Faraday Bag

Faraday Bag Faraday Bag Bundle

 • Blokkerer alt radiosignal
 • Stopper all sporing
 • Hindrer nøkkelfri tyveri av bilen
 • Thwarts-kort skimming

Kjøp nå Kjøp nå

Kapittel 1:

Du er her av en av to grunner. Enten lurer du på hva en Faraday-veske er, eller du vil vite hvorfor du skal kjøpe en. Og du kommer til å få de beste svarene på begge deler.

Legger til en i oppstillingen av cybersikkerhet verktøy kan være veldig kraftige, men bare hvis du vet hvordan du bruker det.

Fra et teknisk perspektiv er de kobberfoliedrevne kapslinger som blokkerer alle radiosignaler.

Magnetfelt og magnetfeltlinjer

Fra et praktisk synspunkt spiller Faraday-vesker rollen som en tryggere “flymodus” for telefonen din eller et hvelv for ditt kontaktløse kredittkort.

Stålsikker med kombinasjonslås

Det som er mest fascinerende med Faraday-vesker, er at de er i stand til å bringe isolasjon i militær klasse i en liten og bærbar formfaktor.

De forteller en moderne historie om David som beseiret Goliat, ettersom overvåkingsutstyr for millioner av dollar kan beseires når du setter elektroniske enheter i disse tykke lagene av kobber og plast..

Faraday bag vs overvåking

Historien om Faraday Cage

Faraday Cage ble først konseptualisert av Michael Faraday i 1836 og tidligere observert i de dokumenterte eksperimentene av Benjamin Franklyn og Jean-Antoine Nollet et århundre før.


Siden oppdagelsen har Faraday-merder blitt brukt på forskjellige steder, alt fra kjemilaboratorier der det kreves presise og følsomme målinger, til amerikanske militær- og NATO-datasentre der uønsket radioutslipp må blokkeres av hensyn til sikkerhet og utstyr.

Populariteten til disse EM (elektromagnetiske) og RF (radiofrekvens) skjoldene er så stor at de skapte “tin folie” internett meme.

Tinnfoliehattbærere gleder seg over Faraday-vesker

Du kan til og med se dem spille en viktig rolle i utviklingen av “Breaking Bad” prequel Better Call Saul.

Saul Goodmans eldre bror Chuck McFill lider av en sjelden tilstand som gjør ham sårbar for radiobølger, så han dekker huset sitt i tinnfolie og unngår å bruke elektroniske enheter.

Mørk digital lydbølge på blå bakgrunn

Saul er sjokkert over å se broren Chuck pusse huset i tinfolie for å avvise elektromagnetiske bølger.

For dette småskala formål trenger du ikke å skjerme hele rommet, bygningen eller miljøet for å isolere individuelle enheter – det er nok å bare kjøpe en rimelig Faraday-veske eller bygge din egen ved å veksle lag av plast og aluminium.

Kapittel 2:

Faraday-vesker er små, bærbare, rimelige tilbehør som blokkerer elektromagnetiske felt. De er mer praktiske versjoner av det mektige Faraday-buret.

Stor Faraday-veske

En Faraday-pose er en type Faraday-bur.

Den beskytter elektronikken mot å bli skadet av radiofrekvensinterferens (RFI) eller fra en elektromagnetisk puls (EMP) ved ikke å tillate radiofrekvens eller elektromagnetiske pulsbølger å passere gjennom materialet.

Det går under mange navn som RFID-pose, RFID-blokkeringspose eller EMP-pose.

Hvordan en Faraday-veske fungerer?

Det skaper et helt lukket rom som er omgitt av et nett av ledende materialer.

Når et elektrisk felt på utsiden av Faraday-buret samhandler med materialet, forårsaker det at ladningene i det beskyttede rommet fordeles på en måte som avbryter effekten.

Det fungerer også for å beskytte mot radiofrekvensforstyrrelser.

Realistisk elektrisk ball eller abstrakt plasmasfære

På denne måten vil ikke hackere, tyver eller offentlige etater som prøver å spore telefonen eller andre enheter, komme til det på grunn av det ytre laget av Faraday-vesken.

En ekstra bonus: Faraday-vesker kan også beskytte andre data og eiendom!

Hva gjør en Faraday-veske?

I et nøtteskall blokkerer de alle radiosignaler fra Wi-Fi og Bluetooth til RFID (brukt av kredittkort og bilnøkler) og GPS.

Når du vil forhindre det uønskede angrep på elektroniske enheter, er det en god ide å plassere dem i et Faraday-bur.

Trygt med penger og kredittkort

Men når du befinner deg i en situasjon der du trenger å bruke enhetene dine på farten mens du bruker maksimal sikkerhet, vil Faraday-vesker få jobben gjort.

Kompetente hackere vil kunne få det til å virke som om alt er deaktivert, mens de utnytter alle slags data. Som den fremtredende NSA-varsleren Edward Snowden forklarte under sin intervju med Joe Rogan, elektroniske enheter er egentlig ikke slått av før du tar ut batteriet.

Edward Snowden var en NSA-varsler som flyktet til Russland i 2011 etter å ha lekket tusenvis av klassifiserte dokumenter til en håndfull journalister..

Edward Snowden Faraday Bag

I en tid da det største flertallet av telefoner, nettbrett, GPS-dingser, smarte klokker og fjernkontroller leveres med ikke-flyttbare batterier, er det en velsignelse å kunne ha en fysisk “av” -bryter..

Og å ha en Faraday-veske for å fullstendig blokkere alle signaler er nettopp denne nedleggelsesknappen.

Den beste typen sikkerhet er den som muliggjør forebygging av angrep ved å redusere angrepsoverflaten.

Du forhindrer ondsinnede angrep før de til og med kan skje.

På denne måten kan du slutte å bekymre deg for skjult fjernkontroll for alltid og la telefonen, bilnøklene, Bitcoin hardware lommebøker, og RFID-kredittkort for å hvile i et trygt miljø mens du ikke bruker dem.

Er Faraday-vesker effektive?

Kjemikere som trenger å gjøre nøyaktige målinger i laboratorieeksperimentene, bruker også Faraday-bur, slik at ingen ekstern stråling kan påvirke resultatene.

Hjemmelagde Faraday-bur

Omvendt er Faraday-vesker de små og bærbare versjonene av Faraday-bur.

I motsetning til forseggjorte oppsett som isolerer et helt rom eller en bygning, passer Faraday-vesker i lommen og gir samme sikkerhet for de elektroniske enhetene som passer inn.

Byggkvalitetsstandarden opprettholdes, slik at tykkelsen på de sammenflettede kobber- og plastlagene sikrer de samme signalblokkerende effektene.

Kvalitetssikring og kvalitetskontrollkonsept

I et nøtteskall gir Faraday-poser deg fordelen av å ha den beskyttelsen NATO-operatørene har, men i en lett og bærbar formfaktor.

Det faktum at du kan ta denne sikkerheten med deg hvor som helst uten å reise mistanker er nok en fordel.

Folk rundt deg vil tro at du har en billig nylonlommebok eller en slags vanlig veske.

Enkel å blande inn forbedrer personvernet ditt, og det er ikke utmerket sikkerhetspraksis å utsette enhetene dine for hackere.

Plastkort på en lommebok

Derfor er Faraday-vesker effektive som både radiosignalavvisende enheter som fjerner Bluetooth-, RFID-, GPS- og Wi-Fi-utnyttelser, men også som grunnleggende gjenstander som sikrer elektroniske enheter uten å heve noen mistanke.

På Let’s Talk Bitcoin podcast uttalte Andreas Antonopoulos at han holdt maskinvarepungene sine i en faraday-pose. I tillegg har @patrickwagner, a digital sikkerhet ekspert, kaller en Faraday-pose “et must.” Trusselen om solstorm eller EMP-eksplosjon for samfunnet vårt presenterer seg som en av de største farene for sikkerhet i ethvert moderne land. Hvis vi skal digitalisere pengesystemet vårt når som helst i overskuelig fremtid, er det på tide å ta riktige sikkerhetstiltak for å beskytte eiendelene våre i dag.

Kapittel 3:

Biltyveri er noe som har blitt observert siden oppfinnelsen av bilen. I tiden da bilene hadde dørlåser og tenninger med en mekanisk nøkkel, fant folk måter å velge låsen og varme ledningen på bilen.

Med fremgangen innen teknologi ble elektroniske låser introdusert, og nå har biler en sentral datamaskin som er låst med en elektronisk nøkkel.

Rykke sammen, av, ei, mann, i dress, låse, hans, bil.

Dette er en av de beste måtene å forhindre at tyver stjeler bilen din. Imidlertid, som med alle teknologier, har tyver funnet en vei rundt dette sikkerhetstiltaket og har begynt å bruke enheter som kalles kodegripere for å utføre det som kalles SERA (eller ‘Signal Extender Relay Attack’).

SERA-angrep har blitt vanligere hver dag, og tilfellene av tyveri har økt betydelig. Folk blir ofte forvirret av spørsmålet om hvordan du kan forhindre nøkkelfri tyveri av bilen?

Hvorfor øker biltyveriene?

Politiavdelinger over hele verden ser en enorm økning i biltyveri de siste årene.

Hacking av indre bilsystemer

Disse tyveriene har forlatt politiavdelingene forvirret fordi de fleste av disse bilene var låst med et elektronisk låsesystem som er en av de tryggeste bilsikkerhetssystemer tilgjengelig.

Etter å ha undersøkt vil du finne mange videoer som viser at tyver bruker en enhet for å åpne bilens lås og stjele den uten å tukle med bilen direkte. Så, hva er denne enheten som brukes til å stjele disse bilene?

Tyver har blitt teknologikyndige og har begynt å bruke denne enheten for å fange radiofrekvensen til nøkkelbraketten, klone den og deretter bruke det nylig laget dupliserte signalet til å åpne døren til bilene og kjøre av.

Moderne bilnøkkelbrikker fungerer ved hjelp av elektromagnetiske signaler. Når bilnøkkelen er i nærheten av bilen, er det en radiofrekvens mellom bilen og nøkkelen.

Mannen i frakken sendte nøkkelringen til bilen for å låse opp dorrene

Når brukeren trykker på opplåsningsknappen på fjernkontrollen til bilen, åpnes dørene siden bilen ser signalet. Den eneste måten dette tyveriet kan stoppes på er å bruke en RFID-blokkeringspose, også kalt en Faraday-pose.

Hva er en Signal Killer Faraday Bag?

Signal Killer Faraday Bag er designet på grunnlag av Faraday Cage.

Tilkoblingslinje på fiberoptisk nettverk telekommunikasjon begrep

Buret er laget av ledere som ikke lar noe annet elektrisk signal eller bølge komme inn. Dette prinsippet brukes også til å bygge fly; flyene er utformet på en slik måte at den elektriske kraften ikke kan komme inn på innsiden av flyet hvis den blir truffet av lynet.

Så alt som holdes inne i posen, kan ikke nås med elektriske eller magnetiske bølger utenfor og omvendt.

Hvordan fungerer Faraday-vesker?

Faraday-vesker har blitt brukt av militæret og politiet i mange år for å beskytte teknologisk bevis som telefoner, bærbare datamaskiner, smartklokker eller annen maskinvare som har viktige digitale data inni.

Denne teknologien blir nå brukt av publikum siden data og biltyverier øker betraktelig.

Forebygge nøkkelfri biltyveri med en Faraday-veske

Nå er spørsmålet hvordan du kan forhindre at bilen din blir stjålet ved å bruke Faraday bag?

Med en Billfodl Faraday Bag, signalene fra bilnøklene blir blokkert, slik at radiofrekvensen til bilnøklene dine aldri når tyvenheten. Dette vil redde bilen din fra å bli stjålet.

Bare ha for vane å slippe nøklene i vesken når du kommer inn døren. Da trenger du ikke lenger å bekymre deg for at bilen din blir stjålet midt på natten.

Billfodl Faraday Bag

En Faraday-veske kan være en fin måte å gi ekstra beskyttelse til dine elektroniske enheter.

Få ting er like effektive for så lite penger som en Faraday-veske, og vi bør alle bruke en.

Hvis du har spørsmål, kan vårt team av eksperter her på Billfodl er her for å svare på dem!

Kapittel 4:

Truslene som en Faraday-veske beskytter mot, kan være naturlig forekommende eller menneskeskapt.

Hva kan en Faraday-veske beskytte deg mot?

Et eksempel på en naturlig forekommende trussel er en solstorm. Tro det eller ei, solstormer som kommer fra solen har potensial til å utslette strømnett og elektronikk her på jorden. En slik storm er kjent som Carrington-hendelsen, og skjedde i 1859. På den tiden hadde ikke menneskeheten nesten det nivået av avhengighet av elektronikk som vi gjør i dag. Men på den tiden sluttet telegrafsystemer i Europa og Nord-Amerika å virke, utstyret utløste og ga støt til operatørene og startet til og med branner.

Romvisning på sollys overflate med solbluss

Hvis en solstorm av denne størrelsesorden skulle oppstå i dag, ville det skade og forstyrre elektronikk som biler, datamaskiner og strømnett. Selv mindre gjenstander kan bli berørt, for eksempel en vanlig USB-stasjon. En slik solstorm inntraff i 2012 av tilsvarende størrelse, men den traff ikke jorden (den gikk glipp av bare 9 dager).

I 1989 traff en annen solstorm jorden og kanadiere tok tyngden av den, selv om den ikke var av samme styrke som Carrington-arrangementet. Likevel gikk strømnettet frakoblet, og rundt 6 millioner kanadiere sto igjen uten strøm – noen i timevis og noen i flere dager.

Menneskeskapte trusler antas å komme i form av atom- eller EMP-bomber. Atomeksplosjoner sender ut elektromagnetiske sjokkbølger som kan utslette elektronikk og kraftnett akkurat som solstormer. En menneskeskapt bombe som avgir elektromagnetiske sjokkbølger kan til og med detoneres et stykke over et mål for å være effektiv. Dette emnet ble til og med tatt opp blant GOP-presidentkandidater under valgløpet i 2016.

Eksplosjon av atombombe over byen

Faktum er at til tross for den mulige trusselen mot elektronikk, er mennesker og nasjoner ikke forberedt på å forsvare teknologien vi blir stadig mer avhengige av.

Hva skal jeg oppbevare i en Faraday-veske?

Det er ikke noe endelig svar på dette spørsmålet.

Til syvende og sist kommer det til ethvert element som kan hackes eksternt, og som du foretrekker at det ikke skal være.

Liste over varer til Faraday bag

Følgende liste inneholder vanlige ting man kan lagre i Faraday-vesken.

 • mobiltelefoner
 • bærbare datamaskiner
 • Bitcoin hardware lommebøker
 • fjernkontroll til bilnøkkel
 • Kredittkort
 • pass
 • smarte klokker
 • tabletter
 • bygge tilgangskort

Cheshire Police i Storbritannia anbefaler sjåfører å beholde sine bilnøkler i en Faraday-veske for å forhindre at tyver klarer å klone dem. Alt de trenger å gjøre er å komme nær nøklene dine, uten å se dem, med mindre de ble beskyttet i en RFI-blokkerende Faraday-veske.

Faraday vesker

USB-er og Bitcoin-hardware-lommebøker passer i Billfodls mindre Faraday-veske. Hvis du vil beholde en telefonen eller et lite nettbrett, vil du få det større.

Under sin presentasjon i desember 2018 fra 35C3-konferansen, Josh Datko fra wallet.fail teamet har demonstrert hvordan han var i stand til å sende angrep til Trezor og Hovedbok hardware lommebøker.

I tilfelle angrep av forsyningskjeder hvor en ekstra RFID-antenne er plassert i maskinvareboksen, blir det veldig enkelt å fjernstyre enheten og sende mynter til vilkårlige adresser.

Følgelig er det definitivt bedre å ha maskinvareboksen i et Faraday-bur hvis du vil være 100% sikker på at ingen kan prøve å hacke enheten din eksternt.

Hacker i jakke med hette og bærbar PC sitter ved bordet

Hvis du er målrettet av myndigheter eller forseggjorte hackere, er det veldig sannsynlig at de vil prøve å kompromittere alle enhetene dine.

Selv om du er lovlydig borger, kan vår moderne overvåkingskapitalisme finne unnskyldninger for å gjøre denne typen bakdørstilgang helt legitim og muligens obligatorisk.

Her er enda et argument til fordel for Faraday-vesker: siden de er små, bærbare og enkle å skjule i hverdagslige gjenstander som lommebøker (eller til og med skjule i kofferten eller ryggsekken), gir de deg en grad av troverdig fornektelse.

Ingen vil føle seg mistenkelige når de ser en, og det er lettere å skjule dem som vanlige gjenstander.

Og for bare $ 15 for en liten Faraday veske eller $ 25 for en stor, prisen du betaler for å beskytte dine dyrebare data og eiendeler mot RFID-, Bluetooth- og WiFi-angrep er ekstremt liten i forhold til mer omfattende sikkerhetsoppsett.

Billfodls Faraday-vesker

Kostnaden for å kjøpe ruller av plast og tinn for å bygge din egen Faraday-veske er enda mindre, men å få den rette typen resultat tar litt tid og eksperimentering.

Og … det vil ikke være nesten like gjennomførbart.

Hjemmelagde Faraday Bag-materialer

Hva skal jeg lagre i et Faraday-bur?

Faraday-burene er for store gjenstander du ikke har med deg.

Beskytte din Internett-ruter fra hackere utenfor huset ditt, eller å sørge for at ingen prøver å eksternt angripe din stasjonære datamaskin, er bare to av de mest populære brukssakene.

Bare husk at militære organisasjoner som overholder Tempestandarder benytt Faraday-bur for å forhindre at elektriske signaler og støy blir snappet opp.

Ofte forveksles Faraday-bokser med Faraday-bur, men forskjellene kan begrenses til skala.

Førstnevnte er mindre og brukes til sikker langvarig lagring av elektroniske enheter, mens sistnevnte refererer til større overflater som blir midlertidig eller permanent isolert fra utenfor radiofrekvenser.

For mer informasjon om Faraday-merder og deres praktiske brukssaker, sjekk ut stort utvalg av YouTube-videoer på saken. Ikke bare at de gir grundige forklaringer, men noen ganger har de også komplette DIY-guider som lar deg bygge dine egne Faraday-bur..

Innvendinger mot å eie en Faraday-veske

Så hva betyr det for Bitcoinere? Hvorfor er det desto viktigere for oss å vurdere slike trusler og ta passende tiltak? Og er det et ‘passende tiltak’ å skaffe seg en Faraday-veske?

Vanlige innvendinger mot å eie en Faraday-veske er at den er unødvendig hvis du har din mnemonic frø (private nøkler) sikkerhetskopiert på din Billfodl allerede, og at sannsynligheten for en EMP-eksplosjon er lav nok til at du ikke vil bruke pengene.

Risikobelønningsforholdet ved å eie en Faraday-veske er sterkt vippet til fordel for å få en. Sannsynligheten for risikoen kan være lav (eller ikke), men kostnaden for en Faraday-veske er også veldig lav.

Forretningsmann, hånd, stopp, fallende, treklosser, eller, domino

Det er rett og slett ikke fornuftig for en Bitcoiner å argumentere for at verden skal støttes av et digitalt monetært system som lar enkeltpersoner være fullstendig suverene over pengene sine, og deretter på den annen side å argumentere for at enkeltpersoner som gjør det, bør være uforsiktige. nok til ikke å beskytte verdsatte elektroniske enheter som i stor grad forbedrer sikkerheten ved å få tilgang til pengene.

Så du har en Billfodl allerede. Det er absolutt en høyere prioritet enn å eie en Faraday-veske, EMP-veske, RFI-blokkeringspose. Og hvis elektronikken vår går ned på grunn av en eller annen form for katastrofe, vil ikke Bitcoiners ha tilgang til pengene sine med mindre de også har tilgang til fungerende elektronikk som kan brukes til å samhandle med bitcoin-nettverket.

Billfodl-produkt i en Faraday-veske

Og i et slikt tilfelle, hvis en Bitcoiner skulle måtte bruke en ikke-klarert datamaskin for å få tilgang til midler, kan det bare være å bruke de private nøklene en veldig risikabel innsats og bør unngås. Hvis bare Bitcoiner hadde lagret en nettbrett eller Bitcoin hardware-lommebok i en Faraday-veske, ville alt vært bra.

Når skal du bruke en Faraday-veske

Til slutt kommer svaret ned til omfanget av signalblokkerende operasjoner og forventningene dine til bærbarhet.

Hvis du vil beskytt mobiltelefonen eller Bluetooth-kompatible enheter fra eksterne angrep og du reiser eller på flukt, er det rett og slett bedre å få en Faraday-veske.

Faraday-veske

På den annen side, hvis du vil isolere et helt rom eller bygning fra radiofrekvenser, Bluetooth-inntrenging og uønskede WiFi-signaler, er det mye bedre å bruke Faraday-bur.

Hus dekket med glasskuppel realistisk vektor

Interessant, tykke søppelbokser av metall der du setter inn plastposer, kan være ypperlige Faraday-bur for mobiltelefonen, nettbrettet, maskinvaren lommebok eller bærbar PC.

Imidlertid er de ikke veldig bærbare, og å gå rundt med dem vil definitivt vekke mistanker.

Derfor, hvis du bare trenger å isolere små enheter, er det definitivt bedre for driftssikkerhet (op-sec) å bære en Faraday-veske i lommen, kofferten eller ryggsekken.

Faraday bag versus Faraday bur

På slutten av dagen er skillet veldig enkelt: Faraday-burene er for åpne områder der du bruker enheter som ikke krever mobilitet.

Disse enhetene kan omfatte:

 • Internett-rutere
 • stasjonære datamaskiner
 • klumpete bærbare datamaskiner som du aldri har med deg
 • HAM-radioen din hvis du forbereder SHTF

Mens Faraday vesker er for å sikre din mobiltelefon, bilnøkkelbrikker, og gjenstander som bitcoin hardware lommebøker på farten.

Du kan absolutt også bruke en Faraday-pose i huset ditt hvis du vil unngå å pusse opp veggene eller øke mistanken om din mentale sunnhet når noen besøker deg.

Faraday Vesker vs Mylar Vesker

Mylar-poser er veldig populære løsninger for å lagre mat på lang sikt.

Mylar poser er ikke gode faradag poser

Det at de har aluminiumsfolie på innsiden betyr at grønnsakene dine blir friske i kjøleskapet over lengre tid.

Til sammenligning er Mylar-poser tynnere enn Faraday-poser – førstnevnte har en tynn og minimal aluminiumsfolie, mens sistnevnte er bygget av et tykt lag som alternerer plast og aluminium.

Du kan absolutt stable flere Mylar-poser for å oppnå resultater som er lik de du får med Faraday-vesker.

EN populært Reddit-innlegg har bare undersøkt problemet for å oppdage at to Mylar-poser er ikke nok til å blokkere AM-radiosignalet.

Forskjellen mellom et Faraday-bur og en Faraday-pose er stort sett i størrelsen og bærbarheten til varen.

Faraday-vesker er ypperlige for små gjenstander som passer i lommen, mens Faraday-merder brukes mer til å beskytte stasjonære gjenstander eller hele utstyrsrommene.

Det er flere alternativer for Faraday-vesker på markedet, men vi synes vår er ganske jævla god, og den kommer også inn til en bra pris.

Kapittel 5:

En Faraday-veske er et veldig enkelt produkt, men mange er fortsatt forvirret over hvordan de jobber og hva de gjør.

1050D ballistisk nylon

Nylon ikon

Våre Faraday-vesker er laget av vannavstøtende 1050D ballistisk nylon, kjent for sin intense styrke og hardhet, fordi elektronikken din skal være trygg fra mer enn bare radiofrekvenser.

Bekreftelsesvindu

Øyeikon

Å se er å tro, og det er derfor vår store Faraday-veske har et forhåndsvisningsvindu for å bekrefte signalavbrudd og batterilevetid på alle elektroniske enheter inne. Ikke stol på. Bekrefte.

5. generasjons enhetsskjerming

Ingen trådløs ikon

Blokkerer WiFi (2.4 & 5GHz), Bluetooth, cellesignaler (5G & 4G LTE +), GPS, RFID og radiosignaler med 60-80dB gjennomsnittlig demping gir 5. generasjons enhetsbeskyttelsesforsikringer.

Trippel lag, dobbel par søm

Paringsikon

Tre lag med høyt skjermende stoff på alle sider blir sådd sammen med dobbel paret sømkonstruksjon, noe som gjør posen slitesterk og klar til å arbeide under vanskelige forhold.

Lett tilgang

Hakemerkeikon

Den doble rulle- og borrelåslukkingen betyr at det er lett å få tilgang til elektronikken din. Bagene våre er designet for å holde radiofrekvenser ute, ikke deg.

Sammendrag

 • Faraday-veske av militær klasse designet for rettsmedisinske etterforskere, også brukt til utøvende reiser, personlig sikkerhet, EMP- og CME-beskyttelse
 • Beskytter mobiltelefoner, GPS-enheter, elektroniske bompenger (som E-ZPass), nøkkelbrikker eller andre lignende enheter fra ALLE trådløse signaler
 • 5. generasjons avskjermingssikring
 • EMI-skjerming & RFI-skjerming
 • Tre lag med høyt skjermende stoff på alle sider med dobbel paret sømkonstruksjon
 • Blokkerer WiFi (2.4 & 5GHz), Bluetooth, cellesignaler (4G LTE +), GPS, RFID og radiosignaler med 60-80dB gjennomsnittlig demping
 • Lukkbar lomme på baksiden for å plassere firma- / byråinformasjon
 • Vannbestandige ytre materialer med ballistisk nylon
 • Dobbel rull og borrelås

Dimensjoner

Stor veske

Ytre mål: 9,75 “x 9,5” x 1 “

Mål for indre bruk: 9,5 “x 5,5”

Liten veske

5 “x 3,25” x 0,25

Gratis frakt

Flyikon

Alle amerikanske bestillinger og internasjonale bestillinger på $ 120

Enkel retur

Oppdater ikonet

Ingen spørsmål – bare 125% pengene tilbake-garanti

Sikrede betalinger

Hengelåsikon

Alle kortbetalinger er sikret gjennom Shopify-betalinger

Kundeservice

Hengelåsikon

Få gratis og rask support via e-post / chat med våre interne kryptoeksperter

Kjøp Billfodls Faraday-veske

Kapittel 6:

Fungerer Faraday-vesker virkelig?

Ja det gjør de. De fungerer som et skjold mot ytre påvirkninger. De er lett transportable, pakkbare, lette og er ikke veldig dyre.

Blokkerer Faraday-poser GPS?

Når du plasserer en GPS-enhet i en Faraday-veske, kan den ikke motta eller overføre potensielt forstyrrende radiofrekvenssignaler.

Hvorfor slutter Faraday-vesker å virke?

En Faraday-veske av høy kvalitet skal aldri slutte å virke. Imidlertid kan billigere poser slites hvis de ofte åpnes og lukkes. Det er her det er viktig å finne en pose av høy kvalitet.

Er det vanskeligere å stjele nøkkelfrie biler?

Sikkerhetseksperter sier at det tar omtrent tre minutter å stjele en bil uten nøkkelfri inngang, og at det er nesten umulig å stjele en bil når nøkkelfoben er inaktiv eller i hvilemodus.

Kan telefonen min spores hvis Lokaliseringstjenester er slått av?

Posisjonslogg er en funksjon som holder oversikt over stedene du har vært og adressene du skriver inn. Hvis du slår den av, vil enheten din bare bruke GPS for å vite hvor du er. Når det er sagt, er det ingen måte å være sikker på at lokasjonstjenester og GPS ikke lenger er aktiv med mindre du bruker en faraday-veske.

Hvordan vet jeg om noen sporer telefonen min?

Sannheten er at det er veldig vanskelig å vite om en sofistikert angriper sporer mobiltelefonen din. Og … du blir nesten helt sikkert sporet av mange av appene du har installert. Når du er i tvil, er det bedre å anta at telefonen din blir sporet.

Hvorfor trenger jeg en Faraday-veske?

Hvis du vil beskytte alle slags elektroniske enheter mot å bli manipulert eksternt, må du bruke en Faraday-veske. En Faraday-veske fungerer som et beskyttende skjold mot innkommende og utgående radiosignaler.

Blokkerer Faraday-poser WIFI?

Ja det gjør de. Wi-Fi-signalene kan ikke trenge inn i kobbernettet inne i en Faraday-pose.

Hva brukes en Faraday-veske til?

Faraday-vesker brukes til å sikre mobiltelefonen din, bærbare datamaskiner, bilnøkkelbrikker og gjenstander som bitcoin-maskinvarepunger på farten, kredittkort, pass, smartklokker, nettbrett og bygningsadgangskort. De forhindrer fjern manipulering av disse enhetene fra de som stjeler data fra dem eller prøver å tørke eller spore dem på avstand.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector