Hva er en ‘Shitcoin’?

hva er en shitcoin?

Introduksjon

Det er to typer mennesker som vil vite hva en shitcoin er. Den første er en person som hører “shitcoin” overalt: “det er en shitcoin!” og “slutte å skille shitcoins,” men de vet ikke nøyaktig hva det betyr for noe å være en shitcoin. Den andre typen person får ideen om hva en shitcoin er, men vet ikke hvilke kryptovalutaer som er shitcoins og ikke. Så for de som gir en dritt, her er noen definisjoner.

Shitcoin

Definisjonen av ‘Shitcoin’

Det er flere definisjoner der ute:

De Urban Dictionary definerer en shitcoin som “en fin måte å tape penger” og “en kryptovaluta uten verktøy eller unike funksjoner.” Med andre ord er en shitcoin en kryptovaluta som en dag vil være helt verdiløs.

Investopia gir en detaljert definisjon, å si at en shitcoin er “et nedsettende begrep som brukes til å beskrive et altcoin som har blitt verdiløst. Shitcoin-verdien kan forsvinne fordi interessen ikke oppnådde, fordi selve altcoin ikke ble opprettet i god tro, eller fordi prisen var basert på spekulasjoner. ” Denne artikkelen fortsetter deretter å bryte ned ‘shitcoin’ mer med ytterligere 500 ord med beskrivelse og analyse.

En Quora-plakat kaller det et “altcoin (det) blir ansett som verdiløst på grunn av mangel på … nyttige funksjoner i utviklingen av blockchain. Mens shitcoins regnes som verdiløse, hindrer det ikke nødvendigvis dem i å gå ’til månen’ “.

Har du flere av dem Shitcoins?

Ruben Somsen, en rekke av Unhashed Podcast, og arrangør av Oppmøte i Bitcoin Bitcoin var snill nok til å få tankene til å jobbe med en skikkelig ‘shitcoin’-definisjon:

Twitter-skjermbilde

Hvilke mynter er Shitcoins?

Ingenting i denne artikkelen er økonomisk rådgivning. Jeg er ikke finansiell rådgiver. Ta kontakt med en profesjonell finansiell rådgiver hvis du leter etter økonomisk rådgivning.

Kjøp Bitcoin

Imidlertid, definisjonen ovenfor er alle ganske gode. Men til slutt, hva mynter er ‘shitcoins’ er virkelig en mening. Alle har en, ikke sant? Dekryptering hever det hvite flagget og definerer bare en shitcoin som “hvilken som helst kryptovaluta som ikke liker personen som snakker om det.” Og selv det har en viss fortjeneste. Noen mennesker tror at alle kryptovalutaer er shitcoins.

Noriel Roubini

Ta Noriel Roubini, en amerikansk økonom som underviser ved Stern School of Business i New York University. I oktober 2018 kom begrepet ‘shitcoin’ faktisk inn i USAs senatvitnesbyrd i bankkomiteen, takket være Roubinis 37-siders vurdering med tittelen, “Crypto er mor til alle svindler og (nå bustede) bobler mens Blockchain er den mest overdrevne teknologien noensinne, ikke bedre enn et regneark / en database.

Twitter Screebshot Rubini

I sitt vitnesbyrd bruker han “shitcoin” og “shitcoins” hver gang før han noterer en mindre unnskyldning til senatet for å gjøre det og siterer et google-søk som bevis på begrepet som nomenklatur i kryptovalutaområdet..

Roubinis vitnesbyrd

Du kan se Roubinis fullstendige senatvitnesbyrd nedenfor:

Så tilbake til spørsmålet. Hvilke kryptovalutaer er shitcoins?

Er Bitcoin en shitcoin?

Noriel Roubini mener det. Men på dette tidspunktet er det den minst sannsynlige mynten å være en shitcoin.

Er Litecoin en shitcoin?

Skaperen av Litecoin, Charlie Lee, tror det – den beste shitcoin der ute!

Er Ethereum en shitcoin?

BitMex kaller Ether en “tosifret shitcoin.”Og ja … det er det.

For hver kryptovaluta vil det være en debatt om det er en shitcoin eller ikke. I virkeligheten vil Father Time ha det siste ordet om hvorvidt en gitt kryptovaluta er en shitcoin. Og i mange tilfeller har han allerede snakket, ettersom utallige prosjekter allerede har dødd, gått til null eller helt blitt forlatt. For mange andre er dagene telte.

Opprinnelsen til ‘Shitcoin’

Hvor begrepet “shitcoin” kom fra i verden av kryptovaluta og når det ble populært, er et mysterium. Men det begynte sannsynligvis kort tid etter at Bitcoin ble født i 2008-2009. Den tidligste omtale av begrepet “shitcoin” som vi vet om er på en BitcoinTalk diskusjonstavle datert 2. november 2010 22:21:57.

første kjente bruk av shitcoin

De tidligste omtalene om “shitcoin” på reddit dukket opp for 7 år siden, i 2011. Og ifølge Google Analytics var det liten eller ingen interesse for ordet før 2017-18 under kryptovaluta-boom..

google shitcoin-søk

I dag kastes ordet shitcoin rundt med henvisning til kryptovalutaer som båter i et hav. Det er alltid en del av kryptovalutaområdet. Det er bare noe med det, som Forklarer Eric Lombrozo, ordet har bare den virale ringen som lar den dominere.

TechCrunch skrev nylig en artikkel steke Coinbase for å legge til shitcoins i en artikkel som overskriften “Coinbase forlater sin forsiktige tilnærming, men likevel lenker som” coinbase-dabbles-in-shitcoins. “

Twitter-skjermbilde Meltem

Og hvis navnet Meltem Demirors høres veldig kjent ut for deg, kan det være fordi du nettopp så henne på nasjonal TV … snakket med kongressen … og forklarte med full alvor hva en Shitcoin er.

Du kan se vitnesbyrdet her:

Så la oss avslutte denne forklaringen på hva shitcoins er med litt shitcoin-musikk for å spille oss ut – takk for at du leser!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me