Hvordan investere i Ethereum (ETH) Futures – Ultimate Guide for Beginners

Ethereum

Hva er Ethereum Futures?

Futurekontrakter er ganske enkelt avtaler om å kjøpe eller selge en eiendel på en forhåndsbestemt dato i fremtiden til en forhåndsbestemt pris. Ethereum-futures er derfor avtaler eller kontrakter om å kjøpe eller selge Ether (ETH) til en forhåndsbestemt pris til et forutbestemt tidspunkt i fremtiden..

Ethereum-futures handles på kryptovaluta-børser som tilbyr Ethereum-futures. Det er mange kryptobørser som tilbyr futureskontrakter over hele verden. Det er imidlertid investorens eller den næringsdrivendes plikt å sørge for at de gjør grundige undersøkelser for å sikre at de ikke faller i hendene på en svindel..

Ethereum

For å unngå å komme i svindlere, finn ut hvor hederlig børsen er blant andre investorer / handelsmenn. I tilfelle problemer som er kommet opp av handelsmenn, spesielt når de gir anmeldelser om børsen, bør investoren finne ut mer om det aktuelle problemet for å finne ut om børsen løste det, eller om det fortsatt påvirker andre handelsmenn..

De bør også undersøke børsen for å finne ut om børsen tilbyr funksjonene de leter etter. Noen av funksjonene du må se etter når du velger en futures exchange hvor du kan investere i Ethereum (ETH) futures inkluderer gearing, gebyrer og basisvaluta.

BTCC crypto derivater trading plattform er en av de beste futures trading plattformene rundt om i verden. Det har eksistert i over 9 år, og det tilbyr en av de høyeste innflytelsene i Ethereum futures trading. Det gir maksimal innflytelse på 150 ganger avhengig av hvilken type futureskontrakt den næringsdrivende velger å handle. Plattformen har også relativt lave handelsavgifter sammenlignet med andre futures trading plattformer.

Du kan like: Bitcoin-utnyttelse & guide for marginhandel fra 2021

Fordelene med Ethereum Futures Trading over Ethereum Spot Trading

De fleste kryptoinvestorer brukes til å spotte handel der man kjøper den faktiske kryptoaktiva og spekulerer i at verdien skal verdsettes slik at han / hun kan selge den med fortjeneste i fremtiden. Hvis spekulasjonene er feil og verdien av krypto eiendelen synker, sitter investoren igjen med en krypto eiendel av mindre verdi, og hvis han / hun bestemmer seg for å selge den, ender han / hun med store tap spesielt på grunn av volatiliteten i kryptovalutamarked.

For det andre, i Ethereum-spothandel, må investoren ha en kryptolommebok der han eller hun kan lagre sin Ether (ETH). Og krypteringslommebøker utgjør en sikkerhetsrisiko siden de er utsatt for hacking, spesielt hvis lommeboken ikke er kald eller maskinvarebok. I spot trading er de fleste av kryptopungbøkene som handelsmenn bruker, normalt innebygd i peer-to-peer-kryptobørsene som investorene bruker til å gjøre spothandel, og noen av dem har rapportert tilfeller av hacking.

For å unngå alle risikoen forbundet med å ha faktiske kryptoaktiva, kan investorer investere i krypto-futures som Ethereum (ETH) futures.

Ethereum


Investering i Ethereum (ETH) futures krever ikke at investoren anskaffer de faktiske Ether (ETH) myntene. Ethereum futures er et derivatprodukt som gjør det mulig for handelsmenn / investorer å handle med prisbevegelsene til Ethereum uten å ha den faktiske Ether (ETH)..

Derfor, når den handler med Ethereum (ETH) futures, trenger ikke den næringsdrivende nødvendigvis en krypto lommebok, siden de til å begynne med ikke trenger å eie noen krypto. Imidlertid kan noen børser be investorer om å gjøre innskudd i form av Tether (USDT), som er et ERC20-kryptotoken og dermed kan kreve en Ethereum-kompatibel kryptolommebok hvor investoren kan overføre dem til handelskontoen med børsen..

I tillegg, når han handler Ethereum-futures, trenger ikke investoren å bekymre seg for å sitte igjen med Ether (ETH) -mynter av mindre verdi enn hvordan han / hun hadde kjøpt dem, siden det ikke er noen gang investoren vil bli pålagt å kjøpe Ether (ETH) ).

Til slutt tillater Ethereum futures trading at handelsmenn kan bruke gearing og dermed gi en mulighet til å åpne og holde større handler som deres kontosaldo vil tillate. Og hvis markedsspekulasjonen var riktig, endte handlene som ble åpnet ved hjelp av giring, høyere avkastning sammenlignet med bare å ha en bestemt kryptoaktiv som ventet på å selge den når prisene stiger.

Tips for handel med Ether Futures

For å lykkes med å handle Ethereum-futures, bør en investor / handelsmann:

  1. Velg en anerkjent futures trading exchange som BTCC crypto derivatives trading platform.
  2. Se etter en børs for futureshandel som tillater handel med høy gearing slik at du kan åpne større posisjoner selv om kontosaldoen din er liten.
  3. Bruk handelsstrategier for risikostyring som stop loss og stop profitnivåer.
  4. Gjør alltid en analyse på Ethereum-markedet for å sikre at du lager de rette markedsspekulasjonene.
  5. Unngå følelsesmessig handel siden det for det meste resulterer i åpningsposisjoner som ikke har teknisk eller grunnleggende analysegrunnlag.
  6. Kom med en lønnsom handelsstrategi som gjør at du kan identifisere de riktige handelsmulighetene.

Endelig

Gå for en gratis konto på BTCC og prøv din første ETH futures trading i dag.

I tillegg til det engelske markedet, er BTCC nå tilgjengelig på koreansk (비트 코인 선물), Japansk (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) og vietnamesisk (Hợp đồng tương lai Bitcoin).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector