Hvordan kjøpe Monero (XMR): Hvor kan jeg kjøpe Monero i 2021?

Bitcoin er bra, men Bitcoin har et problem: det er ikke soppbart. En Bitcoin tilsvarer ikke en annen Bitcoin.

Hvis du mottar Bitcoin som tidligere har blitt sendt gjennom en mikser, eller som på en eller annen måte har vært forbundet med ulovlig aktivitet, kan det få det til å se ut som om du er tilknyttet de skyggefulle transaksjonene.

Det er tilfelle, selv om du kjøper Bitcoin legitimt og uten kjennskap til tidligere bruk.

Så er det problemet med at hver Bitcoin-transaksjon kan spores, noe som gjør det enkelt for folk eller selskaper å følge midlene og se hvor du har sendt Bitcoin og hva du har brukt den på. I beste fall er sporingsevnen ufarlig, i verste fall kan den skape alvorlige problemer, spesielt for mennesker som lever under autoritære regimer.

Skriv inn Monero, en løsning på alle disse problemene. Siden Monero er en privat blockchain, er det ingen mulighet for å spore myntens historie. Det gjør det soppbart: ethvert gitt Monero er like godt som noe annet.

Det samme gjelder fremtidige transaksjoner, det er umulig å følge en myntes bane gjennom blockchain. Det gjør Monero perfekt for den personen som foretrekker at andre ikke kan se hva de kjøper.

Så Monero er fantastisk, og du vil investere i noe. Greit nok, men spørsmålet mange stiller er hvordan kjøper jeg Monero? Svaret er overraskende enkelt.

Hvor kjøper jeg Monero?

Som det ofte er tilfelle, er kryptovalutautvekslingen Binance det beste stedet å kjøpe XMR Monero. Binance tilbyr fire Monero-handelspar, inkludert: BTC, USDT, BNB og ETH. Dessverre tilbyr Binance ikke et direkte valutahandelspar, dvs. XMR / USD.

Når det er tilfelle, må du først anskaffe litt Bitcoin eller Ether. Når du har det, kan du sende den til Binance og deretter bruke den til å kjøpe Monero.

Mens du bruker denne metoden for å kjøpe Monero, har det noen ulemper, nemlig handelsavgifter, er fordelen at handelsparene XMR / BTC og XMR / USDT på Binance er ekstremt flytende. Mye volum betyr at du kan utføre handler til den prisen du vil ha.

Kjøper Monero med USD

Hvis du foretrekker å kjøpe Monero direkte, er det en kryptokursutveksling som tilbyr et direkte USD / XMR-handelspar. Den utvekslingen er Kraken, et San Francisco-basert antrekk. Kraken er tilgjengelig for alle i USA, bortsett fra for de som bor i New York, og er en pålitelig utveksling med en lang historie med pålitelighet.

De lar brukerne finansiere kontoen sin med dollar enten via bankoverføring eller bankoverføring. Selv om det er praktisk å bruke dollar uten å måtte anskaffe Bitcoin først, er problemet som noen mennesker støter på på Kraken at handelsvolumet er veldig lavt..

For eksempel handlet XMR / USD-paret på Kraken for første gang på 1/20 av volumet av XMR / BTC-paret på Binance. For små bestillinger på flere hundre dollar betyr ikke dette mye. Imidlertid vil større ordrer sannsynligvis bli utsatt for glidning.

Et annet alternativ for alle som ønsker å kjøpe den digitale valutaen Monero, er å bruke et kredittkort for kjøpet. Slik gjør du det.

Hvordan kjøpe XMR med et kredittkort

Den tryggeste og enkleste måten å bruke et kredittkort som betalingsmåte for Monero er å kjøpe Bitcoin først, og deretter bytte det mot Monero.

Internasjonale kryptovalutahandlere, inkludert de som vil kjøpe XMR UK, kan registrere seg for Binance og kjøpe Bitcoin med kredittkort via plattformen. Dette er et flott alternativ da Binance er en pålitelig utveksling med en intuitiv brukeropplevelse.

Hvordan kjøpe med et kredittkort for amerikanere

Dessverre kan ikke amerikanere kjøpe Bitcoin på Binance på grunn av forskrifter. I stedet kan amerikanske borgere bruke CEX.io til kjøp Bitcoin med kredittkort. CEX er en engelsk børs som har operert i kryptovaluta-økosystemet siden 2013. De har et godt rykte for sikkerhet og er en av de mer pålitelige børsene i markedet.

Mens CEX har fått mange spørsmål fra sine kunder som spør hvordan de skal kjøpe Monero-mynt, har de ennå ikke åpnet XMR-handel. De tillater imidlertid brukere å kjøpe Bitcoin med et kredittkort.

Kredittkortkjøp krever KYC-bekreftelse. Dette er en vanlig praksis for å sikre at kjøperen ikke bruker et falskt kredittkort. CEX kan be om en kopi av identifikasjonsdokumenter som et pass eller førerkort. De kan også be om en kopi av en kontoutskrift eller en regning for å bekrefte adressen din.

Etter å ha levert alle disse dokumentene vil CEX bekrefte identiteten din og deretter gi deg full tilgang til tjenestene deres. Når det skjer, vil du kunne kjøpe Bitcoin med et kredittkort.

Etter å ha kjøpt Bitcoin på CEX, bør du sende den til Bitcoin-lommeboken din på Binance og deretter bytte den mot Monero. Hvis ikke noe av det høres ut som noe du vil gjøre, er det et tredje alternativ. Dette er et flott alternativ for handelsmenn og investorer som ønsker å kjøpe Monero, men som ikke vil registrere seg for en børs.

Hvordan kjøpe Monero lokalt

Selv om Monero ofte blir feilmerket som en kryptovaluta for kriminelle, er målet i realiteten å fungere som digitale kontanter. Det som er bra med en regning på 20 dollar, er at den er soppbar, ikke har noen historie (som diskutert i innledningen) og at den ikke kan spores.

Når du kjøper Monero på en børs er det fortsatt ikke sporbart, men det vil alltid være en post du har kjøpt Monero, og det er en oversikt over Monero-adressen du sendte den til. For noen mennesker som kanskje ikke gjør noen forskjell, men for de som ønsker å opprettholde sin anonymitet fullt ut, kan de kjøpe Monero lokalt. Det er flere måter å gjøre det på.

LocalMonero

Den mest populære måten å kjøpe Monero lokalt på er via LocalMonero. Dette er et nettsted som har eksistert i flere år og har utviklet en robust følge blant både kjøpere og selgere.

En grunn til at LocalMonero er populær, er antall måter det lar folk kjøpe Monero. Kjøpere som bruker plattformen kan…

  1. Møt personlig – Møt selgeren personlig og gi dem kontanter i bytte mot Monero. Forsikre deg om at du kan se Monero i lommeboken din før du lar selgeren gå bort.
  2. Send kontanter via posten – Det høres risikabelt ut og dette alternativet er sannsynligvis ikke for alle, men det er mulig å sende penger til selgeren via USPS postsystem. Så snart selgeren mottar kontanter, sender de Monero til lommeboken din. Hvis du skal bruke denne betalingsmåten, må du bare handle med pålitelige selgere.
  3. Western Union / MoneyGram / PayPal – I tillegg til å bruke kontanter, er det flere måter å få Monero ved hjelp av forskjellige online betalingsmåter. Selv om disse metodene er mer praktiske enn å møte en selger personlig, eller gå til postkontoret for å sende kontanter, er de mindre anonyme.

3 tips for å holde Monero trygg

Å finne ut hvordan du kjøper Monero er bare en del av ligningen. Etter at du har kjøpt den nå, må du lagre Monero XMR på en trygg måte slik at mynten din ikke blir stjålet eller på annen måte kompromittert.

På grunn av personvernfunksjonene er Monero litt vanskeligere å lagre ordentlig enn en annen mynt som Bitcoin eller Ripple, så det er fornuftig å ta seg tid til å forstå riktige sikkerhetstiltak.

  1. Oppbevar den på en Ledger – Selv om Trezor hardware-lommebok har Monero XMR-støtte, er grensesnittet ikke veldig brukervennlig. Derfor er det en bedre idé å oppbevare Monero på en Ledger hardware-lommebok. For Ledger er lommebokadressen innebygd i lommebokgrensesnittet, noe som gjør det enkelt å integrere.
  2. Ikke skry av kryptoinnehaver – All kryptografisk sikkerhet i verden kan ikke gjøre mye for å bekjempe skiftenøkkelangrepet på $ 5. På godt og vondt er kryptokurrency noen ganger assosiert med rikdom, og folk som hører at du er investert, kan synes du er et godt mål for ran.
  3. Last ned en full node for optimal sikkerhet – Når du bruker Monero GUI-lommeboken, er det to alternativer, du kan enten koble til andres node eller laste ned din egen fulle node. Ulempen med å koble til en annen persons node er at de potensielt kan oppdage IP-adressen din og lure på transaksjonene dine. Det er umulig hvis du kjører din egen fulle node, og derfor anbefaler vi å gjøre det.

Monero XMR er utrolig verdifull som en personvernorientert kryptovaluta. Dette personvernet kommer imidlertid med visse kompromisser som en litt komplisert brukeropplevelse. Derfor er det spesielt viktig å forstå Monero XMR før du sender mynten til lommeboken eller begynner å handle den på en børs.

Konklusjon

Monero er en interessant kryptovaluta. Dens personvernfunksjoner gjør det riktignok nyttig for svarte markedstransaksjoner på det mørke nettet. Imidlertid fungerer det mer enn det som penger skal, der en mynt er god som enhver annen mynt. Det er slik kontanter er, og for mange mennesker er det den største fordelen med Monero XMR, at de kan bruke det som en erstatning for kontanter.

Men hvordan kjøpe Monero-kryptovaluta? Som vi har påpekt, er det ikke fullt så enkelt å kjøpe Monero, eller å handle XMR til AUD, som det er å få Bitcoin. I mange tilfeller må du først anskaffe Bitcoin og deretter bytte den mot Monero XMR, eller du kan kjøpe XMR fra en børs som Kraken, men det er veldig lav likviditet.

Forhåpentligvis er ikke denne prosessen for dårlig. Monero er en flott mynt, og om du vil kjøpe Monero UK, i Asia eller Amerika, er det mange muligheter til å gjøre det. Etter hvert som de anerkjenner Moneros verdiproposisjon, begynner handelsmenn i økende grad å akseptere XMR, spesielt ettersom det har raske bekreftelsestider og er billig å sende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me