Hva er et første mynttilbud for Cryptocurrency?

ICO-beskrivelse

An Innledende myntoffer, eller en ICO, er en strategi som brukes av nye prosjekter der de selger sine proprietære kryptotokener for Bitcoin og Ether, og midlene som følge av dette salget brukes til å hjelpe prosjektet med å utvikle seg. En ICO er i prinsippet lik en Initial Public Offering (IPO) der aksjene i et selskap blir gjort tilgjengelig for kjøp for offentlige investorer.

Markedsføring av Kina

ICO og IPO: Forskjeller

ICO har minst tre hovedaspekter som i stor grad skiller seg fra tradisjonelle børsnoteringer:

  • ICO er desentralisert, noe som betyr at de mangler et sentralt autoritetspunkt som kontrollerer dem.
  • ICO er for det meste uregulert, noe som betyr at de ikke blir overvåket av finansielle organisasjoner.
  • Som et resultat av de to foregående egenskapene nevnt ovenfor, har ICOs mer avslappede krav.

Legalitet og begrensninger

De US Securities and Exchange Commission (SEC) bestemte seg i år for at tokens som brukes i DAO ICO er ulovlige verdipapirer. Denne beslutningen induserte en følelse av bekymring for både investorer og ICO-utstedere.

Et token kan betraktes som en sikkerhet hvis den består Howey-testen. Verdipapirer må følge visse begrensninger som SEC pålegger. Restriksjonene for investordeltakelse er svært få, og i noen tilfeller er det bokstavelig talt ingen (avhengig av land). Og siden investorer fra hele verden i utgangspunktet har lov til å bidra, er ICO-er i stand til å samle inn betydelige summer.

En stor bekymring for ICO er at midlene samles inn før produktet lanseres. Dette betyr egentlig at du investerer i et konsept som kan mislykkes eller lykkes. Den støttende delen hevder at ICO er nødvendige for å motivere utviklingen av protokollen.

På grunn av mangel på regulatoriske implementeringer, har ICO blitt brukt som metoder der svindel og svindel kan gjennomføres.

Hvordan fungerer de?

ICO-er er enkle å lage, ettersom nesten alle er basert på ERC-20-tokenprotokollen, som reduserer prosessen med å utvikle en ny kryptografisk eiendel fra bunnen av betydelig. De fleste ICO-er fungerer ved at investorer sender BTC eller ETH til en smart kontrakt som lagrer midlene og som konverterer summen i det nye token senere..

Grunnleggende om en ICO

Når oppstarter bestemmer seg for å holde et første mynttilbud, lager de vanligvis en whitepaper som beskriver kryptoprosjektet i lengde og annet relevant angående kampanjen og produktet. Under ICO-kampanjen kan kryptotokenene som tilbys kjøpes av fiat eller andre kryptovalutaer, vanligvis BTC eller ETH.


Når oppstarten ikke klarer å skaffe minimumsbeløpet, returneres midlene til investorer. Hvis ICO lykkes, brukes midlene til å enten starte en ny utvikling eller til å fullføre sitt nåværende produkt.

ICO kan variere i henhold til strukturen de følger. I visse tilfeller etableres et spesifikt mål eller en grense for finansiering av oppstarten, noe som betyr at symbolene som er tilgjengelige i ICO har en forhåndsinnstilt pris og en fast total tokenforsyning..

Andre saker innebærer en fast tilførsel av tokens med et dynamisk finansieringsmål. Dette påvirker distribusjonen av tokens til investorer ettersom jo mer totale midler blir samlet inn, jo høyere blir token-prisen.

ICO kan også ha en dynamisk tokenforsyning som avhenger av hvor mange midler som samles inn. Her er tokens pris statisk, og det er ingen grense for hvor mange tokens som kan distribueres under ICO-salget.

Hva er et ICO-token?

ICO token representerer et investors bidrag til en spesifikk oppstart. Disse tokens gjør det mulig for eierne å kjøpe eller få tilgang til fremtidige selskapsprodukter eller -tjenester som er tilgjengelige på plattformen deres, eller a bitcoin-handelsmann kan bare bytte tokens med andre digitale eiendeler.

Medium.com

ICOs historie

Den første kjente ICO ble lansert i 2013 da Ripple forhåndsutvinnte 1 milliard XRP-tokens og gjorde dem tilgjengelige for investorer å kjøpe. Tidlig i 2014 lyktes Ethereum å skaffe over 18 millioner dollar, som var den største ICO-kampanjen på den tiden.

DAO var et prosjekt som brukte Ethereum blockchain for å lansere et nytt token. Mens DAO klarte å skaffe mer enn det foreslåtte taket, over $ 150 millioner, kjeftes en teknisk sårbarhet utnyttet av ukjente angripere som tok millioner fra organisasjonen.

Ethereum bestemte at løsningen var å indusere en hard gaffel, som ville tilbakestille hele blockchain og dets midler. Selv om det første forsøket på å lage et vellykket prosjekt på Ethereum mislyktes, ble ERC20-standarden det enkleste utviklingsverktøyet for kryptografiske tokens, og ble raskt den mest dominerende protokollen som ble brukt i ICO-industrien. Dette har gjort det mulig for oppstart av førproduktet til vanvittige mengder penger på kort tid.

AragonICO samlet inn 25 millioner dollar på bare 15 minutter, Basic Attention Token samlet inn 35 millioner dollar fra investorer på bare 30 sekunder, og Status samlet hele 270 millioner dollar i løpet av få timer.

Avsluttende ord

Markedet er fullt av tusenvis av ICOer, og hver dag vises et prosjekt på radaren. Mens ICOs gir noen fordeler for både investorer og deres utviklere, kan mange av dem vise seg å være svindel som bare er interessert i å ta pengene dine. Fortsett med forsiktighet og grundig undersøke ICO før du investerer.

For eksempel er CryptoTotem en uavhengig database for investorer og kryptoentusiaster. De har kvalitetsinformasjon om hvert prosjekt. Du kan se hele ICO-liste og sjekk de nødvendige dataene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector