FreeBitcoin.io – Vinn gratis Bitcoin hver time opptil $ 300

gratis Bitcoin

FreeBitcoin.io betaler deg gratis Bitcoin hver time. Det koster ingenting å delta, og faktisk kan du tjene denne gratis Bitcoin flere ganger på mindre enn en time, og denne artikkelen vil forklare deg hvordan det hele fungerer.

For å komme i gang må du registrere deg med en e-post og et passord. Ingen annen informasjon er nødvendig. Når du har registrert deg, er det bare å logge inn og begynne å rulle tallene. Skjermen på rullene skal være slik:

FreeBitcoin.io

Når du klikker på en rull, vil du generere et resultat mellom 0 og 10.000. Resultatet vil avgjøre hvor mye gratis bitcoin du får. Det sannsynlige resultatet er det første som produserer den laveste mengden Bitcoin til deg.

Vær oppmerksom på at verdien av Bitcoin er festet til dollarverdiene i midten av tabellen. Så hvis for eksempel hypotetisk Bitcoin er verdt $ 30 000, vil det å generere 0,01 BTC å slå 10000, og hvis Bitcoin er verdt $ 15 000, vil det å treffe 10 000 generere 0,02 BTC.

Gratis ruller

I stedet for å vente en time til neste kast er tilgjengelig, kan du bruke Free Rolls-delen. I utgangspunktet i denne delen kan du gå til korte lenker som viser noen annonser, og målet ditt er å finne “Neste” eller “Fortsett” -knappen og bruke den til å gå videre til du kommer til slutten. Når du har gjort det, vil klokken utløpe umiddelbart, og du vil kunne rulle igjen og få ekstra gratis bitcoin.

Vær oppmerksom på at du må delta i gratisrullene etter at du har rullet – det som gratisrullen gjør er i utgangspunktet å drepe klokken – slik at den utløper.

Når du har besøkt gratis rullelink, rull deretter igjen, skaff deg din gratis bitcoin, så kan du gå videre til neste gratis rullelink og få ekstra gratis bitcoin på samme måte.

Det er dusinvis av lenker tilgjengelig, så hvis du bruker dem alle, kan du enkelt få masse Satoshi på mindre enn 5-10 minutter per dag!

Vær også oppmerksom på at freeroll-koblingene er tilgjengelige en gang om dagen – så når du har brukt dem, kan du vente på at i morgen skal rulle igjen flere ganger på rad – eller gå videre til våre andre nettsteder, vi har over 10 nettsteder tilgjengelig – for eksempel FreeEthereum.com og Free-Tron.com og mer. Alle disse nettstedene finner du nederst på siden til FreeBitcoin.io

50% henvisningskommisjon

Du vil tjene 50% av hva dine henvisninger tjener på nettstedet. For eksempel, hvis 100 venner tjener til sammen 0,02 BTC, vil du få 0,01 BTC fra det. Henvisningskommisjonene blir betalt umiddelbart, det er ikke nødvendig å vente på at disse blir utbetalt.

I tillegg bruker vi Twitter til å retweet noen unike innlegg fra de som ringer andre til å registrere seg under dem. Bare sørg for å ta med @cryptosfaucets i tweets så vi kunne se det.

Den beste måten å spre din egen henvisningskobling på kanaler på sosiale nettverk, Telegram-grupper og andre lignende grupper av mennesker som ønsker å tjene gratis penger. 50% er ganske lukrativt, da mange andre nettsteder tilbyr mye mindre i retur for hardt arbeid med å få henvisninger, så dra nytte av det og få så mye gratis bitcoin du kan.

Kampanjekoder

Vi gir stadig, på daglig basis, kampanjekoder på vår Twitter-kanal. Disse kampanjekodene gjør hva freerollene i utgangspunktet gjør – de lar deg rulle igjen uten å måtte vente på at klokken utløper. Disse kampanjekodene kan brukes på alle nettstedene vi administrerer, og som vi nevnte ovenfor – vi har 10+ nettsteder tilgjengelig for deg å tjene ikke bare Free Bitcoin, men også Free Ripple, Free Ethereum, Free Dash, Free Tron og mer.

Sørg for at du følger vår Twitter-kanal ikke bare for kampanjekoder, men også for mange andre kampanjer og gaver, ikke bare av oss selv, men også av lignende nettsteder. Målet vårt er å hjelpe deg med å tjene mer, så kanalen vår er full av tips og råd om det.

Andre nettsteder

FreeBitcoin.io er ikke det eneste nettstedet vi har. Hvis du blar ned til bunnen av siden, vil du kunne se alle de andre nettstedene vi administrerer. Fra begynnelsen av 2021 er dette tilgjengelige nettsteder:

Bitcoin

Som du kan se, har vi nettsteder som FreeCardano.com, FreeNEM.com, FreeEthereum.com, FreeUSDCoin.com, og mer. De jobber alle med det samme konseptet som ble forklart i denne artikkelen.

Sørg for å besøke blogg på siden vår så vel som vår Gambling Freebies blogg som gir deg verktøy og andre ideer om hvordan du kan tjene mer gratis kryptovaluta på andre nettsteder også.

På vegne av hele teamet vårt, vil vi ønske deg lykke til med rullene dine og lykke til med å vinne så mye du kan!

Utvalgt bilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me