Hvordan kjøpe Bitcoin Cash (BCH): Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin Cash i 2021?

Bemerket talsmann for Bitcoin Cash Marc De Mesel oppsummerte myntens verdiforslag pent da han sa noe i retning av (vi omskriver); "dette kan være den siste muligheten for alle å eie en hel Bitcoin. Hvis du gikk glipp av Bitcoin i 2013 eller 2014, er dette din andre sjanse."

Men hvis det allerede er Bitcoin, hvorfor trenger vi Bitcoin kontanter? For de som er kjent med teknologien, kan det være lurt å hoppe til neste avsnitt. Ellers er her en kort Bitcoin kontantoversikt.

Hva er Bitcoin Cash (BCH)?

Problemet med Bitcoin er at den har små blokker.

En liten blokk kan ikke holde veldig mange transaksjoner, omtrent på samme måte som en to-seters cabriolet ikke kan holde mange mennesker. Resultatet er at Bitcoin er treg og handler kan være dyrt.

Skriv inn Bitcoin kontanter. BCH har en stor blokkstørrelse, det er som en minibuss til Bitcoins cabriolet. Disse store blokkene tillater flere transaksjoner, og de reduserer avgiftene, noe som gjør BCH mer egnet for dagligdagse kjøp.

Naturligvis er det ulemper med de større blokkene på BCH-blokkjeden, som en reduksjon i desentralisering. Det har forårsaket en splittelse i Bitcoin-samfunnet. Både Bitcoin og Bitcoin cash talsmenn gir gode argumenter, men siden du leser denne artikkelen, antar vi at du tror at Bitcoin Cash har den beste løsningen.

Gitt den troen, lurer du sannsynligvis på hvordan du kan investere i Bitcoin Cash? Den gode nyheten er at det er overraskende enkelt. La oss finne ut hvordan.

Det beste stedet å kjøpe Bitcoin Cash

Hvordan kjøper jeg Bitcoin kontanter? Det aller beste stedet å gjøre det er Coinbase. Det er flere grunner til dette.

  1. Sikkerhet – I motsetning til mange av de andre flybyttene i kryptoøkosystemet tar Coinbase sikkerhet på alvor. De lagrer et stort flertall av myntene sine i fryselager og oppfordrer brukerne til å implementere dem sterkt Google Authenticator for å holde kontoene sikre.
  2. * Sporrekord * – Coinbase har aldri blitt hacket eller mistet noen betydelig mengde brukermidler. De har en utmerket oversikt over å holde brukernes Bitcoin trygge.
  3. * Det er enkelt å kjøpe Bitcoin kontanter * – Med Coinbase er det enkelt å kjøpe Bitcoin kontanter. Du kan bruke bankoverføring, bankoverføring eller debetkort. Det er også mulig å slå Bitcoin til kontanter og sette inn fiat tilbake på bankkontoen din.

En annen fordel med å kjøpe Bitcoin kontanter på Coinbase er deres integrering med Coinbase Pro. Det er gratis å overføre Bitcoin kontanter mellom Coinbase og Coinbase Pro. Når Bitcoin er på Coinbase Pro, kan den handles for en rekke forskjellige eiendeler, som XRP, Ethereum eller Stellar.

En av ulempene med å anskaffe Bitcoin kontanter på Coinbase er at de ikke lenger støtte kredittkortkjøp, bare debetkort. Imidlertid er det andre alternativer. Hvis du vil vite hvor du kan kjøpe BCH med kredittkort, kan du se neste avsnitt.

Hvordan få Bitcoin Cash med et kredittkort

Tidligere var det mulig å bruke et kredittkort som betalingsmåte for Bitcoin kontanter på Coinbase, men for amerikanske kunder er det i det minste ikke lenger et alternativ.

Mange kredittkortselskaper mente at kjøp av Bitcoin med kredittkort falt i samme kategori som gambling, eller å ta et forskudd, og de presset kryptobørsene for å ikke tillate praksisen. En slik holdning til kryptovaluta er fremdeles vanlig i dag, noe Apple-kredittkortet viser politikk for Bitcoin.

Likevel er det fremdeles mulig å bruke et kredittkort som betaling for Bitcoin cash BCH. For kryptoentusiaster som bor utenfor USA anbefaler vi registrerer deg på Binance. De er den mest populære børsen over hele verden (etter handelsvolum), og millioner av mennesker stoler på dem for alle deres kryptovalutabehov.

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash på Binance

  1. * Opprett en konto * – du trenger en gyldig e-postadresse.
  2. Fullfør KYC-verifiseringen – dette er ikke nødvendig hvis alt du planlegger å gjøre er å handle mynter og oppbevare dem i Binance-lommeboken. Men hvis du vil kjøpe BCH med kort som betaling, må du sende inn personlig informasjon som bevis på adressen din og andre detaljer for å bekrefte identiteten din..
  3. Kjøp BCH – Logg på Binance-kontoen din og se mot øverste venstre side for menyelementet som heter "Fiat." Bla over dette og klikk på under "Kjøp Bitcoin." Prosessen begynner, det er så enkelt!

Etter at du har kjøpt BCH har du to valg. Du kan beholde det på børsen i en Binance-lommebok, eller du kan ta ut myntene i din egen lommebok. Vi anbefaler at du tar ut myntene i din egen lommebok som du kontrollerer.

Utveksling blir ofte hacket, led Binance et tap på 40 millioner dollar i 2019, og det er alltid bedre å være trygg enn beklager. Når kryptovaluta er sendt, er det umulig å reversere transaksjonen.

Binance tilbyr også en mobilapp som tilbyr mye av den samme funksjonaliteten som nettstedet deres.

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash for amerikanske kunder

Dessverre kan ikke amerikanere bruke Binance til å kjøpe Bitcoin. Noen smarte amerikanere liker å bruke en VPN for å få tilgang til nettstedet, og dette kan fungere for handel, siden KYC er obligatorisk for alle kortkjøp, løser en VPN ikke Binances verdensomspennende forbud mot amerikanere.

Det er en amerikansk divisjon av Binance, men de bare Brukerstøtte debetkortkjøp som betalingsmåte. Så med alle disse begrensningene, hvordan kjøper du Bitcoin kontanter med et kort i Amerika? Det er flere metoder, men en av de enkleste er å bruke Atomic lommebok.

Atomic-lommebok er en allsidig kryptolommebok (tilgjengelig på skrivebordet eller som en app) som støtter flere valutaer, inkludert BTC, BCH, ETH og mange andre. I tillegg til å tjene som en forvaringslommebok, tillater de også brukerne kjøp Bitcoin kontant med kredittkort. Dette gjøres via en integrasjon med Simplex, og de resulterende avgiftene er så lave som 2%.

For å komme i gang laster du bare ned Atomic, oppretter en ny lommebok og klikker deretter "Kjøp Crypto" på venstre side. Det er obligatorisk KYC for alle kjøp, men det er standard for ethvert Bitcoin-kontantkjøp utført med et kort. Hvis du vil unngå KYC helt, er det et siste kjøpsalternativ for Bitcoin kontanter som er verdt å vurdere.

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash lokalt

I fortiden Lokal Bitcoin var den eneste måten å kjøpe Bitcoin personlig, eller å utbetale Bitcoin uten å bruke en børs. Enten gjennom bankoverføring eller kontanter i hånden, gjorde Local Bitcoin det mulig å anskaffe BCH fra en lokal selger for relativt lave avgifter.

Den mest åpenbare fordelen er anonymitet. Med Local Bitcoin går BCH mellom to personer, ikke en sentral sentral som har identitetsinformasjonen din. Lokal Bitcoin er også bra for de som bor i land hvor få børser opererer, men som likevel vil kjøpe Bitcoin kontanter.

Gitt suksessen til Local Bitcoin, har andre nettsteder og børser som tilbyr samme type tjenester begynt å dukke opp.

LocalBitcoinCash, er for eksempel et annet nettsted med lave avgifter som lar brukerne kjøpe Bitcoins kontant personlig. Nettsteder som disse er også nyttige fordi det er mulig å tjene inn Bitcoin når du vil selge den. Ingen bytter, bare en lokal transaksjon.

En varselmelding, derimot. Når du ser på oppføringene på de lokale BCH-nettstedene og spør hvor jeg kan kjøpe Bitcoin kontanter, må du huske at noen av selgerne kan være svindlere. Bare kjøp BCH eller kontant Bitcoins ut med pålitelige selgere og kjøpere som har god tilbakemelding fra tidligere transaksjoner.

Konklusjon

En av de gode tingene med kryptovalutaøkosystemet er at det er så mange forskjellige mynter å velge mellom. Fra Ripple til Monero til Bitcoin kontanter, kan perspektivinvestoren nesten helt sikkert finne et blockchain-prosjekt som samsvarer med deres etos.

Mens Bitcoin-kontanter kanskje ikke er like populære som storebroren, har BCH mye å gjøre for det. Roger Ver er en frittalende og åpenbart lidenskapelig leder som har en personlig interesse i å gjøre BCH så vellykket som mulig.

Videre gitt den pårørende stagnasjon i lynnettverket, kan store blokker vise seg å være den beste skaleringsløsningen, noe som vil bety at Bitcoin kontanter har vunnet skaleringskrig.

Hvordan det utspiller seg til slutt er fortsatt et mysterium, men hvis du er interessert i å investere i Bitcoin kontanter og vil vite hvordan du kjøper BCH, håper vi at denne guiden har vært nyttig. Bitcoin kontanter, som mange andre kryptovalutaer, har en sjanse til å sette stor pris på i fremtiden. Nå er det en flott tid å investere i BCH, da det er vanskelig å tjene penger på å kjøpe nær toppen.

Bare husk at når du kjøper en kryptovaluta, enten det er Bitcoin-kontanter eller en annen valuta, er det viktig å lagre det trygt. Kjøp en Ledger eller en Trezor hardware-lommebok, og oppbevar myntene dine der, slik at de ikke kan hackes. Hvis du har BCH, vil du definitivt ikke miste det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me