Her er hvorfor den nåværende Bitcoin-rallyen kan bli for mye

Overforlenget rally

Før den halverte, samlet Bitcoin seg opp til nesten $ 10.000, men mange analytikere og handelsmenn tror at det nåværende bullrallyet kan bli overforlenget.

Etter 11. mai, da Bitcoin halverte blokkbelønningen, falt mynten til $ 8 600 – $ 8 800 nivåer, men den klarte å øke tempoet og begynne å rally igjen for å passere $ 9 000 nivå.

En topphandler, JOE007, som mistet $ 20 millioner på en måned fra sine anti-rally Bitcoin-posisjoner, uttalte at den nåværende bull run har overskredet grensene..

bitcoin, btcusd, kryptovaluta, krypto

Han kalte Bitcoins rally et “organisert FOMO-rally”, med store hvaler som manipulerte prisen ved å bruke “halveringsmotivet”.

“Det ukentlige Bitcoin-diagrammet er definisjonen av et illikvidt altcoin. Morsom syklus det har vært gjennom. Mitt håp er at halveringen økonomisk vil ødelegge så mange kinesiske gruvearbeidere som mulig, og vi kan faktisk ha et legitimt oksemarked i stedet for denne pumpe- og dumpfilmen. ”

Binance medstifter og administrerende direktør, Changpeng Zhao, var mer munter om saken, da børsen hans nådde en ny rekord for sitt døgnåpne handelsvolum ($ 16 milliarder), og postet på twitter at “FOMO-modus nå.”

Jævla sønn, 15,9 milliarder dollar et par timer senere.

Henger fortsatt i. FOMO-modus nå. Tok litt tid, lol.

Sakte men sikkert. https://t.co/Fe1PPX0kim pic.twitter.com/gsgfDyVsbQ

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 30. april 2020

Nigel Green, grunnlegger og administrerende direktør for uavhengig finansiell rådgivning, var av den oppfatning at denne FOMO kunne øke prisen enda høyere i krypto- og tradisjonelle markeder de neste ukene.

“Med en bedring på vei, vil de ikke gå glipp av den nåværende verdien i markedet på lang sikt, noe som får effekten til å øke markedene. Vi er vitne til hva som sannsynligvis vil bli en kraftig gjenoppretting i globale aksjemarkeder når investorer ser frem til siste halvdel av 2020 og inn i 2020, ”uttalte Green.

Etter markedskrasj i midten av mars, som førte Bitcoin til et laveste nivå i 2020 på $ 4,106,98, med et tap på nesten 50% over natten, brakte følelsen rundt prehalveringsperioden prisen opp til nesten $ 10.000, et avgjørende motstandsnivå.

Handlerne var veldig optimistiske med at prisen ville øke ytterligere selv etter halveringen, men til sin skuffelse falt den til $ 8.601,80 samme dag. Bitcoin gjenopprettet til $ 9,317,88 13. mai og fortsatte å rally opp til nye motstandsnivåer i en uke eller så, men falt deretter igjen og stagnerte mellom $ 8 800 og $ 9 300.

Nedgangen i blokkbelønning påvirker Bitcoin-samfunnet og markedet på mange måter. Noen gruvearbeidere vil bli tvunget til å legge ned virksomheten, ettersom deres satsing ikke lenger er lønnsomt. For å få endene til å møtes, måtte de selge Bitcoin de tjener til en høyere pris for å dekke driftskostnadene.

Dette kjøpetrykket gjenspeiles da i spotmarkedet. Med tanke på COVID19-pandemien, som har påvirket alle finansmarkedene sterkt, ville alle kapitalforvaltere, hedgefond, familiekontorer og til og med vanlige mennesker få panikk og avvikle flyktige eiendeler til kontanter slik at de kan redusere risikoen for ytterligere tap.

Denne typen fenomen kalles en likviditetsknusing. Den største prisfallet i midten av mars i Bitcoin og den amerikanske referanseindeksen S&P 500 skjedde på grunn av et utsalg forårsaket av panikk. Deretter startet sentralbanker og regjeringer likviditetsinjeksjonsprogrammer for å bringe en tilstrømning av kapital til risikomarkedene. Som et resultat så Bitcoin-prisen også en økning.

Men krisen pågår fortsatt, og dens effekter på markedet vil sannsynligvis være langvarige. Så det er likevel usikkert om investorer vil fortsette å bruke risikofylte eiendeler mens Coronavirus-pandemien fremdeles spiller ut. Og selvfølgelig påvirker dette også prisen på Bitcoin.

I følge JOE007 tar mange ikke hensyn til BTC-markedets lave likviditet. Handleren spekulerte også i at det er mulig at Tether’s stablecoin, USDT, kunne blitt brukt til å kunstig øke prisen på Bitcoin for å tiltrekke folk til å kjøpe i halveringsfortellingen..

Videre forventer den næringsdrivende at Bitcoins langsiktige bullish fart fremdeles vil fortsette, drevet av en systematisk etterspørsel generert av institusjonelle og private investorer.

bitcoin, btcusd, kryptovaluta, krypto

En handelsmann som går under navnet Big Chonis Trading, foreslo også at han i en tidligere tweet la merke til dannelsen av et TD9-signal på det daglige diagrammet 30. april. TD9 er et TD-sekvensielt system som lyser opp når en kryptomynte går gjennom et overforlenget rally, og det forventes en forestående priskorreksjon.

“Halveringen av #bitcoin er på 11 dager … God tid for en FOMO-pumpe til …? Vanskelig å ignorere om hvordan gårsdagens lys stengte, i dag åpnet på en TD9, “tvitret hvalhandleren.

Cryptocurrency teknisk analytiker, Zoran Kole, mener at Bitcoin i nær fremtid vil falle tilbake til et støtteområde mellom $ 7 700 – $ 8 000. I løpet av myntens løp til $ 9.500 gikk Bitcoin-markedet gjennom et overforlenget rally, med oksene som presset sannsynligheten for at det var en lokal topp.

“Jeg personlig tror den lokale toppen er i. Lite for tidlig å kalle det, men ser ut som en SFP med 9,2 likviditets tomrom. Bjørner sprengte f— ut. Bullievers euforisk. Ønsker å se 84xx holde for videreføring ellers er 7,7-8k det neste interesseområdet for lenge, ”sa Kole.

Bitcoin avviser på en stor trendlinje. Kilde: Nunya Bizniz

Thies forventer at hvis BTC går under støttenivået på $ 7000, vil dette mest sannsynlig starte en fornyelse av bjørnetrenden.

“Om nødvendig ligger $ 6,8 000 og $ 6,4 000 under, men et trekk til disse nivåene vil indikere en fortsettelse av bjørnetrenden som har sendt priser så lave som $ 3800 det siste året, etter å ha toppet rundt $ 15 000 i juli 2019,” – forklarte Thies.

Konvergensen av Bitcoin som står overfor avvisning med en stor motstand på $ 10.000 siden 12. mars, et TD9-salgssignal, rallyet stoppet rett etter at BTC halverte, og mynten som satte seg i et sidemessig handelsmønster, indikerer at Bitcoin er på slutten av sin bull run . Fortsettelse av et positivt momentum kan likevel ikke utelukkes helt.

Utvalgt bilde: fortune.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me