Hvordan bruke Bitcoin i Romania

For en tid siden eksisterte Bitcoin nesten ikke, noe som gjorde det nesten umulig å kjøpe noe med det. Når det gjelder Bitcoin i Romania, ble du tvunget til å kjøpe fra utenlandske nettsteder fordi det ikke var mange muligheter her.

I dag har forskjellige bedrifter, både store og små, begynt å akseptere denne mynten, noe som gjør shopping mye enklere. Blant de Bitcoin-vennlige byene er inkludert, primært Cluj, Oradea og Bucuresti.

Du vil bli presentert nedenfor, forskjellige områder som godtar denne betalingsmåten, sammen med noen butikknavn:

Turisme og reiser

Fly-go.ro er et nettsted som gir deg over 1300 lavpris- og luksusflyselskaper, som gir deg muligheten til å velge noen av de mest fordelaktige tjenestene. I tillegg til vanlige betalingsmåter introduserte de også Bitcoin-betaling.

Vola.ro er et av de mest kjente reisebyråene i Romania, som lar deg velge mellom over 100 feriedestinasjoner og tusenvis av flytjenester. I tillegg til disse tilbyr Vola også muligheten til å leie bil og bestille hotell. Fra 2016 inkluderte det imidlertid også fordelen med å betale med denne virtuelle valutaen.

CarpatiRentACar.com er et nettsted som leier biler over hele Romania. Den har 6 bilklasser tilgjengelig, og prisene passer for enhver lomme, enten du bruker Bitcoin eller andre valutaer.

Butikker som godtar Bitcoin

PCGarage.ro er en butikk med elektronikk og datakomponenter. De jobber med NETOPIA mobilpay siden begynnelsen av 2017. Du kan velge om du vil betale med Bitcoin via en QR-kode eller ved å overføre til den digitale lommebokadressen.

F64.ro er en butikk med videokameraer, som har utviklet sin aktivitet i Sørøst-Europa. Foreløpig godtar de betaling med Bitcoin via CoinZone betalingsprosessor. Husk at hvis du betaler med Bitcoin, kan du også få rabatter!

AltShop.ro er en plattform som selger all slags elektronikk, fra telefoner, bærbare datamaskiner, nettbrett, apparater til PC-komponenter. Du kan kjøpe alle disse produktene med Bitcoins.

Computergames.ro er dedikert til spillere som er interessert i å kjøpe (med Bitcoins) T-skjorter, caps, figurer eller Minecraft-leker.

Ppay.ro og Kartela.ro håndtere lasting av telefonkort, og nylig motta Bitcoin (både gjennom lommebøker og skanning av QR-koden).

Puber, restauranter og overnattingssteder som godtar Bitcoin i Romania


“La Conu Iancu” er i Bucuresti og serverer alle slags tradisjonelle rumenske retter (sarmale, racituri).

Grano Food and Care er et annet vakkert sted som i sin egen hage dyrker ingrediensene.

I Oradea kan du finne Berømt sted, en bar åpnet i 2011, som også mottar Bitcoin.

Hvis du ikke har noen ideer om overnatting, anbefaler vi Hotel Caro, som også er i Oradea. Foruten hotelltjenester og restaurant, tilbyr det deg også muligheten til å slappe av på spaet og betale alt i Bitcoin.

Hvis du i stedet liker å spise pizza eller hurtigmat, kan du bestille fra Grønn boks og betal hjemme med den digitale lommeboken!

Hvis du bare vil ha noe søtt, kan du bestille hjemme og betale med Bitcoin på PaulaAna.ro kake.

Helse og kroppspleie

MaxiFarma.ro inkluderer produkter fra de største selskapene i feltet – Milupa, Daciaplant, Biofarma, Doppel Herz og andre. Mer nylig er dette nettstedet Bitcoin-vennlig.

BioPlace.ro inneholder bare bioprodukter og er også Bitcoin-vennlig. Foruten spiselige produkter, inneholder den også vannrensere eller til og med produkter for å redusere strålingen fra telefonene.

Stedene der du kan betale med Bitcoin er ikke i det hele tatt behersket, så du kan betale på denne måten til og med til en psykolog eller psykoterapeut! Vi anbefaler deg Vușcan Andreea fra Oradea.

Terapier KompletteringConstanta.ro er et massasjesenter som inkluderer både terapeutiske og avslappende meldinger. Han tilbyr også 30% rabatt for de som velger å betale via Bitcoin.

Du kan bruke denne typen betaling selv på skjønnhetssalonger som Giulia Beauty Studio fra Buzău eller Salon Mistique, fra Oradea (estetisk salong for menn).

Sport

TenisAxyall.ro er en spesialbutikk for tennisspillere, som tilbyr dem forskjellige artikler fra dette feltet. I det siste begynte de å like ideen om Bitcoin, og de vil introdusere den som en betalingsmåte.

Energym Fitness Club fra Brasov har alt du vil ha: fitness, spa, solarium, massasje og karatkurs. Mer nylig – det har også denne typen digital betaling!

Et annet lignende sted er NRGym, fra Oradea.

Profesjonelt akademi har kontorer i Oradea, Cluj og Satu Mare. De vil hjelpe deg med å kvalifisere deg på utallige områder, fra entreprenørskap til kroppspleie.

Mote

RoFashionEmi.ro tilhører designeren Emilia Voicu, som selger det håndlagde tilbehøret sitt der og godtar også betaling via Bitcoin.

Shea Collection er en kvinnebutikk hvor de kan velge alle slags klær til spesielle anledninger. Selvfølgelig godtar de forskjellige betalingsmåter.

De Artandcolor.ro fotostudio (av Ciprian Neculai – fotograf) er i Galați og godtar også denne kryptovalutaen.

Hus og hage

Ergos.ro er et nettsted som kun omhandler salg av kontormøbler, spesielt ergonomiske stoler. For to år siden godtok han også denne betalingsmåten.

Panoterm.ro la til “I Love Bitcoin” -klistremerken på nettstedet deres. De håndterer sandwichpaneler og tilbehør for bygging av industrihaller.

Hvis du er interessert i å kjøpe vindkraftverk, solcellepaneler og pumpestasjoner for rennende vann, så kan du stole på det EcoVolt.ro. Hvorfor? Fordi du kan kjøpe forskjellige kvalitetsprodukter med Bitcoins.

Derfor…

Hvis du likte artikkelen og kjenner andre steder i Romania som aksepterer Bitcoin, vær så snill gi oss beskjed!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector