Hvordan kjøpe Ripple (XRP) i De forente arabiske emirater

Ripple (XRP) er en av de største kryptovalutaene i markedet. I denne nye guiden vil vi dele med deg hvordan du kjøper Ripple i UAE. Selv om dette kan virke enkelt for erfarne handelsmenn, er det ikke så greit for nykommere.

Guiden vil forklare hvilke som er de beste kryptovaluta-børsene for å komme inn i markedet i De forente arabiske emirater. Som nevnt tidligere er Ripple en kjent krypto i dette rommet, og nå er det den tredje største virtuelle valutaen etter Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Det er flere jurisdiksjoner som har regulert kryptomarkedet. De forente arabiske emirater er et sted der blockchain-teknologien har hatt fremgang de siste årene. Ripple har også utvidet seg i markedet med UAE-finansinstitusjoner. Dermed kan dette være en god mulighet for brukere å skaffe seg Ripple.

I de neste avsnittene vil vi vise deg hvilke som er noen av de beste alternativene for å kjøpe Ripple i De forente arabiske emirater.

Hva er krusning??

XRP-utviklingcryptopolitan.com

Som vi har delt med deg tidligere, er Ripple et respektert og veletablert selskap i kryptoindustrien. Hovedmålet bak er å tilby avanserte økonomiske løsninger for selskaper og banker over hele verden.

I dag er det absolutt vanskelig å flytte midler fra ett land til et annet. Overføringer er virkelig dyre og sakte å gjøre for enkeltpersoner og finansforetak. Ripple foreslår flere løsninger på dette problemet, og en av dem er basert på XRP.

Denne On-Demand Liquidity (ODL) -løsningen gir likviditet til et bredt spekter av fiat-par. Bedrifter kan enkelt forbedre sine overføringer i spesifikke korridorer ved å bruke XRP-kryptokurrency. Med det vil kostnader og transaksjonstider bli redusert massivt.

For øyeblikket jobber Ripple med rundt 300 selskaper fra forskjellige regioner. De tillater at disse firmaene kobles til RippleNet, et finansielt nettverk. RippleNet gjør forbindelser mellom finansielle selskaper mye enklere og raskere enn tidligere.

I fremtiden kan Midtøsten-regionen og De forente arabiske emirater spille en viktig rolle i Ripples utvidelse. I tillegg til det kan dette bli et knutepunkt for Ripple å utvide seg til andre regioner. Lær hvordan du kjøper Ripple i UAE gjennom denne korte guiden.

Hvordan kjøpe Ripple i UAE

Hvis du vil være en del av kryptomarkedet, kan du starte med kjøpet av Ripple. Denne virtuelle valutaen nådde den høyeste prisen i januar 2018 da den ble handlet til rundt 3,85 dollar. Selv om vi bare kan spekulere i fremtiden, er det flere investorer som ønsker å komme inn på markedet.

Vi vil dele med deg noen av de beste plattformene for å kjøpe XRP i UAE. Kryptobørs er den beste måten å kjøpe ikke bare XRP, men også andre virtuelle valutaer. Selv om du kan bruke P2P- og kontantplattformer, er børsene veldig brukervennlige og greie.

Hvis du har handlet digitale eiendeler over lengre tid, vil denne guiden utvide din kunnskap. Hvis du bare er en ny bruker, vil dette være den beste guiden du finner om hvordan du kjøper Ripple i UAE.


Ta hensyn til at det vanligvis kreves at utveksling er i samsvar med KYC-regelverket (Know-Your-Customer). Dette er lovkrav som utvidet seg over hele verden for å unngå finansiering av terrorisme og annen kriminell virksomhet. Til tross for dette har utveksling en tendens til å være veldig nyttig for kryptobrukere.

BitOasis

Denne kryptokursutvekslingen opprettet tilbake i 2015 ville være veldig nyttig for deg å få tilgang til markedet. Dette er nå en av de mest populære børsene ikke bare i De forente arabiske emirater, men også i Midtøsten.

Plattformen har gitt brukerne muligheten til å kjøpe og selge digitale eiendeler. Noen av de virtuelle valutaene som er inkludert i tillegg til XRP, er Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) og Ethereum (ETH). Ikke desto mindre støtter de også mange andre digitale eiendeler.

Det er verdt å nevne det BitOasis aksepterer fiat innskudd. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å komme inn på markedet og begynne å håndtere virtuelle valutaer. Ikke alle sentrene har dette alternativet aktivert. Selv om mange støtter USD og EUR, håndterer bare noen få av dem XRP / AED.

I følge deres offisielle nettsted tilbyr BitOasis tjenester på arabisk språk. Dette er absolutt et pluss sammenlignet med andre børser som kanskje ikke har dette alternativet. I tillegg til det har de en pro-utveksling for mer profesjonelle handelsmenn. Hvis du vil tjene på volatiliteten i kryptomarkedet, kan dette være en god plattform for deg.

Når det gjelder gebyrene, har de standardgebyrer for hver handel brukere gjør. I tillegg vil handelsmenn som håndterer store mengder midler kunne få rabatt på de betalte avgiftene.

BitOasis kommer helt klart til å være en av de beste plattformene for hvordan du kjøper Ripple i De forente arabiske emirater. Ta hensyn til at ikke alle banker kan tillate deg å sende midler til BitOasis.

CEX.IO

Dette er en større kryptokursutveksling med en verdensomspennende tilstedeværelse og med andre tjenester. Denne plattformen vil absolutt hjelpe deg med å kjøpe Ripple i De forente arabiske emirater på bare noen få trinn. CEX.IO støtter et bredt spekter av virtuelle valutaer, på samme måte som BitOasis tilbyr.

Ikke desto mindre tilbyr CEX.IO muligheten for brukere å handle med et bredt spekter av virtuelle valutaer. Firmaet godtar overføringer fra Crypto Capital, Visa, Mastercard og SEPA. Likevel har noen innskudd avgifter, som brukerne må ta i betraktning når de foretar et innskudd.

CEX.IO har fordelen av å ha høy likviditet og en dyp ordrebok. Videre tilbyr de et bredt utvalg av handelsverktøy som vil gjøre det lettere for handelsmenn å kjøpe kryptovalutaer. Med disse verktøyene vil ekspertbrukere få en bedre ide om hele kryptomarkedet.

Enkeltpersoner som vil ha ekstrem bærbarhet, vil ha muligheten til å bruke en mobilapp. Dette CEX.IO-programmet kommer til å være nyttig for hvordan du kan kjøpe Ripple i UAE. Brukere uten datamaskin vil kunne gjøre det også i noen få enkle trinn.

Til slutt, hvis du er en nykommer, vil raske og enkle å forstå grensesnitt være til stor hjelp. CEX.IO tilbyr dette enkle grensesnittet med klare indikasjoner på hvordan du kjøper Ripple i De forente arabiske emirater.

Binance

Selv om denne kryptoutvekslingen kanskje ikke tilbyr AED-støtte, er den en av de mest populære plattformene. Binance har vokst siden 2017. Hvis du allerede har virtuelle valutaer, kan dette være den beste kryptoplattformen for hvordan du kjøper Ripple i UAE.

Du kan bare sende noen midler til denne plattformen fra en annen børs eller en kryptolommebok. På denne måten vil du ha sjansen til å bytte ut pengene til Ripple. Binance er imidlertid en kryptoplattform med flere tjenester. De tilbyr mer enn bare enkle handelsløsninger.

Enkeltpersoner kan bruke Binance til å satse digitale eiendeler eller investere i tidsbegrensede løsninger. På denne måten vil brukerne få sjansen til å skaffe seg virtuelle valutaer og diversifisere investeringene.

Binance har et stort antall handelspar med XRP og andre virtuelle valutaer. Dette ville være en flott løsning for de som ønsker å ha en større portefølje av kryptovalutaer.

I fremtiden kan det være en mulighet for Binance å legge til XRP / AED-støtte. Dette kan tiltrekke et større antall brukere til plattformen og til kryptomarkedet.

Ledger Hardware Wallet

Alle de nevnte børsene har et poeng med feil som kan påvirke ditt økonomiske liv, da de vanligvis er målrettet av hackere og angripere som vil stjele midler.

For at brukere skal kunne beskytte XRP og andre virtuelle valutaer, bør de trekke ut myntene sine. Den beste måten å holde disse midlene på er gjennom en maskinvarepungebok. En av de mest populære produsentene av hardware-lommebøker i verden er Ledger.

Ledger tilbyr nå to hovedenheter: Ledger Nano S og Ledger Nano X. Med disse to lommebøkene kan brukerne være 100% sikre på at pengene deres vil bli beskyttet til enhver tid. XRP og virtuelle valutaer vil ikke være koblet til internett, noe som reduserer sjansene for å bli hacket til null.

Konklusjon

Prosessen med å kjøpe Ripple i UAE er en veldig enkel oppgave hvis du er en ekspert og langsiktig kryptobruker. Det kan imidlertid være på en eller annen måte vanskelig for nykommere. Det beste du kan gjøre er å åpne en konto i de nevnte børsene og finansiere kontoen din.

I fremtiden kan det dukke opp nye løsninger i markedet for enkeltpersoner å ha tilgang til Ripple. For øyeblikket, hvis du er en kryptoinvestor og holder, er det beste å holde pengene dine i en maskinvarepungebok.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector