Hvordan lage en digital investeringsportefølje

investeringsportefølje

I en verden av kryptosystemer blir digitale eiendeler stadig mer verdifulle. Eiendeler som bitcoins og andre digitale valutaer begynner å se sin verdi øke betydelig på grunn av investorenes økte likviditet. Som et resultat henvender investorer seg til fagpersoner for å hjelpe dem med å lage disse eiendelene og administrere dem. Hvis du planlegger å investere i digitale valutaer, må du fortsatt ha en ide om å lage en investeringsportefølje.

Hva er digitale investeringer?

digital investering

Internett banet vei for eksistensen av ulike investeringstrender. Folk kan nå investere i det de vil kalle digitale valutaer som bitcoins og andre blockchain-teknologier.

Forståelse av digitale penger krever grundig kunnskap om de tre viktigste faktorene som påvirker verdien av digitale valutaer: tilbud, etterspørsel og risiko.

  • Forsyning: Dette gjelder mengden valuta som opprettes eller tas fra en transaksjon til den neste.
  • Kreve: Dette er den totale mengden dollar brukt i en gitt periode, som representerer valutaens kjøpekraft.
  • Fare: Dette er muligheten for at verdien av de digitale valutaene som holdes i nettsamfunn vil synke på grunn av spekulative feil eller ondsinnet aktivitet.

Populariteten til digitale valutaer er basert på det faktum at de reduserer risikoen for transaksjonskostnader og gir tilgang til det globale finansmarkedet uten behov for høye forhåndskostnader.

Det er flere fordeler og ulemper ved å investere i disse kryptosystemene. En fordel er de lave kostnadene ved handel og kjøp, siden det ikke er behov for å betale provisjonsgebyrer eller valutakurser. En annen fordel er evnen til å implementere regelverk over hele verden. Det er imidlertid ulemper med å investere i slike kryptosystemer fordi noen av disse valutaene er ustabile og vanskelig å selge når markedet krever dem..

Mange mennesker som er i digitale investeringer som kryptovaluta, benytter seg av kryptoutvekslingsplattformer som de som er anbefalt av Coinformant. Disse plattformene lar deg bytte en type digital eiendel mot en annen basert på eiendelens markedsverdi. Disse utvekslingsplattformene for kryptovalutaer hjelper også til med å lage en digital investeringsportefølje, som vil bli diskutert nedenfor.

Hva er en digital investeringsportefølje? 

En investeringsportefølje inkluderer vanligvis to eller flere aktivaklasser. Likevel kan den eksakte blandingen av komponentene variere avhengig av type portefølje, strategiene som brukes til å lage porteføljen, investorenes preferanser involvert i opprettelsen og de generelle forholdene på markedet..

På samme måte, i den digitale verden, består en digital aktivaportefølje av digitale eiendeler som kan brukes av forskjellige enkeltpersoner eller bedrifter. En viktig del av en digital aktivaportefølje er styringsstrukturen. Styringssystemet tillater investorer å kontrollere fordelingen av myntene i porteføljen ved å sette opp regler angående antall mynter, hvor de kan handles, hvordan de kan brukes, og hvem som kan få tilgang til dem.

Når det gjelder digitale eiendeler, har de fleste investorer en tendens til å velge de som er enkle å lagre og overføre. Dette inkluderer forskjellige digitale valutatyper som bitcoins og eter. Andre typer eiendeler som ofte velges er tokens som representerer ekte varer eller tjenester. Tjenestene inkluderer ting som plattformspill og online kasinoer. Vanligvis, når disse tjenestetokenene selges, er de også omsettelige, og det er generelt et marked for deres handel.

Hvordan lage din portefølje

Det er andre kryptovalutaer enn bitcoin. Når du undersøker på nettet og finner en valuta du vil investere i for å legge til mangfold i eiendelene dine, er dette den beste tiden å lage en digital aktivaportefølje.

Hvis du er usikker på hvordan du skal begynne, er det noen av trinnene du bør ta:


Trinn 1: Velg en konto som fungerer med dine investeringsmål 

For å bygge en digital investeringsportefølje, må du ha en digital investeringskonto. Det er flere digitale meglere online. Disse meglerne tilbyr forskjellige tjenester, avhengig av hvilke mål du har. Når du velger en meglertjeneste, er det noen ting du bør vurdere:

  • Solid økonomisk støtte
  • Brukervennlig handelsplattform
  • Troverdighet og pålitelighet
  • Positiv kundeserviceopplevelse
  • Lang levetid
  • Teknisk støtte

Når du har opprettet kontoen din, kan du begynne med det andre trinnet.

Trinn 2: Definer risikotoleranse

En av de viktigste tingene du bør vurdere når du bygger investeringsporteføljen din, er risikotoleransen. Dette er beløpet du er villig til å tape i bytte mot muligheten for å tjene høyere avkastning i fremtiden.

Risikotoleransen din er knyttet til investeringsmålene dine. Dette vil hjelpe deg med å håndtere å se opp og ned trender i markedet. Hvis planene dine er for langsiktige investeringer, vil markedets volatilitet ikke plage deg så mye. Men hvis du ser på kortere vilkår, må du følge med på markedstrendene for å få mer betydelige gevinster i korte perioder.

Mange investorer tar feil i å hoppe inn i en aktivaklasse uten først å vurdere deres samlede risikotoleranse eller deres langsiktige mål for investering. Du bør også tenke på om du er villig til å miste risikoen eller ikke arbeide innenfor en finansiell rådgivers anbefalte risikotoleranse for aktivaklassen. En finansiell rådgiver vil vanligvis hjelpe deg med å bestemme hvordan du bygger en portefølje for tildeling av aktiva som tilfredsstiller dine spesifikke behov og mål.

Trinn 3: Bestem den beste aktivaallokeringen som passer for dine mål 

Med de forskjellige typene digitale valutaer i dag, må du bestemme hvor mye hver eiendel du trenger i porteføljen din. For eksempel velger du å ha 70% fra bitcoin, og de resterende 30% er spredt mellom andre valutaer som Ethereum eller Ripple. Din allokering er fortsatt avhengig av målene og risikotoleransen.

Trinn 4: Balansere porteføljen din når det er nødvendig

Det kan komme en tid at tildelingen av eiendeler kan avvike fra målene dine. En eiendel kan øke i verdi, og dette kan forstyrre balansen i porteføljen din. Dette er grunnen til at det er viktig at du vurderer porteføljen din igjen og igjen, slik at du kan gjenopprette den til sin opprinnelige sminke. Noen ekspertrådgivere anbefaler ombalansering av porteføljen din hver sjette til tolvte måned, eller når tildelingen av en av eiendelene forskyves med mer enn en forhåndsbestemt verdi.

Sammendrag

Definisjonen av investering har endret seg over tid. Historisk sett betydde investeringer materielle varer eller eiendeler. Definisjonen av “eiendel” har imidlertid utviklet seg og får en bredere betydning som omfatter alle finansielle produkter, inkludert digitale eiendeler eller valutaer..

Å investere i digitale valutaer har fortsatt en risiko, så det er viktig å bygge en investeringsportefølje, slik at du kan overvåke investeringene dine og se om verdien fortsatt er innenfor dine mål. Ved å følge trinnene ovenfor kan du begynne å investere i forskjellige digitale valutaer og bygge din investeringsportefølje. Hvis du fortsatt er usikker på hvordan du starter og vedlikeholder porteføljen din, er det bedre å be om hjelp fra en finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector