Hvordan kjøpe Bitcoin med Cash App

kjøp bitcoin

Hvis du vil vite hvordan du kjøper Bitcoin ved hjelp av Cash App, har du kommet til rett sted. Fortsett å lese vår guide for å finne ut hvordan du raskt kan kjøpe BTC gjennom denne appen.

Hva er kontantapp?

Cash-appen ble utviklet av Square, et finansielt teknologiselskap i San-Francisco som har gitt ut mobile kredittkortlesere og mange andre finansielle tjenester. Appen ble opprettet for å gi en brukervennlig plattform for nybegynnere av Bitcoin.

Cash App er en app som letter kjøp og salg av Bitcoin. Brukere fra de fleste stater er i stand til å overføre dollar og Bitcoin mellom sine jevnaldrende og bedrifter som også har Cash App. Andre tilgjengelige funksjoner inkluderer uttak, innskudd, USD og BTC-lagring, muligheten til å koble ditt eget debet- / kredittkort og mer.

Square’s app lar nybegynnere kjøpe Bitcoin enklere. Det skal bemerkes at Cash App ikke er for dagshandel. For det kan du bruke Kryptomotor, da det er en mer passende app.

Da den ble lansert i 2013, ble Cash App opprinnelig brukt til å sende penger til familie og venner gratis (som Venmo), betale for varer og tjenester, betale regninger osv. Men da utvidet appen funksjonaliteten ved å legge til i 2018 Bitcoin-kjøp og salgsopsjoner. Denne mobilappen har fått mye trekkraft, siden den muliggjør P2P-transaksjoner med Bitcoin uten at det påløper noen avgifter.

Bilderesultat for kontantapp kjøp bitcoin

Kilde: TechCrunch

I motsetning til andre kryptopinansielle plattformer lagres ikke Bitcoins eksternt fra Square, i stedet holdes midlene på Square Cash-kontoen på dine vegne mens du overfører. Du har muligheten til å ta ut myntene dine når du har fullført kjøpet eller salget.

* Merk: Du må bekrefte navnet ditt, fødselsdatoen og de fire siste sifrene i SSN-en din før du kan sende mer enn $ 250 i uken. Etter identitetsbekreftelse økes den ukentlige sendegrensen til $ 2500.

Square begrenser kjøp og BTC-innskudd til $ 10.000 per syv-dagers periode, men du har ingen begrensninger for beløpet du kan selge. Det kan ta opptil flere timer før transaksjonene bekreftes på blockchain.

Cash-appen kan bare brukes av innbyggere i 50 USA med forventning om Puerto Rico, Guam, De amerikanske jomfruøyene, Amerikanske Samoa og Nord-Marianene. Du vil ikke kunne bruke Cash-appen hvis du reiser til andre land eller bor utenfor USAs grenser. Det er en versjon av appen tilgjengelig for folk basert i Storbritannia, Japan, Australia og Canada.

Hvordan kjøpe Bitcoin med Cash App: trinnvise instruksjoner

 1. Gå til Android eller Apple app store og last ned Kontantapp for mobilenheten din.
 2. Sett deretter opp kontantkontoen din.
 3. Skriv inn koden som er sendt til deg, og bekreft telefonnummeret eller e-postadressen.
 4. Velg om du vil bruke kontoen din til forretningsmessige eller personlige forhold. Hvis du bare vil sende penger til venner og familie, velger du “Personlig”. Hvis du vil sende penger til varer eller tjenester, velger du “Forretning”. Etter at du har registrert deg, kobler du bankkontoen din.
 5. Før du kan kjøpe Bitcoin (BTC), må Cash App sette inn penger på kontoen din. Dette kan kreve ytterligere identifikasjonstrinn.
 6. Åpne Cash App.
 7. Trykk på “Kontanter & BTC ”eller dollarbeløpet som vises øverst på skjermen.
 8. Sveip til venstre eller trykk på BTC-symbolet i øvre høyre hjørne.

  Bilderesultat for kontantapp kjøp bitcoin


  Kilde: Govt. College of Education CTE

 9. Trykk på “Kjøp”, og juster prisglideren eller sveip oppover for å angi summen du vil kjøpe.
 10. Trykk på “Kjøp BTC.”
 11. Skriv inn kontantnålen eller identifiser deg via Touch ID.
 12. Trykk på “Bekreft.”

Er det noen avgifter for å kjøpe Bitcoin?

Cash App bruker ikke en tilleggsprosent eller fast avgift. Prisen på BTC beregnes ved å beregne gjennomsnittet av markedsprisene på store børser, inkludert margin eller hastighet.

Marginen kan være forskjellig for å kjøpe Bitcoin (BTC) fra Cash App og å selge Bitcoin (BTC) til appen. Prisen og marginen kan også variere fra verdiene som vises på andre børser, handelsplattformer eller markedsplasser.

Kontant appgebyrer for innskudd og overføringer 

Når det gjelder gebyrer for kontantapp, er det ingen gebyrer brukt på debetkontotransaksjoner, men det påløper et gebyr på 3% på kredittkortoverføringer for avsenderen. Kontoer for personlig bruk medfører ingen gebyrer for å sende, be om eller motta penger personlige betalinger fra et debetkort eller en bankkonto eller for et standard innskudd.

Ved å bruke alternativet for øyeblikkelig innskudd vil du legge til et gebyr på 1,5% av beløpet som er satt inn på bankkontoen din.

Hvis du mottar en betaling på en bedriftskonto, må virksomheten betale et gebyr på 2,75% av summen som overføres til deg.

Å trekke Bitcoin til din eksterne lommebok

Som vi alle vet, er det ikke trygt å la kryptofondet ditt være på en hvilken som helst online plattform, og det er best praksis å overføre midlene til en trygg, ekstern Bitcoin-lommebok.

Følg trinnene nedenfor for å flytte Bitcoin til en ekstern lommebok:

 1. Åpne Cash App;
 2. Trykk på profilikonet til venstre på skjermen;
 3. Bla til “Midler;”
 4. Trykk på “Bitcoin;”
 5. Du må bekrefte identiteten din før du trekker deg tilbake;
 6. Etter at du har bestått dette trinnet, trykk på “Transfer Out”.
 7. Trykk på “Bekreft;”
 8. Bruk “Bruk lommebokadresse” nederst på skjermen, eller skann QR-koden fra den eksterne lommeboken.
 9. Trykk på “Bekreft.”

Etter at uttaket fra Cash App er behandlet, vil Bitcoin (BTC) bli deponert i din eksterne lommebok. Det kan ta opptil flere timer å overføre Bitcoin, så vær tålmodig.

Cash App kan også brukes som et middel til å overføre Bitcoin P2P når du velger å kjøpe Bitcoin på online markedsplasser, for eksempel Paxful og LocalBitcoins, hvis du har avtalt å bruke denne metoden med den andre overgangspartiet.

Konklusjon

Nå som du har nådd slutten av artikkelen vår, bør du vite hvordan du kjøper Bitcoin ved hjelp av Cash App. Husk at du må være fra de spesifiserte amerikanske statene og landene for å kunne bruke appen.

Utvalgt bilde: ccn.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector