Freewallet Insights, Pandemic Aftermath og 2020 Crypto Trends – et eksklusivt intervju med Solomon Brown

Freewallet

Denne gangen hadde vi gleden av å snakke med Solomon Brown, leder for PR-avdelingen på Freewallet. Selskapets mest populære produkt er Freewallet: Crypto Wallet, som støtter over hundre eiendeler som kan kjøpes via kredittkort. I tillegg tilbyr Freewallet 22 applikasjoner med en valuta på Android og 11 apper på iOS som støtter totalt 22 mynter og tokens.

Solomon er velbevandret i å markedsføre blockchain-oppstart som tillot ham å begynne sin periode med Freewallet i 2018 og flytte til sin nåværende stilling. Foruten PR, spesialiserer han seg på de juridiske rammene rundt krypto som er tilstede i forskjellige land rundt om i verden.

Hei Salomo, hyggelig å ha deg med oss. Vi kjenner Freewallet Family som en one-stop plattform for alt du trenger i krypto. Imidlertid har de siste funksjonene som ble gitt ut av selskapet vist at det alltid er rom for å vokse. Fortell oss mer om dem.

Ok, før vi kommer til det, vil jeg takke Coindoo for intervjuingen, slik at jeg har sjansen til å dele ekspertisen min og fortelle publikum om de siste hendelsene våre.

I begynnelsen av 2020 lanserte vi en oppdatert versjon av 16 av våre mono-lommebøker for å gi brukerne bedre brukervennlighet. Takket være en oppdatert stabel og skiftet hovedfokus til utvikling av backend, var vi i stand til å omskrive Android- og iOS-apper for totalt 11 mynter og poletter og gjøre dem mer praktiske å bruke.

Nå er de fleste funksjonene og fordelene tilgjengelige rett inne i appene. Dessuten, når vi prioriterer sikkerhet sammen med stabilitet, er de nye lommebøkene godt beskyttet, og det er gjort visse designendringer for å lette arbeidsmengden og øke hastigheten på alle operasjoner i systemet. Det jeg personlig synes er mest tiltalende er den nåværende støtten for push-varsler på hver enhet, og informerer deg om både inn- og utbetalinger. Jeg er en Apple Watch-fyr, og jeg har alltid fått den på, så jeg føler meg alltid trygg på at dataene mine er trygge, fordi appen reagerer selv når jeg er frakoblet eller back-end faller.

Jeg vil også rette oppmerksomheten mot vårt styrket partnerskap med Changelly, som har som mål å flytte transaksjoner for mer enn 50 digitale eiendeler utenfor blockchain. Vi har planlagt å distribuere denne funksjonen i lang tid, men den globale uroen Covid-19 har fått fart på vår felles innsats. Dermed fikk brukerne en mulighet til å spare på gebyrfrie transaksjoner som er mulige i Freewallet økosystem, og å dra nytte av bedre valutakurser som er like de som hos Changelly. Raskere utførelse av utveksling (bare 1-2 minutter) og forbedret anonymitet er andre viktige fordeler, spesielt i tider med ekstrem sårbarhet i markedet, da overføringene dine ikke vil være full av lange bekreftelsestider og ikke sendes offentlig.

Freewallet tilbyr forvaringstjenester til sine brukere. Når du snakker mer detaljert om sikkerhetsspørsmål, kan du kommentere dramatiske tråder på Twitter, Reddit og andre sosiale mediekanaler som uttrykker mangel på tillit til hostede lommebøker? Og hvilke fordeler tilbyr verdipapirer med krypto lommebøker?

Sannheten er at debatten om frihetsberøvende kontra ikke-frihetsberøvende lommebøker gir like mye mening som den voldelige konflikten mellom store endianere og småendianere fra Jonathan Swifts Gulliver’s Travels. Ja, kundenes private nøkler oppbevares av Freewallet, men hvis en bruker mister tilgangen til dataene sine, gjelder det ikke depottjenester. Kontoen hans kan enkelt hentes via e-post.

Hvis vi snakker om transaksjonsfeil, føler jeg sterkt at de fleste av dem er unngåelige og ikke er relatert til lommebokleverandøren i det hele tatt. Dessuten løses disse feilene vanligvis av kundeservice, som er en annen fordel ved lommebøker. Derfor virker denne typen krypteringslommebok spesielt egnet for nybegynnere. Med supportteamet tilgjengelig 24/7 og adresserer alle slags problemer, gjør vi vårt beste for å sikkerhetskopiere deg. Det er ikke så farlig hvis du ved et uhell betaler til en sammensatt adresse uten referanser til lommebok-IDen, for eksempel. Vi løser kontinuerlig inn lignende feilaktige transaksjoner og refunderer. Selvfølgelig kan vi ikke få noe til å skje med et trykk på fingrene. Det er mindre vanlige situasjoner som tar tid, krefter og ressurser, men vi er alltid klare til å gi en hånd til brukerne våre.

Uansett har over 3 millioner brukere fra mer enn 100 land allerede valgt Freewallet. Hvor kommer ditt hovedpublikum fra? Hvilke markeder tror du er mest gunstige for å se selskapet utvide sin internasjonale klientbase i 2020?

Som du har sagt, har vi et stort antall brukere over hele verden. Listen over våre ti beste land, målt etter antall besøk, inkluderer USA, Storbritannia og Tyskland, noe som gjør oss stolte. Når vi beveger oss lenger mot øst, med alt som skjer i Asias raskt voksende kryptosektor på grunn av coronavirus, forventer vi at flere kinesiske brukere blir med i Freewallet-familien, da Midt-Kongerikets marked ser mest lovende ut for øyeblikket.

Når det gjelder pandemien, hvordan endret forbrukeratferd seg på Freewallet?

Vel, en uke etter den beryktede kryptomarkedskollapsen som skjedde 13. mars, økte Bitcoin-kjøp med 30%, i likhet med antall totale kjøpsforespørsler. Det som er langt mer interessant er at vi så nøyaktig den samme veksten i antall brukere som klarte å kjøpe krypto, noe som viste seg å være det høyeste noensinne, ettersom både nye og gamle kunder har intensivert aktiviteten sin på en gang. Som et resultat har vi også registrert en god økning på 45% i transaksjonsvolum.


Freewallet

Har du måttet omorganisere virksomheten din under karantene? Har du møtt noen utfordringer og hvordan har du gått gjennom dem??

Takket være detaljene i bransjen vår er Freewallets team desentralisert, og forener rundt hundre ansatte fra hele verden med et felles mål. Heldigvis har håndheving av selvisoleringstiltak ikke hatt noen innvirkning på våre arbeidsprosesser, og vår kundeservice er fortsatt tilgjengelig døgnet rundt.

Men det harde emosjonelle miljøet er en helt annen sak. Å stå på kysten av usikkerhet er deprimerende, da ingen er i stand til å avklare hvordan den pågående helse- og økonomiske krisen vil utspille seg. Og i disse tøffe tider kan arbeidet ditt bli ditt fristed. Jeg elsker virkelig å reise, og det var veldig frustrerende å måtte akseptere en realitet der jeg må være hjemme og bare kan drømme om en mulighet til å reise til utlandet igjen. Men jeg har allerede fått en løsning, og Crypto Geography-serien, som lar meg reise hvor jeg vil – internt – hjalp meg med å lindre kjedsomheten min. Men denne typen reiser er også enklere for budsjettet.

Ja, jeg har lest Crypto Geography-artiklene dine som dekker kryptovalutabruk og regelverk i land over hele verden. Fra ditt synspunkt, hvilket land kan kalles hovedstaden i hele kryptoindustrien?  

Det er et godt spørsmål, men jeg kan bare spekulere i det. Med sin positive holdning til krypto og relevant støttende ramme, vil den maltesiske regjeringen for eksempel sannsynligvis gjøre sitt lille land til et blomstrende blockchain-knutepunkt. De sier, små duer kan ha store meldinger, og dette ser ut til å være tilfelle med Malta. Børser basert på denne blockchain-øya alene har en betydelig andel av handelsvolumet, mens noen industriledere planlegger å flytte hovedkvarteret dit. Skulle den samme tendensen forbli over tid, har vi all grunn til å tro at flere kryptoentreprenører vil bidra til Maltas velstand.

Samtidig åpner den nylig opprettede regulatoriske sandkassen i Tyskland nye horisonter for kryptomasseadopsjon over hele EU ved å akseptere kryptovalutaer som en digital representasjon av verdi og legalisere kryptorelaterte tjenester og operasjoner. I år innhenter amerikanske regulatorer også avklaringsprosessene for alle virtuelle eiendeler, som kan betraktes som en viktig milepæl i amerikansk kryptolovgivning. Hvis vi vurderer prejudikatet til at Crypto Valley organiserer store bransjearrangementer over hele kloden og de spennende kryptoprosjektene som jobber i USA, ser det ut til at de siste forsøkene fra lokale lovgivere vil føre til meningsfull fremgang i kryptoutvikling og mainstream-adopsjon..

Jeg vil bare referere til en ny Crypto Geography-serie om Kina. Når den digitale yuanen får fart, er du enig med den tidligere Bank of China President, Li Lihui, om at den kinesiske nasjonale kryptovalutaen har en sjanse til å erstatte kontanter?

Å kombinere det beste fra crypto og fiat kan gi en veldig sterk støtte for digital yuan på nasjonal skala, ettersom staten vil gi den solide likviditetsgarantier. Likevel vil jeg ikke hoppe til noen store konklusjoner, med tanke på den sentraliserte naturen til den statsstøttede kryptovalutaen som strider mot filosofien til bransjen. Den potensielle brukerbasen er ekstremt stor, men sannsynligvis vil den oversette til masseadopsjon av tilsyn av sentralbankens digitale valutaer, men ikke digitale eiendeler generelt, og det er fortsatt et spørsmål om denne tilnærmingen vil tjene til å fremme kryptomarkedet.

I Kina er det hittil strengt forbudt å bruke ikke-støttede kryptovalutaer, noe som betyr at lokale myndigheter ikke føler seg trygge på funksjonaliteten til krypto. Så selv om vi tar hensyn til alle fordelene med den spredte digitale yuanen, kan det knapt kalles en spillveksler ennå, fordi det overveldende flertallet av den kinesiske befolkningen fortsatt velger kontanter som standard betalingsmåte.

Det er en helt annen trend i kryptomarkedsinnsamlingsstyrken – den desentraliserte finansrenessansen i 2020. Så hva tar du med DeFi-prosjekter som fyller kryptorommet?

DeFi’s imponerende fremgang er tilsynelatende et kritisk evolusjonær tidspunkt og en av de viktigste boostene for kryptosfæren. Desentralisert finans representerer et system som mange cypherpunks, tidlige blockchain-adoptere og Satoshi Nakamoto selv forestiller seg. Bitcoin var bare et utgangspunkt for å vise folk en bedre verden som er fri for økonomisk undertrykkelse, og DeFi-sektoren følger veien ved å tilby enda flere spennende muligheter for å bygge en helt ny finansnæring.

Et godt eksempel på det er den siste økningen i bruken av DeFi stablecoins. Både allerede eksisterende og kommende prosjekter beveger den digitale økonomien sakte, men jevnt, mot desentralisering ved å demokratisere og disintermediere finansielle operasjoner. De øker også troverdigheten til krypto i massepublikumets øyne, som har strømmet til stabile eiendeler for å beskytte fondene sine mot mulige omveltninger på markedet. Selvfølgelig er det for tidlig å si om fremveksten av DeFi-prosjekter vil bidra til kryptovalutas bredere adopsjon, men å bruke stablecoins som Dai, for eksempel, er en ganske trygg måte for folk å komme inn i systemet og utforske hvordan ting fungerer her.

Og når vi konkluderer med temaet 2020s bemerkelsesverdige kryptohendelser, kan vi ikke ignorere det den tredje Bitcoin-halveringen som fant sted 11. mai. Debatter knyttet til ytterligere BTC-prisbevegelser fortsetter å simre i samfunnet. Hva forventer du personlig av Bitcoins oppførsel etter halvering??

Med den ferske spredningen av stabilt valuta i tankene, vil jeg si at fremtidige Bitcoin-gevinster er en tydelig mulighet. Det er allerede en håndfull sterke bullish tegn, inkludert den positive sammenhengen mellom Tethers raskt voksende markedsverdi og Bitcoins pris, noe som gjør dette forholdet lukrativt på kort og mellomlang sikt.

Midt i Covid-19-pandemien vakte den siste halveringen rekordoppmerksomhet fra kryptomediene som var nysgjerrige på hvordan neste belønningsreduksjon vil påvirke skjebnen til den dominerende kryptovalutaen. Jeg antar at dette var blant de viktigste utløserne som førte til den synlige økningen i total omsetning og antall Bitcoin-kjøp i halverende etterspørsel etter hvert som folk fant en annen stor markedsbegivenhet som gjemte seg bak mange overskrifter. På Freewallet, begge disse verdiene økte med 22% og 27% relativt, mens antall brukere som kjøpte Bitcoin økte med 25%. Og absolutt, vi bør ikke glemme den voksende institusjonelle interessen og hva det betyr for et potensielt Bitcoin-prisrally.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector