Hvordan kjøpe Cardano (ADA): Hvor kan jeg kjøpe Cardano i 2021

Mens Bitcoin er den ubestridelige kongen av krypto, har den begrenset funksjonalitet.

Bitcoin er veldig sikker og flott for å sende penger rundt i verden, men det kan ikke programmeres slik en mynt som Cardano kan. Cardano støtter smarte kontrakter som åpner for alle mulige spennende muligheter.

Cardano har mye å gjøre for det, og det kan potensielt gi en god investering hvis det ender med å være standard smart kontraktplattform i kryptovaluta-økosystemet. Ethereum har ledelsen for nå, men det er ikke noe å fortelle hvordan kryptoøkosystemet vil endre seg i de kommende årene.

Så med det i tankene, la oss se på hvordan du kjøper Cardano-kryptovaluta, hvilke kryptovaluta-børser som er best og hvordan du kjøper ADA enten du bor i USA eller internasjonalt.

Hva bytter selger Cardano

Mens Cardano handler mot Tether på mer enn et dusin børser, er det bare en håndfull børser som lar deg kjøpe Cardano med dollar.

San Francisco-baserte Kraken er en av disse børsene. De tillater kundene å finansiere kontoen sin med en bankoverføring og deretter kjøpe Cardano direkte. Dessverre tillater ikke Kraken sine amerikanske kunder å kjøpe ADA med kredittkort eller debetkort. Bare kanadiske kunder kan bruke debetkortene sine til å kjøpe Cardano.

For de som lurer på hvor de skal kjøpe Cardano i tillegg til Kraken, Binance USA er et annet godt valg. Per november 2019 de tillater Amerikanere kjøper kryptovalutaer som Cardano med debetkort. Det gjør Binance USA til et praktisk valg for de som ønsker å kjøpe Cardano raskt med et minimum av problemer.

Selvfølgelig lar Binance USA også kundene finansiere lommeboken med bankoverføring. Dessverre tar det vanligvis flere dager å fjerne en bankoverføring. Det kan være en stor avtale i krypto der prisen på en mynt kan endre seg dramatisk fra dag til dag.

Binance State Bans and Binance for International Crypto Traders

Dessverre er Binance USA det ikke tilgjengelig i alle stater. Binance USAs liste over blokkerte stater inkluderer: Alabama (AL), Connecticut (CT), Florida (FL), Georgia (GA), Hawaii (HI), Idaho (ID), Louisiana (LA), New York (NY), Nord Carolina (NC), Texas (TX), Vermont (VT) og Washington (WA).

Innbyggere i disse statene vil kanskje vurdere å bruke Kraken i stedet. Internasjonale kunder som vil vite hvordan jeg kjøper Cardano, bør vurdere å registrere seg på den originale versjonen av Binance. Utenfor USA er Binance åpen for borgere i dusinvis av land og tillater fiat-innskudd med valutaer som Euro og det britiske pundet..

Hvor kan jeg kjøpe ADA med et kredittkort

Verken Kraken eller Binance USA støtter å kjøpe Cardano med kredittkort. Imidlertid er det mulig å kjøpe ADA med kredittkort på noen andre plattformer. Her kan du kjøpe Cardano-mynt med kreditt- eller debetkort.

Det mest praktiske nettstedet er CoinSwitch, som gjør det mulig for handelsmenn å kjøpe Cardano med et kredittkort uten å opprette en konto. Det eneste en bruker må gjøre er å bestemme hvor mye Cardano de vil kjøpe, fortelle CoinSwitch ADA-lommeboken at de vil at myntene skal sendes til og deretter gi bevis på identitet. Det kreves bevis på identitet for å sikre at en person ikke bruker et stjålet kredittkort.


CoinSwitch er også bra for internasjonale investorer, siden nettstedet tilbyr flere fiat-alternativer for å kjøpe Cardano. For eksempel støtter CoinSwitch den russiske rubelen, den australske dollaren og til og med den japanske yenen.

CoinMama er et annet alternativ for handelsmenn som er interessert i å kjøpe ADA med kredittkort. CoinMama er spesielt populært blant europeiske handelsmenn, ettersom de tillater kjøp i euro. I motsetning til CoinSwitch krever de imidlertid at handelsmenn oppretter en konto med en gyldig e-postadresse før de kan kjøpe Cardano ADA.

Hvordan kjøpe Cardano med Bitcoin

For de fleste vil den enkleste måten å skaffe Cardano ADA være Bitcoin-metoden. Det vil si at du først kjøper Bitcoin og deretter bytter den mot Cardano. Ulempen med å anskaffe Cardano på denne måten er at du må betale en handelsavgift. Når du kjøper Bitcoin på en børs og deretter sender den til en annen, kan det hende du må betale uttaksgebyret på Bitcoin-børsen.

Uttak og handelsavgift til side, det er veldig enkelt å bruke Bitcoin til å kjøpe Cardano, og det gjør det mulig for handelsmenn å bruke en rekke forskjellige betalingsalternativer..

Kjøpe Bitcoin og handle for Cardano i USA

Den beste måten å kjøpe Bitcoin i USA er å bruke Coinbase. Coinbase ble grunnlagt i 2012 og har eksistert siden de første dagene av krypto, og de har en fantastisk oversikt over ingen større hacks. Det er en stor avtale, spesielt med tanke på at noen ekstremt populære børser som Binance har blitt hacket.

Sikkerhet er imidlertid ikke Coinbases eneste salgsargument. Det som gjør Coinbase så populært, er deres enkle brukergrensesnitt. Crypto er notorisk kompleks, men Coinbase har gjort det til sitt mål å gjøre det så enkelt som mulig å kjøpe Bitcoin. De godtar bankoverføringer, bankoverføringer og debetkort som betalingsalternativer.

Når du kjøper Bitcoin på Coinbase med bankoverføring, kan det ta fire eller fem dager for midlene å tømme. Hvis du vil ta ut Bitcoin umiddelbart, og sende den til en lommebok på en annen børs, bør du foreta betalingen med debetkort. Ved å gjøre dette kan du sende Bitcoin til en annen børs og bytte den mot Cardano ADA innen en time.

Kryptobørs med Cardano-handelspar

Siden Cardano er en populær mynt med god navnegjenkjenning, støtter ganske mange børser den. Børs som OKEx, Huobi, KuCoin og Bittrex har alle ADA-handelspar.

Det er også andre børser som støtter ADA-handler, men det er viktig å undersøke en børs nøye før du handler på den. Når du har sendt kryptovaluta til en børs, er den ikke lenger under din kontroll. Børsen kan fryse uttak når som helst, av en legitim grunn eller ikke. Som den berømte maksimen i krypto går, "ikke nøklene dine, ikke myntene dine."

Kjøpe Bitcoin og handle for Cardano internasjonalt

Hvis du vil vite hvor kan jeg kjøpe Cardano utenfor USA, er faktisk Coinbase sannsynligvis det beste alternativet når de opererer i mer enn 100 land. CoinMama er også en flott bytte for europeere som ønsker å kjøpe Cardano som en investering. Som nevnt tidligere godtar CoinMama flere betalingstyper, noe som gjør det enkelt å få ADA.

Asiatiske kryptovalutaentusiaster vil kanskje vurdere Binance, den mest populære børsen (etter handelsvolum) i verden. Mens amerikanere har forbud mot å bruke Binance (den internasjonale børsen, ikke den amerikanske versjonen), kan kryptohandlere i de fleste asiatiske land registrere seg og kjøpe Bitcoin med fiat.

Den beste måten å finne en børs for å kjøpe Bitcoin (eller annen kryptovaluta) er å se på CoinMarketCap under deres seksjonen med markedspar. Jo større børsen er, desto mer sannsynlig er det at de støtter et bredt utvalg av fiat-handelspar.

Hvordan kjøpe Cardano lokalt

Vil du vite hvordan du kjøper Cardano med kontanter? Det er ganske enkelt, faktisk er det ganske som å bruke Bitcoin-metoden. Problemet for Cardano-entusiaster er at det ikke er noen måte å kjøpe Cardano direkte med kontanter. Det som imidlertid er mulig er å kjøpe Bitcoin eller Ethereum med kontanter og deretter konvertere det til Cardano.

En av de mest populære nettstedene å bruke er LocalBitcoin. På dette nettstedet er det mulig å få kontakt med en selger og møte dem lokalt for å kjøpe Bitcoin med kontanter. Gitt, dette er vanligvis bare et levedyktig alternativ for kryptohandlere som bor i store byer. Det er imidlertid også mulig å bruke et nettsted som LocalCryptos som gir mulighet for bankoverføringer og til og med PayPal.

Selvfølgelig, som med alt annet i krypto, er det viktig å gjøre det due diligence. Les tidligere anmeldelser for å sikre at personen du handler med ikke er en svindler. Ikke transakere med noen som har en ny konto.

Det er et annet alternativ også for folk som ønsker å kjøpe krypto lokalt. Bisq er en opp og kommende desentralisert børs som letter lokale handler, så vel som kryptotransaksjoner via bankoverføring.

Hvordan du oppbevarer Cardano

Mange mennesker er interessert i å finne ut hvor Cardano skal oppbevares etter at de har kjøpt den. De har hørt at det er uklokt å oppbevare ADA-kryptovaluta i en utvekslingslommebok, men de er ikke sikre på hva den sikreste lommeboken er. Heldigvis er det ikke så vanskelig å oppbevare Cardano trygt!

Det beste stedet å oppbevare Cardano ADA er i en hardware lommebok som en Ledger Nano S eller a Trezor Model One. Disse maskinvarelommebøkene er omtrent like store som en USB-tommelstasjon og er gull verdt. De er en ekstremt rimelig måte for den gjennomsnittlige kryptoinvestor å trygt lagre ADA-kryptokurrency.

Hovedsikkerhetsfunksjonen til en maskinvarepungebok er at en transaksjon ikke kan godkjennes digitalt. Det vil si at før mynter kan sendes, må en fysisk knapp trykkes på enheten. Det betyr at en kryptotrader kan koble maskinvaren lommebok til verdens mest virusstyrte datamaskin, og Cardano vil være trygg.

Mens noen mennesker er nølende med å betale for en hardware-lommebok, er den uheldige sannheten at kryptotyveri er voldsomt, og en Ledger eller Trezor er den beste mulige måten å beskytte investeringen din på. For mer informasjon om hardware lommebøker, se denne nyttige veiledningen.

Bruke en stasjonær lommebok

En annen måte å lagre ADA-mynten på er med skrivebordslommebok. Dette er en digital lommebok, og selv om den ikke er like sikker som en hardware-lommebok, er den billigere og kan være veldig trygg så lenge riktige skritt er tatt.

Et godt alternativ er Daedalus lommebok. Dette er Cardanos open source-lommebok, designet for maksimal sikkerhet og fleksibilitet. Med muligheten til å velge tilpassede temaer samt installere plugins, er Daedalus en flott Cardano ADA lommebok. Naturligvis er det gratis å bruke, noe som gjør det til et godt alternativ for alle som har et budsjett.

En ting som er verdt å merke seg når det gjelder Cardano-sikkerhet (eller sikkerhet for hvilken som helst kryptovaluta) er å alltid sjekke lommebokadressen du sender myntene til. Selv om det ikke er så vanlig, er det det et datavirus som erstatter kryptovaluta-adresser lagret på utklippstavlen med en annen adresse.

Det vil si at hvis du kopierer en adresse og limer den inn et annet sted, vil viruset erstatte adressen slik at midlene blir sendt til hackeren. Derfor er det så viktig å alltid sjekke lommebokadressen før du trykker på send-knappen.

Beste sikkerhetsrutiner for lagring av Cardano

Enten det er en maskinvare- eller stasjonær lommebok, når du oppretter en ny konto, får du en frase på 12 eller 24 ord. Det er ekstremt viktig å sikkerhetskopiere denne frøfrasen. I tilfelle du mister tilgangen til kryptolommeboken (brann, flom, tyveri osv.), Vil frøfrasen tillate deg å gjenopprette pengene dine.

To ting å huske på, imidlertid. Oppbevar alltid sikkerhetskopien av frøfrasen på et annet fysisk sted enn der maskinvaren eller programvaren lommeboken (datamaskinen) er lagret. På den måten kan ikke noe som en brann ødelegge kryptobeholdningen din.

For det andre, skriv alltid frøfrasen på papir og lag kopier for hånd. Aldri lagre frøfrasen hvor som helst på datamaskinen eller i e-posten din. Alle disse kan hackes, og hvis en angriper får tak i frøfrasen din, kan de ta med seg hele Cardano.

Cardano: 2021s neste store kryptovaluta

Folk vil vite hvordan man kjøper Cardano med god grunn: det er et veldig lovende kryptokurrencyprosjekt. Ofte kan suksessen til et prosjekt avhenge av at personen leder det. Med Charles Hoskinson på vei til Cardano ser fremtiden lys ut. Han er en frittalende kryptovertaler og den perfekte personen til å presse på for masseadopsjon av ADA.

Mens Ethereum jobber med Proof of Stake (POS), kan det hende at løsningen deres ikke blir rullet ut på to år til. I blockchain-verdenen, der utvikling skjer 24 timer i døgnet, er to år som et tiår. Cardano, derimot, har allerede Ouroboros konsensusmekanisme som de mener er den best mulige POS-løsningen.

Med 2021 er det den beste tiden å kjøpe for å bli året for krypto. Hvis du tror på Cardano, er det lurt å kjøpe noen før prisene går høyere. Nå som du vet hvordan du skal kjøpe ADA-mynt, er det ingen unnskyldning for ikke å investere.

Til slutt, som en liten bonus, sjekk gjerne ut dette visuell Bitcoin block explorer som IOHK (Cardanos morselskap) har opprettet. Det er muligens den mest elegante block explorer noensinne opprettet og et virkelig bevis på den kreative og kodende evnen til Cardanos team. Den smarte kontraktkrigen er langt fra over, og det ville være uklokt å avskrive Cardano ennå; det kan godt bevise livets investering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector