Hva betyr ‘Hodl’?

‘Hodl’ er den mest ikoniske meme som finnes i Bitcoin i dag. Det er både tidløst, elsket og krever takknemlighet fra alle kryptoverelskere. Det er et ord som brukes for å beskrive de sanne elskere og tilhengere av en mynt. Det er et ord som brukes for å oppmuntre de som er voldsomme fra julingen på et bjørnemarked. Det er et ord som brukes for å skille de sterke fra de svake.

Det er en utførelsesform av alle ting krypto.

Hodl!

Mynt

Hodl oppsto først i desember 2013, som er rundt toppen av den andre store pumpen av Bitcoin-historie da prisen oversteg 1000 amerikanske dollar for første gang. På bitcointalk.org startet en frustrert handelsmann med kallenavnet “GameKyuubi” en tråd med tittelen “I AM HODLING”. Hans innlegg er som følger:

I HOLDING post screenshot

Det er åpenbart at han var full når han skrev dette og ikke var i stand til å stave hold riktig. På grunn av hans uansvarlige drikkeadferd er vi imidlertid begavet med hodl. Herfra har hodl spredt seg til alle fasetter av krypto og er det mest ikoniske meme. Skaperen, GameKyuubi, lever fortsatt og poster på bitcointalk.org den dag i dag.

Definisjon

Mens “hodl” opprinnelig bare var ment for Bitcoin, har begrepet spredt seg siden mønten. GamerKyuubi har brukt ordet “hodl” som en nåværende partisipp i form av “hodling”. Siden oppstarten har den nå avledet til “hodlers” og “hodl” og brukes både som substantiv og verb.

Word Hodl

“Hodler” brukes til å beskrive en fast tro på at mynten etter eget valg vil øke i pris. De vil holde på investeringen og vente på at prisen skal stige, uansett hvor lang tid det tar. Det har også blitt brukt som en skryterett, for å vise at du har vært en av de første troende. “Hodl” har blitt brukt som en kommando, vanligvis som en oppmuntring for andre til å holde på myntene selv om prisen faller ned. Det brukes også som en strategi for de som ikke er gode til å handle, men som ønsker å delta i spekulasjonen.

Forretningskvinnehandler som ser på bærbar PC og nettbrett,

Hodl i media

Hodl har blitt ikonisk til det punktet at den har blitt brukt i vanlige medier som for eksempel Forbes, The Guardian og mange andre. Det ble til og med definert i løpet av en Senatskomiteen for bank, der J. Christopher Giancarlo vitnet og kommuniserte til det amerikanske senatet.

Her definerte han hodl som backronymet “Hold On for Dear Life”. Etter hvert som populariteten til ordet “hodl” ble mer og mer populær, har meme også båret denne definisjonen. Ordet har imidlertid sine røtter tilbake til feilstavingen til en bitcointalk-bruker tilbake i 2013, og vil fortsatt være slik fremover.

En youtuber ved navn Chris Record Vlogs har laget en rap-sang som handler om hodling.

Hodl har også hatt sin debut på Last Week Tonight med John Oliver.

Og e-Toro har stukket moro på hodl med likhetene med Hodor fra TV-showet Game of Thrones.

Hodl har blitt brukt som et populært kallenavn blant Bitcoinere med slike populære twitter-kontoer som @MrHodl og @hodlonaut bruker begrepet i pseudonymer. Begrepet er så ikonisk til det punktet at en utveksling Hodl, har brukt det i navnet deres.

Andre memes

Det er andre memes som finnes i kryptoverse i tillegg til den aldri så berømte Hodl. Det er “When Moon”, et uttrykk som brukes til å spørre når prisen på mynten de holder eller ønsker å holde, vil skyte opp i pris. Det er også “When Lambo”, også brukt til å spørre når prisen vil stige, gå opp nok til å kjøpe en Lamborghini, et luksusbil som brukes til å betegne sin rikdom.

Bitcoin og markedsgraf

Det er et annet uttrykk som ble laget på grunn av en skrivefeil, denne gangen stammer fra Reddit på r / bitcoinmarkets. 11. november 2014, en Reddit-bruker med navnet “qwsazxcde1” hadde lagt ut dette.

Reddit-skjermbilde

Han hadde tydeligvis ment å si “Dette er det herrer”, men midt i sin spenning over 1D EMA-kryssingen, gløste han over “det”. Dessverre for “qwsazxcde1” var bjørnemarkedet ikke over, og prisen falt og oksemarkedet startet ikke igjen før sommeren 2015.

Det er alles favoritt Maxtrix-meme fra Morpheus som forteller Neo at han ikke trenger å selge Bitcoins når det måne.

Matrix meme

Det er den aldri så klassiske Reddit wizard meme som er fantastisk dekket av dette middels artikkel.

Skjermbilde av medium.com Medium.com – Hvordan en Reddit-annonse fikk Bitcoin til å slå

Selv om andre memes har eksistert og enda flere memes blir opprettet hver dag, er det ikke en klassisk, godt elsket og meningsfull meme som hodl. Det er elsket av alle, inkludert Bitcoiners, Ethereum-elskere, Ripplers og til og med Bcash-folket. Det er alle ting krypto og vil fortsette å være det avgjørende ordet for hver og en av oss. Hodl.

Billfodl løser dette problemet ved å tilby en enkel, sikker og gjenbrukbar løsning for å beskytte mnemonic mot brann og vannskader. Vær forberedt på neste gang porteføljen måner og invester i en Billfodl i dag og bli en ekte hodler.

Kjøp en Billfodl

FAQ

Hva er en Bitcoin?

Bitcoin regnes som en kryptovaluta. Du kan sende eller motta Bitcoin over internett, uten å være knyttet til en reell identitet.

Er Bitcoin en god investering?

Hvis du leter etter kortsiktig fortjeneste, er Bitcoin en flott investering. Men det kan også være en god langsiktig investering på grunn av den høye etterspørselen etter markedet.

Hvem tjente mest penger på Bitcoin?

Satoshi Nakamoto tjente mest penger på Bitcoin, siden han er oppfinneren av den første desentraliserte digitale valutaen. Han implementerte også den første blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me