Hvordan og hvor kan jeg kjøpe Ripple (XRP) | Nybegynnerguide

Å kjøpe Ripple er ikke annerledes enn å kjøpe andre kryptovalutaer. Prosessen er ganske enkel, men den varierer avhengig av byttetjenesten du vil bruke.

Og det valget kommer ned på tilgjengelighet og avgifter. Selv om en sentral kan ha lavere avgifter enn andre, er den kanskje ikke tilgjengelig i ditt land.

Så la oss gå gjennom 4 av de mest populære kryptotjenestene og se hvilke alternativer som er tilgjengelige.

Hvordan kjøpe Ripple på Coinbase

Når det gjelder kryptobørs, Coinbase er plattformen for mange brukere.

For å kjøpe Ripple (XRP) gjennom Coinbase, må du først registrere deg for en konto. Dette tar ikke mer enn 2 minutter. Du må da koble en betalingsmåte til kontoen din, og velge mellom PayPal, Euro Bankkonto, Kreditt- / Debetkort.

Når alt dette er konfigurert, klikker du bare på “Handel” -knappen og velger kryptovalutaen du vil kjøpe, samt beløpet.

I tillegg kan du også gå over til Ripple-siden og kjøpe ved hjelp av widgeten på høyre side av skjermen.

Coinbase-handelsavgifter

For kjøp / salgstransaksjoner krever Coinbase et spread på rundt 0,50%. Dette kan imidlertid variere avhengig av prissvingningene i nevnte valuta.

I tillegg belaster de en Coinbase-avgift som kan være enten flat eller variabel i prosent, basert på region, produktfunksjon eller betalingstype. Flatgebyrene er:

 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mindre enn eller lik $ 10, er gebyret $ 0,99;
 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mer enn $ 10, men mindre enn eller lik $ 25, er gebyret $ 1,49;
 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mer enn $ 25, men mindre enn eller lik $ 50, er gebyret $ 1,99;
 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mer enn $ 50, men mindre enn eller lik $ 200, er gebyret $ 2,99.

Hvordan kjøpe XRP på Kraken

Å kjøpe Ripple på Kraken starter akkurat som med alle andre børser – å registrere deg for en konto. Registreringsprosessen er enkel, men du må bekrefte kontoen din for å begynne å handle.

Kraken lar deg velge mellom sine tre typer kontoer – Starter, Intermediate og Pro. En startkonto anbefales generelt, og den ber bare om fullt navn, e-postadresse, primæradresse og telefonnummer.


Kontotypene varierer med hensyn til handelsgrenser og funksjoner som tilbys, men med mindre du er en engasjert investor eller en større virksomhet, vil en startkonto tjene formålet sitt.

Etter at du har valgt kontotype, er alt du trenger å gjøre for å sette inn, å gå over til kategorien Finansiering. Her kan du velge mellom fiat-valutaer (USD, EUR eller GBP) og kryptovalutaer (BTC, ETH, LTC, XRP eller USDT). Velg den du vil bruke, klikk på innskudd, så er du klar.

Når midlene er tilgjengelige, går du til fanen “Trade” og velger handelsparet du vil bruke (XRP / XBT, XRP / EUR, etc.).

Handelsgebyrer for Kraken

Kraken krever et gebyr når bestillingen blir utført (matchet med en annen brukers bestilling). Denne avgiften kan variere fra 0% til 0,26% av den totale verdien av bestillingen, og avhenger av følgende:

 • Kryptovalutaparet som handles;
 • Ditt 30-dagers handelsvolum i USD;
 • Enten bestillingen din er produsent eller taker.

I tillegg, hvis du handler med gearing, er det to ekstra avgifter som vil bli påført:

 • Marginåpningsgebyr;
 • Margineringsavgift.

Hvordan kjøpe Ripple på Binance

Binance er en annen svært populær kryptobørs, som er tilgjengelig nesten over hele verden, og har noen av de laveste transaksjonsgebyrene for krypto-til-kryptotransaksjoner.

Betyr at for å kjøpe XRP på Binance, trenger du generelt en annen kryptovaluta.

Men dette betyr ikke at de ikke godtar betalinger i USD / EUR. Fiat-transaksjoner er også tilgjengelige på Binance, men de har høyere avgifter enn kryptotransaksjoner.

For å begynne å handle på Binance trenger du først en konto. Registreringsprosessen er rask, da du bare trenger å oppgi en e-post, passord og e-postbekreftelse når du registrerer deg. Du kan også aktivere 2FA ved hjelp av Google / SMS for å forbedre sikkerheten, men trinnet er ikke nødvendig.

Imidlertid, hvis du vil kjøpe kryptovaluta, krever Binance at du fullfører KYC-bekreftelsen, noe som kan gjøres fra kontoinnstillingene dine..

Gjør et innskudd på Binance

Hvis du vil kjøpe Ripple ved hjelp av kryptovaluta, må du gå til lommeboken, velge “Innskudd” og velge valutaen du vil sette inn. Når du har valgt kryptovalutaen, vises adressen..

Du kan sende valutaen din fra en lommebok, for eksempel Coinbase, til adressen som vises på Binance. Myntene blir satt inn på kontoen din etter nødvendige nettverksbekreftelser.

Hvis du valgte EUR, må du fullføre KYC-prosessen. Når du er ferdig, kan du velge å sette inn ved å bruke:

 • Advcash lommebok;
 • Bankkort (Visa eller Mastercard);
 • Perfekte penger;
 • Epay lommebok;
 • Betalende;
 • FasaPay.

Etter at myntene dine er deponert, må du gå til “Exchange” -siden i lommeboken og søke etter Ripple (XRP), klikke på Trade og velge handelsparet du vil bruke. Hvis du for eksempel har satt inn BTC, må du velge XRP / BTC-paret.

Du blir tatt med på en side som ligner på denne, og du kan bruke widgets nederst til høyre for å kjøpe eller selge XRP.

Binance tilbyr to metoder for å kjøpe – en markedsordre eller en begrensningsordre.

Markedsordren anbefales for nybegynnere. Dette lar deg skrive inn mengden XRP som du vil kjøpe til gjeldende pris.

Grenseordren lar deg velge prisen du vil kjøpe valutaen til. Når prisen når den prisen, blir bestillingen fullført automatisk.

Binance XRP-handelsavgifter

Binance har et variabelt handelsgebyrsystem som evaluerer handelsvolumet ditt de siste 30 dagene og tildeler deg et handelsnivå. All informasjon er tilgjengelig på denne siden.

Alle innskudd på Binance er gratis, men uttak har en fast rente basert på kryptovalutaen du vil bruke.

Hvordan kjøpe Ripple ved hjelp av bitstempel

For å begynne å kjøpe Ripple på Bitstamp, må du registrere deg for en konto og fullføre KYC-bekreftelsen. Du kan velge mellom en personlig eller en bedriftskonto.

Etter at påmeldingsprosessen er fullført, er alt du trenger å gjøre for å sette inn penger, å gå til delen “Innskudd” og velge preferansevaluta. Du kan gjøre innskudd med SEPA, en internasjonal bankoverføring, eller kjøpe direkte med et kredittkort. I tillegg kan du sette inn penger med Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple eller Ethereum.

Basert på innskuddstypen vil midlene dine være tilgjengelige på kontoen din etter bekreftelse.

For å kjøpe Ripple (XRP), gå til Buy / Sell-delen, velg kryptovaluta-paret du vil bruke, og legg inn bestillingen. Bitstamp tilbyr 3 handelspar du kan bruke – XRP / EUR, XRP / USD og XRP / BTC. Etter at du har valgt handelsparet, må du velge en av de fire tilgjengelige ordrene:

 • Øyeblikkelig bestilling;
 • Grenseordre;
 • Markedsordre;
 • Stopp ordre.

Til slutt, skriv inn beløpet du vil kjøpe, og send inn bestillingen.

Bitstamp-handelsavgifter

For alle handelspar har Bitstamp en variabel handelsavgift basert på 30-dagers handelsvolum i USD. Hvis handelsvolumet ditt er mindre enn $ 10.000, er handelsavgiften 0,50%.

I tillegg har Bitstamp forskjellige handelsavgifter basert på betalingstypen du bruker. Disse kan enten være faste (3,00 EUR for SEPA-uttak) eller variable (5% for ethvert kredittkortkjøp).

Siste tanker

Som vi nevnte i begynnelsen av artikkelen, er det ganske tilgjengelig å kjøpe Ripple.

Du kan bruke debet- eller kredittkort, bankkabler eller overføringer, PayPal eller kryptovalutaer for å begynne å handle XRP. Mange av utvekslingsplattformene som ble nevnt har også mobilapper tilgjengelig, noe som gjør kjøp av Ripple tilgjengelig for både stasjonære og mobile brukere.

Ripple er et altcoin med veldig høyt potensiale og høy skalerbarhet, som ofte overgår tusen transaksjoner per sekund. Det er generelt akseptert på alle større kryptoterminaler, og fremtidige planer inkluderer samarbeid med banker og store institusjoner.

Samlet sett er Ripple verdt å holde et øye med, med en adopsjon som sakte men sikkert øker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector