Hvordan kjøpe Ripple (XRP) på Binance

Kjøp Ripple on Binance

Ripple har hatt et fenomenalt i fjor, med mange nye utviklingstrekk, nye og spennende partnerskap og forskjellige andre prestasjoner, til tross for det grufulle bjørnemarkedet. Alle disse hadde en slik effekt på markedet at XRP, Ripples opprinnelige kryptovaluta, nå er nummer to på CoinMarketCap, “Stjele” den langvarige kronen fra Ethereums hode.

Det ser ut til å være en generell avtale blant kryptoeksperter og toppinvestorer om at XRP vil bli enda mer ønskelig i 2019, bare for å styrke sin posisjon som en veldig het mynt ytterligere. Hvis du for øyeblikket er interessert i å investere Ripple, er det første trinnet å kjøpe litt XRP.

Kjøp XRP på Binance

Heldigvis er det mange kryptoutvekslinger hvor alle enkelt kan kjøpe Ripple med nesten ingen anstrengelse. Imidlertid er Binance frem til i dag et av de beste alternativene der ute. Til tross for å være en av de nyere krypto-børsene på markedet, har Binance kommet seg til toppen av popularitetskartene takket være sine krypto-til-krypto-utvekslingstjenester, imponerende antall ICOer, profesjonell holdning, tjenester av høy kvalitet og funksjoner ( for eksempel to handelsmåter – grunnleggende og avanserte), samt lave handelsavgifter.

Nedenfor finner du en enkel, men likevel komplett guide om hvordan du kjøper Ripple on Binance.

Trinn 1 – Registrer en Binance-konto

For å kunne bruke sentralen, må du først opprette en konto. Prosessen er ganske ukomplisert. Gå over til det offisielle nettstedet og klikk på “Registrere”Alternativet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 2 – Bekreft kontoen din (valgfritt)

For å bekrefte kontoen din, må du fylle ut registreringsskjemaet. Vær oppmerksom på at du ikke er pålagt å bekrefte kontoen din hvis du ikke planlegger å ta ut mer enn 2 BTC daglig (nivå 1). Nivå 2 tillater opptil 100 BTC per dag, men det krever at du laster opp en bilde-ID og venter til teamet godkjenner bekreftelsen.

Trinn 3 – Finansier kontoen din

Hvis du vil finansiere kontoen din, kan du gå til delen “Midler”. Velg alternativet “Innskudd / uttak”, velg ønsket kryptovaluta du vil sette inn fra rullegardinmenyen. Klikk på “Innskudd” -knappen ved siden av den, og bruk den oppgitte lommebokadressen til å fullføre prosessen ved å sende pengene til den angitte adressen. Bekreftelsestiden for denne prosessen varierer avhengig av mynten du har valgt. Vanligvis er bekreftelsestidene for de fleste kryptovalutaer raskere enn Bitcoin, noe som kan ta en stund.

Trinn 4 – Begynn å handle

En av funksjonene som gjør Binance til en så anerkjent utveksling, er det unike grensesnittet som har to moduser: grunnleggende og avansert. Siden det er en veldig god sjanse for at du er en nybegynnerhandler, vil vi fokusere mer på den første modusen. Når Grunnleggende modus er fullastet, gå over øvre høyre side av grensesnittet og finn kryptoparet du vil handle.

Når du har valgt ønsket valuta, kan du se priser som folk er villige til å selge til i øverste halvdel i rødt, og priser folk er villige til å kjøpe til i grønt i nederste halvdel. Tallet i midten viser den siste salgsprisen.

www.binance.com

Bruk midtboksen under grafen for å plassere en kjøpsordre, og du bør se kjøpsboksen uthevet i grønt på høyre side. Du kan legge inn prisen du ønsker å kjøpe manuelt eller klikke på et tall i venstre kolonne.

En ting å merke seg er å sørge for at fanen “Begrens” er aktiv. Du finner denne kategorien under parprisdiagrammet. Hvis du vil kjøpe XRP til gjeldende pris, klikker du på “Marked” -fanen og angir mengden XRP du vil kjøpe. Bestillingen skal utføres nesten umiddelbart.

Når en bestilling er plassert, skal den være synlig under “Åpne ordrer” til den er fylt. Du kan ta ut de nylig kjøpte myntene fra “Innskudd / uttak” -menyen.

Binance-avgifter

For å kjøpe Ripple on Binance, uavhengig av din erfaring med kryptohandel, er det viktig å kjenne plattformens gebyrsystem. Binance krever et gjennomsnittlig gebyr på 0,1% på hver handel du foretar. Men hvis du velger å betale med Binance Coin (børsens offisielle token), får du 50% rabatt på alle handelsavgiftene. Uttaksgebyrene har en tendens til å variere for hver kryptovaluta. I XRPs tilfelle er uttaksgebyret 0,25 XRP. Mer informasjon om avgifter finner du på den offisielle delen.

Konklusjon

Tatt i betraktning alt som er blitt sagt, er kjøp av XRP på Binance definitivt et av de beste alternativene på markedet. Selv om Binance er en relativt ny kryptobørs. Det er en av de sikreste børsene som for tiden er i sfæren (til tross for hackingsforsøket i mars 2018), den har svært konkurransedyktige avgifter og er i stand til å behandle omtrent 1,4 millioner ordrer hvert sekund. Du kan også lese denne artikkelen på XRPNow om hvordan du kjøper ripple fra forskjellige børser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me