Hvordan kjøpe Ethereum med kredittkort

Kjøp Ethereum med kredittkort

Ethereum er en av de mest populære og mest utvekslede kryptoene på markedet. I dagens guide vil vi forklare hvordan du kan kjøpe Ethereum med kredittkortet ditt.

Kjøp Ethereum med Coinbase

Coinbase er en av de beste børsene i kryptoverdenen, som også støtter Ethereum-kjøp via kort.

For å kjøpe Ethereum, må du først registrere deg for en konto på Coinbase. Du vil også bli bedt om å oppgi ID-en din for KYC- og AML-formål. Etter bekreftelsen vil du kunne velge innskuddsmetoden din, som i vårt tilfelle vil være via kreditt- eller debetkort.

Etter dette vil Coinbase bekrefte kreditt- eller debetkortet ditt ved å sende to små testbetalinger, og etter dette vil du kunne kjøpe Ethereum med kredittkortet ditt.

Prosessen med å kjøpe ETH herfra er som med hvilken som helst annen krypto; du angir summen du vil kjøpe og velger “Kort” som betalingsalternativ. Etter at prosessen er fullført, bør du få Ethereum kreditert kontoen din på bare noen få minutter.

Coinbase har en avgift på 3,99% på alle kreditt- og debetkortkjøp.

kjøp Ethereum på Coinbase

Trinnvise instruksjoner:

 1. Gå til Coinbase-nettstedet og klikk på “Melde deg på“;
 2. Oppgi navn og e-postadresse;
 3. Velg et kredittkort som betalingsalternativ;
 4. Last opp bilde av pass, ID eller førerkort
 5. Gå til fanen “Kjøp / Selg” og velg hvor mye Ethereum du vil kjøpe;
 6. Klikk på “kjøp”.

Kjøp Ethereum med CEX.io

CEX er en annen veletablert kryptobørs som gir brukerne muligheten til å kjøpe Ethereum med kredittkort. Tjenesten har et brukervennlig grensesnitt i både stasjonær og mobil form og er tilgjengelig for brukere fra mange nasjoner, inkludert noen amerikanske stater.

Selskapet har både en meglingstjeneste (kjøp direkte fra børsen) og en handelsplattform (passende for mer avanserte brukere), men på førstnevnte vil avgiftene virke høyere ettersom de allerede er innlemmet i valutakursen, mens de er på handel plattform vil du ha bedre valutakurser.

Etter at du har registrert deg og bekreftet ID-en din på CEX, velg kredittkortet ditt som betalingsalternativ. CEX kan ta opptil 48 timer å verifisere kredittkortet ditt, og etter det kan du kjøpe Ethereum med en gang. For å bekrefte kortet ditt, må du gi en selfie med kortet, men du må være forsiktig med å gi et tilstrekkelig kort, ellers må du ta et nytt.

CEX bruker et gebyr på 3,5% + $ 0,25 / £ 0,20 for kredittkortinnskudd med en sats på $ 3,80 / £ 2,90 for kortuttak (i ​​tillegg til 1,2% for kredittkortuttak). Husk at CEX også har en administrasjonskostnad på 7% som legges til valutakursen til Ethereum som tilbys på nettstedet. Du må være oppmerksom, så avgiftene ikke blir mer enn du har råd til.


kjøp Ethereum med CEX.io

Trinnvise instruksjoner:

 1. Gå til CEX.io og åpne en konto;
 2. Velg betalingsmåte for kredittkort;
 3. Gi kortinformasjonen din;
 4. Last opp 2 bilder for å bekrefte identiteten din: en selfie med bankkortet ditt og et bilde av bankkortet og ID-en din;
 5. Gå til “Kjøp / Selg” og klikk på Ethereum;
 6. Velg hvor mye ETH du vil kjøpe;
 7. Klikk på kjøp.

Kjøp Ethereum med eToro

eToro er en kryptobørs som muliggjør enkle kjøp. Du kan kjøpe Ethereum med kredittkortet ditt på bare noen få minutter, som påmeldingsprosess på eToro er enkelt og raskt. Brukere som er bosatt i USA kan ikke bruke plattformen, så sjekk først om landet ditt støttes av tjenesten.

For å kunne handle på eToro, må du fullføre de korte Kjenne Kunden (KYC) og anti-hvitvaskingskravene (AML). Du må oppgi noen få dokumenter som bekrefter identiteten din. Eterinnskudd via kredittkort uten å fullføre KYC og AML er mulig, men når du blir bedt om å bevise din identitet ved uttak.

Når du handler, kan du også sette opp grenser som “stop loss” og “take profit”, som gjør det mulig å bestemme hvilken verdi bør handelen stenge.

eToro tar ikke brukere noen gebyrer når de kjøper Ethereum med kredittkort.

eToro

Trinnvise instruksjoner:

 1. Gå til eToro-siden og Registrer deg for en konto;
 2. Sett inn pengene dine med kredittkortet ditt ved å gå til knappen på venstre side av skjermen.
 3. Velg hvor mye du vil sette inn og i hvilken valuta;
 4. Etter at innskuddet ditt er gjort, vil du få midlene til din konto på et øyeblikk;
 5. Velg hvor mye du vil bruke, og klikk “åpne handel” nederst.
 6. Velg hvor mye ETH du vil kjøpe;
 7. Kjøp ETH.

Ta ut Ethereum til lommeboken din

ethwallet

Sørg for at etter at du har kjøpt Ethereum med kredittkortet ditt, for å umiddelbart flytte midlene til din egen lommebok. Hvis du lar myntene ligge på børsen, blir de sårbare for hack, eller du kan miste dem hvis børsen plutselig lukkes.

Du må sende tokens til Ethereum-lommebokadressen. Det finnes flere typer lommebøker som støtter Ethereum, det være seg stasjonære, mobile, maskinvare osv. Du kan se vår artikkel for å finne ut mer om Ethereum-lommebøker. Adressen din ser ut som en lang streng med bokstaver og tall som du kan generere fra Ethereum-lommeboken din.

Uttak av Ethereum

 1. Gå til byttekontoen din og gå til uttaksseksjonen;
 2. Velg lommeboken du vil trekke fra (i dette tilfellet din ETH-lommebok);
 3. Velg for å trekke deg tilbake til din kryptolommebok
 4. Gi ETH lommebok adresse;
 5. Angi beløpet du vil ta ut (helst hele beløpet);
 6. Klikk på uttaksknappen;
 7. Vent til pengene blir kreditert lommeboken din.

Konklusjon

Dette har vært vår guide om hvordan du kjøper Ethereum med kredittkort. Det er ikke nødvendig at du bruker våre foreslåtte børser for å kjøpe ETH, men den generelle prosessen er den samme hvis du velger andre handelsplattformer.

Utvalgt bilde: congtienao.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector