Hotbit Exchange gjennomgang | Avgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

Hotbit-utveksling

Hotbit-utveksling er en av de mest populære handelsplattformene for kryptovaluta, og den hevder å ha så mye å tilby. For å avklare hva denne børsen har å tilby oss, vil vi undersøke dens design og funksjoner som er viktige for handelsmenn og investorer generelt. Les videre for å finne ut mer om denne nye tilbedelse kryptobørs.

Oversikt over Hotbit Exchange

Hotbit ble grunnlagt i 2018 med troen på at digitale eiendeler er fremtiden. Børsregistrert i Hong Kong og Estland, har kontorer i Shanghai og Taipei. Selv om det er av kinesisk opprinnelse, har Hotbit et oppdrag å være et globalt sted for handel med digitale eiendeler, så kjerneteamet består av medlemmer fra Kina, USA og Taiwan.

Plattformen støtter også seks språk for å sikre at et bredt utvalg av kunder kan bruke den. Språkene inkluderer kinesisk, engelsk, russisk, thai, koreansk og tyrkisk. Det er for tiden over 1 million registrerte brukere, hvorav 90% ikke er kinesere.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Det er over 500 handelspar på Hotbit-utveksling med topp kryptovalutaer og DeFi-tokens, slik at alle har noe de vil ha. Børsen har brukere fra over 170 land.

Brukergrensesnitt og erfaring

Hotbit har et ganske attraktivt brukergrensesnitt, men ikke så enkelt å navigere, hovedsakelig på grunn av de mange funksjonene den har. På børsens side kan brukerne enkelt se de oppførte eiendelene, diagrammer og handelshistorikk. Men på markedets side er en lang liste over støttede eiendeler og deres tilgjengelige handelspar, som brukerne kan velge mellom for å starte handel. Det er ikke det beste brukergrensesnittet, men er bra nok til handel eller hva brukerne ønsker å gjøre.

Hvordan bruke Hotbit Exchange

Opprett en konto

For å bruke Hotbit, må nye brukere registrere og opprett en konto. Prosessen er ganske enkel; med bare e-postadressen eller telefonnummeret ditt, kan du enkelt registrere deg ved å opprette et passord. En bekreftelseskode vil bli sendt til din e-post eller telefon, og etter bekreftelse kan du få tilgang til hele plattformen.

Hvordan sette inn penger

Hotbit-utveksling er veldig bevisst på sikkerhet. Du må aktivere tofaktorautentisering ved å installere en Google Authenticator og bruke koden for å kunne gjøre et innskudd. Prosessen er et sikkerhetstiltak for å sikre at ingen uvedkommende kan sette inn eller trekke seg fra kontoen din.

Den samme prosessen er nødvendig for å trekke seg fra børsen. Vær også oppmerksom på at du bare kan trekke deg etter 24 timers innskudd på plattformen hvis du er en ny bruker som nettopp registrerte deg.

Hotbit-utvekslingsgebyrer


Hotbit krever Maker and Taker transaksjonsgebyrer samt uttaksgebyrer på de fleste tokens og mynter, men ikke alle.

Depositumgebyrer: Ingen gebyrer belastes for å gjøre innskudd.

Uttaksgebyr: Selv om uttaksgebyrer varierer med nettverket som på en hvilken som helst annen børs, avhenger det også av noen få tokens som er oppført nedenfor:

Token type Uttaksgebyr Min. Uttaksvolum
REL 2971666.94 5943333.88
CNNS 3607,51 7215.02
STRO 1623553.04 3247106.08
GRS 5 10
CVP 4,64 9.28
BETALT 3.7 7.4
NEO 0 1

Produsentgebyrer: Produksjonsgebyrene er -0,05% for Global Select, -0,15% for Global og -0,05% for voksende.

Takeavgift: Takergebyret er 0,20% for Global Select, 0,30% for Global og 0,65% for Growing. Avgiftene virker ganske høye, men det er ingen skjulte avgifter.

betalingsmetoder

Alle kryptovalutainnskudd støttes og er gratis. Bortsett fra dette, er det andre tilgjengelige alternativet å bruke ePay, som krever at du registrerer deg for tjenesten. Når du er ferdig, kan du bruke appen til å sette inn USD på børsen. Det er verdt å merke seg at det koster 1% for innskudd ved hjelp av denne metoden.

Sikkerhetsegenskaper

Hotbit-utveksling virker ganske alvorlig med sikkerhet. Det er registrert i Hong Kong, noe som betyr at det er fullstendig regulert. Det er tofaktorautentisering for innskudd og uttak. Imidlertid er ingen KYC påkrevd, så brukere vil bare stole på deres 2FA-koder og passord.

Kryptobørsen har ingen oversikt over tap for brukere og har en B + -vurdering fra relevante myndigheter. Det blir også regelmessig revidert av to revisjonsselskaper, SlowMist og Beosin.

Kundeservice

Hotbit hevder å tilby kundene support døgnet rundt gjennom flere kanaler, inkludert å sende inn en supportbillett, Hotbits offisielle kinesiske WeChat-gruppe, Hotbits offisielle kinesiske og engelske Telegram-kanaler, Hotbits offisielle Twitter-konto, Hotbits offisielle Facebook-konto og så videre. Noen kunder har skrevet dårlige anmeldelser om kvaliteten på kundeservicen.

Hotbit Exchange Rykte

Utvekslingen har ikke eksistert lenge, så det kan være vanskelig å fortelle hvordan den fungerer. Imidlertid er det noen få kommentarer som antyder at Hotbit ikke er en fantastisk børs, men er heller ikke så ille å bruke for det grunnleggende formålet med handel.

Hotbit Exchange Review: dom

Hotbit er en relativt ny børs og har ambisjoner om å bli en stor global handelsplattform. Det kan imidlertid hende det må forbedres tjenestene for å gjøre det mer inkluderende for brukerne. For eksempel er uttaks- og innskuddsmulighetene ganske begrensede og kan være en stor hindring for brukerne. De må også jobbe med tilførsel av likviditet, ettersom de fleste av de børsnoterte eiendelene er lave tak, som vanligvis har likviditetsproblemer.

Fordeler:

  • Plattformen er lett tilgjengelig i mange land globalt;
  • Den har høy avkastning på investeringen som er nest nest etter Binance, OkEx, Huobi og Gate.io;
  • Børsen har et stort antall børsnoterte eiendeler, med mange handelspar.

Ulemper:

  • Avgiftene er relativt høye;
  • Kundesupport er ikke veldig effektivt ifølge brukerne;
  • De fleste av de oppførte tokens har dårlig likviditet, noe som fører til at brukerne har problemer med å handle eiendeler;
  • Begrenset innskudd og uttak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector