Hvordan bruke Bitcoin i Russland 2019-oppdatering

Kraften til digitale mynter avhenger i stor grad av hvor de kan brukes. Noen land er ganske restriktive med hensyn til Bitcoin, men andre aksepterer det mer og mer på flere områder. I Russland økte for eksempel antall virksomheter som aksepterer Bitcoin.

Herman Gref, Konsernsjef for den største russiske banken, Sberbank, nevner:

“Kryptovaluta representerer et veldig interessant internasjonalt eksperiment som bryter paradigmet for valutautslipp. Vi bør definitivt ikke begrense bruken av den, men vi bør prøve å forstå hvordan den fungerer, utforske den og finne måter å regulere den på. ” 

La oss se hvor du kan bruke Bitcoins hvis du kommer til Russland:

Kjøp en sterk drink

KillFish ble det første russiske selskapet som la til en ny betalingsmåte, Bitcoin. Siden 2013 har dette stedet blitt Bitcoin-vennlig og har en rekke betalingsmåter.

Kjøp en kaffe

I Russland er det flere kafeer som godtar Bitcoin som betaling – i St. Petersburg er det 2Big Bar som ligger i People’s Militia, 6. I tillegg til BTC kan du også betale med EOS, Cardano, Dash og Ethereum.

Du kan også kjøpe kaffe til Bitcoin i Kazan på Kaffe som og i Chelyabinsk kl Kaffe i.

Hovedkvarter er en mobil kaffebar som ligger i Sberbank hovedkvarter (ul. Vavilova, 19) som også aksepterer Bitcoins for sine produkter.

Gå på treningsstudioet

Hvis du liker sport og vil ha et godt treningsstudio der du kan betale med Bitcoin, så er dette perfekt for deg. NanoFitness er et russisk treningssenter som godtar denne betalingsmåten.

Ansett advokat

Ja, det er riktig. Advokatfirmaer som godtar Bitcoin har multiplisert betydelig. Siden 2014, i Russland, Legal Prime GS Consulting har lagt til Bitcoin i listen over betalingsmåter. Transaksjoner er like rimelige som kontant eller gjennom banken, uten ekstra kostnad!


Transportere

Fra 2014, hvis du ønsker å komme til et bestemt mål i Russland, har du muligheten til å betale taxi med Bitcoin. Wheely Business Taxi Service er den første som introduserer denne betalingsmåten. Den eneste anmodningen de har for sine klienter er at de betaler for løpet før, på deres hjemmeside. De vil også bli bedt om alle detaljer relatert til sin egen person.

Selv om det ikke er en tjeneste fra Russland, flyselskapet AirBaltic, som er fra Latvia, tilbyr denne tjenesten. De tilbyr flyreiser fra Moskva og St. Petersburg og godtar denne betalingsmåten fra 2014. Ja, i Russland kan du fly og betale med bitcoin!

Veldedighetsdonasjoner

Hvis det er folk som ønsker å gi Bitcoin til de som trenger det, kan de nå ut Røde Kors Russland. Hvis du har digitale mynter som kan hjelpe andre, og du vil gjøre godt, ikke nøl!

Kjøp IT-produkter og tjenester

Enten du er et selskap som leter etter cloud computing-tjenester (IaaS), eller en person som ønsker å markedsføre seg selv på sosiale medier, er det flere selskaper og byråer som tilbyr IT-relaterte tjenester som kan betales ved hjelp av Bitcoin.

Hva er det som alle alltid trenger? Det stemmer, internett! Selectel hosting leverandør godtar betaling i Bitcoin for de som trenger å være online. Du kan overføre digitale mynter via OKPay uten å betale ekstra avgifter! Du vil motta tjenesten innen en time.

Andre bemerkelsesverdige eksempler er: PR-klubb – Kampanje på Instagram, Sichkar Group – Tjenester for virksomheten, Bitaps – Bitcoin Block Explorer-nettleser med innebygd lommebok og API for handel, MOBI byrå – Utvikling av mobilapplikasjoner og nettsteder, Jusjkov – UI / UX designertjeneste.

Mat

Hvis du er i Russland og vil spise noe, men ikke vet hva og ikke vet hvor, men du vil betale med Bitcoin, hjelper vi deg. Her kan du finne to undergrunnsbaner som selger deg de deiligste smørbrødene i bytte for digitale mynter. De to stedene er på Dmitrovskoe hovedvei og i Dolgoprudny, og begge er under ledelse av Mikhail Kuzmin.

Kolionovo gård er et annet sted hvor du kan kjøpe mat med Bitcoin. Du kan ta de ferskeste matvarene, som meieriprodukter, fisk og grønnsaker. Plasseringen er i Moskva, og prisene er veldig rimelige!

Bestill hotell, bil eller sightseeingturer

Ved å bruke Expedia.no nettsted, kan du bestille hotell eller omvisning ved å betale med Bitcoins. Myntene konverteres automatisk til amerikanske dollar. Prisen på kryptovalutaen er fast til 10 minutter, etter hva den kan oppdateres avhengig av valutakursen på børsen. Bestillingsplattformen er også tilgjengelig i Russland.

Betal for annonsering

Mail.ru Group, et russisk internettfirma, som eier Vkontakte og Odnoklassniki, de mest populære sosiale plattformene i landet, eier også e-posttjenesten Mail.ru, de MyTarget reklameplattform, og ICQ instant messenger.

Mail.ru kunngjorde at utgivere kan annonsere på MyTarget og foreta innbetalinger for sine tjenester via Bitcoin og Bitcoin Cash.

Ettersom Mail.ru kontrollerer så mange plattformer med millioner av brukere, kan annonsene dine sees av et stort antall mennesker.

“Annonsering via Mytarget-plattformen og dets nettverk kan betales i Bitcoin (BTC) eller Bitcoin Cash (BCH). I den nærmeste fremtiden vil eiere av deltakende nettsteder og applikasjoner også kunne motta inntekt i kryptovaluta. ”

Helse og skjønnhet

Dr. Bassil er en kjeveortoped tannlege lokalisert i Moskva, Kievskaya St. som godtar Bitcoins for å gjøre tennene hvite og sunne.

Hvis du ønsker å få en tatovering, så vil artistene på TI er klare til å trykke deg opp i bytte for BTC (ligger i Moskva, Vykhino-Zhulebino-distriktet, 26 K2 General Kuznetsov str.)

Er skjegget ditt ute av hånden?? FIRMA barbershop godtar Bitcoin-betalinger for en stilig trim.

Derfor…

Alle disse mulighetene for å bruke Bitcoin i Russland viser hvor sterkt dette landet er fra et teknologisk synspunkt. Når du kommer hit, har du ingen bekymringer for å betale tjenestene sine, fordi russerne er veldig avanserte innen dette feltet!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector