Hvordan sikre bitcoin-beholdningene dine

Som enhver eier vet, er bitcoin et flyktig dyr. Svimlende prisøkninger kan raskt følges av hjerteslagende fall, og perioder med ro er ofte ikke noe annet enn den store bitstormens øye. Over tid har det vist seg å være en utmerket strategi; Imidlertid er det tider når den berg-og-dal-bunnen kryper til toppen av fjellet, du ser de første bilene som begynner å gå nedover, og du bare VET at du er i ferd med å øke hastigheten nedover. Når du befinner deg i et slikt øyeblikk, hva kan du gjøre for å beskytte investeringen din?

Sikre Bitcoin uten å bytte til USD

Heldigvis trenger du ikke å selge bitcoin for å minimere risikoen. Bitcoin futures børser som bitmex tilbyr enkle og effektive metoder for å redusere eksponeringen eller opprettholde nøyaktig den samme nominelle verdien av bitcoin under prissvingninger.

For det første går store ups til Flood @ThinkingUSD for å stave ut denne sikringsmetoden:

Mange av dere vet kanskje ikke dette, men hvis du vil eliminere bitcoineksponeringen din uten å faktisk gå gjennom prosessen med å konvertere til fiat, kan du flytte eierandelen til syntetisk USD på https://t.co/qr49NsLQCU ved å kortslutte med 1x giring.

– Flom [Bitmex] (@ThinkingUSD) 9. februar 2018

La oss gå gjennom nøyaktig hvordan dette ville fungere. Du vil sikre en bitcoin slik at den opprettholder nøyaktig samme USD-verdi i løpet av de kommende to ukene, en periode der du ikke klarer å være oppmerksom på bitcoinmarkedet. Gjenta følgende trinn og sove komfortabelt.

  1. Åpne en konto på bitmex og sett inn en bitcoin.
  2. Velg en fremtidig dato med utløp utenfor den to ukers sikringsperioden du har valgt.  

For våre formål faller mars utløp utenfor vår sikringsperiode og er veldig nær i pris til gjeldende spotpris (evigvarende i bildet ovenfor).

  1. Kort 30. mars med din 1 bitcoin.

Merk at hver kontrakt er verdsatt til en dollar, noe som betyr at den valgte mengden skal være lik dollarverdien til en bitcoin. Vær også oppmerksom på at giringen er satt på glidebryteren nederst til venstre til 1X.

En begrensningsordre vil faktisk gi deg en rabatt på 0,025%, men selvfølgelig, hvis markedet beveger seg mot deg eller verdien av bitcoin faller, blir ikke bestillingen din fylt. En markedsordre påløper en liten avgift på 075%, eller 00075 dollar på din bitcoinbestilling. OK, så nå har du kjøpt korte kontrakter verdsatt i USD til nominell verdi av en bitcoin.  

4. Lukk posisjonen på slutten av sikringsperioden.

OK, de to ukene dine er oppe, og du åpner dataskjermen mildt interessert for å se hvordan bitcoin har prestert. Hvis bitcoin i løpet av den tiden falt i pris, ville kontraktsverdien øke i bitcoin-verdien. Forutsatt at prisen på bitcoin falt med 10% under den to ukers sikringen din, når du har avviklet posisjonen din (noe som kan gjøres fra “posisjoner” -menyen nederst på skjermen), vil det være verdt omtrent 1,1 bitcoin, minus takeren gebyr hvis relevant og a.05% avregningsgebyr. Denne 1.1 tilsvarer da USD-verdien til det nominelle beløpet da du åpnet bestillingen. Geni!


Hvis bitcoin derimot styrker seg med 10% i verdi i løpet av den to-ukers sikringsperioden, vil kontraktsverdien din reduseres i bitcoin-verdien. Ved avvikling ville du ha omtrent 9 bitcoin (igjen minus relevante avgifter), som igjen ville være lik USD-verdien som opprinnelig ble brukt til å åpne kortposisjonen. Damn.

Bruke gearing i sikring

Ved hjelp av innflytelse trenger du ikke fjerne all bitcoin fra sikkerheten til Trezor-enheten. De fleste bitcoin futures børser tillater handelsmenn å kontrollere en stor posisjon av bitcoin med en relativt liten kontosaldo. Anta at i stedet for å flytte en hel bitcoin til futures-børsen, overførte du. 2 bitcoin og åpnet en 1 bitcoin-kortposisjon ved hjelp av en innflytelse på 5: 1. Akkurat som i forrige eksempel, så gikk du bort på din to ukers pause, og satte bitcoin helt ut av hodet ditt, sikker i troen på at den nominelle USD-verdien på dine beholdninger ville være like sikker som om du hadde kortsluttet 1 bitcoin på en 1X gearing, som tidligere beskrevet.

Og dette stemmer, forutsatt at stillingen din ikke blir avviklet. Ved en 5: 1-innflytelse, vil en 20% bevegelse mot posisjonen din resultere i at du mister hele beløpet. I tilfelle markedet fortsatte i lang retning, ville dette faktisk være en lykkelig ulykke for deg. Tapene dine vil bli begrenset til 2 bitcoin, de resterende. 8 i trezor vil fortsette å øke i USD-verdi. Hvis du setter fast hele bitcoin på en 1X-kort, vil du fortsette å miste bitcoin – med den nominelle USD-verdien som er den samme.  

På den annen side, hvis stillingen blir avviklet, og det er en reversering, er du ute av det. 2 bitcoin. Hvis du hadde 1X kort, ville stillingen din forbli åpen, og du ville lide mindre tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector