Hvordan sette opp Ledger Nano S og Nano X trinnvis guide

For å sette opp din Ledger Nano S, koble enheten til datamaskinens USB-port. Du kan bruke kabelen i esken eller en hvilken som helst USB til mikro-USB-adapterkabel. For sikkerhets skyld er det alltid en god ide å bruke en generell kabel som du kan stole på.

Ledger USB koblet til bærbar PC

Det neste trinnet er å gå til Ledger.com og last ned programvaren. Øverst til venstre på skjermen ser du “Nedlastinger” -knappen. Trykk på den, og fortsett deretter med å velge Ledger Live-versjonen for operativsystemet ditt. Ledger Live-programvaren er tilgjengelig på Windows, Mac og Linux.

Etter å ha lastet ned Ledger Live desktop-appen, fortsett å installere den. Det kommer til å bli en rask prosess, men programvaren fungerer ikke med mindre du også konfigurerer din Ledger Nano S.

Rett oppmerksomheten på skjermen på maskinvareboksen. Når den er koblet til, vil den si “Velkommen” og “Trykk begge knappene for å begynne”. Fortsett og trykk på knappene.

Når du har gått gjennom denne instruksjonsfasen, vil du se en ny melding på skjermen. Det står “Konfigurer som ny enhet?”. Hvis du konfigurerer den for første gang, trykker du på høyre knapp. Hvis du vil gå til “Gjenopprett konfigurasjon” -menyen på din Ledger Nano S, trykk på venstre knapp.

I vårt tilfelle, forutsatt at dette er din første installasjonsprosess, konfigurerer vi som ny enhet.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLÅTANN:

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Blockstream Jade

Blockstream Jade

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2021
 • PRIS: $ 40

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2016
 • PRIS: $ 59

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2018
 • PRIS: $ 159
 • TOUCH-SKJERM:

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Enhetsaktivering via Ledger Live

Skjermbilde av ledger.com Ledger-Live App sin side


For å aktivere og administrere apper på Nano X, må du først installere Ledger Live-programvaren på din personlige datamaskin eller mobile enhet.

Appen er en velkommen oppgradering over Ledgers originale metode for å bruke de litt buggy Chrome-pluginene.

Når Ledger Live er satt opp, må det opprettes et passord og ordene for gjenoppretting vil bli presentert for deg sikkerhetskopier.

Disse må bekreftes før du kan fortsette å installere apper eller opprette transaksjoner.

Selv om det er tre papirgjenopprettingskort, bør dette bare betraktes som en midlertidig sikkerhetskopieringsmetode.

For å sikre gjenopprettingsfrasen på en bedre måte, bruk en av Billfodl Produkter. Det er mange skjebner som et papir kan ramme.

Hvorfor la risikoen være adressert når katastrofebestandig rustfritt stål kan beskytte frøordene dine?

Trinn 1: Opprett en PIN-kode for Ledger Nano S

Etter bekreftelsen vil du motta en forespørsel om å angi en PIN-kode. Trykk på begge knappene samtidig for å bekrefte og fortsette.

Ledger Nano S, PIN-koder er 8 sifre lange. For å fullføre dette trinnet i oppsettet, må du bruke åtte tall fra 0 til 9. For eksempel kan du bruke 01234567. Likevel anbefales det å unngå kode som er vanlig og lett å gjette. Sørg samtidig for at du velger en kode du kan huske og skriver den ned.

Velg PIN-kode

I esken til din Ledger Nano S Du kan også finne en haug med kort som heter “Recovery Sheet”. Du kan bruke disse til å skrive ned PIN-koden din, slik at du ikke mister den. Men av sikkerhetsmessige årsaker er det alltid bedre å bruke en bærbar PC eller et eget papir. Hvis du vil skrive den på stål slik at den er motstandsdyktig mot brann, vann, støt og hackere, kan du vurdere å Billfodl.

Billfodl-produkt

På skjermen til din Ledger Nano S, du må velge de 8 tallene. Du velger en om gangen ved hjelp av de to knappene, og trykker deretter begge samtidig for å bekrefte valget ditt. Denne delen er flott å hjelpe deg med å lære hvordan kontrollene fungerer. Den venstre knappen reduserer antallet, mens den høyre øker det.

Du har også et tilbaketastvalg som hjelper deg med å gå tilbake til forrige siffer. Dette hjelper deg med å rette feil og sørge for at PIN-koden du skriver inn er den du har tenkt.

Trinn 2: Bekreft PIN-koden

Etter at du har valgt det åttende nummeret på PIN-koden din, ber neste skjerm deg om å bekrefte PIN-koden din. Du må skrive inn hele koden igjen, ved å bruke nøyaktig samme metoder.

Bekreft PIN-kode

Dette trinnet sørger for at du ikke angir en feil PIN-kode som du ikke husker senere. Ledger Nano S er et flott sikkerhetsapparat som også beskytter deg mot dine egne feil.

Trinn 3: Skriv ned gjenopprettingsfrasen

Hvis PIN-koden er nøkkelen til enheten din, er gjenopprettingsfrasen nøkkelen til myntene dine. Så du må være ekstra oppmerksom på dette trinnet og sørge for at du skriver inn hvert ord som skrevet på skjermen.

Ledger Nano S gjenopprettingsark

Videre, hold gjenopprettingsfrasen trygg og beskytt den så godt du kan. Alle som finner ordene kan sikkerhetskopiere lommebok på en annen enhet og bruk bitcoins. Så sikkerheten til disse 24 ordene er viktig for din økonomiske suverenitet.

Ordene som utgjør din gjenopprettingsfrase er en del av BIP 38 ordbok. En unik permutasjon av 24 av de 4096 ordene blir generert for deg, og du må skrive dem ned en om gangen. Du kan generere så mange lommebøker du vil, men Ledger Nano S vil bare kunne få tilgang til en om gangen.

Etter at hvert ord vises på skjermen, må du skrive det ned og deretter trykke på høyre navigasjonstast. Hvis du hopper over et ord ved en feiltakelse, kan du gå tilbake til det ved å trykke på venstre knapp. Etter det 24. ordet må du trykke på begge knappene samtidig for å bekrefte og gå til neste skjermbilde.

Lagre gjenopprettingsfrasen

Dette er den delen der du kan bruke gjenopprettingskortene du mottar i esken til Ledger-maskinvareboksen. Men for motstand mot naturlig fare og mer privatliv, bør du få en Billfodl. Hvis du ikke vil stole på skjørheten til papir, bør du vurdere sikkerhetskopienheten til metallplaten.

Trinn 4: Bekreft gjenopprettingsfrasen

I denne delen må du bekrefte rekkefølgen på de 24 ordene dine. De Ledger Nano S krypterer bestillingen, og du må bruke navigasjonstastene for å finne dem.

Når du har funnet det første ordet, trykker du begge knappene samtidig for å bekrefte det. Dette er det mest tidkrevende trinnet i dette oppsettet, men også et viktig trinn. Hvis du har gjort noen feil da du skrev ned gjenopprettingsfrasen din, vil du finne dem nå.

Oppsettord i gjenopprettingsfrase

I tilfelle du finner feil, kan du prøve igjen. Men hvis du ikke finner ut av det, er det bedre å gå tilbake til forrige meny. En annen måte er å koble fra Ledger Nano S og koble den til igjen. Denne harde tilbakestillingen vil få deg til å starte installasjonsprosessen på nytt, og du kan være mer oppmerksom andre gangen.

Hvis du får hvert ord riktig, vil du motta meldingen “Enheten din er nå klar”. Nå er du endelig forberedt på å gå til neste trinn, som involverer Ledger Live-programvaren. På dette tidspunktet burde du allerede ha lastet ned og installert Ledger Live. Hvis du ikke fulgte denne guiden trinn for trinn, burde du gjøre det last ned den nå.

Trinn 5: Åpne Ledger Live

Meldingen på skjermen til din Ledger Nano S bør lese “Installer apper på Ledger-enheten din ved å bruke instruksjonene på start.ledgerwallet.com”. På dette tidspunktet er det på tide å åpne Ledger Live (som du burde ha lastet ned og installert nå).

Ledger Live-applikasjon

Først og fremst vil du se en skjerm som ber deg om å velge fargen på temaet ditt. Denne beslutningen påvirker bare brukeropplevelsen din, så velg gjerne din favoritt. For å få en praktisk blanding mellom lys og mørk, velg “Dusk”. Hvis du foretrekker lyse og godt opplyste menyer, kan du ikke gå galt med “Lys” -modus. Og hvis du er en mørk moduselitist, bør avgjørelsen være åpenbar for deg. Når du har tatt din første beslutning, klikker du på “Kom i gang” -knappen.

Skjermbilde av ledger.com Ledger.com – Grensesnitt første blikk

På dataskjermen vil du se initialiseringsmenyen. Du kan initialisere som en ny enhet, gjenopprette en gjenopprettingsfrase eller bruke en allerede initialisert enhet. I vårt tilfelle har vi allerede initialisert Ledger Nano S. Vi velger dermed det tredje alternativet.

Ledger Live lar deg også sette opp maskinvareboklen fra skrivebordets grensesnitt. Likevel er det bedre å gjøre det på din Ledger Nano S. Ikke bare at det er et sikrere oppsett, men du blir også vant til kontrollene. Alle transaksjoner trenger bekreftelse fra enheten, så du må lære å trykke på knappene.

Velg maskinvare lommebok modell

Trinn 6: Bruk en allerede initialisert enhet

Til å begynne med vil Ledger Live-grensesnittet be deg om å velge din maskinvarebokje-modell. Siden du eier en Ledger Nano S, du bør klikke på den og fortsette til neste meny.

Oppsett Ledger harware lommebok

Det andre trinnet fra denne prosessen er en sikkerhetssjekkliste. Her må du bekrefte at du selv har valgt PIN-koden og har lagret gjenopprettingsfrasen. Det er Ledgers måte å sørge for at du har fulgt alle trinnene og at du har sikkerhetskopiert dataene dine.

For å unngå angrep i forsyningskjeden, sjekker Ledger Live også fastvaren til enheten din for å se om den er ekte. For dette trenger du ikke gjøre annet enn å la programvaren utføre bekreftelsen. For Ledger er det viktig å kontrollere at du ikke bruker en kompromittert enhet. Og hvis du kjøpte maskinvareenheten din fra en autorisert selger, trenger du ikke å bekymre deg for det. Det er mest sannsynlig ekte.

Det tredje trinnet handler om å sette et Ledger Live-passord. Dette har ingenting å gjøre med PIN-koden din på enheten, det er bare en måte å låse skrivebordsprogramvaren på. Hvis du ikke vil at noen som bruker datamaskinen din, skal få tilgang til Ledger-dataene dine, må du angi et sterkt passord.

Når du har angitt passordet, får du velge personverninnstillingene. Under “Bugs & Analytics ”-menyen må du velge hva slags informasjon du deler med Ledger. Du kan ikke velge bort å sende anonyme tekniske data, og du må respektere vilkårene.

Etter at du har klikket på “Fortsett”, vil du endelig se Ledger Live-grensesnittet. Herfra handler det om å bestemme seg hvilke mynter du vil bruke.

Skjermbilde av ledger.com Ledger Live App – Grensesnittoversikt

Trinn 7: Installere apper med Ledger Live

I “Manager” -menyen på venstre side av vinduet, vil du endelig få legge til kryptovalutaer i lommeboken. Ledger Nano S tilbyr 120 kb lagringskapasitet, så du må bestemme hvilke mynter du bruker. For et eneste Bitcoin-oppsett har du mer enn nok minne. Men et multimyntoppsett lar deg bare ha BTC, ETH, XRP, LTC, ETC, DASH og XMR.

Ledger live app manager meny

De Ledger Nano S støtter hundrevis av mynter, men en enhet kan bare lagre appene for en håndfull. Det er altså en god ide å gjøre en klok styring av lagringsplassen din og sette prioriteringer.

For å installere en ap, går du til “Manager” -menyen, skriver inn de første bokstavene i mynten du velger, og klikker “Install”. På din Ledger Nano S, du blir bedt om å bekrefte installasjonen. Hvis enheten har vært inaktiv i flere minutter, må du også skrive inn PIN-koden din igjen.

Trinn 8: Sende og motta bitcoins og andre kryptovalutaer

Etter at du har installert applikasjoner på din Ledger Nano S, du er klar. Nå kan du gjøre transaksjoner med bitcoins og all din favoritt kryptovalutaer.

I “Kontoer” -menyen på venstre side av vinduet vil du se alle saldoen din. For Bitcoin kan du ha både eldre adresser og innfødt SegWit. Ledger tilbyr mer informasjon om de to typene i denne artikkelen.

I “Personvern” kapittel av Bitcoin-papiret, Satoshi Nakamoto motvirker gjenbruk av adresser. Dette genererer Ledger en ny adresse hver gang du mottar bitcoins. Husk at eldre adresser du genererer fortsatt er gyldige. Når du først har mottatt en mengde bitcoins på den, bør du ikke bruke den på nytt. For mer informasjon, sjekk dokumentasjonen til Ledger.

Trinn 9: Ikke stol på, bekreft!

På dette tidspunktet er det en god ide å gjennomføre den “ekte kontrollen” som bekrefter at Nano X er legitim.

Pop-up-melding Ekte sjekk

Dette er en funksjon som bruker den offisielle Ledger Live-programvaren og kan brukes når som helst.

Pop-up-melding om sikkerhetssjekkliste

De Ledger Nano S prioriterer sikkerhet. Derfor må du bekrefte dem på enheten hver gang du håndterer adresser. Det er veldig viktig at informasjonen på begge skjermene samsvarer. Dette forhindrer phishing-angrep eller menneskelige feil der du sender til feil adresse.

Når du er i ferd med å motta bitcoins, vil Ledger Nano S ber deg sjekke gyldigheten. Adresser blir generert på maskinvareboksen og overført til Ledger Live. Dette betyr at i en vanlig situasjon der alt er bra, er informasjonen identisk.

Når du sender mynter, må du vurdere mye mer enn mottakerens adresse. Ledger får deg også til å sjekke transaksjonsgebyrer. Dette er viktig, ettersom bemerkelsesverdige feil har gjort at noen brukere betaler for mye og mister penger. I mars 2020, noen har betalt $ 82k for en Ethereum-transaksjon. Din Ledger Nano S vil få deg til å dobbeltsjekke, så denne typen feil kan aldri skje.

Når du klikker på de fysiske knappene for å bekrefte, instruerer du det sikre elementet om å signere. Og denne komplekse sikkerhetsprosessen er unik for Ledger. Selskapet har brakt sikre elementchips til markedet for maskinvarepunger. Det var en revolusjon for fysisk sikkerhet, og den dag i dag bruker ingen andre store produsenter den samme brikken. Likevel er avveien at du må stole på Ledger som et selskap.

Rot av tillit

i motsetning til Trezor, du kan ikke bekrefte hver linje i koden og ikke vite hva som skjer med sikkerhetselementet. Denne mangelen på gjennomsiktighet ved design er Ledgers største svakhet.

Trinn 10 (valgfritt): Oppgrader fastvare

Uten esken er firmwareversjonen din allerede solid og sannsynligvis trygg. Til dags dato er det svært få tilfeller av angrep på forsyningskjeder på Ledgers. Likevel er det mange forbedringer av programvaren som produsenten lanserer. I månedene som går siden hardware-lommeboken forlater fabrikken og du kjøper den, endres noen ting.

I noen situasjoner kan det være optimalt å beholde din Ledger Nano S oppdatert. Spesielt hvis selskapet informerer brukere om forferdelige feil eller sikkerhetsproblemer. Den gode nyheten er at Ledger Live desktop-applikasjonen varsler deg om oppdateringer.

Oppdateringsveiviseren vil be deg om å holde Ledger tilkoblet og sette inn PIN-koden. Deretter vil du se en melding på skjermen om å fjerne kabelen. Neste trinn er å holde den venstre knappen på Ledger nede og koble til kabelen igjen. Hvis det gjøres riktig, vil maskinvareboksen gå inn i “Bootloader” -modus.

Fra dette tidspunktet er alt du trenger å gjøre å vente og la firmwaren bli oppdatert. Etter at oppdateringen er fullført, vil Ledger starte på nytt, og du må angi PIN-koden din på nytt.

Hvis du trenger en sterkere og mer pålitelig måte å lagre sikkerhetskopiordene dine på, bør du vurdere å kjøpe en Billfodl.

Når du oppdaterer Ledger Nano S, det er uheldige situasjoner der alt går galt. På grunn av forskjellige faktorer, kan det ødelegge maskinvareboken og trenger en “reparasjonsprosess”. De to vanligste feilene på skjermen er “MCU-firmware er utdatert” og “MCU-firmware er ikke ekte”. De har en tendens til å skje når en oppdatering mislykkes.

On-scree-feil

Ikke bekymre deg, men det er 9 forskjellige måter du kan løse problemet på. Og du kan finne dem alle i detalj denne artikkelen. På slutten av prosessen, din Ledger Nano S fungerer som ny og kjører også den nyeste firmware.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLÅTANN:

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Blockstream Jade

Blockstream Jade

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2021
 • PRIS: $ 40

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2016
 • PRIS: $ 59

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKJERM:
 • UTGITT: 2018
 • PRIS: $ 159
 • TOUCH-SKJERM:

KJØP NÅ LES ANMELDELSE

Tilbakestill hovedbok

Planlegger du å gi noen din Ledger Nano S og trenger å forberede enheten for den nye eieren? Eller kanskje du nettopp har kjøpt en og vil tilbakestille den fordi du er ferdig med å utforske den og vil begynne å bruke den?

Du burde alltid sikkerhetskopi gjenopprettingsfrasen din uansett.

Det er to måter å tilbakestille en Ledger Nano S.

Fra PIN-kode

Ledger Nano S har en innebygd sikkerhetsfunksjon som tilbakestiller enheten hvis du skriver inn feil PIN-kode tre ganger på rad. For å tilbakestille Ledger Nano S ved å bruke denne metoden, bare:

 • Slå på enheten ved å koble den til en datamaskin via USB-kabelen. Enheten vil be om PIN-koden din for å låse den opp.
 • Tast inn feil PIN-kode. Gjenta dette tre ganger på rad.
 • Ledger Nano S tilbakestilles etter det tredje feilaktige forsøket som et sikkerhetstiltak.

Skjermbilde av ledger.com Ledger.com – Grensesnitt første blikk

Fra Innstillinger-menyen

Det andre alternativet er å tilbakestille enheten fra innstillingsmenyen. Å gjøre dette

 • Koble Ledger Nano S via USB for å slå den på.
 • Skriv inn PIN-koden for å låse den opp
 • Gå til Innstillinger fra dashbordet og trykk på de to knappene for å validere.
 • Velg “Sikkerhet” og trykk begge knappene igjen for å validere.
 • Velg “Tilbakestill alt” ved å trykke på begge knappene.
 • En advarsel vises på skjermen. Trykk på høyre knapp for å bla nedover og lese den.
 • Trykk på begge knappene for å tilbakestille alt.
 • Skriv inn PIN-koden din for bekreftelse. Ledger Nano S blir tilbakestilt.

Når du har tilbakestilt Ledger Nano S, kan du trygt overføre den til den nye eieren. Du kan også sette den opp som en ny enhet, eller du kan gjenopprette den som en gammel enhet med tilhørende gjenopprettingsfrase.

Mistet hovedbok

Har din kryptoassets sikret i digital maskinvare regnes som en god praksis. Det er en utmerket måte å sikre mynter og tokens på lang sikt. Det er den viktigste grunnen til at Ledger Nano S og annen maskinvare lommebøker er så populære nå. Men hva skjer når du mister Ledger Nano S?

Dette er et spørsmål som er blitt stilt av berørte brukere på forskjellige fora. Dessverre er det mye dårlig informasjon der ute, du vil unngå. Her vil vi kort diskutere de riktige tingene du kan gjøre hvis du mister Ledger Nano S.

1. Ikke få panikk

De fleste som mister Ledger Nano er bekymret for at de kan ha mistet myntene sine.

2. Finn gjenopprettingsfrasen

Det er enkelt å gjenopprette alle dine kryptoasseter så lenge du har tilgang til 24-ords gjenopprettingsfrø.

Du skrev sannsynligvis denne setningen på et papir når du satte opp hovedboken for første gang.

Hva er denne gjenopprettingsfrasen?

Maskinvare lommeboken gjør det egentlig ikke lagre kryptovalutaen din. Eiendelene er alle lagret på Blockchain. Du lurer kanskje på hva Nano S lagrer.

3. Skriv inn gjenopprettingsfrasen i en ny lommebok

Du har to alternativer når du har funnet gjenopprettingsfrasen:

Den første er å vente til du får en ny maskinvarepungebok og deretter gjenopprette eiendelene i den. Det andre er å umiddelbart importere gjenopprettingsfrøet ditt til en programvarelommebok, som blockstream green eller mycelium.

Men hvis noen stjal deg Nano S og ikke kjenner din firesifrede pin, er du sannsynligvis trygg. Både Ledger Nano S og X tørker begge av seg hvis PIN-koden er tastet inn feil 3 ganger.

Hvis du ikke har en ekstra hardware-lommebok i nærheten, kan du bestille en ny Ledger Nano S. Det er verdt å gjenta at du ikke trenger å gjenopprette mynter på en Ledger Nano S. Du kan bruke hvilken som helst lommebokapp eller hardware-lommebok for å gjøre dette.

Skjermbilde av ledger.com Ledger.coms butikkavdeling

Sikring av 24 ords gjenopprettingsfrø er den mest kritiske sikkerhetspraksisen for maskinvarebokladen. Det vil hjelpe deg med å gjenopprette eiendelene dine og holde dem trygge selv etter at du har mistet Ledger Nano S eller en annen maskinvarebok. Du bør ikke få panikk når du mister lommeboken. Snarere bestille en ny lommebok med en gang, gjenopprette kryptoassettene dine ved hjelp av en annen lommebok, og opprett en ny lommebok med en ny gjenopprettingsfrase.

Skjermbilde av ledger.com Ledger.com – Grensesnitt første blikk

Bruke Ledger Nano X privat

For å bruke Ledger Nano X på den mest private og sikre måten, er det noen få ekstra trinn du kan ta.

Skjermbilde av ledger.com Ledger Nano X Side på shop.ledger.com

Først kan du konfigurere enheten uten å bruke en datamaskin i det hele tatt.

Dette er spesielt enkelt med Nano X fordi den har sitt eget batteri (i motsetning til Nano S) og kommer delvis ladet ut av esken.

Skjermbilde av ledger.com Ledger Hardware Wallet Comparison

I tillegg kan du velge å bruke Electrum Personal Server med Ledger som bare en signeringsenhet.

Selv om det er mer sikkert, anses dette alternativet kun som egnet for mer avanserte brukere og utgjør andre potensielle risikoer.

Bekrefte Ledger-enheten din med Root of Trust

Ledger Root of trust

Det er enkelt å bekrefte enheten din med Ledger’s root!

Slik fungerer det:

Når du kjører verktøyet på enheten, sender Ledgers servere enheten en melding. Enheten kan bare svare hvis den har en bestemt privat nøkkel på enheten.

Vitnemålsattest

Hvis enheten ikke kan svare, betyr det at enheten enten ikke er ekte eller har blitt kompromittert, og at du ikke bør bruke den.

FAQ

Hvordan fungerer Ledger?

Ledger Nano S fungerer fungerer som en hvilken som helst hardware lommebok. Først kobler du den til datamaskinen, setter den opp, og deretter velger du en PIN-kode for å beskytte enheten mot uønsket tilgang. Deretter vil du motta en fraseuttrykk på 24 ord som er din private nøkkel.

Er Ledger Live Safe?

Ledger Nano S og Ledger Nano X bruker Secure Element (den sikreste brikken for å beskytte deg mot angrep). Begge enhetene holder den private nøkkelen din sikker og vil være trygg mot online hack.

Hvordan vet jeg om Ledger Nano S er ekte?

Du må sørge for at enheten ikke var forhåndskonfigurert med en PIN-kode som du ikke valgte selv. Når du slår den på for første gang, skal enheten vise ‘Velkommen til Ledger Nano S’.

Hva skjer hvis Ledger Nano S går i stykker?

Du bør bestille en erstatning og bruke frøfrasene for gjenoppretting i den nye enheten.

Kan du bruke Ledger Nano S på flere datamaskiner?

Ja, du kan installere Ledger Live-applikasjonen på flere enheter (datamaskiner, smarttelefoner), med tanke på at du trenger å konfigurere kontoene og innstillingene dine på hver av disse enhetene.

Er Ledger Nano S en kald lommebok?

Ja, Ledger Nano S er en kald lommebok som kan lagre Bitcoin, Ethereum og andre støttede mynter.

Hvor mange mynter kan Ledger Nano S inneholde?

Ledger Nano S støtter 26 mynter og mer enn 1500 poletter.

Har Ledger Nano S batteri?

Nei, den har ikke batteri. Den slås automatisk på når den kobles til en strømkilde (datamaskin eller lommebok).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map