Hva er den enkleste måten å kjøpe Bitcoins øyeblikkelig i 2019

Kjøp Bitcoin

I dagens artikkel vil vi ha noen av de raskeste måtene du kan kjøpe Bitcoin i 2019.

Bitcoin-logo pngSom Bitcoin har økt i popularitet, har den muligheten til å kjøpe verdens beste krypto. Selv om det kan være vanskelig for noen handelsmenn å kjøpe Bitcoin på grunn av geografiske begrensninger og kompliserte prosedyrer, er det flere børser som lar brukerne enkelt kjøpe BTC gjennom flere betalingsmetoder..

Hva er de raskeste måtene å kjøpe Bitcoin på?

De tre mest øyeblikkelige måtene å kjøpe Bitcoin er enten gjennom kreditt- / debetkort, PayPal eller minibanker.

Kjøp Bitcoin gjennom kredittkort

Det er mange børser eller betalingstjenester som støtter øyeblikkelige Bitcoins-kjøp med kredittkort. Coinbase, Cex.io, eToro, Coinmama, Bitpanda, Bitstamp er alle børser som støtter kredittkortbetalinger. Markedsplasser som LocalBitcoins og Paxful tillater også Bitcoin-kjøp med kredittkort hvis de to partene har blitt enige om denne betalingsmåten.

Coinbase

For å kjøpe bitcoin med kredittkort på Coinbase, må du først opprette en konto. Klikk “Opprett konto”, Skriv inn nødvendig informasjon og bekreft e-postadressen og telefonnummeret ditt. Koble debet- eller kredittkortet ditt til Coinbase-kontoen din som betalingsmåte.

Du må da laste opp ID-bilder av deg og kortet ditt. Etter ID-bekreftelsen vil du kunne kjøpe bitcoin fritt. Angi beløpet du ønsker og klikk på “Kjøp” -knappen.

Hvis du er en amerikansk kunde, vil du ikke kunne bruke kredittkort, men du kan koble kontoen din til å bruke debetkort.

Coinbases kreditt- og debetkortgebyrer er satt til en hastighet på 3,99%, noe som er litt lavere enn bransjestandarder. For å få høyere kjøpsgrenser, må du oppgi flere dokumenter for å få bekreftet kontoen din.

Kjøp Bitcoin med Coinbase

cryptocompare.com

Coinmama

For de som ønsker å kjøpe Bitcoin uten å gå gjennom bekreftelsesprosessen, er Coinmama et flott alternativ.

Mens kjøpsgrensene er ganske lave, satt til $ 150, kan du kjøpe bitcoin umiddelbart med et kredittkort uten bekreftelse.

Følg trinnene nedenfor for å gjøre handelen:

 1. Gå til Coinmama og registrer deg for en konto;
 2. Logg inn på kontoen din;
 3. Klikk på “Kjøp Bitcoins;”
 4. Velg kreditt- / debetkort som betalingsmåte;
 5. Fyll ut bitcoin-lommebokadressen din;
 6. Oppgi faktureringsinformasjon og adresse;
 7. Skriv inn kreditt- eller debetkortinformasjonen din;
 8. Bekreft telefonnummer og e-post;
 9. Opplasting av ID-bekreftelse kan hoppes over hvis Coinmama ikke krever det;
 10. Vent på bekreftelses-e-posten.

Kjøp Bitcoin med Coinmama

Kjøp Bitcoin via PayPal

Flere plattformer inkluderer PayPal-tjenester, selv om du vil ha færre alternativer sammenlignet med børser som tilbyr kredittkortbetalinger.

LocalBitcoins

LocalBitcoins-logoLocalBitcoins er en online markedsplass som samsvarer med kjøpere og selgere fra hele verden for å gjøre Bitcoin-handler.

 1. Gå til Localbitcoins og Melde deg på ved å skrive inn brukernavn, e-postadresse, passord og passere captcha;
 1. Deretter må du laste opp et identitetsdokument, for eksempel et pass eller et nasjonalt ID-kort, og fullføre profilen din når du har åpnet kontoen. De fleste handelsmenn vil nekte å handle med deg hvis du har en ufullstendig profil;
 2. For å gjøre et kjøp, klikk på “Rask kjøp” og velg landet ditt fra rullegardinmenyen. Du vil ikke være i stand til å søke på mennesker over hele verden, ettersom plattformen antar at du bare vil se etter lokale handelsmenn for å foreta personlige transaksjoner. Dette betyr at du må se gjennom hvert land for å finne alle bestillingene som støtter PayPal;
 3. Velg din foretrukne betalingsmåte og gå til rullegardinmenyen ‘Alle tilbud på nettet’ for å finne alle handelsmennene som samsvarer med valget ditt.
 4. Inspiser og velg tilbudet du liker, og klikk på “Kjøp” -knappen for å finne ut mer informasjon om selgers omdømme, handelshistorie, tilbakemeldingspoeng og status for profilbekreftelse for å vurdere om han er en pålitelig forhandler. Du må være veldig forsiktig på dette stadiet, da mange brukere på plattformen kan prøve å svindle deg med pengene dine. Husk at tilbud som virker for gode til å være sanne, vanligvis er feller der du ikke vil se noen BTC. Som sådan har de fleste legitime selgere høyere valutakurser på tilbudene sine;
 5. Etter at du har funnet tilbudet, går du til handelsskjermen og fyller ut informasjonen som kreves for handelen og betalingsvinduet. Forvent at noen selgere vil nekte handel hvis du er ny, da de vil være mistenkelige for alle som ikke har et solid rykte på plattformen. Men etter at du har handlet litt, vil du lettere finne folk å handle med;
 6. Husk å gi tilbakemelding etter at du har avsluttet transaksjonen.

LocalBitcoins tar et gebyr på 1% på alle utførte handler, uavhengig av betalingsmåte. Den samme prosessen gjelder når du kjøper Bitcoin med kreditt- eller debetkort på plattformen.

Paxful

Paxful er en annen P2P-markedsplass som godtar Bitcoin-kjøp via PayPal. I forhold til LocalBitcoins er plattformen mindre og mindre kjent.

Prosessen med å kjøpe BTC er enkel og ukomplisert, som du vil se i følgende instruksjoner:

Gå til Paxfuls nettsted og registrer deg for en personlig konto.

 1. Velg betalingsmåte, som i vårt tilfelle vil være PayPal;
 2. Se etter en selger. Som med LocalBitcoins, bør du være veldig forsiktig med hvem du valgte å drive handel med. Som ethvert sted som innebærer å gi store summer, vil det være folk som prøver å svindle deg;
 3. Etter å ha funnet din forhandler, kan du starte en samtale med ham via en live chat for å angi detaljene for din handel;
 4. Etter at du har betalt, vil Bitcoins bli frigitt fra sperret og til kontoen din.

Paxful kjøpe Bitcoin

Husk at du ikke har mye tid å kaste bort etter at du har bestemt deg for å gjennomføre avtalen, da du må utføre betalingen på mindre enn en halv time for å fullføre handelen. Hvis du ikke fullfører avtalen i den angitte tiden, vil handelen avbrytes automatisk.

I likhet med LocalBitcoins krever Paxful også 1% avgift. Du kan også kjøpe Bitcoin på Paxful ved hjelp av kreditt- og debetkortet ditt.

eToro

Mens Coinbase bare støtter PayPal-uttak, tillater eToro også brukere å kjøpe bitcoin ved hjelp av betalingstjenesten. Det er sannsynligvis en av de enkleste metodene for å få BTC på listen vår.

Likevel er det noen begrensninger for denne typen betalingsalternativer. Selv om du kanskje kan kjøpe Bitcoin, kan du ikke trekke den, sende eller handle med den, da du bare kan konvertere BTC tilbake til fiat-valutaer.

Dette alternativet er bare ideelt for de som bare vil holde Bitcoin for å spekulere i prisen, siden du ikke vil kunne utføre noen transaksjoner med den. Likevel kan du tjene noe hvis du kapitaliserer på BTC-prissvingninger, da prisssvingninger kan gå fra hundrevis til tusenvis av dollar.

Følg trinnene nedenfor for å gjøre et kjøp:

 1. Gå til eToro og registrer deg for en konto;
 2. Velg betalingsmåte du vil gjøre innskuddet gjennom.
 3. Velg beløpet du vil kjøpe med og i hvilken valuta;
 4. Gjør innskuddet og vent til pengene blir kreditert kontoen din;
 5. Klikk “åpne handel” nederst;
 6. Velg hvor mye BTC du vil kjøpe;
 7. Kjøp BTC.

Kjøp Bitcoin på eToro

Du kan også kjøpe Bitcoin på eToro ved hjelp av kreditt- eller debetkort, med prosessen som har lignende trinn. EToro-avgiften på $ 25 for uttak og det minste utbetalingsbeløpet er $ 50; gebyrene som genereres fra spredningen vil bli belastet når en stilling er stengt.

Kjøp Bitcoin via minibanker

Hvis du har kontanter og hva du skal kjøpe Bitcoin umiddelbart, er det også muligheten til å bruke minibank. Problemet er at hvis en ikke er lokalisert i ditt område, må du reise til nærmeste nær deg. Bitcoin-minibanker kommer vanligvis med høye avgifter og belaster fra 5 til 10 prosent av transaksjonen..

1. Finn en Bitcoin-minibank

Det er mer enn 1200 Bitcoin-minibanker over hele verden, og det er et kart som viser hvor hver og en er lokalisert. Husk at de fleste minibanker vanligvis vil være i store byer, så hvis du er i en liten by, har du kanskje ikke hell med å ha en i nærheten.

Bitcoin via minibanker

cnbc.com

2. Bruk minibanken

Prosessen kan variere litt avhengig av minibankleverandøren, men generelt har de fleste maskiner samme kjøpsprosess.

 • Trykk på skjermen for å starte transaksjonen;
 • Du vil da bli spurt om hvor mye Bitcoin du vil kjøpe;
 • Begynn bekreftelse ved å skrive inn mobiltelefonnummeret ditt, slik at du kan motta en bekreftelsesmelding (SMS);
 • Oppgi adressen til din Bitcoin-lommebok;
 • Generer adressen din fra bitcoin-lommeboken din i form av en QR-kode som kan skannes;
 • Hold QR-koden som vises i lommeboken opp til minibanken, og skann den. Følg instruksjonene på skjermen for å sikre at maskinen skanner koden riktig.
 • Bekreft adressen i lommeboken – sjekk den andre for å sikre at den er riktig før du fortsetter.
 • Sett inn kontanter i maskinen. Du bør kunne sette inn et hvilket som helst beløp mellom de angitte minimums- og maksimumsgrensene for BATM. Skjermen skal inneholde mengden Bitcoin du kjøper denominert i din lokale valuta;
 • Fullfør transaksjonen.

Minibanken skal skrive ut kvitteringen som inneholder transaksjonsdetaljene. Etter at prosessen er fullført, bør du motta BTC-fondet i lommeboken.

Konklusjon

Det er mange måter man kan kjøpe Bitcoin umiddelbart. Selvfølgelig er det noen ulemper, for eksempel en høyere avgift på kredittkort- og minibankransaksjoner, og på P2P-markeder vil du alltid måtte være på utkikk etter svindlere.

Utvalgt bilde: livetradingnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me