Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal

Å kjøpe bitcoin med PayPal er ikke så komplisert som det kan virke. Du kan ikke kjøpe Bitcoin direkte fra Paypal (ennå), men du kan kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal på noen ganske gode børser. Bare vær sikker på at du først har en PayPal-konto. Når du er klar, kan du velge å velge plattform.

Kapittel 1:

Etoro

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Skjermbilde av etoro.com-hjemmesiden eToros hjemmeside

Opprettet i 2007, er eToro en kryptoplattform med flere aktiva som tillater investeringer i kryptovalutaer og aksjer. Det er en viktig markedsplass for de som ønsker å kjøpe og selge produkter, det være seg aksjer, varer som gass og olje, eller valuta fra den virkelige verden. Siden opprettelsen har den endret måten folk ser på pengestyring, åpnet finansmarkedene for alle, uavhengig av bakgrunn eller inntekt.

Forresten er eToro også en av de enkleste måtene du kan kjøpe bitcoin med PayPal. Enten du foretrekker å bruke bankoverføring, bankoverføring eller PayPal og dets konkurrenter, kan du sette det inn på kontoen din online. Videre kan du også ta ut penger fra kontoen din når som helst du vil.

Etter vår mening er eToro plattformen du kan bruke hvis du ønsker å investere bitcoin for å tjene på det. På samme måte er det flott for de som kanskje ikke trenger bitcoin, men utvekslingen vil til slutt gjøre dem på markedet.

Mens eToro er bra for å betale for ting i bitcoin, er det best å ikke handle CFD-er på plattformen, spesielt hvis du ikke vet hva du gjør. Med en så høy risiko for å tape penger, er det best å holde seg til utvekslingsmulighetene.

PROS

 • Stor anseelse
 • Super enkel å bruke
 • Svært sikker
 • Øyeblikkelige innskudd og uttak
 • Brukervennlig
 • Lave avgifter

ULEMPER

 • CFD-handelsaktiva kan være farlig hvis du ikke forstår dem

Kjøpe Bitcoin med PayPal på eToro

 1. Registrer deg for / logg inn på en eksisterende konto på eToro
 2. Å velge Bitcoin / BTC fra rullegardinmenyen eller bruk søkefeltet
 3. Klikk Handel
 4. Velge Handel (nåværende markedspriser, raskere) eller Rekkefølge (vent på ideelle priser, langsommere)
 5. Inngang hvor mye du vil bytte inn i bitcoin eller hvor mye du vil kjøpe
 6. Klikk Åpen handel

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Paxful

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Skjermbilde av hjemmesiden til paxful.com Paxfuls hjemmeside

Paxful er en personlig markedsplass som støtter mer enn 300 betalingsmåter generelt. Fra bankoverføringer til gavekort og utover. En av de mest kostnadseffektive måtene å kjøpe bitcoin på, alt du trenger for å komme i gang er en bekreftet PayPal-konto. Når det gjelder å bruke PayPal med det, vil de fleste selgere vite hvem de selger til er en legitim person. Når du er bekreftet, er handlingen enkel, enkel og tar ikke tid i det hele tatt.

PROS

 • Svært sikker
 • Stort utvalg av mulige betalingsmåter
 • Utvalg av selgere
 • Escrow-system
 • Lave avgifter

ULEMPER

 • Fare for svindel

Kjøpe Bitcoin med PayPal på Paxful

 1. Gå til Paxful
 2. Angi beløpet du vil betale
 3. Truffet Søk
 4. Gjennomgå selgerne – bitcoin vil være i sperring til du gjør det
 5. Når du mottar bitcoin, ta den ut i en bitcoin-lommebok for oppbevaring – vi går nærmere inn på dette senere

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

LocalBitcoins

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Skjermbilde av localbitcoins.com-hjemmesiden LocalBitcoins hjemmeside

LocalBitcoins fungerer på samme måte som Paxful, og er en P2P-utveksling som tillater folk fra over 200 land å handle med den. I forkant av fintech-kurven ble LocalBitcoins opprettet i Finland i 2012. Siden da har det vokst til å være et utrolig pålitelig middel for å kjøpe bitcoin og godtar mer enn 20 forskjellige betalingsmetoder..

LocalBitcoin-selgere setter sine egne priser i sin lokale valuta. Det er også mye på plattformen, noe som betyr at konkurransen er høy, og at prisene kan fungere til din fordel. Når du har funnet en selger som godtar PayPal, er du klar til å gå inn i en prosess som maksimalt tar 10 minutter.

Som med Paxful blir bitcoin låst i en sperring til kjøperen godtar betalingen. På denne måten er begge sider beskyttet mot å miste sin side av handelen. Du kan også handle anonymt på plattformen, noe som ikke de andre tilbyr. Når det er sagt, kan noen selgere be deg om ID-bekreftelse, bare for å være sikker.

PROS

 • Enkel registrering
 • Enkel å bruke
 • Mange selgere
 • Konkurransedyktige valutakurser
 • Escrow

ULEMPER

 • Høyere avgifter for Paypal – dette
 • På grunn av PayPal-gebyrer
 • Det kan ta litt tid å finne den ideelle selgeren din

Kjøpe Bitcoin med PayPal på LocalBitcoins

 1. Gå til LocalBitcoins
 2. Velge hvor mye bitcoin du vil
 3. Å velge Lokal valuta
 4. Velge PayPal
 5. Truffet Søk
 6. Gjennomgå selgerne – finn ut hvor pålitelige de er, hvilke betalinger de godtar, og om det er gebyrer
 7. Når du har valgt, klikker du Kjøpe
 8. Send handelsforespørsel

KJØP NÅ LES ANMELDELSE


xCoins

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Skjermbilde av hjemmesiden til xcoins.io xCoins hjemmeside

xCoins fungerer mye annerledes enn resten av plattformene vi har valgt ut. En peer-to-peer-utlånsplattform, den dreier seg om folk som låner ut Bitcoin, i stedet for å selge den. Kjøp er derfor bare for en bestemt tid, og du må betale bitcoin tilbake i et engangsbeløp i løpet av den tidsrammen som er diskutert av deg og långiveren..

Fordi xCoins samsvarer med långivere til kjøpere, er hvert lån sikkert, og dermed er gebyrer inkludert i depositumet for å sikre ingen skitne handler. Gebyrene inkluderer utlåneravgiften, som er 10% av innskuddet ditt; lånets opprinnelse, som er 3,5% av det, og PayPal-behandlingsgebyr på 2,9% av innskuddet pluss $ 0,30. Åpenbart er utlån ikke for alle, men hvis du er i stand til og foretrekker det, kan det være en fin måte å få tak i bitcoin uten investering.

PROS

 • Lett å bruke
 • Enkel
 • Rask behandling

ULEMPER

 • Høye avgifter og mange av dem
 • Transaksjonsgrenser

Kjøpe Bitcoin med PayPal på xCoins

 1. Meld deg inn Logg inn til xCoins
 2. Inngang hvor mye bitcoin du vil
 3. Lage innbetaling
 4. Motta bitcoin

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Kapittel 2:

Alle som har brukt PayPal gjennom årene vet at det har sine fordeler og ulemper. Enten du har brukt det på eBay eller som betalingsmiddel, har det like mange gode poeng som det ikke er så bra.

Fordeler med PayPal

Fordeler ord skrevet med tre firkanter

 • Det er en global markedsplass: Med PayPal får du bruke den med hvilken som helst valuta fra USD til INR. Uansett hvor du bor i verden, kan du kjøpe eller selge noe til noen andre på et helt annet sted. Selv om det har valutakursavgifter, er de ikke så ille.
 • Det er enkelt å bruke: Nesten alle vet hvordan de skal bruke PayPal, uavhengig av alder. Det er like enkelt som å gi noen ditt PayPal-navn eller din lenke, så er du ferdig.
 • Du trenger ikke en PayPal-konto for å betale noen via PayPal: I stedet kan du betale med debet- eller kredittkort.
 • Massevis av butikker og selskaper bruker PayPal: Det være seg Papa John’s eller Uber, du kan bruke PayPal for online-kjøp av omtrent hva som helst. Det samme kan ennå ikke sies om konkurrentene.

Ulemper med PayPal

Ulemper ord skrevet med tre firkanter

 • Avgifter er astronomiske: På toppen av bytteavgifter kan PayPal-avgifter klatre utrolig høyt. Som et eksempel, hvis du har betalt en stor sum som en virksomhet, mister du en stor del av det til gebyrene. Det er transaksjonsgebyrer for enten sending eller mottak av forretningsbetaling, tilbakeførselsgebyr og gebyr for internasjonale betalinger.
 • Noen ganger upålitelige: Mens PayPal har en tendens til å fungere like regelmessig som smurt, kan du nå og da bli overrasket med en betaling som sitter fast i behandlingen. Hvis du venter på at pengene skal treffe kontoen din, er det dårlige nyheter til de tømmes.
 • Ikke alle valutaer regnskapsføres: 25 valutaer kan brukes, det er 180 i verden.

Kapittel 3:

Hvordan kjøper jeg Bitcoin med PayPal?

Selv om dette kan være frustrerende, ligger det solid resonnement bak. En av PayPal’s største trekk er kjøperbeskyttelse. Med dette blir en kjøper beskyttet hvis de ikke mottar det de betalte for. Når det gjelder bitcoin, kan ikke transaksjoner reverseres. Som et resultat kolliderer deres politikk til slutt. Fordi det ikke er noen måte å bevise at kjøperen ikke mottok kryptovalutaen de kjøpte, kan PayPal ikke beskytte dem.

Kjøperbeskyttelse illustrasjon

Når det er sagt, er det måter å undergrave dette ved å bruke plattformer som godtar eller potensielt kan godta PayPal-betalinger. Mange mennesker har kjøpt bitcoin med PayPal i årevis takket være tredjeparts nettverk og børser.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynn å handle raskt; høye grenser
 • Enkel måte for nykommere å få bitcoins
 • Kapitalen din er i fare

KJØP NÅ

Vi fremmer ikke, støtter eller tjener ikke provisjon fra handel med verdipapirer av noe slag, inkludert CFDer, men eToro krever at vi gir deg følgende ansvarsfraskrivelse: CFDer er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å miste penger raskt på grunn å utnytte. 62% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Lokal Bitcoins-logo

Lokale Bitcoins

 • Støtte for nesten alle land
 • Bredt utvalg av betalingsmåter akseptert
 • Pålitelig utveksling siden 2012

KJØP NÅ

Skal jeg kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal?

Digitalt betalingskonsept

For øyeblikket er det ikke så enkelt å kjøpe bitcoin med PayPal som ved tradisjonelle betalinger. Men det er mulig. Med ideen om PayPal å implementere en kryptobørs i nær fremtid i horisonten, er det lett å føle seg positiv til den digitale, demokratiserte alderen.

Selv om du fortsatt må ta hensyn til PayPal-avgifter for øyeblikket, er det så praktisk at det føles galt å ikke gjøre det.

Kapittel 4:

En gang var bitcoin bare de på internett snakket om. En ny måte å bruke og investere på; en måte å holde kontroll over egen økonomi. Imidlertid har mye endret seg siden 2009, og nå – noen vil kanskje si til slutt – til og med PayPal streber inn i kryptoverdenen.

Bitcoin hekker til dollarsedler

Ved opprettelsen i 2009 var bitcoin vanskelig å kjøpe. Du måtte ikke bare vite hvordan du kjøper den, men også hvor du skal dra. I årevis ikke en eneste Valutaveksling solgte det. Så det var ikke bare vanskelig å finne en pålitelig børs, det var enda vanskeligere å finne en som aksepterte betalinger fra den virkelige verden.

Kvinne som bruker nettbrett for online shopping

På 2010-tallet begynte det å bli sugende i det vanlige. Flere bedrifter begynte å gjøre forretninger på nettet, og “Fintech” var det siste moteordet. Folk kunne betale for alt på nettet, via PayPal, Venmo, CashApp, du heter det. Det sier seg bare bitcoin var med på turen.

Digitalt kryptovalutakonsept

I disse dager er kryptovalutaøkosystemet stort og intrikat, med 5000 kryptovalutaer eksisterer i dag. Som et resultat er det også flere måter enn noensinne å kjøpe dem. Fra debet- og kredittkort til bankoverføringer er bitcoin allment tilgjengelig for alle som ønsker det. Ikke bare det, men du kan også bruke PayPal.

Bitcoin Goes Mainstream

Bircoin nyheter neonskilt

Muligens var en av de største tingene som skjedde i kryptoverdenen, anerkjennelsen fra vanlige utsalgssteder. For en stund trodde noen at de hadde hørt det siste av bitcoin. Men snart, fintech-selskaper inkluderte kryptorelaterte tjenester på plattformene sine. Nå er det ganske vanskelig å finne en ikke-konvensjonell økonomi-app som ikke tilbyr noen form for kryptoutveksling.

Skjermbilde av squareup.com sideseksjonen Squareups hjemmeside

Denne integrasjonen kom sakte men plutselig. Bitcoin-handelsmenn sa: “Jeg fortalte deg det!” mens de som tidligere ikke hadde interesse av det, fulgte med. Et av de første eksemplene på mainstream som omfavner kryptokurver, kom fra cyberhendene til online betalingsmagnat, Square. Med Cash App er det nå like enkelt å handle bitcoin med dem som det er en hvilken som helst fysisk valuta. Derfor lønner det seg virkelig: Square’s siste kvartalsinntekt økte med 367%.

Mennesker med lyse ideer illustrasjon

Selv om PayPal tidligere snubbet kryptoideologi, tar det ikke en forsker å se hvorfor de nå ombestemmer seg. I juni 2020 kom det ut at PayPal jobbet for å tillate direkte kjøp av kryptovaluta på plattformen deres. Selv om teamet ikke offisielt har kunngjort det, vil det ta en spesiell type selskap å ignorere Squares fortjeneste. PayPal har tross alt en aktiv brukerbase på 325 millioner kontoer. Sammenlignende ligger Square på 24 millioner.

PayPal og Bitcoin: Hva endret seg?

Bitcoin og sprukket glass

Selv om du alltid har kunnet bruke PayPal til kjøp bitcoin via tredjeparter, det er noe dårlig blod der. Historisk har PayPal ikke tatt imot kryptokurver med åpne armer. Stifter og administrerende direktør, Bill Harris, gikk til og med så langt som å kalle bitcoin “Største svindel i historien.” Han hevdet at kryptovalutaer svindlet investorene sine, og argumenterte mot verdien. Som det gamle ordtaket sier, må du se det for å tro det. Antar at han tok det bokstavelig.

Så, hva er endret?

Mann, pekende, økende, graf, til, skjerm, monitor

Vel, Square gjorde et enormt overskudd. Og så langt det går til bedrifter, hvis de vil tjene penger, vil de at det skal være i lomma. Hvis en relativt nisje betalingsplattform som Square kan vokse raskere enn andre, for eksempel Venmo, så bare tenk på hva bitcoin kan bety for PayPal som alle bruker.

PayPal gjør kryptospranget

Digital håndtrykk forretningsavtale konsept

Bortsett fra, er forholdet mellom PayPal og bitcoin ikke akkurat nytt. Relativt sett har de vært involvert en stund.

I 2014, PayPal kunngjort partnerskap med tre bitcoin-prosessorer inkludert de populære Coinbase. Innen 2018 kan folk i USA betale direkte og ta ut innholdet på de digitale lommebøkene sine på PayPal-kontoen sin. Samme år prøvde den sin egen blockchain-basert insentivprogram for ansatte.

Et tegn på hva som kommer

Blockchain bakgrunn med verdenskart

Helt siden det kom ut at PayPal gikk mot å støtte kryptovaluta, hadde folk ting å si. Selv om det er mange kritikere som ser på at krypto flytter inn i mainstream som en dårlig ting, er det ikke nødvendigvis tilfelle. Mer etterspurte bitcoin-priser vil være en enda varmere vare og en som tåler tidstesten.

Ripple og dash cryptocoins

Faktisk kan flere betalingsplattformer som integrerer kryptokursutveksling, skinne et lys over grenseoverskridende finansiering. Eller til og med hvordan samfunnet fungerer, økonomisk, som en helhet. Videre skaper flere selskaper som adopterer bitcoin i sine rekker, mer eksponering for sine nåværende brukere. Det samme kan sies for andre kryptovalutaer som Ripple eller Dash.

Hvem vet hvor vi vil være om et år, Bitcoin-vis, men vi er ganske glade for å se hvor det hele går.

Kapittel 5:

Så du er klar til å kjøpe bitcoin for første gang og ha PayPal klar: Hva nå?

P2P kobler selgere og kjøpere, slik at de kan handle med hverandre. Mange av disse personene bruker PayPal, noen gjør det ikke. Med bytter og kjeder er det motsatt. Folk kan kjøpe og selge bitcoin, men de fleste lar deg ikke bruke PayPal.

La oss se bedre.

Kryptovalutautvekslinger

betaling via en smarttelefon ved hjelp av en smarttelefon med penger-konsept

Det beste eksemplet på en kryptovalutautveksling er den nå nedlagte VirWox. Med denne metoden kan brukere bytte cybervalutaer som Second Life Linden Dollars til Bitcoin. Deretter kan du utbetale kryptovalutaene dine til USD via PayPal.

Peer-to-Peer-markedsplass

To menn, håndhilsing, illustration

Peer-to-peer-markedsplasser bringer kjøpere og selgere sammen for å handle direkte. Mens det er digitalt, er måten dette fungerer veldig mye på en primitiv måte å handle på: En person selger en ting, en annen person kjøper tingen.

Peer-to-Peer-utlånsplattformer

låneforhandling for utlåner og låntaker

P2P-utlånsplattformer er for långivere og låntakere, snarere enn kjøpere. De er for folk som trenger bitcoin i et travelt eller foretrekker å ikke vente. Fungerer ikke ulikt en utlånsplattform, dette er en rask og enkel måte å få bitcoin på.

I motsetning til tradisjonelle långivere vil du imidlertid ikke samle renter.

Kapittel 6:

Anbefalte Bitcoin Wallets

Lommebok med bitcoin nærbilde

Når du har kjøpt Bitcoin med Paypal, trenger du et sted å beholde den. Selv om det er mulig å holde den på plattformen du har, er det mye tryggere å outsource og se på alternativer lommebøker. Dessverre risikerer alt på nettet å bli hacket, og det siste du vil er at noen tar bitcoin fra deg.

Trezor Model T

Trezor Model T

Trezor Model T Utgitt 2018 Pris $ 159 SkjermJa-kontaktUSB Type-C KJØP NÅ!

Trezor modell T er en av de mer luksuriøse maskinvarepungene på markedet. Den har en berøringsskjerm i full farge og en magnetisk dokkingstasjon. Den er også bygget av et av de eldste Bitcoin-selskapene rundt: Satoshi Labs.

Ledger Nano X

Ledger Nano X

Ledger Nano X Utgitt2019 Pris $ 119 SkjermJa Lagring2MB KJØP NÅ!

Ledger nano X tilbyr en av de sikreste Bluetooth-aktiverte maskinvarelommebøkene på markedet. Det tilbyr også noen få andre bekvemmeligheter, for eksempel Ledger Live-appen for feilsøking og sending og mottak av mynter enkelt – bare vær oppmerksom på at bruk av det betyr at Ledger vil vite innholdet i lommeboken.

ColdCard

ColdCard Mk3

ColdCard Mk3 Utgitt 2019 Pris $ 119 SkjermJa LagringSD-kort KJØP NÅ!

Den absolutt sikreste av maskinvarepungene, denne eneste hardware-lommeboken for Bitcoin har du dekket med de fleste funksjonene på markedet. Det er en avansert lommebok, da det ikke er programvare for kaldkortlommebok å pare den med, så det er viktig å forstå electrum og sette opp din egen node..

Hvis du er på utkikk etter den største sikkerheten for bitcoin, er hardware lommebøker det beste for kjølerom. Disse små, men kraftige elektroniske enhetene, som ofte ligner USB-pinner, ble bygget med det ene formål å sikre kryptovalutaer.

Disse maskinvareløsningene er mye tryggere enn onlinealternativer, ettersom de trenger å være koblet til enheten din for å bruke den.

Edge – Gratis programvare lommebok

Skjermbilde av en edge.app-sideseksjon Edge Applications hjemmeside

Edge er en praktisk mobilapp som er tilgjengelig både i Apple App Store og Google Play Store. Når du registrerer deg, får du en sikker konto der du kan holde kryptovalutaene dine på ett sted. En annen flott ting ved Edge er omdømmet. Ikke bare sier vurderingene at det er sikkert, men påloggingssystemet er også så sikkert at andre selskaper har brukt det som et autentiseringssystem selv.

Konklusjon

Snart lever vi kanskje i en verden der det er like enkelt å kjøpe bitcoin via PayPal som å bestille en pizza.

Inntil da er disse anerkjente krypto-børsene en fin måte å kjøpe bitcoin for hva du vil bruke den til.

FAQ

Kan du kjøpe Bitcoin med kredittkort?

Ja det kan du. Men hele prosessen er ikke som å bare besøke et nettsted og kjøpe varer. Du må gå gjennom en spesialisert plattform som kalles megling eller utveksling. Gjennom denne tjenesten vil fiat-pengene dine byttes mot kryptovaluta, i dette tilfellet mot Bitcoin.

Kan du kjøpe Bitcoin med debetkort?

Det er helt trygt å kjøpe Bitcoin med debetkort, så lenge du bruker en pålitelig børs.

Kan du kjøpe Bitcoin med PayPal?

Ikke direkte. Du kan bruke PayPal i forbindelse med en handelsplattform som Etoro eller en peer-to-peer-markedsplass.

Har PayPal en bitcoin-lommebok?

Nei. Du kan ikke finansiere PayPal-kontoen din ved hjelp av Bitcoin fra PayPal. Ved å bruke en børs som Coinbase kan du imidlertid selge bitcoins til PayPal-kontoen din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector