Hvordan kjøpe Ripple (XRP) i USA

Ripple er en av de mest populære virtuelle valutaene i markedet. Imidlertid vet ikke alle hvordan man kjøper den. I denne artikkelen vil vi forklare deg hvordan du kjøper Ripple i USA. Hovedmålet vil være å dele med deg noen av de beste måtene å kjøpe XRP i dette markedet. 

Det er verdt å nevne at hvert av landene der kryptovaluta opererer, har forskjellige regler. Ikke alle jurisdiksjoner tillater brukere å håndtere digitale eiendeler på samme måte. Dette er grunnen til at noen børser ikke fungerer i noen land.

Hva er krusning??

Selv om XRP er den tredje største virtuelle valutaen i markedet, er det investorer som ikke vet om det. Dette er en av de mest lønnsomme og største digitale eiendelene i verden. Faktisk viser CoinMarketCap at det nå er den mest populære kryptoen etter Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), og Tether (USDT). 

Ripple, selskapet bak XRP og utviklingen, hjelper hele nettverket med å utvides. De signerer nye partnerskap med finansielle selskaper og markedsfører XRPs bruk. XRP kan brukes til å redusere transaksjonskostnader for overføringer over landegrensene. Dette er absolutt nyttig for firmaer som tilbyr overføringstjenester.

USA er et viktig marked for pengeoverføringer. Et stort antall enkeltpersoner jobber nå i USA og sender midler tilbake til hjemlandet. Dette overføringsmarkedet vokser dag etter dag. Det er derfor det er viktig å vite hvordan du kjøper Ripple i USA.

Det er nødvendig å tilby bedre tjenester til finansforetak som hjelper brukere med å sende midler over landegrensene. Dette er grunnen til at Ripple gjør majestetisk arbeid og utvider XRP-bruken i forskjellige jurisdiksjoner. For øyeblikket er det over 300 firmaer over hele verden som bruker Ripples tjenester.

Hvordan kjøpe Ripple i USA

Ripple går fremover i markedet. Som nevnt tidligere prøver de å tiltrekke seg et større antall selskaper fra forskjellige kontinenter. Dette vil absolutt bidra til å presse prisen på XRP oppover på lang sikt.

I denne delen vil vi dele med deg, som er de mest effektive måtene å kjøpe Ripple i USA. I utgangspunktet er børser det raskeste og enkleste alternativet for brukere å ha tilgang til denne virtuelle valutaen. Hvis du allerede bruker noen av de mest populære børsene, vil du finne denne guiden veldig grei. Med dette i tankene vil du kanskje lære om et nytt alternativ for deg å skaffe deg Ripple.

Binance.US Crypto Exchange

Binance er kanskje den mest populære kryptoplattformen for å anskaffe digitale eiendeler. Selv om den opererte under Binance.com-domenet, tilbyr den nå tjenester gjennom Binance.US.

Den grunnleggende løsningen er spot exchange. Binance lar handelsmenn bytte virtuelle valutaer for USD på sin Binance.US-versjon. Samtidig inkluderer de flere stablecoins for handelsmenn som anser det som bedre å bruke krypto. Binance er en av de enkleste måtene å kjøpe Ripple i USA. 

I tillegg til det har Binance allerede lagt til futures og marginhandel for virtuelle valutaer. Dette er også veldig nyttig for handelsmenn som ønsker å forbedre handelsstrategiene. Videre har Binance et stort antall handelspar, noe som er bra å diversifisere porteføljen din.


Børsen tilbyr også et bredt spekter av finansielle tjenester. De tillater nå brukere å satse sine virtuelle valutaer – hvis aktuelt. Videre tilbyr Binance utlånstjenester som hjelper brukere med å generere ekstra penger på kontoene sine.

Dette kommer til å være en av de enkleste måtene for deg å kjøpe Ripple i USA. Binance hjelper også brukere å kjøpe digitale valutaer ved hjelp av kreditt- og debetkort. Dette er en av de enkleste måtene å kjøpe og selge virtuelle valutaer på. Hvis du allerede er kryptobruker, kan du sende pengene dine til Binance og bytte dem mot XRP.

Coinbase Crypto Exchange

blog.coinbase.com

Coinbase er en annen populær kryptohandelsplattform i markedet. De opererer ikke bare i USA, men har også tilstedeværelse i et stort antall land. Hovedforskjellen med Binance er det faktum at Coinbase har færre handelspar. Dermed vil Binance være en bedre plattform hvis du har en diversifisert portefølje.

Den største fordelen med å bruke Coinbase er relatert til dets brukervennlige løsninger. Det kan være en flott plattform for nykommere som ikke vet hvordan de skal håndtere digitale valutaer. Denne utvekslingen gir brukerne muligheten til å kjøpe Ripple og andre virtuelle valutaer med bare noen få klikk.

Samtidig, hvis du er en mer avansert bruker, kan du ganske enkelt åpne en Coinbase Pro-konto. Coinbase Pro er den avanserte versjonen av crypto trading-tjenestene som tilbys av Coinbase. Hvis du vil handle digitale eiendeler, vil dette være en veldig nyttig plattform for deg.

Videre tilbyr Coinbase lignende tjenester som Binance når det gjelder innsats. Med tanke på at noen virtuelle valutaer tillater brukere å tjene belønninger ved å satse, utnytter børsene det. En av de digitale eiendelene som nå tilbyr disse løsningene er Tezos (XTZ). I fremtiden kan også Cardano (ADA) legges til.

Både Coinbase og Binance overholder nøye amerikanske regelverk. Dette vil være veldig nyttig i tilfelle utvekslingen opplever et juridisk problem. Mange kryptoselskaper måtte tidligere stenge driften fordi de ikke overholdt lokale forskrifter.

Coinbase kan også legge til langsiktige investeringsløsninger for brukere. Dette kan være veldig nyttig for å tiltrekke seg nye handelsmenn. Investorer søker etter forskjellige måter å diversifisere sine investeringer og fond på. Som vi tidligere har sagt, er Coinbase veldig nyttig for nye brukere og de som ikke har en stor opplevelse.

Bitstamp Crypto Exchange

Bitstamp er også en populær kryptovaluta-utveksling som er fokusert på bare noen få handelspar for brukere. De tilbyr nå enkeltpersoner muligheten til å handle XRP med USD og EUR også. Dette er spesielt nyttig for de som har bankkontoer i både EUR og USD.

Måten det fungerer på er veldig greit. For å skaffe Ripple, må du sende penger til plattformen. Når overføringen er behandlet, vil du ha muligheten til å anskaffe XRP du vil ha.

På Bitstamp vil du kunne handle XRP mot BTC, EUR og USD, som nevnt. Disse tre handelsparene representerer 15% av det totale handelsvolumet til plattformen. Hvis du bare er interessert i å anskaffe Ripple, vil dette være veldig enkelt å gjøre fra Bitstamp.

Videre kan du alltid ha minimal diversifisering. For eksempel kan du anskaffe deg Bitcoin, Ethereum og Litecoin på denne børsen. I fremtiden kan Bitstamp også begynne å tilby andre tjenester akkurat som Coinbase og Binance for øyeblikket gjør.

Ledger Hardware Wallet

shop.ledger.com

Å holde de mest populære kryptovalutaene – inkludert Ripple – i en børs er en farlig ting å gjøre. Hvis du er eier av en stor mengde XRP, er det beste å bruke en maskinvarepungebok. Disse lommebøkene lar deg ikke bare være den virkelige eieren av pengene dine, men også for å beskytte deg mot angrep.

Hackere retter seg vanligvis mot kryptobørs for å stjele pengene sine. Når det skjer, kan alle midlene du har i en online plattform lett forsvinne. Dette er grunnen til at Ledger har utviklet to av de beste løsningene for å lagre Ripple og andre kryptovalutaer.

Ledger Nano S og Ledger Nano X er de mest populære enhetene opprettet av Ledger. Disse to maskinvarelommebøkene gir brukerne muligheten til å kontrollere midlene sine. Samtidig er de beskyttet mot kryptohacks og angrep på børser.

Konklusjon

I denne artikkelen svarte vi på spørsmålet om hvordan du kjøper Ripple i USA. Det er tre hovedplattformer som lar deg gjøre det: Coinbase, Binance og Bitstamp. Likevel er det mange andre plattformer i landet hvor du kan kjøpe Ripple. Du kan til og med kjøpe Ripple med kontanter hvis en venn av deg selger denne virtuelle valutaen.

Samtidig rådet vi deg til å skaffe deg en maskinvarepungebok for å holde de digitale eiendelene dine. På denne måten vil midlene dine til enhver tid være beskyttet mot angripere og hack som krypto-utveksling lider.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector