Fordeler og ulemper ved første mynttilbud

Med Kina og Sør-Korea som forbyr Initial Coin Offerings (ICO), må man lure på hvorfor et slikt grep ble gjort av land som nyter alt krypto. Når det gjelder USA og andre land som ikke har gått inn for å ikke tillate disse tilbudene, er det rart hvorfor Kina og Sør-Korea ikke har gjort lignende grep. Så vi vil se på fordeler og ulemper ved ICO, og prøve å finne ut hvorfor de er så kontroversielle.

Først vil vi starte med PROs

1. Det er viktige grunner til at ICO er så gunstig for kryptovalutaøkosystemet. For det første er de virkelig fordelaktige for oppstart, da de er en viktig kilde til penger som trengs for å få ballen til å rulle uten at de fleste organisasjoner ville mislykkes. Engelinvestorer og risikokapitalister er knappe, og den eneste måten en oppstart noensinne vil nå dem på, er gjennom en ICO.

Denne muligheten for lavt hengende frukt gjør det mulig for nyetablerere å nå investorene som har pengene det tar for dem å komme seg av bakken der ellers ville deres vei bli blokkert. Det tillater hvem som helst, uansett deres geografiske beliggenhet, politiske synspunkter, etnisiteter eller religiøse tro å skaffe kapital. Dette demokratiserer rommet og tillater alle (teoretisk) med viljen og måten å lage sin egen kryptovaluta.

2. Tiden er alltid mot noen i oppstartsmodus, og hvis du ikke har nok fart, vil du dø en rask død. ICO-er tilbyr hastighet fordi alt som trengs er et papir for å få ting i gang. Det juridiske papirarbeidet som kreves for å opprette et selskap, en holdekonto eller et terminer er veldig kostbart, og prosessen med å få investorer til å lese alt dette materialet før de logger på er vanligvis ganske lang. Med ICO-er er det begrensninger for disse nødvendighetene, og hvor mye tid og penger det tar å oppnå ting er mye lettere å håndtere.

3. ICO bygger også lokalsamfunn før de til og med har et produkt å investere i, og dette er viktig fordi det fører med seg insentiver for investorer å oppmuntre til veksten av symbolet.

Nå skal vi komme inn i Ulemper:

1. Det er mange svindlere i rommet som har brukt ICO for å svindle mange mennesker uten penger. Alt kan se bra ut på papir, og når alt de trenger er et attraktivt hvitt papir for å få folk interessert i å risikere pengene sine, er det ikke vanskelig å se hvorfor svindlere utnytter dette enkle byttet. Fancy navn, flere “rådgivende styrer” og nettsteder med profesjonelt utseende kan suge inn den uforsiktige investoren og blø dem tørre hvis de tillater det.

2. Konseptualiserte produkter som ikke har noen verdi uten spekulasjoner, gir mye makt til de lunefulle meninger fra de som kanskje eller ikke har en egeninteresse i å se prosjektet lykkes eller mislykkes. Interessekonflikt er alltid noe som må vurderes før man gir verdi til spekulasjoner. 3. Mennesker med mest penger i rommet har en tendens til å manipulere det som de gjør andre markeder. Disse menneskene, kjent som “hvaler”, kan presse markedet med roboter, GAS og skript som setter ting opp til deres fordel. De har råd til å betale mer i transaksjonsgebyrer for å komme foran deg i kø og kjøpe opp poletter innen ICO.

4. Organisasjoner som tilbyr ICO-er som ikke har noen ekte ledelse (som et vanlig selskap ville ha), og som ikke forstår hvordan man skal skape et ordentlig, bærekraftig selskap som vil tåle tidens prøve, er i trøbbel. Dette er noe som har skjedd mange ganger med nye oppstart fordi teamene deres er desentraliserte, ufokuserte og trenger smarte beslutningstakere som kan føre selskapet til en vellykket eksistens..

5. Den kalde, harde virkeligheten er at 90% av disse ICO-ene vil mislykkes, uansett årsak, og antall feil i forhold til antall suksesser gjør det vanskelig å legitimere ICO-er for de som gjør sin aktsomhet. Men; de fleste investerer i ICO-er med blindere på. De lærer ikke hvordan du handler kryptovaluta den riktige måten. I stedet skynder de seg og investerer kapitalen sin uten å vite alle fordeler og ulemper ved ICO, og håper å slå den stort som å spille i lotto..

Som du kan se, er fordelene nesten alltid i hendene på startups og investorene med mest penger, mens motstanderne er forbeholdt de små investorene som bruker sine hardt opptjente penger i håp om å slå den rik. Har folk rammet det rikt å investere i ICO? Ja. Betyr det at du vil? Man kan spekulere, men for den lille investoren som ikke bruker god fornuft og praktiserer due diligence, er sjansene for å tape alltid høyere enn sjansene for å vinne.

=== Forfatter Bio ===

Chris Douthit @chris_douthit

Chris Douthit er en aksje- og kryptokurrencyanalytiker som har jobbet innen både finans og teknologi i nesten 20 år. Med sin innsikt og tekniske analyse oppnådde han over 2000% avkastning i kryptovalutaområdet i 2017. I dag blir hans opplærings- og forskningssenter, CryptoInvestingInsider.com, raskt et nettsted for investorer som ønsker å spore suksessen..   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me