Globcoin Token Salgsdato utgitt

globcoin

En introduksjon til Globcoin

Globcoin er en Ethereum blockchain-basert plattform som vil gi kundene mulighet til å lage valutakurver som passer deres investeringsbehov. Inntil nylig var denne metoden for valutahåndtering ikke tilgjengelig for allmennheten, og var forbeholdt noen få eliteklienter på grunn av høye avgifter og den generelle arten av valutamarkedet. Globcoin har som mål å gjøre denne tjenesten tilgjengelig for alle individer uavhengig av deres geografiske og økonomiske stilling.

Valutakurver vil gi en passende løsning for et bredt spekter av behov. Disse kurvene består av valutaer fra de 15 største økonomiene og gull. På denne måten vil plattformen skape en trygg, stabil og flytende digital valuta. Selve kurven var tilgjengelig i minst 5 år, tilgjengelig for familiekontorer og institusjonelle investorer. Globcoin-teamet har også en 5 år etablert virksomhet med tusenvis av kunder.

Plattformens desentraliserte natur tillater tilgang til alle markedsdeltakere. For at denne løsningen skal være tilgjengelig, Globcoin bruker neste gruppestruktur:

Plattformen bruker Ethereums blockchain-teknologi og følgende gruppestruktur:

 • Reserve Currency Solutions (RCS SA) etablert siden 2012 i Zug, Sveits, har som formål å lage og forbedre administrerte valutaprodukter som Global Reserve Currency. RCS eier noen deler av IP relatert til indeksadministrasjon med flere valutaer.
 • OptimInvest – er valutasjef og regulert medlem av OARG (Organisme d’Autorégulation des Gérants de patrimoine). Det har til oppgave å tilby rådgivende mandater for store kunder.
 • GLOBCOIN Ltd., opprettet i 2016, – dette selskapet markedsfører en av de første e-lommebøkene med flere valutaer knyttet til et flervaluta Platinum Mastercard som gir eieren tilgang til interbankvalutakurser og gratis øyeblikkelige peer-to-peer-transaksjoner i de fleste av verdens tilgjengelige valutaer. Basert i London er kundene forretningsreisende og privatpersoner fra 32 land.

Globcoin planlegger å nå sitt mål ved å implementere RCS ’Dual Token-løsning, og dermed ha to Ether-tokens:

 • GCP: Et Utility Token som har til oppgave å utstede og få tilgang til forskjellige valutakurver, inkludert men ikke begrenset til World Reserve of Currency.
 • GLX: dette token fungerer som en butikk av verdi, og er koblet til 15 av de viktigste valutaene pluss gull. Den støttes 100% i forholdet 1 til 1.

Teamet

I Globcinos hovedkvarter i London og Genève er det grupper av profesjonelle og erfarne personer som er opptatt av å forbedre og gjøre denne valutatjenesten tilgjengelig for alle forbrukere..

Helie d’Hautefort, selskapets medstifter, har en imponerende CV. Fra å sette opp den første europeiske valutaoverleggssjefen, styring av valutasikring av Peugeot Group til administrering av valutaporteføljer i forskjellige banker.

Bertrand Weisgerber, medstifter og skaper av TLS Contact, en verdensleder innen visumsøknad, med sentre i over 62 land (15 i Kina), har deltatt i noen store satsinger (SESA-Cap Gemini, Axime-ATOS), og startet sitt eget investeringsselskap som brukte ny teknologi i tradisjonelle finanssektorer.

Detaljer om Token Sale

Token Sale har rollen som å hente inn ekstra finansiering for forbedring av den faktiske plattformen ved å selge GCP-tokens. Midlene som kommer fra denne kampanjen vil bli brukt til å utvikle ulike sektorer i Globcoin-miljøet, for eksempel markedsføring og PR, produktlansering, kundeoppkjøp og partnerskapsprogrammer..

Token Sale starter i januar (pre-ICO med 70% bonus fra 8. til 12., ICO fra 13. til 31. st).

GLX vil ikke være tilgjengelig for salg på dette symbolutsalget.


 • Token navn – GCP;
 • GCP opprettet per 1 Ether – 100;
 • Minimum eter som skal samles inn (deltakere kan kreve refusjon hvis denne etasjen ikke er nådd) – 5000;
 • Maksimum Ether (token-salget slutter hvis dette taket er nådd) – 150.000;
 • Maksimum eter (forhåndssalget avsluttes hvis dette taket er nådd) – 30 000;
 • Maksimalt antall poletter generert til deltakere i publikum – 15 850 000 til 37,8%;
 • Maksimalt antall poletter generert til deltakere før salg – 5 100 000 til 12,2%;
 • Maksimalt antall tokens generert for fremtidig forretningsutvikling, og markedsutvidelse – 12 570 000 til 30%;
 • Maksimalt antall tokens generert til team, rådgiver og tidlige støttespillere – 8 380 000 til 20%;
 • Maksimalt antall genererte GCP- 41.900.000 til 100%

Globcoin har et ambisiøst prosjekt som absolutt vil revolusjonere måten vi styrer valutaene våre på. Globcoin vil være på følgende arrangementer: London Blockchain Week 18. januar til 19. januar; 6. nordamerikanske Bitcoin-konferanse 18.-19. Januar i Miami; Crypto Finance Conference 17. – 19. januar i St. Moritz, Sveits; DC Blockchain Summit 6-8 mars i Washington.

Kontakter:

Nettsted: https://globcoin.io/

Telegram: https://t.me/globcoin

Twitter:  https://twitter.com/Globcoin_io

Facebook:  https://www.facebook.com/globcoin.io/ 

Hvitt papir:  https://globcoin.io/assets/whitepaper.pdf

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector