Hvilket er det beste Coinbase-alternativet?

Coinbase alternativ

Mer enn 200 kryptovaluta utvekslingsplattformer opererer for tiden over hele verden, og skaper inntekter verdt $ 6,5 milliarder. Coinbase-utveksling anses å være en av de ledende plattformene blant dem. Denne plattformen tilbyr kryptovaluta salg, innkjøp, overføring og lagring av fasiliteter.

Du kan lagre et bredt spekter av digitale eiendeler i en offline butikk levert av organisasjonen. Selv om det er mange ulemper med denne plattformen som avviser brukere. La oss prøve å finne det beste Coinbase-alternativet du kan bruke.

Hva bør du se på i et Coinbase-alternativ?

Det finnes et bredt utvalg av Coinbase-alternativer som opererer i markedet. Imidlertid er ikke alle tilstrekkelige til å brukes.

Se følgende parametere for å måle muligheten for Coinbase alternative plattform:

  • Det første er å observere plattformens funksjonalitet i flere land.
  • Sikkerhetspolitikken og sikkerhetsforholdsregler for plattformen.
  • Omdømmet holder i markedet og antall kryptovalutaer det støtter.
  • Gebyrer, provisjon, valutakurs; alle skjulte og synlige pengebelastninger.
  • Bekvemmeligheten ved bruk og betalingsmåter som tilbys av plattformen.

Det beste alternativet for Coinbase

Det finnes en rekke Coinbase-alternativer, og vi har samlet en liste med de mest effektive. Alle sentralene som er oppført nedenfor er valgt ved hjelp av de ovennevnte parametrene.

1. Binance

Denne kryptovaluta-utvekslingen støtter mer enn 150 forskjellige typer kryptovalutaer. Plattformen tilbyr API og andre elektroniske verktøy for å støtte administrasjonen av kontoen din. Sammen med dette tilbys også 24/7 kundesupport og et forhåndsutvekslingsgrensesnitt. Det daglige handelsvolumet er på rundt 54 milliarder dollar.

2. Tvillingene

Tvillingebytte har bidratt betydelig til legitimering av kryptovaluta og fungert som et Coinbase-alternativ. Denne USA-baserte utvekslingsplattformen er den første som regulerer utvekslingen av kryptovalutaer fullstendig.

Selv om de bare handler i Ripple, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Zcash. De er velkjente i markedet for sine sikkerhetstiltak og ekstrem rabatt på opptil 0%. Organisasjonen belaster nesten 0% -1% av den totale investeringen avhengig av handelsstrukturen.

3. Bitfinex

Utvekslingsplattformen til Bitfinex er spesialisert i Ethereum, EOS og Litecoin. Nettstedet er en ekspert i å tilby peer-to-peer-finansiering.


Plattformen har også et forhåndsdiagram for å administrere kontoen. Videre er det tilgjengelig fra mobil med en rekke rapporter muligheten til å evaluere din fortjeneste. Markørladningene starter fra 0,100%.

4. Kraken

Kraken utvekslingsanmeldelse

Den mest gjenkjennelige Coinbase alternative utvekslingsplattformen – Kraken ble etablert i 2011 og har vist betydelig vekst. Plattformen handler også med alle større mynter og noen mindre mynter. Det fungerer i mer enn 200 land med en utmerket sikkerhetsrekord.

Marginhandelen er omtrent fem ganger med muligheten til å handle altcoins. Markørladningene er fra 0% til 0,16%; mens takeravgiftene er 0,10% til 0,26%.

5. eToro

eToro gjennomgang

eToro er en erstatning for Coinbase-børsen. Plattformen lar brukerne lage en portefølje. Brukerne kan benytte den nærmeste umiddelbare gjennomføringen av finansmarkedet. Organisasjonen har sikkerhetsprotokoller i bransjeklasse og krever tillatelse for å dele personlige data.

Hovedårsaken til å bruke denne plattformen er at den lagrer midler i anerkjente banker for å sikre sikkerhet. De hevder å kreve 0% provisjon over hver handel.

6. CEX.IO

CEX.IO handler spesielt om Bitcoin. Det kan hjelpe deg med å kjøpe Bitcoin gjennom MasterCard, Visa Card og til og med PayPal-kort. Dataene og eiendelene er sikret ved hjelp av strategier for skalping og frekvenshandel. Sammen med Bitcoin letter det også handel i Ethereum og Ripple.

Distribuert denial-of-service er ikke et alternativ mens du bruker den. Handelsspaken er rundt ti ganger hvis en ny konto opprettes. Nedlastbare rapporter og transaksjonshistorikk er også funksjoner på plattformen.

7. Væske

Liquid er en Japan-basert plattform som har prestert betydelig på to år og har nådd et gjennomsnittlig daglig handelsvolum på $ 250 millioner.

Thev har konkurransedyktige markedsgebyrer med handelsmarginer opptil 100 ganger. Selskapet støtter mer enn 200 handelspar. Selv om de ikke opererer i det amerikanske markedet hittil.

8. Pionex

Pionex kan regnes som en av de eldste børsene. De tilbyr tjenester i 12 gratis handelsroboter med 24/7 kundeservice.

Plattformen er også utpekt som en av de største Binance-meglerne. Handelsgebyrene til Pionex er bare 0,05% for både selgere og kjøpere. De gir fem ganger mer innflytelse og smarte handelsterminalfasiliteter.

9. IDEX

IDEX er en oppgradert versjon av den eksisterende desentraliserte børsen som anses som det tilstrekkelige Coinbase-alternativet. Det er et Ethereum-drevet utvekslingssystem som støtter parhandel med ERC20.

Denne plattformen er best egnet for enkeltpersoner som ønsker peer-to-peer og sikker miljøhandel. Plattformen støtter rundt 400+ kryptovalutapar og det høyeste antallet flytende DEX. Produsentenes handelsavgift starter fra 0.10%, og minimumsbestillingsgrensen er 20% for produsenter.

Hva er årsakene til at du ikke velger Coinbase?

Coinbase er den beste plattformen for å lære kryptovalutahandel. Det regnes som den mest anbefalte og praktiske valutavekslingsplattformen. Sammen med disse funksjonene er den høyere frekvensen av kryptovaluta også et faktum.

Kostnadene for transaksjonen for mer enn $ 10 er $ 0,99. For transaksjonsbeløpet større enn $ 200 er gebyret 1,49% av det totale beløpet. Dette er ikke den eneste funksjonen som ærekrenker Coinbase. De overdrevne bekjempelsesfunksjonene utvikler også utmattelse og irritasjon blant brukerne.

Dette fulgt av en langstrakt tidsperiode som kreves for transaksjonen og clearing av midler. Sikkerhetsfunksjonene er heller ikke opp til merket. Derfor er folk på jakt etter Coinbase-alternativer for å drive fremtidig kryptovalutahandel.

Vi håper funksjonene til børsene vi har nevnt ovenfor, vil være nok til å velge et passende Coinbase-alternativ.

Forfatterens bio

Melissa Calvert jobber for tiden som en hengiven livsstilsrådgiver i Crowdwriter UK. Hun er en dedikert forfatter og lidenskapelige kvinner. Hun er veldig interessert i fremtidige investeringer og å tjene på kryptovalutaer.

Utvalgt bilde: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector