Hvordan lage en Ripple (XRP) lommebok Nybegynnerguide

Ettersom kryptovalutamarkedet igjen begynner å få oppmerksomhet etter at Bitcoin (BTC) har overgått $ 15 000, prøver brukere å søke etter nye måter å lagre sine virtuelle valutaer på..

I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du lager en Ripple-lommebok for å lagre myntene dine. Dette inkluderer to kalde lommebøker (Ledger og papir lommebøker) og varme lommebøker.

Grunnleggende kunnskap om Ripple (XRP)

Ripple, selskapet bak den virtuelle XRP-valutaen, har jobbet de siste årene for å tilby nye løsninger til finansielle selskaper over hele verden for å flytte midler over landegrensene. Hvis et selskap ønsker å sende eller motta penger, kan det enkelt bruke Ripples tjenester eller til og med kjøpe XRP og bruke dem til å skaffe likviditet.

Enkeltpersoner, entusiaster og investorer vurderer at XRP kan øke i verdi i fremtiden. Alt dette takket være banker og store selskaper som kjøper det for å behandle transaksjoner over landegrensene. Hvis det er en illikvid fiatkorridor, vil det være vanskelig for selskaper å behandle overføringer. Med XRP kan bedrifter enkelt kjøpe den virtuelle valutaen i lokal valuta, sende den til et annet land og selge XRP for den lokale valutaen.

Den nevnte prosessen vil ta noen få sekunder å være fullført, og det vil koste bare en brøkdel av prisen for en tradisjonell fiat-til-fiat-transaksjon. For øyeblikket kan hver XRP-mynt kjøpes for € 0,222592, og den har en markedsverdi på € 9 956 072 621. Dette gjør XRP til den fjerde største kryptovaluta etter Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Tether (USDT).

Opprette din første hardware Ripple lommebok

Hvis du allerede har anskaffet dine første XRP-mynter på en børs, vil du kanskje vite hvordan du lagrer disse midlene. Å legge igjen virtuelle valutaer i en børs er veldig farlig. Tidligere ble mange av disse børsene hacket, noe som til slutt påvirket brukernes midler.

Dette er grunnen til at det beste å gjøre er å bruke lommebøker som du har tilgang til de private nøklene til. Dette vil være veldig nyttig for å beskytte myntene dine og pengene dine. Du bør være den eneste personen som har tilgang til lommebokens private nøkler.

Den beste Ripple-lommeboken du kan bruke er de som tilbys av Ledger. Ledger er et selskap som tilbyr tjenester og produkter til kryptobrukere som ønsker å beskytte sine midler og mynter.

Først og fremst trenger du ikke å lage den, fordi du bare kjøper den. Ledger selger to hovedapparater, Ledger Nano S og Ledger Nano X. Sistnevnte er en mer avansert lommebok som er tilpasset til å fungere uten behov for kabel. Ved å bruke Bluetooth kan du koble den direkte til datamaskinen eller smarttelefonen og bruke Ledger Live-applikasjonen til å håndtere pengene dine.

Disse to maskinvarelommebøkene er anerkjent som de beste enhetene på markedet på grunn av sikkerhetsfunksjonene og funksjonene. Den beste Ripple lommeboken vil være den som lar deg trygt lagre pengene dine, og som vil beskytte dem på lang sikt hvis du er en investor.

Hvis du vil begynne å bruke en Ledger-lommebok, må du anskaffe den via deres offisielle nettsted. Ledger Nano S har en pris på € 59 og kommer i et bredt spekter av farger. I mellomtiden kan Ledger Nano X kjøpes til en pris på € 119. Hvis du vil være enda mer beskyttet, kan du enkelt kjøpe begge lommebøkene og ha den beste Ripple-lommebokkonfigurasjonen i markedet. Brukere som kjøper Ledger Nano X og Ledger Nano S sammen betaler en pris på € 149.


For å sette opp denne lommeboken kan du ganske enkelt følge instruksjonene fra selskapet på deres offisielle side eller gjennom bruksanvisningen du finner i esken til den nylig kjøpte Ripple-lommeboken..

For å sende din første XRP til Ledger Nano du kjøpte, må du laste ned XRP-applikasjonen til lommeboken. Begynn deretter å bruke Ledger Live-appen som vil veilede deg gjennom prosessen med å håndtere myntene dine. Det er veldig brukervennlig, noe som betyr at det er svært lite sannsynlig at du får problemer med å motta XRP-myntene dine.

Opprette Paper Ripple-lommeboken

Det nevnte alternativet er veldig nyttig for langsiktige brukere som har en stor mengde XRP på enhetene sine. Det ville imidlertid være vanskelig for nykommere å begynne å bruke en lommebok som må kjøpes og settes opp.

Hvis du vil lagre myntene dine og være den virkelige eieren av midlene dine, er det beste du kan gjøre hvis du ikke har en maskinvareboklate, å bruke en papirlommebok. En papirlommebok er veldig nyttig fordi den vil gi deg tryggheten du trenger for å lagre pengene dine, vel vitende om at hackere eller angripere ikke får tilgang til dem..

coinswitch.co

For å lage din papir Ripple lommebok, må du gå til offisiell side og følg instruksjonene der. Det kommer til å være veldig enkelt å sette opp lommeboken. Du trenger bare å generere papirlommeboken, skrive den ut eller laste ned applikasjonen på telefonen.

Denne papirlommeboken vil ha lignende funksjoner som en hardware-lommebok, men det vil ganske enkelt være et stykke papir. Dette er grunnen til at du må være veldig forsiktig med måten du håndterer denne lommeboken på. Det kan gå tapt eller ødelegges på en enkel måte hvis du ikke er forsiktig nok.

Når du har opprettet lommebokpapiret, vil du kunne sende penger til det. Du vil kunne gjøre det fra en annen lommebok eller en børs hvis du nylig har kjøpt noen XRP-mynter. Adressen du vil ha skrevet ut er adressen der du kan sende myntene.

Denne Ripple-lommeboken vil ha muligheten til å motta så mange XRP som ønsket. Imidlertid er det generelt nyttig og anbefales å ha forskjellige lommebøker hvor du skal oppbevare pengene dine i tilfelle noe skjer med den første. I tillegg til det, må du også beskytte de private nøklene til denne papirlommeboken.

Selv om dette er en veldig god løsning for å lagre XRP-mynter, har dette en ulempe: det er ikke behagelig å bruke på daglig basis. Du vil synes det er ekstremt nyttig å lagre XRP hvis du ikke vil bruke dem over lengre tid.

Lage en Ripple Hot Wallet

Hvis du vil lage en hot Ripple-lommebok, kan dette være enklere og raskere enn med andre løsninger. Dette er imidlertid et mindre sikkert alternativ enn maskinvare- eller papirlommebøker, som anses å være lommebøker for fryselager – de er ikke koblet til internett.

Hot lommebøker kan være løsningene som tilbys av sentraler, smarttelefonapplikasjoner eller online-tjenester. Det er mange Ripple lommebøker i markedet som er tilgjengelige via internett, og som er veldig brukervennlige.

Generelt sett, hvis du bruker XRP virtuelle valutaer, vil du definitivt bruke disse lommebøkene for ikke å lagre alle myntene dine, men for å ha en liten mengde XRP som vil bli brukt når som helst du ønsker å gjøre det. Hvis du har lommeboken på smarttelefonen din, vil du ta med deg XRP-midlene overalt hvor du tar enheten.

Likevel, hvis du vil være sikker på at midlene dine er på et trygt sted, bør du bruke en stasjonær lommebok på en datamaskin som er ren og som tidligere ikke har blitt påvirket av virus. Mange angripere har en tendens til å installere skadelig programvare på datamaskiner gjennom et bredt spekter av filer.

For å lage en varm lommebok i en børs, trenger du bare å åpne en konto på plattformen deres og kjøpe noe XRP. Hvis du tidligere hadde noen XRP-mynter, kan du også sende dem til denne lommeboken.

Konklusjon

I denne artikkelen har vi delt med deg hvordan du lager en Ripple-lommebok og hvor enkelt det er å begynne å motta eller lagre pengene dine. I sum er det beste alternativet for å lagre XRP å bruke en hardware Ripple lommebok. Dette vil beskytte midlene dine mot angrep og hackere som er målrettet mot børser og andre krypto-lommebøker og plattformer i markedet.

Hvis du foretrekker bærbarhet, er det beste du kan gjøre å bruke en varm lommebok, for eksempel en mobil- eller stasjonær lommebok. Dette kommer til å være mer usikkert for midlene dine hvis du er en langsiktig investor med tanke på at datamaskinen eller mobile enheter kan bli smittet av et virus..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector