Hvilken er den beste Ripple (XRP) Desktop Wallet?

Ripple (XRP) er blant de mest fulgte digitale myntene fordi det har vist mye motstandsdyktighet i det dynamiske kryptoområdet, en ripple desktop lommebok er det du trenger for å lagre disse myntene. Etter markedsverdi er det for øyeblikket den tredje høyeste kryptovalutaen der ute – som et resultat vil de fleste kryptoentusiaster kjøpe og lagre den digitale valutaen.

Men hvor kan de lagre XRP trygt? Det er flere måter å lagre dem på, men i denne artikkelen ser vi bare på de beste Ripple-lommebøkene. Til å begynne med er det viktig å avklare det desktop crypto lommebøker er i utgangspunktet apper som kan lastes ned på datamaskinen din.

Toast lommebok

Toast Wallet Review

Toast er en gratis Ripple desktop lommebok som støtter alle operativsystemer, inkludert Windows, Linux og Mac. Den er kompatibel med iOS- og Android-enheter, samt Chrome-nettleseren.

Generelt er Toast enkelt å sette opp og kan brukes av både nybegynnere og erfarne kryptovalutaentusiaster. Fordelen er at den er en plattform, noe som betyr at den kan brukes med forskjellige datamaskiner og programvare.

Hvordan virker det?

Toast-lommebøker kan lastes ned på din PC. Alternativt kan du opprette en konto ved hjelp av Chrome-nettleseren.

Det som kjennetegner Toast er at den bruker både passordfrasen og en PIN-kode. Passordfrasen er en viktig sikkerhetsfunksjon fordi den krypterer lommeboken din, slik at du kan få tilgang til kontoen din når den er kompromittert. Videre tillater det brukere å lage en sikkerhetskopi av lommebokadressen når de setter den opp.

PIN og passord er viktig for lommebokens sikkerhets- og sikkerhetskopifunksjoner, så det er viktig å skrive dem på et papir som skal lagres trygt.

Brukere kan enten bruke en eksisterende XRP-lommebokadresse eller generere en ny. For å begrense spam, må de sette inn minst 20 XRP, som er permanent lagret på plattformen. 20 XRP-beløpet er også obligatorisk for aktivering av plattformen. Bortsett fra det, er Toast gratis å bruke; det tar ingen gebyrer.

Atomic Wallet

Atomic lommebok xrp

Atomisk ble utviklet i 2017 av Konstantin Gladych, og det henter navnet sitt fra en integrert mekanisme i plattformen som muliggjør atombytter. Lommeboken er en XRP desktop app som er kompatibel med Mac OS, Windows, Fedora, Debian og Ubuntu operativsystemer, noe som gjør den brukbar på forskjellige enheter..

Hvordan virker det?

Atomic lommebok kan lastes ned på PCen din, og den er gratis å bruke, men når du bruker bestemte tjenester, kan du medføre variable avgifter.

Det er også veldig enkelt å bruke og sikkert. Kunder har full kontroll over sine digitale valutaer, da transaksjonsdata og private nøkler bare lagres på brukerens PC-er. Den støtter 300+ mynter og tokens som kan brukes på både stasjonære og mobile enheter.

Plattformen gjør det mulig for klienter å bruke sin desentraliserte Atomic Swap til å gjennomføre tverrkjedebørser uten å involvere tredjeparter. Lommeboken har innebygde børser fra Changelly, ChangeNOW og ShapeShift for å lette transaksjoner for mynter som ikke støttes av Atomic Swap..

Videre gjør Atomic det mulig for brukere å kjøpe digitale valutaer gjennom fiat valuta standarder, en funksjon som mangler i de fleste digitale valuta valuta plattformer. Valutavekslinger innen lommebok, peer-to-peer-valuta kan medføre variable avgifter, avhengig av alternativene og valutaene som er valgt.

Teoretisk sett er Atomic veldig sikker. Som en åpen kildekodeplattform er den isolert fra eventuelle sårbarheter som kan kompromittere pengene dine. Dessuten er passordet kryptert og lagret lokalt på enheten. Det er en sikkerhetskopifras som hjelper deg med å sikre kontoen din og gjenopprette. Det anbefales å skrive uttrykket et sted og lagre det trygt.

Lommeboken tilstreber enkelhet, slik at alle kan bruke den, samtidig som de tilbyr forskjellige tilgjengelige funksjoner. Byttefunksjonen til Atomic gjør det til en utmerket Ripple desktop lommebok for øyeblikket.

Exodus Wallet

utvandring lommebokforex.academy

Exodus Movement INC., Utvikleren av Mosebok, ble grunnlagt i 2015 av Daniel Castagnoli og JP Richardson. Lommeboken ble lansert i 2016.

Multivaluta-plattformen har rykte på seg for sin estetisk tiltalende intuitive design. Den har et enkelt og forståelig brukergrensesnitt som gjør det mulig for nybegynnere å bruke den enkelt, slik at alle er i stand til å handle på plattformen ved å bare følge en trinnvis prosess.

Hvordan virker det?

Exodus har tre viktige deler – design av flere eiendeler, portefølje og utveksling. På grunn av det brukervennlige designet velger du bareWallet ”på grensesnittet og klikk på mynter og poletter du er interessert i. Du kan også bruke funksjonen“ Wallet ”til å sende og motta midler, kontrollere transaksjoner og bekrefte saldoer. Videre kan du filtrere transaksjonene dine, slik at du kan få en organisert oversikt over dine handler.

Når du installerer Exodus-lommeboken, får du en passordfrase på 12 ord. Uttrykket er viktig i tilfelle gjenoppretting, spesielt når enheten din er tapt, hacket eller stjålet. For sikkerhets skyld bør du skrive og oppbevare det sikkert. Dessverre støtter ikke Exodus tofaktorautentisering.

En enestående funksjon ved Exodus er at den har et visuelt sammensatt kakediagram som viser din portefølje med mynter og poletter. Funksjonen lar deg spore eiendelene dine i sanntid, og den gir deg også den prosentvise fordelingen av all kryptovalutaen du eier og dollarverdier.

Den viktigste ulempen med Exodus er at den ikke er åpen kildekode. Imidlertid er utviklere klar over sikkerhetsutfordringene det medfører, og de jobber for å løse dem. Til tross for feilene, gjør den fantastiske og brukervennlige plattformen det til et utmerket valg for nybegynnere.

Hvis du setter pris på brukerkompetanse og kundeservice fremfor alt annet, er Exodus den beste Ripple-lommeboken for deg.

Coinomi lommebok

Coinomi lommebokcryptoslate.com

Coinomi ble utgitt i 2014 og støttet opprinnelig bare Bitcoin, Litecoin og Ethereum, men den ble godt mottatt av kryptoentusiaster da. I 2017 utvidet utviklerne listen over poletter og mynter som støttes på plattformen. Videre integrerte de lommeboken med ShapeShift og Changelly, noe som gjør det enkelt og raskt å bytte.

Hvordan virker det?

Coinomi er en lommebok med flere eiendeler, og den er tilgjengelig for både stasjonære og mobile enheter. Det er også åpen kildekode, noe som betyr at den er gratis nedlastbar. Plattformen er veldig brukervennlig og har en strømlinjeformet prosess for å motta og sende betalinger fra forskjellige blokkjeder.

Hvis du bruker mobilappen, kan du enkelt gjenopprette lommebokfrøet og administrere tjenesten fra datamaskinen din. Den stasjonære versjonen har et veldig brukervennlig grensesnitt, med funksjoner som ligner på de i mobil lommeboken. Coinomi støttes på Windows, macOS og Linux.

Oppsettprosessen er grei. Bare kjør nedlastingsfilen, og følg instruksjonene på skjermen flittig. Etter det, godta lisensavtalen, velg en lommebokatalog, og det er det.

I området med støtte for kryptovalutaer er Coinomi veldig robust og støtter 125 digitale mynter som kjører på deres respektive blokkjeder og over 380 tokens, noe som gir totalt over 500 digitale eiendeler.

Bortsett fra de over 380 tokens som støttes på plattformen, lar Coinomi deg lage en tokenspesifikk lommebok, så lenge den oppfyller standarden på ERC-20. Prosessen er manuell og innebærer å kopiere og redigere detaljer om tokenet fra en Ethereum blockchain explorer, Etherscan.

Hilsen av integrasjonen med Changelly, Coinomi har en nyttig fiat-funksjon for å utvide det allerede eksisterende grensesnittet for krypto-til-krypto-handel. Videre gir integrasjonen tilgang til Changellys kredittkorttjeneste som gjør at du kan kjøpe krypto med fiat.

Som en desentralisert lommebok gir Coinomi en setning på tolv ord for å sikre lommeboken din. Uttrykket gjør det veldig vanskelig for hackere å bryte de allerede krypterte private nøklene til lommeboken din.

Coinomi er SegWit-aktivert, noe som betyr at XRP, Bitcoin, Litecoin og andre digitale eiendelstransaksjoner gjøres raskt og billig på plattformen. I tillegg støtter lommeboken flere språk, som engelsk, fransk, tysk, kinesisk, spansk og russisk, med flere som kommer snart.

Jaxx lommebok

Jaxxjaxx.io

Jaxx er en populær, relativt ny lommebok som ble utviklet av et kanadisk selskap, Decentral Inc.. Det kan fungere på flere operativsystemer og plattformer, inkludert Linux, Android, iPhone, Google Chrome, Windows og iPad.

Hvordan virker det?

Hvis du leter etter den beste ripple-lommeboken, passer Jaxx perfekt til beskrivelsen. Plattformen støtter over 70 kryptovalutaer, hvorav de fleste er ERC-20-tokens. Det er en lommebok med åpen kildekode, så når du har fullført nedlastingen, kan du opprette en ny hvis det er første gang. Men hvis du allerede har en annen lommebok, kan du koble den med din nåværende enhet.

Hvis du begynner første gang, er fremgangsmåten som følger:

  • Velg ønsket digital valuta;
  • Velg en fiat-valuta du vil ha for visning;
  • Generer en 12-ords reservesetning for å sikre lommeboken din og hjelpe deg under gjenoppretting av lommeboken, i tilfelle den er hacket.
  • Velg en firesifret sikkerhets-PIN-kode som gir deg tilgang til lommeboken og noen av funksjonene.

Jaxx har et pent innrettet brukergrensesnitt som lar deg enkelt få tilgang til alle funksjoner. Lommeboken er integrert med ShapeShift for å lette krypto-til-krypto-handler.

Selv om den ikke støtter fiat-valutaer, kan lommeboken trekke markedsinformasjon fra internett og bruke den til å beregne verdien av dine digitale eiendeler i fiat.

Fordi Jaxx er gratis, støttes kostnadene ved transaksjoner på plattformen av nettverket til den digitale eiendelen som er involvert. Når du sender penger, trenger du bare mottakerens adresse og beløpet. Heldigvis har lommeboken en adressebok som gjør det enkelt å finne mottakerens adresse.

For å motta penger, bør du sende remitteren QR-koden eller adressen som vises i vinduet. Du kan også gjøre en betalingsforespørsel ved å spesifisere beløpet i enten fiat eller crypto ved å klikke på “Generer”. Med det blir en annen QR-kode sendt til senderen.

Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringslommebok som ble lansert i 2017 med det eneste målet å tilby en sikker plattform for kryptobrukere for å administrere sine virtuelle valutaer fra ett sted. Den støttes på stasjonær, nett og mobil. XRP-plattformen med åpen kildekode er også kompatibel med OSX-, Windows-, Linux-, Android- og iOS-operativsystemer.

Hvordan virker det?

Guardas private nøkler holdes alltid av brukeren og er sikkert kryptert på enheten. Nøkkelen slettes automatisk når brukeren logger ut av lommeboken, og etterlater ingen klientinformasjon. Plattformen er også hierarkisk deterministisk, noe som betyr at brukere kan generere flere par private og offentlige nøkler.

Siden tjenesten støttes på datamaskiner, nett og mobil, kan brukere få tilgang til krypten sin fra hvilken som helst enhet som er koblet på internett eller en som er synkronisert på tvers av plattformer..

Guarda er en flott Ripple desktop lommebok som støtter rundt 40+ andre eiendeler, som BTC, BCH, ETH, LTC og flere tokens. Videre har den kjøps- og byttealternativer med valutaspesifikke funksjoner.

Siste tanker

Som du kan se, er det forskjellige Ripple-lommebøker du kan se etter. Alle disse lommebøkene har forskjellige muligheter og funksjoner av interesse for kryptoentusiaster som ønsker å finne den beste som passer alle deres preferanser. Derfor, ikke glem å informere deg på forhånd for å nyte en hyggelig opplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me