusjon. Gjennom dette vil det tillate deg å teste tjenestene deres uten begrensninger.

Skjermbilde av expressvpn.com Avbryt ExpressVPN-abonnement

Det er to måter å si opp abonnementet på. Enten kontakter du kundestøtten, eller du kan følge disse trinnene nedenfor:

1. Besøk Lastpass.com

Gå til LastPass webside med din favoritt nettleser.

2. Logg på konto

Logg på ExpressVPN-kontoen din. Skriv inn dine detaljer.

Skjermbilde av express vpn.com ExpressVPNs påloggingsseksjon

3. Gå til Abonnementsinnstillinger

4. Klikk på Administrer innstillinger under Abonnement

Hvordan avbryte Express VPN-abonnement?

5. Bekreft ved å klikke på linjen som sier Slå av automatisk fornyelse

Vær oppmerksom på at du må bekrefte valget ditt igjen, sammen med informasjon om at du vil betale før en bestemt dato for å fortsette abonnementet ditt aktivt. Klikk på Slå av automatisk fornyelse igjen.

Hvordan avbryte Express VPN-abonnement? Hvordan avbryte Express VPN-abonnement? Hvordan avbryte Express VPN-abonnement?

6. Bekreftelsesmelding mottatt

En bekreftelsesmelding på dashbordet, som bekrefter at den automatiske fornyelsen er av.

Hvis du betalte via Paypal, vil en melding fra Paypal bli sendt til e-posten din som bekrefter suspensjonen av abonnementet.

Hvordan avbryte Express VPN-abonnement?

En annen måte å si opp abonnementet ditt på, er å kontakte kundesupport via LiveChat. Det anbefales å kontakte deres CS-team hvis du har tekniske problemer med VPN-en din.

Klikk på ‘Trenger hjelp? Kontakt oss’ grønn knapp i høyre hjørne.

Skjermbilde av ExpressVPN LiveChat-knappen ExpressVPN – støtteside

Skriv inn e-postadressen du brukte for VPN-kontoen din. Du blir bedt om å nevne operativsystemet, versjonen av ExpressVPN-appen og landet ditt. Kontakt dem via LiveChat gir deg en mindre problemer med transaksjonen, spesielt hvis du vil ha refusjon.

Refusjoner tar vanligvis fem til syv dager. I mellomtiden kan du bruke ExpressVPN-tjenesten din.

Avsluttende sammendrag

ExpressVPN er en av de mest pålitelige VPN-tjenesteleverandørene i verden i dag. De har over 3000 servere fordelt på 160 serversteder i 94 land over hele verden. Dette gjør at de kan tilby gode tjenester.

Deres beliggenhet på De britiske jomfruøyene gjør det mulig for dem å følge de strenge reglene for datainnsamling og personvernlover, som igjen gjør dem i stand til å ha en vennligere tilnærming til brukernes personvern..

ExpressVPN VPN-serverne kjører bare på RAM, noe som betyr at de ikke lagrer informasjon på din online aktivitet. Dette er et bevist faktum, ettersom de har blitt revidert av en PwC, et av de mest pålitelige revisjonsselskapene av denne typen.

Det eneste de spør om er at folk rapporterer eventuelle krasjrapporter slik at de kan forbedre tjenestene sine, og de lagrer e-post fra kunder for å sende ut markedsførings-e-post.

For å muliggjøre bedre service har ExpressVPN utmerkede funksjoner som sølt tunnellalternativ, nettleserutvidelser, Kill Switch-alternativ og klassens beste kryptering.

Dette er et utmerket, om enn et dyrere alternativ enn konkurrentene hvis du liker å bla anonymt, streame eller torrent ubegrensede mengder data og bruke nettsteder som ellers ville blitt blokkert.

Fra undersøkelsen av ExpressVPN-selskapet og deres tjenester, kan jeg fritt si at jeg likte de interessante funksjonene deres som virtuelle serverplasser, ubegrenset streaming og muligheten til å bruke denne tjenesten på alle plattformer og enheter.

Jeg likte ikke den høyere prisen som er $ 100 for et helt år, men jeg likte de ekstra tre månedene for gratis alternativ. Og det som overrasket meg er de mange femstjerners anmeldelsene fra fornøyde brukere fra hele verden.

Vurdering

Endelig dom

Vår vurdering

9.5

Besøk nettstedet

FAQ

Er ExpressVPN rask og pålitelig?

Ja, ExpressVPN er veldig raskt og veldig pålitelig. Denne VPN-tjenesten gjør det mulig for brukere å streame HD-videoer, torrent og spille online spill med liten eller ingen forsinkelsestid eller buffering.

Vil ExpressVPN hjelpe med struping av båndbredde?

Det skal stoppe struping av båndbredde, da IPS ikke kan identifisere mengden trafikk som går gjennom VPN-nettverket fordi trafikken er kryptert. I noen tilfeller vil bruk av VPN øke forbindelsen, da den bruker en mer direkte rute gjennom VPN.

Hvilke ExpressVPN-servere er best for Netflix?

ExpressVPN lar alle brukerne nyte Netflix problemfritt. Dette er en av få VPN-leverandører som har en eksklusiv Netflix-funksjon, og den har detaljerte instruksjoner om hvordan du kobler til de beste serverne for en flott Netflix-opplevelse. For de beste resultatene, bør du koble til en USA-basert serverplassering og logge på Netflix-kontoen din.

Tilbyr ExpressVPN en gratis versjon?

ExpressVPN tilbyr ikke en gratis versjon av tjenestene. Jeg synes dette er en stor fordel, siden de har gode betalingsplaner og relativt rimelige priser kombinert med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. De gir tilgang til de fulle tjenestene, og brukerne kan bestemme om dette er noe de liker og fortsette å bruke i stedet for bare å vise et utdrag av mulighetene med en gratis versjon.

Hvorfor blir jeg noen ganger blokkert fra Netflix når jeg bruker ExpressVPN?

Hvis du har problemer når du bruker ExpressVPN til å se Netflix, kan du prøve å koble til en annen server, helst en USA-basert serverplassering. Hvis dette ikke løser problemet, bør du kontakte supporten for live chat tilgjengelig 24/7 på ExpressVPN-nettstedet.

Hvor godt fungerer ExpressVPN-funksjonene og lekkasjebeskyttelsesinnstillingene?

ExpressVPN-tjenestene og funksjonene fungerer veldig bra. Det høye krypteringsnivået og sikkerhetstiltakene som er på plass, gjør dette til en svært sikker plattform med høye hastigheter, pålitelig service og lekkasjesikre tiltak.

Er ExpressVPN-appene sikre og brukervennlige?

ExpressVPN-appene har en intuitiv design, noe som gjør dem veldig brukervennlige. For noe som helst galt, er det en supportside og live chat-hjelp. Disse er veldig sikre å bruke, da de anonymiserer dine online aktiviteter, slik at du får tilgang til begrensede nettsteder og torrent fritt.

Kan ExpressVPN oppheve blokkeringen av Netflix og andre streamingtjenester?

Ja, ExpressVPN blokkerer tilgangen til Netflix og andre streamingtjenester. For å bruke dette, må du koble til VPN-en din, koble til riktig server og logge på Netflix-kontoen din. Du kan bruke ExpressVPN for å få bedre tilgang til andre streamingtjenester, forutsatt at du kobler til den mest passende serveren. Se Prime Video, Disney +, BBC iPlayer, HBO, Hulu, YouTube, ESPN og mer.

Er ExpressVPN virkelig verdt prisen?

Vi kan ikke bedømme verdien av denne tjenesten for hver bruker. Vi kan bare dele vår erfaring, som har vært fantastisk, ettersom ExpressVPN-tjenestene er velorganiserte og gir en rask, pålitelig, sikker og privat forbindelse til Internett. Men til slutt avhenger det av dine preferanser og hva du kan betale for personvernet ditt på nettet.

Kan du bruke ExpressVPN til torrenting?

ExpressVPN er blant de beste VPN-tjenestene for torrenting. Den tilbyr ubegrenset båndbredde og har ingen datakapsler på trafikken. Det har heller ingen begrensninger på data og fører ingen aktivitets- og tilkoblingslogger. All data er beskyttet med AES-256-kryptering, det er en Network Lock Kill Switch og en VPN Split tunneling. Jeg synes denne funksjonen er nyttig for privat torrenting gjennom ExpressVPN, og bruker nettleseren min til vanlig surfing på nettet.

Kan du bruke ExpressVPN i Kina?

Overraskende nok fungerer ExpressVPN i Kina. Dette er en av få VPN-leverandører som er i stand til å overvinne den store brannmuren i Kina, slik at brukerne kan få tilgang til forskjellige nettsteder som ellers er forbudt i Kina..

Hvor mange samtidige tilkoblinger støtter ExpressVPN?

Ett ExpressVPN-abonnement støtter opptil fem samtidige tilkoblinger. Det er to måter å øke dette tallet på – den ene er å få en større abonnementsplan, og den andre er å installere en router VPN og bruke den til å beskytte alle enhetene som er koblet til den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector