Generell guide: Hvordan donere med Bitcoin (BTC)

Charity, et konsept som har eksistert siden begynnelsen av vår verden, og noe som ikke bare er ekstremt gledelig, men det er også en av de mest dyrebare og sjelfulle handlingene et menneske kan utføre.

Uten tvil er veldedighet viktig da den berører den menneskelige kjernen på så mange nivåer. Ulike studier har vist at handlingen med å utvide godhet til andre ubetinget, uselvisk og uten å forvente noe tilbake er en stor stemningsfremmende faktor, og den har massevis av andre fordeler, inkludert å styrke personlige verdier.

Betydningen av veldedighet i samfunnet vårt har ikke endret seg så mye i løpet av vår historie. Takket være den fenomenale veksten av teknologi som menneskeheten har opplevd de siste tiårene, er veldedighet ikke bare utført lettere, men den er også mer innflytelsesrik nå enn den noen gang var.

I dagens artikkel skal vi diskutere den siste (og muligens den beste) måten å donere på, nemlig ved hjelp av Bitcoin, kryptovalutaen og plattformen / tjenesten vi har å takke for det store antallet livsendrende innovasjoner vi ser for tiden i vår verden.

Vi vil nøye gjennomgå det meste av det tekniske ved å donere ved hjelp av Bitcoin, samt hva som er fordelene og ulempene med den nevnte metoden.

Hvorfor bør du vurdere å donere med Bitcoin?

Hvis du vet litt om Bitcoin og kryptovalutaer generelt, så vet du sikkert allerede at Bitcoin har forskjellige fordeler sammenlignet med tradisjonelle betalingssystemer. Først og fremst, takket være et system kalt “blockchain”, er Bitcoins desentraliserte natur sannsynligvis det største salgsargumentet.

Det tillater hvem som helst å hoppe over mellommannsgebyrene. Disse avgiftene erstattes av nettverksgebyrene som spesifikt blir gitt til gruvearbeidere som en belønning for deres tjenester. Ikke bare dette, men Bitcoin-transaksjoner er usensurerbare. Dette betyr at ingen ekstern (eller intern) myndighet kan diktere hvilke transaksjoner som skal eller ikke bør finne sted.

Andre store fordeler med Bitcoin-transaksjoner er representert av deres anonyme og gjennomsiktige karakter. Siden blockchain sørger for at poster er uforanderlige og åpne for publikum, gir Bitcoin-transaksjoner et maksimalt nivå av åpenhet og sikkerhet. De fleste ganger, med tanke på at ulike spesifikke betingelser er oppfylt, kan Bitcoin også hjelpe alle med å beholde personvernet.

Derfor er det lett å se hvordan Bitcoin har åpnet en ny dør for de veldedige personene som ønsker å støtte årsaker de tror på. Kort sagt, Bitcoin-donasjoner gjør det mulig for filantroper å være anonyme, nøyaktig holde oversikt over donasjonene og hoppe over mellommann samt de vanlige konverteringsgebyrene.

Til slutt kan Bitcoin også representere svaret på et av de mest problematiske problemene i hele veldedighetsvirksomheten, det for skyggefulle veldedighetsorganisasjoner. Takket være alle fordelene som er beskrevet ovenfor, kan Bitcoin meget vel stoppe ulike tvilsomme veldedighetsorganisasjoner fra å samle betydelig ulovlig fortjeneste, noe som betyr at donasjonene vil nå dit de virkelig er nødvendige.

Hva er de potensielle ulempene ved å donere med Bitcoin?

Så ideell som denne metoden kan virke, som alle ting i dette livet, er den ikke perfekt. Før du forplikter deg til å donere Bitcoin, er det et par ulemper det er verdt å huske på. Den første er knyttet til en av de største problemene kryptovalutaer for tiden gjennomgår – det ustabile, ustabile markedet.


Dette betyr at Bitcoin-prisen veldig godt kan oppleve en astronomisk økning, i så fall er alt bra. Omvendt kan det også falle bratt, noe som gjør donasjonen din mye mindre tilfredsstillende og nyttig. Den gode nyheten er imidlertid at få veldedige organisasjoner sannsynligvis vil holde på de nevnte Bitcoin-donasjonene for lenge.

En annen ulempe med Bitcoin-donasjoner er relatert til den kompliserte måten kryptovalutaer og blockchain-teknologien generelt på. Imidlertid, hvis du er en kryptoentusiast og allerede har Bitcoins, er det en god sjanse for at hele prosessen ikke vil skremme deg.

Slik donerer du faktisk ved hjelp av Bitcoin (generell guide)

Selvfølgelig kan donasjonsprosessen variere avhengig av veldedighetsorganisasjonens art og policy, men den grunnleggende prosessen som er forklart i denne artikkelen, bør være nøyaktig nok til å hjelpe deg med å få en generell ide.

Åpenbart, for å donere Bitcoin, må du eie litt Bitcoin. Bitcoin kan anskaffes på to måter, du kan enten bryte den, eller du kan kjøpe den fra børser som Binance, OKEx, Huobi, Bithumb, og så videre.

Neste trinn innebærer at du må lagre BTC i en Bitcoin-kompatibel lommebok. Åpenbart kan du lagre Bitcoin på de grunnleggende lommebøkene som tilbys av de fleste børser, men dette anbefales ikke på grunn av de store sikkerhetsrisikoen som er involvert..

Når du har klargjort Bitcoin, og etter å ha undersøkt organisasjonen du vil donere flittig, må du starte den faktiske donasjonsprosessen ved å gå til organisasjonens offisielle nettside og ved å se etter delen “Doner” eller knappen.

Kort sagt, du må velge ønsket mengde Bitcoin og sende den til organisasjonens offisielle lommebokadresse. Alt som gjenstår å gjøre nå er å vente på at transaksjonen din blir grundig registrert i blockchain. Avhengig av nettverkets tilgjengelighet, kan dette ta fra et par minutter opp til et par timer.

Hvor fant jeg veldedige formål eller organisasjoner som godtar Bitcoin-donasjoner?

Et godt sted å begynne å lete etter veldedige organisasjoner som godtar Bitcoin-donasjoner, er å sjekke ut listeBitcoinforcharity.com nettsted. Noen av de mest populære veldedighetsorganisasjonene som aksepterer Bitcoin, er The Water Project, Omni Nano, Seans Outpost, Save the Children, AntiWar, TunaPanda og Run 2 Rescue..

2018 har vært et spennende år for kryptovaluta- og blockchain-sektorer, til tross for markedets opp- og nedturer. En ting er imidlertid sikker: kryptokurver og deres underliggende teknologi vil fortsette å forbedre ulike aspekter av våre liv. Det er helt naturlig at vi vil se flere og flere veldedige formål eller organisasjoner som godtar Bitcoin-donasjoner i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector