Hvordan se Netflix ved hjelp av en VPN

Ser på Netflix med en VPN er mer enn et nerdete eksperiment for personvernelskere. Det er en mulighet til å oppdage innhold som bare er tilgjengelig i visse deler av verden.

For eksempel er Rowan Atkinsons 1982-show “The Black Adder” bare tilgjengelig på Netflix UK. Så selv om du er engelsk som morsmål fra USA, vil du ikke få tilgang til den uten VPN.

Retningslinjene for innhold ser alltid ut til å være vilkårlige. De er mest sannsynlig avhengige av kontrakter med studioer og skaper geografiske begrensninger. Men hvis du bruker en VPN, trenger du ikke å bekymre deg for slike detaljer. Hvis noe eksisterer på Netflix i et hvilket som helst land, vil du kunne se det.

Oppheve blokkering av Netflix geografiske begrensninger med et VPN

Selv om det høres ut som en komplisert prosess, er det veldig enkelt å se Netflix med en VPN. Alt du trenger er en internettforbindelse, et Netflix-abonnement og tilgang til en god VPN-tjeneste.

Den viktigste delen av prosessen er å velge den beste VPN-en for streaming. Og hvis målet ditt er å nyte så mye innhold som mulig, bør du ikke gå på akkord. Det er dusinvis av VPN-tjenester der ute, men de fleste av dem bruker servere som Netflix svartelistet.

Hvis du bruker en dårlig VPN, oppdager Netflix at du bruker en proxy og ber deg slå av den. Dette skjer vanligvis med gratis VPN-tjenester eller rimelige. Men når det gjelder denne underholdningsfunksjonen, bør du ikke gå på akkord. Du trenger en premium VPN for å få jobben gjort.

ExpressVPN, SurfsharkVPN og NordVPN er de beste valgene for streaming. De tilbyr raske servere i hundrevis av land og utmerket personvern. Også de fleste serverne deres låser opp Netflix uten problemer.

Bang for the buck er Surfshark, når du får premium-tjenester for $ 1,99 / måned. Selv multi-hop-serverne (to tilkoblinger) låser opp Netflix med stor pålitelighet.

Så hvis du vil se Netflix med VPN-en din, er alt du trenger å gjøre å slå den på og deretter få tilgang til streaming-nettstedet. Det er også viktig å være nøye med serverens plassering. Avhengig av land, vil Netflix-opplevelsen din variere. Så hvis du liker fransk kino, bør du definitivt velge en VPN-server fra Frankrike.

Hvis en bestemt server blir avvist av Netflix, kan du velge en annen fra samme land. Premium VPN-tjenester som Surfshark, Nord og Express vil få jobben gjort. De er raske, pålitelige og tilbyr en rekke servere for hvert land.

Hvorfor bør du se Netflix med en VPN?

Det er mange grunner til at du bør se Netflix med en VPN. Først og fremst beskytter det personvernet ditt. Hvis VPN-en din er på, vet ikke streaminggiganten din ISP og plassering.

Netflix vil fremdeles vite hvem du er, basert på betalingsinformasjon. Også dine vaner vil fortsatt telle for den interne statistikken. Men det er viktig å holde en viss grad av privatliv. Hvis du gir bort data, betyr det ikke at du skal oppgi alt.

For å presentere et lignende eksempel, kan de ansatte fra en kino kanskje vite litt informasjon om deg. De kan finne ut hvilken sjanger av filmer du foretrekker. De kan muligens holde oversikt over mengden popcorn og drikke du spiser. De vet absolutt hvilket sete du har valgt. Men dette betyr ikke at de må vite identiteten din eller hvor du bor.


Personopplysningene du oppgir, bør være kontekstuelle, ikke universelle. Og det er ingen grunn for Netflix å vite hvor du er og hvem din ISP er.

Opplåsing av innhold er en annen stor grunn til at du skal bruke et VPN for å se Netflix. Nettstedet for streaming har dusinvis av eksklusiver i alle land.

Noen filmer og TV-serier er til og med tekstet og kalt på det lokale språket. Noe som betyr at å låse opp Netflix også kan være lærerikt. Ved hjelp av en VPN kan du lære og øve et fremmed språk.

Det er også noen urettferdige situasjoner der Netflix UK har innhold som ikke eksisterer i USA. Og for å se disse seriene eller filmene, er alt du trenger å gjøre å koble til riktig VPN-server. Hvis du velger en pålitelig og rask server, vil du nyte mer innhold enn forventet.

VPN-er gjør Netflix til en bedre smell: du får flere filmer på flere språk. Dette kan hjelpe deg med å lære et fremmedspråk eller bli vant til en annen kultur. Og på toppen av det hele nyter du mer privatliv. Det er en vinnersituasjon hver vei du ser på den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map