Hva er den raskeste måten å tjene Bitcoins i 2020

raskeste måten å tjene Bitcoins online

Siden Bitcoin er den mest populære kryptoen i verden, leter mange fortsatt etter den raskeste måten å tjene Bitcoins på nettet.

Dessverre er det ingen beste måten å tjene Bitcoins på, noe som kan gjelde alle. Uansett hvilken metode du lager Bitcoins, må du fortsatt investere tid, kunnskap eller datamaskinens prosessorkraft.

Husk at du bare kan tjene minimale mengder Bitcoins ved å gjøre disse oppgavene.

Andre metoder kan gi mer fortjeneste, men de vil kreve at du enten investerer mer ressurser eller nivå av kunnskap og kompetanse.

Du bør imidlertid ikke motløses til å tjene små beløp, for etter hvert kan de legge opp, og hvis Bitcoin fortsetter å sette pris på, vil inntektene dine også ha mer verdi.

Nå vil vi vise deg hva som er metodene du kan tjene BTC på, og hvordan du kan gjøre Bitcoin raskt.

Bitcoin kraner

Bitcoin kran

vettedwebinars.com

Bitcoin kraner er online plattformer som belønner brukere i Satoshis (0,00000001 BTC) for å utføre spesifikke oppgaver, for eksempel å klikke, se på eller engasjere seg med bestemt innhold på nettstedet..

Nettstedene tjener inntekter fra annonsene som plasseres på sidene deres, og av inntektene belønner de brukerne som investerte tid på sidene sine og førte trafikk.

Noen av oppgavene du vil bli bedt om å utføre, kan omfatte å svare på korte spørsmål, fullføre captchas eller kaste terninger, og som belønning vil du motta en liten del av inntektene i Satoshis. Du kan sjekke ut artikkelen vår om Bitcoin-kraner for å finne en du vil prøve ut.

I likhet med Bitcoin-kraner er betalings-til-klikk-nettsteder som betaler deg i Bitcoin hvis du ser på en annonse eller klikker på en bestemt side som har annonser. Husk at begge typer nettsteder kanskje ikke er den beste måten å tjene Bitcoins på, da du får veldig små beløp.

Skrive om Bitcoin

Sammenlignet med andre online nyhetsplattformer, kryptovaluta er fortsatt i sin spede begynnelse, og det er derfor svært få forfattere som jobber med dette segmentet.


Det er ganske vanskelig å finne anstendige forfattere som også har bakgrunn eller høyere forståelse innen teknologi og programmering. De fleste forfattere på nettet har begrenset kunnskap om hva krypto og blockchain egentlig er, og stoler på andre innholdsskapere for å få materialet sitt.

Personer som forstår denne nisjen og er i stand til å skrive i en engasjerende stil, kan tjene inntektene sine i BTC ved å skrive om Bitcoin (eller guider om hvordan du kan gjøre Bitcoins raskt). Selv om det kanskje ikke er den raskeste måten å tjene Bitcoins på nettet, siden du trenger tid til å tilegne deg slike ferdigheter, er det et av de mer lukrative alternativene når det gjelder betaling.

Det er etablerte kryptonyhetssider og frilansgivere som kontinuerlig leter etter den neste Balzac i Bitcoin-universet.

Handel

Handel er sannsynligvis den beste måten å lage Bitcoins på, men det er også den som krever mest arbeid.

Det er forskjellige handelsstrategier som kan brukes på Bitcoin, men egentlig kjøper du til en lav pris og selger til en høyere pris.

Selv om dette høres enkelt ut, må du ha erfaring og god forståelse av markedstrender og spådommer. Handel vil være annerledes og gi forskjellige resultater for alle, men den raskeste måten å tjene Bitcoins online via handel innebærer vanligvis dagshandelsstrategier.

Bitcoin-handel

bitcoinist.com

Arbitrage

Arbitrage er en handelsstrategi som involverer samtidig kjøp og salg av verdipapirer, valutaer eller aksjer på forskjellige markeder eller i derivater for å tjene på forskjellen fra aktivets kjøps- og salgspris.

Ettersom kryptomarkedet svinger med skarpe priser og uforutsigbare tider, kan en næringsdrivende lett kunne tjene på store prisforskjeller på børser.

Hvis du er i stand til å overvåke flere børser og utføre handler raskt nok, kan du generere en stor fortjenestemargin.

Du kan også komme i arbitrage ved å bruke arbitrage-roboter, ettersom de søker etter dusinvis av markeder raskere enn noe menneske kunne, og de utfører handler i øyeblikkelig hastighet. Det finnes også en rekke handelsprogramvare på markedet som kan brukes.

Daghandel

Selv om Bitcoin har sett en betydelig reduksjon i den daglige prisvolatiliteten, kan du fortsatt få en forskjell verdt hundrevis av dollar på en dag hvis du vet når du skal handle..

Godta Bitcoin for din virksomhets produkter

Bitcoin er en valuta som selv om den er i digital form, har den fortsatt mye verdi. Sannsynligvis den beste måten å tjene Bitcoin på er å bare godta BTC som betaling for varene eller tjenestene du tilbyr på plattformen din.

Bitcoin_akseptert_herDu får ikke bare Bitcoins, men du unngår også å måtte forholde deg til banker eller finansinstitusjoner for transaksjonsbehandling. Hvis du allerede er selger og har en online virksomhet, bør du vurdere å legge til Bitcoin i listen over aksepterte valutaer. Flere og flere e-handelsbedrifter begynner å støtte Bitcoin som betaling for varene og tjenestene de selger på plattformen sin.

Gå inn i Crypto-derivater

Krypto-derivater er den nyeste utviklingen i investeringer for Bitcoin. Den mest grunnleggende måten du kan investere i Bitcoin er å kjøpe mynten til en lavere pris og vente på at den skal øke nok, slik at du kan selge den for å tjene betydelig.

Men en annen måte å investere i Bitcoin er ved å handle den via CFD, eller kontrakt for forskjell. En CFD er et derivat som er basert på prisen på en underliggende eiendel, men kontraktene innebærer ikke å kjøpe eller eie eiendelen.

Handlerne åpner posisjoner som etterligner bevegelsen til en eiendels pris hos en CFD-megler. CFD-er kommer med høye gearingsrater, noe som betyr at mens du vil ha multipliserte gevinster hvis kontraktene dine blir riktig, vil du også ha multipliserte tap hvis prisen på Bitcoin går i motsatt retning.

Bitcoin-spillSpill spill for å tjene Bitcoin

Sannsynligvis er den enkleste og raskeste måten å tjene Bitcoins på nettet ved å spille spill som belønner deg med Bitcoin. Belønningen er veldig liten, akkurat som de som blir gitt av kraner, og gir også fortjeneste gjennom reklame. Men hvis du allerede liker å spille spill på fritiden, hvorfor ikke gjøre den samme aktiviteten for noen få Satoshier?

Konklusjon

Dette har vært vår guide om hvordan du lager Bitcoins raskt. Det er ingen beste måte å tjene Bitcoins som kan gjelde alle, så du må se etter det beste alternativet for deg.

Utvalgt bilde: crypto-news-flash.com

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 24. november 2018 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 10. desember 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector