Hvordan kjøpe Ripple (XRP) i Storbritannia?

Ripple (XRP) ble en veldig viktig kryptovaluta de siste årene. Dette er grunnen til at vi i denne artikkelen vil analysere hvordan du kjøper Ripple i Storbritannia. Ripple er en av de største digitale valutaene over hele verden, og den har utvidet seg de siste årene. 

Storbritannia er et av de rikeste landene i verden. Til tross for at de har blitt truffet av Brexit, har de et stort stort kryptosamfunn. Dette er grunnen til at mange av investorene i dette markedet spør hvordan de skal kjøpe Ripple i Storbritannia.

Hvis du vil vite hvordan du kjøper Ripple, kan du lese vår komplette guide.

Forstå Ripple

XRP

Ripple er selskapet som står bak et av de største betalingsnettverkene i verden. Med det er mange banker og finansinstitusjoner i stand til å redusere kostnadene ved betalinger og overføringer over grensen. Ripple ønsker å frigjøre milliarder av dollar som nå er i nostro- og vostro-kontoer.

Ved å skape et nettverk av organisasjoner, enkeltpersoner og selskaper, kunne Ripple gi en ny impuls til økonomien. Alle fondene som ville nå markedet ville definitivt hjelpe finansnæringen.

Ripple markedsfører for tiden bruken av XRP digitale aktiva. Ved å bruke den kan transaksjonstider og gebyrer reduseres ytterligere. Dette ville gjøre hele finansmarkedet mye mer effektivt. Bankene vil operere effektivt, og kundene får bedre tjenester og lavere avgifter.

For øyeblikket brukes XRP av noen få firmaer som utfører pengeoverføringer og betaling over landegrensene. Likevel, i fremtiden, kan Ripple kanskje nå enda et større antall markeder.

Hvordan kjøpe Ripple i Storbritannia

Bitcoin (BTC) har nylig overgått $ 15.000, og andre virtuelle valutaer utvider seg også i markedet. XRP / GBP har startet en bull trend tidlig i januar, som kan fortsette i fremtiden. Å gå inn på markedet og diversifisere en kryptoportefølje er imidlertid ikke en enkel oppgave å gjøre. 

Vi vil dele med deg noen av de beste måtene å kjøpe Ripple i Storbritannia. Artikkelen vil inneholde en liste over nettsteder der brukere enkelt kan kjøpe forskjellige digitale eiendeler, inkludert Ripple. Selv om ikke alle tilbyr de samme løsningene, vil de absolutt være nyttige for mange av oss.

Storbritannia er et marked som tilbyr bedre reguleringer enn andre jurisdiksjoner, og på grunn av dette klarte markedet å vokse og utvide seg. Denne utvidelsen ga investorer et bredt spekter av løsninger for handelsmenn. Nå er det flere selskaper som tilbyr tjenester for enkeltpersoner å komme inn i rommet.

Coinbase Exchange

blog.coinbase.com

Coinbase er en av de mest populære kryptobørser i markedet. Samtidig er det en av de eldste. Coinbase ble grunnlagt i 2012 og gir muligheten for brukere å få tilgang til kryptomarkedet. Selv om det tok litt tid før det ga XRP-støtte, er det nå en av de enkleste måtene å kjøpe Ripple i Storbritannia..


Denne kryptobørsen lar deg kjøpe Ripple med fiat-valutaer. Dette er absolutt nyttig for nykommere som ønsker å komme inn på markedet eller kjøpe Ripple. Med tanke på at dette fungerer i Storbritannia, kan kunder direkte bruke britiske pund (GBP) til å kjøpe Ripple.

Coinbase er en veldig god utveksling når det gjelder brukergrensesnitt. Enkeltpersoner kan enkelt kjøpe og selge digitale eiendeler ved hjelp av denne plattformen. Det er ikke vanskelig å gjøre det, noe som er et flott alternativ for de som bare kjøper Ripple av og til.

Det er verdt å ta hensyn til at Coinbase har svært høye avgifter på plattformen, men de som ønsker å kjøpe Ripple og andre kryptovalutaer, kan betale svært høye avgifter. Dette er grunnen til at det absolutt anbefales å bruke Coinbase Pro. Coinbase Pro er den profesjonelle plattformen for tradere som lar brukere ha reduserte avgifter.

Etter flere års drift tilbyr Coinbase nå et bredt spekter av virtuelle valutaer. Dette er også bra for enkeltpersoner som ønsker å ha en diversifisert kryptoportefølje.

Binance Exchange

Binance er en kjent kryptobørs i markedet. Dette er også en veldig nyttig plattform for de som ønsker å skaffe seg Ripple. Sammenlignet med Coinbase ble Binance lansert i 2017, og den har opplevd en massiv utvidelse siden den gang.

Denne plattformen tillater nå brukere å kjøpe et stort antall digitale eiendeler. Det er faktisk hundrevis av handelspar. Likevel inkluderer børsen også flere XRP-handelspar.

Brukere kan bytte XRP mot Tether (USDT), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) og mange andre. Noen av disse digitale eiendelene inkluderer PAX, ETH, BUSD, BTC og BNB. Enkeltpersoner vil også ha muligheten til å kjøpe Ripple ved hjelp av debet- og kredittkort.

Binance er en multifunksjonell plattform. De tilbyr et bredt spekter av tjenester. For eksempel er det verdt å bruke Binance for å søke etter alternative investeringer. Brukere kan satse digitale valutaer, låne ut pengene sine, eller bare spekulere i spotmarkedet. Videre er det et fremtidig marked, marginhandel og så videre.

En annen interessant funksjon ved denne utvekslingen er Binance Launchpad. Dette er en plattform som hjelper brukere å delta i et bredt spekter av Initial Exchange Offerings (IEOs). I fremtiden kan Binance tilby nye løsninger for både handelsmenn og investorer.

CEX.IO Exchange

En annen plattform som ville være veldig nyttig for brukere i Storbritannia å kjøpe XRP er CEX.IO. Dette vil ganske enkelt hjelpe deg med å gå til tradisjonell kryptoutveksling og få XRP i bare noen få trinn. Brukere på CEX.IO kan ganske enkelt sette inn GBP på plattformen og bytte dem mot XRP.

Det kan ta noen dager å overføre overføringen, det er derfor det er viktig å ha noen tilgjengelige midler. Investering i Ripple vil være en enkel oppgave når midlene er på plattformen. Selv om denne børsen ikke er så stor som Binance eller Coinbase, er den veldig nyttig for handelsmenn.

Du kan ganske enkelt gå til “Kjøp og selg” -siden eller legge inn en ordre i delen “Handel”. Handler vil være det mer avanserte alternativet der du kan bestemme hvilken type ordre du legger inn. I tillegg til det kan “Kjøp og selg” -siden være nyttig hvis du vil få Ripple raskt.

Denne digitale valutavekslingen oppfyller alle nødvendige ting for at brukerne skal få Ripple. Hvis du er i tvil om hvordan du bruker den, har de god kundesupport.

Ledger Cryptocurrency Hardware Wallet

Nå som du har lært å kjøpe Ripple i Storbritannia, må du sikre XRP. Som du kanskje vet, er håndtering av digitale valutaer i børser noen ganger en farlig ting. Hvis du har store mengder virtuelle valutaer, er det beste å sende dem til kryptolommeboken din.

En kryptovaluta-lommebok vil til enhver tid gi deg kontroll over midlene dine. Dette gjelder så lenge du eier de private nøklene til den lommeboken. Siden det er forskjellige krypto-utvekslinger, er det også et bredt utvalg av krypto-lommebøker. Jernvare-lommebøker (kald lagring) er den beste løsningen for store mengder. Varme lommebøker er bedre for små mengder krypto.

Ledger er en av de største og mest anerkjente produsentene av hardware-lommebøker i verden. De har laget flere løsninger og produkter for brukere å lagre pengene sine ordentlig. De beste løsningene inkluderer Ledger Nano S og Ledger Nano X.

Med disse maskinvarelommebøkene kan du være sikker på at Ripple blir beskyttet. Børs kan bli hacket når som helst, og mange av dem har ikke forsikring på sine midler. Det er derfor det alltid anbefales å bruke en maskinvarepungebok for å lagre digitale eiendeler.

Du kan besøke det offisielle nettstedet til Hovedbok å vite mer om deres utrolige løsninger. Hvis du er et større selskap, kan du enkelt se alternativene deres for institusjoner eller bedriftsinvestorer.

Konklusjon

Med denne artikkelen var hovedmålet å vise deg hvordan du kjøper Ripple i Storbritannia. Vi forklarte deg hvilke som er de mest nyttige børsene i landet og hvordan du kjøper XRP. I tillegg til det, har vi fortalt deg hvordan Ripple utvider seg over hele verden.

Videre går Ripple nå fremover i markedet. Denne digitale valutaen kan gi store muligheter for investorer som søker forskjellige måter å diversifisere porteføljene på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map