Hvordan spore og administrere dine Crypto-investeringer

kryptoinvesteringer

Investering i kryptovaluta blir veldig populær for både enkeltpersoner og organisasjoner som har en tendens til å kjøpe flere digitale eiendeler. Den første kryptovalutaen forblir Bitcoin, som nå anses å være en rivaliserende butikk med verdi mot gull. Som med alle andre investeringer, må du spore kryptoinvesteringene dine for å vite om du tjener eller ikke, og om du trenger å endre eiendelene dine..

Det er mange måter å spore din investeringsportefølje på kryptovaluta. Dette er mulig med en rekke oppstartsbedrifter og mobilapper som du enkelt kan bruke for å holde deg i tråd med det som skjer med investeringen din. I denne artikkelen vil vi skissere hvordan du sporer kryptoinvesteringene dine ved hjelp av disse verktøyene.

Cryptocurrency Investment Trackers

I utgangspunktet er en kryptoinvesteringssporing en hvilken som helst digital plattform som lar investorer spore kryptoporteføljen sin. Dette kan være en app eller et nettsted som er koblet til kryptovaluta-lommeboken for å kontrollere de digitale eiendelene.

Andre investeringssporere integreres også med kryptobørser direkte, og investorer kan faktisk bruke dem til å handle med kryptoaktiva. Ved å bruke disse verktøyene vil du kunne administrere alle eiendelene dine effektivt. Som et resultat kan du maksimere investeringen og øke nettoverdien din på en ellers umulig måte.

kryptoinvesteringerunsplash.com

Hvorfor trenger du investeringssporere?

Kryptovalutaer er et nytt sett med investeringsmidler som bare har eksistert i litt over 10 år. Siden det ikke er mange investorer i rommet ennå, kan prisene være veldig ustabile og endre seg raskt på kort tid. Endringene kan være forårsaket av utvikling som regelverk eller viktige påvirkere som tar visse handlinger.

På grunn av de raske prisendringene er det viktig å holde øye med kryptoinvesteringene dine for å kunne bruke slike endringer til din fordel. Dette er hvor kryptoinvesteringssporere kommer inn.

Følgende er noen av de beste trackerne du kan vurdere å bruke.

CoinStats

crypto investeringer trackerppsumo.com

CoinStats er en kryptoporteføljestyringsplattform som gir deg tilgang til forskjellige kryptovalutaer og børser. Det er for tiden over 8000 kryptovalutaer og 300 børser du kan koble til. Når du har koblet kryptolommeboken din til enten børsene eller appene, kan du enkelt administrere investeringen din med sanntids prisoppdateringer og annen viktig informasjon som er nødvendig for bedre porteføljevurdering..

CoinStats er tilgjengelig for alle enheter, både iOS og Android, slik at du kan overvåke kryptoinvesteringene dine mens du er på farten. Den er også tilgjengelig på nettet, macOS, Telegram bot og apple watch.

Blockfolio

Blockfolio gjennomgang


Blockfolio er veldig populær når det gjelder kryptoporteføljestyring. Den har over 5 millioner brukere, og får tillit fra mange kryptoinvestorer. På denne plattformen har du tilgang til informasjon som prisvarsler for dine digitale eiendeler, automatisk synkronisering mellom porteføljen din og børsene, de siste kryptonyhetene og mange flere.

Kanskje en interessant ting med denne berømte porteføljestyringsplattformen er at den er helt gratis å bruke. Blockfolio støtter over 8000 kryptovalutaer, og du kan synkronisere til 300 børser gjennom den.

Delta

crypto investeringer tracker

Dette er en kryptoportefølje for mobile enheter. Selv om det strengt tatt er en app, konkurrerer den med kjente navn, for eksempel Blockfolio, når det gjelder kryptering av sporing av aktiva. Med Delta, du kan spore kryptoinvesteringene dine når du er på farten, uansett om du reiser, blir på kontoret eller hjemme.

Appen støtter 2000 kryptovalutaer og 7 toppbørser du kan synkronisere med for å handle eiendeler. Du kan også enkelt se diagrammer og grafer for kryptopriser med det vakkert designede, men enkle brukergrensesnittet. Hvis du er en fan av apper og til enhver tid ønsker å holde øye med kryptoinvesteringene dine, er Delta følgesvenn du trenger.

Altpocket

crypto investeringer tracker

Dette er en annen kryptoporteføljesporingsapp kjent for sin kule design. Det tilbyr mye mer enn dets fysiske attraktivitet. Med den kan du legge til API-nøkler fra de forskjellige kryptoboklene dine, og du kan importere alle kryptotransaksjonene dine og administrere dem. Kjent som en sosial porteføljesporing, Altpocked lar deg også ha diskusjoner om kryptovalutaer i lokalsamfunn, samt lære av toppkryptohandlere. Det er en enkel app å forstå og kan enkelt tilpasses etter din smak for å gi variasjon.

CoinTracking

Dette er et krypto nettsted for sporing av investeringer som tilfeldigvis er den aller første trackeren i kryptovaluta nisje. Nettstedet lar deg spore nøkkelinformasjon, for eksempel kryptoinntekt fra alle kilder, tap og stjålne eiendeler. I tillegg har Contracking en kryptoskattprogramvare som gjør det lettere å beregne skatt på eiendelene dine.

De CoinTracking appen er også tilgjengelig på både iOS- og Android-enheter, med tilgang til over 110 eiendeler og børser for å administrere og spore. Med den gratis versjonen kan du spore opptil 200 handler, noe som er et anstendig tall for den gjennomsnittlige detaljinvestoren. For å spore flere handler er det imidlertid behov for en oppgradering til den betalte versjonen.

Andre måter å administrere din Crypto-investering på

Så mye som det er viktig å bruke krypto-investeringsadministrasjonsapper og andre verktøy, vil du ikke gå galt ved å ha andre kilder til informasjon og veiledning. En av de enkleste måtene du kan få informasjon som er avgjørende for porteføljeforvaltningen din, er å være aktiv i lokalsamfunnene til dine respektive eiendeler. Noen av dem har veldig aktive lokalsamfunn med sanntidsinformasjon om utviklingen som du kanskje ikke finner i din investeringssporing.

Du kan finne slike fellesskap på sosiale medier som Facebook, Twitter, Reddit og Telegram. Du kan også følge påvirkere i rommet som gir verdifulle oppdateringer om pris og annen informasjon. Så dette kan hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen om å administrere porteføljen bedre.

Konklusjon

Er du en kryptovalutainvestor? Det er godt å vite at for å få mest mulig ut av investeringen din, må du kunne spore dem, spesielt hvis du har mange forskjellige eiendeler. Derfor må du finne en kryptovaluta-plattform som vil vise deg alt du trenger å vite. Investeringssporerne er designet for å hjelpe deg med å administrere mange eiendeler, og så vil du definitivt finne dem nyttige.

Utvalgt bilde: unsplash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector