Hvordan kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort

Hvordan kjøpe Bitcoin med et forhåndsbetalt kort

Hvis du er interessert i hvordan du kjøper Bitcoin med forhåndsbetalt kort, vil du være glad for å vite at mange plattformer som godtar Visa og Mastercard tilbyr dette alternativet. Bitcoin Revolution hevder å hjelpe vanlige mennesker til å gå inn i kryptomarkedet gjennom krypto-automatisert handel.

Forhåndsbetalte kort er forskjellige fra debetkort, ettersom de ikke er knyttet til sjekkekontoene dine. Forhåndsbetalte kort lar deg kjøpe varer eller tjenester med penger som du har lagt på kortet på forhånd.

Videre har forhåndsbetalte kort nylig blitt brukt som en metode for å kjøpe Bitcoin. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan og hvor du kan kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort.

Hvordan kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort

Kilde: Freepik.com

Å kjøpe Bitcoin med et forhåndsbetalt kort ligner ikke på å kjøpe med et vanlig debet- eller kredittkort. Denne prosessen er vanligvis veldig enkel, og alle kan takle den ved å følge trinnene beskrevet nedenfor:

Velg en bytte: Et veldig viktig første skritt er å finne en passende børs. Det er flere børser som støtter kjøp av Bitcoin med forhåndsbetalt kort, som du snart vil se. Imidlertid er det faktorer å vurdere, hvorav den ene er avgifter, da børser har en tendens til å belaste mer for å bruke kort til å kjøpe kryptovaluta.

Opprett en konto: For å kjøpe Bitcoin trenger du en brukerkonto på den valgte børsen. Hvis du ikke allerede har en, må du opprette den. Dette er så enkelt som å oppgi navn, e-postadresse og passord. Mens noen sentraler ikke krever KYC, er det sannsynlig at du blir bedt om å oppgi KYC-informasjon for å fullføre denne prosessen..

Få en lommebok: Du trenger en lommebok for å lagre Bitcoin i når du kjøper den. Last ned og installer en lommebok som støtter Bitcoin. Da ville det være bra å sørge for at din Internett-tilkobling er rask og stabil før du bruker lommeboken slik at du ikke har noen problemer.

Det er mange tilgjengelige lommebøker å bruke, hvorav noen bare støtter Bitcoin, mens andre støtter mange kryptovalutaer. Merk at Bitcoin du kjøper vil bli deponert i en byttelommebok som standard. Så hvis du vil unngå tap i tilfelle børsen blir hacket, kan du velge maskinvarepunger.

Legg til kortet som betalingsmåte: Det er vanligvis en rekke betalingsalternativer. Du må legge til det forhåndsbetalte kortet som betalingsmåte. Gå til betalingsalternativet, velg debetkort, og legg til det forhåndsbetalte kortet. Dette innebærer å oppgi kortopplysninger, for eksempel kortnummer, utløpsdato og PIN-kode.

Kjøp Bitcoin: Nå er du klar! Du kan bestille for å kjøpe Bitcoin og betale med det forhåndsbetalte kortet. Du bør ha tilstrekkelige midler til å dekke avgifter. Dette er alle trinn du må følge hvis du vil kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort.

Hvor du kan kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort

Som tidligere nevnt er det mange børser hvor du kan kjøpe BTC. Følgende er de beste du kan bruke til å kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort. Børsene nedenfor er noen av de tryggeste, så du kan velge en av dem for din virksomhet.

Kilde: Freepik.com


Coinbase

Coinbase er en av de beste kryptovaluta-børsene og også en av de sikreste. De betjener kunder fra 32 land, noe som er en ganske viktig faktor å vurdere hvis du vil kjøpe BTC med et forhåndsbetalt kort.

Børsen tar et gebyr på 3,99 prosent for alle kjøp. Denne avgiften er rimelig med tanke på at de fleste børser tar mellom 4 og 5 prosent. Det er verdt å merke seg at Coinbase er veldig populært på grunn av sitt enkle brukergrensesnitt som til og med en helt ny bruker raskt kan finne ut av.

Crypto.com

Crypto.com, tidligere kjent som Monaco, ble grunnlagt i 2016 med oppdraget å bringe kryptovaluta inn i mainstream. plaftorm ble populær med sitt MCO Visa-kort, drevet av MCO-token som ble utgitt gjennom ICO i 2017.

Brukere kan kjøpe Bitcoin direkte via Crypto.com-appen med debetkort eller kredittkort. Crypto.com har nå en kampanje for kjøpskrypto til 0% kredittkortavgift frem til slutten av juni 2020 med betaling med kredittkort eller forhåndsbetalt kort.

Brukere kan også kjøpe Bitcoin via fiat-valuta ved bankoverføring. Crypto.com støtter inntil 7 fiat-valutaer (USD, JPY, EUR, etc.) innskudd og 55 forskjellige kryptoaktiva, så Crypto.com er virkelig det beste stedet å kjøpe og selge kryptoer, samt å utføre Bitcoin-betalinger.

LocalBitcoins

LocalBitcoins er ikke en konvensjonell børs, men snarere en peer-to-peer-handelsplattform. Det er en av børsene som lar deg kjøpe Bitcoin med det forhåndsbetalte kortet. Selv om det er P2P, er det veldig sikkert fordi det er en sperring som holder Bitcoins og bare frigjøres når de blir betalt for. Faktisk gjøres de fleste Bitcoin-handler nå på plattformer som dette fordi de er enklere å bruke.

Den har også mange andre betalingsalternativer, som IDEAL, Western Union, PayPal og Amazon gavekort. Du kan bare legge til det forhåndsbetalte kortet som den foretrukne betalingsmåten for å kjøpe Bitcoin sikkert på LocalBitcoins.

Coinmama

Coinmama ble grunnlagt i Israel i 2013 og støtter nå brukere fra over 220 land. Plattformen har et brukervennlig grensesnitt og støtter flere språk, slik at folk fra forskjellige deler av verden kan bruke tjenestene sine.

Du kan kjøpe Bitcoin med det forhåndsbetalte kortet ditt på Coinmama, forutsatt at det enten er fra Visa eller Mastercard. Det er verdt å nevne at plattformen koster 5% for kjøp med forhåndsbetalte kort, i motsetning til Coinbase som bare koster 3,99%.

CEX.IO

Dette er en europeisk kryptokursutveksling basert i London. Det er en av de rimeligste børsene når det gjelder kjøp av kryptovaluta ved hjelp av kort. CEX tar bare 3,5 prosent, sannsynligvis den laveste for å kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort i rommet. Tjenestene er imidlertid begrenset til Europa og USA. Hvis du kjøper med en annen valuta, må du betale konverteringsgebyr i tillegg til transaksjonsgebyrer, noe som er litt av hodepine.

Det kan betraktes som den beste kryptovalutautvekslingen å bruke selv for nybegynnere. Hvis du leter etter hvor du kan kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort for billig, spesielt hvis du er i Europa eller USA, er CEX et sted du bør prøve.

Paybis

Paybis er en UK-basert børs som støtter salg og kjøp av Bitcoin og fem andre kryptoer gjennom en rekke betalingsmåter, inkludert kreditt- og debetkort utstedt av Visa og MasterCard.

Fordeler og ulemper ved å kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalt kort

Som alt det er verdt å gjøre, er det fordeler og ulemper ved å kjøpe Bitcoin med et forhåndsbetalt kort. Først vil vi vurdere fordelene.

Fordeler

Brukervennlighet: Forhåndsbetalte kort, akkurat som andre kort, er enkle å bruke sammenlignet med andre metoder for å kjøpe Bitcoin. Du trenger bare å oppgi kortopplysningene, og du er klar til å kjøpe BTC.

Sikkerhet: Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Bitcoin med et forhåndsbetalt kort, bør du vite at det er sikrere enn andre metoder siden mindre kundeinformasjon blir avslørt i prosessen. Også fordi den ikke er koblet til en bankkonto, vil stjele den ikke gi tilgang til ubegrensede midler, bare det som er lagt på kortet.

Øyeblikkelig kjøp: Å bruke forhåndsbetalte kort sikrer at du får din Bitcoin nesten umiddelbart, sammenlignet med metoder som bankoverføring som kan ta dager å motta myntene dine. Dette fjerner angst og sparer tid du venter på at Bitcoin kommer i lommeboken.

Ulemper

Bruk av forhåndsbetalte kort har også sine ulemper som er som følger:

Høyere avgifter: Avgifter for å kjøpe Bitcoin med et forhåndsbetalt kort er tradisjonelt høyere enn andre metoder. For eksempel kan en bankoverføring bare koste 1 prosent i stedet for 5 prosent belastet av noen plattformer.

Få plattformer: Ikke mange børser støtter bruken av forhåndsbetalte kort for å kjøpe Bitcoin. Dette gjør opsjonene svært begrensede, og kunder kan kanskje ikke bruke favorittbørsen til denne tjenesten.

KYC: En av ideene bak kryptovaluta er anonymitet. Å kjøpe Bitcoin med forhåndsbetalte kort fjerner brukere av et slikt privilegium, da KYC for det meste er pålagt å kjøpe Bitcoin ved hjelp av denne metoden.

Begrenset kjøp: Noen plattformer tillater ikke bruk av forhåndsbetalte kort for å kjøpe store mengder Bitcoin. Dette er et stort problem hvis du ønsker å kjøpe en betydelig mengde Bitcoin på en gang.

Konklusjon

Med dette avslutter vi vår artikkel om hvordan du kjøper Bitcoin med forhåndsbetalt kort. Selv om det er en enkel og rask metode, er det ikke så mange børser hvor du kan kjøpe BTC. De listede plattformene er imidlertid tilgjengelige for kjøp, og du kan gjøre dette veldig enkelt hvis ditt land og din valuta støttes. Vi håper denne guiden hjelper deg med å kjøpe Bitcoin med suksess.

Utvalgt bilde: time24.news

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 15. februar 2019 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 3. mars 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector