Hvordan utvinne Litecoin (LTC) | Beginner’s Guide to Litecoin Mining

hvordan gruve Litecoin

Cryptocurrency mining blir stadig mer populært, spesielt blant valutaer som har nådd bemerkelsesverdige høyder de siste årene. I denne artikkelen vil vi se etter en av de 10 beste kryptoene i henhold til markedsverdi, hovedsakelig Litecoin. Vi vil forklare deg hvordan du kan utvide Litecoin på en lettfattelig måte.

Om Litecoin (LTC)

Litecoin er en peer-to-peer-kryptokurrency som ble lansert i 2011. I kryptorommet har den til hensikt å være sølvet til Bitcoins gull. Litecoin ble forked fra Bitcoin-koden av tidligere Google-ingeniør – Charlie Lee. Dermed har den lignende funksjoner som Bitcoin, men i tillegg til dette ble Litecoin designet for å ha raskere behandlingstider.

Siden lanseringen har Litecoin blitt en av de mest verdsatte altcoins og en av de beste transaksjonsvalutaene. Fra januar 2021 er Litecoin blant de mest aksepterte kryptovalutaene, med mer enn 2000 selgere som godtar LTC over hele verden..

For tiden er LTC priset til $ 210,10, med en markedsverdi på $ 14,027,401,440. Maksimal forsyning er fire ganger så mye som Bitcoin, som er 84 millioner, hvorav 66 656 740 LTC er i omløp. I denne guiden viser vi deg hvordan du utvider Litecoin og andre aspekter knyttet til “Silver” -kryptoen.

Gruveforutsetninger

Det er flere forutsetninger som man må ta i betraktning før man engasjerer seg i gruvedrift, og ikke alle individer er egnet til gruvekrypto.

Gruvedrift i dag har kommet til å kreve store investeringer fra gruvearbeiderens side. I begynnelsen kunne hvem som helst ha gruvet bare ved å bruke en personlig datamaskin.

Imidlertid, ettersom gruveproblemer øker over tid, og flere gruvearbeidere blir med på å konkurrere om blokkbelønning, har maskinvaren som brukes til gruvedrift blitt utrolig effektiv. De som har utøvende enheter, vil alltid overgå mennesker som bruker en vanlig datamaskin til å utvinne krypto.

For å øke sjansene dine for å høste belønninger fra kryptovaluta-gruvedrift, må du investere i en effektiv gruvedatamaskin og strømmen som driver den. Strømkostnader kan legge til store summer i visse regioner, og dette vil kanskje ikke gjøre gruvedrift mulig til enhver tid.

Du må ta i betraktning hvor mye daglig avkastning du sannsynligvis vil produsere etter strømkostnadene. Dessuten må du vite hvor mye tid det vil ta for deg å gjenopprette investeringen du bruker på maskinvaren.

Det er flere alternativer for de som ønsker å engasjere seg i gruvedrift, men som ikke har økonomi til å drive alene.

Litecoin gruvedriftKilde: Pixabay.com

Hvordan utvinne Litecoin


Før du kommer i gang med Litecoin-gruvedrift, må du først laste ned og installere en lommebok der du vil lagre Litecoin. Det beste valget for gruvedrift ville være Litecoin kjerneboklån, som ble opprettet og fremdeles støttes av Litecoin utviklingsteam.

Deretter må du skaffe deg maskinvaren. Du kan enten montere en gruvedrift på egenhånd, eller du kan kjøpe en spesiallaget kryptominer. Dette er et viktig krav å vurdere hvis du vil vite hvordan du skal utvide Litecoin riktig.

Bitmain er en av de største produsentene av gruveutstyr, som selger et bredt spekter av produkter på deres nettsider. Bitmain’s Antminer L3 + er en veldig kraftig ASIC-gruvearbeider, som bruker Scrypt til å utvinne Litecoin.

L3 + dukket opp på markedet i 2017 og var veldig lønnsomt i lang tid. Opprinnelig klarte det å generere fortjeneste på $ 20 – $ 30 per dag, til tross for økende vanskeligheter og nettverkshash-priser.

Hvis du har teknisk ekspertise, kan du opprette en ved å bruke tre hovedkomponenter:

  • En eller flere avanserte grafikkbehandlingsenheter (GPUer);
  • En kjøleenhet eller vifteoppsett (for å forhindre at maskinene overopphetes);
  • En type Scrypt gruveprogramvare.

Hvordan sette opp gruvearbeideren din

Nedenfor er trinnene du må følge:

1. Plugg inn alle akkordene:

  • 9 PCI-e-tilkoblinger (2 på hver av de 4 hashing-kortene og 1 på kontrolleren);
  • Ethernet-kabelen (fra L3 + til ruteren din);
  • Strømledningen.

2. Få tilgang til grensesnittet til gruvearbeideren og logg inn.

3. Last ned det gratis IP-skannerverktøyet (Angry IP Scanner).

4. Installer og kjør Angry IP Scanner.

5. Klikk “Start” for å skanne og finne enheter i ditt lokale nettverk.

6. Gå til den øverste menylinjen og klikk “Gå til”, og klikk deretter “Neste levende vert.”

7. Høyreklikk på “Antminer” fra kolonnen Vertsnavn og velg “Kopier IP.” Lim inn IP-en i nettleserens URL-linje.

8. Logg inn med “root” som brukernavn og passord.

Merk: Det er viktig å holde seg oppdatert om utviklingen i gruveindustrien. Verden av krypto, så vel som kryptodrift, utvikler seg kontinuerlig og endres, og gruvearbeidere må også følge med dem.

Ny teknologi dukker opp på markedet etter en viss periode, og gjør eldre maskiner ubrukelige. Dette kan også være en oppdatering gjort til Litecoin-nettverket, som kan endre gruvedriftsalgoritmen og dermed måten gruvedriftens maskinvare utfører.

Litecoin Mining Pools

Borte er dagene da du klarte å sette opp en liten gruvedrift i hjemmet ditt og faktisk tjene noe på det. Nå må enkelte gruvearbeidere konkurrere med store gruveorganisasjoner eller gruvebruk. Heldigvis er det noen alternativer for de som mangler ressurser til å etablere en kommersiell virksomhet.

En mulighet er å bli med i et Litecoin-gruvebasseng. Et basseng er der gruvearbeidere bruker sin kollektive datakraft for å løse de matematiske problemene, og deretter tjene blokkbelønninger. Selv om belønningen deles mellom hver part, noe som gjør avkastningen lavere, gjør det enkeltpersoner å utvinne med en mye lavere investering.

Et annet alternativ er å investere i aksjer i en gruvedrift. Dette gjør det mulig for selskapene som driver gruvedriftene å bygge større og mer konkurransedyktige oppsett, og generere høyere avkastning.

Litecoins siste utvikling

LitecoinKilde: Pixabay.com

Så langt har Litecoin vært en av de 20 beste kryptovalutaene med bemerkelsesverdige positive endringer i den siste tiden. Nylig la PayPal og Google Finance til LTC i deres utvalg av kryptovalutaer, mens Grayscale også kjøpte opptil 80% av all Litecoin som ble utvunnet i februar.

Kryptofondforvalteren eier for øyeblikket $ 244 millioner dollar i Litecoin. Gråtoner er en av få organisasjoner i USA, som gjør det mulig for akkrediterte og institusjonelle investorer å kjøpe kryptovaluta.

Bare i februar produserte Litecoin gruvearbeidere mer enn 201 600 LTC. Men selv når tilbudet økte, var Grayscale-kunder like opptatt med å kjøpe flertallet av de utvinnede myntene.

I følge gruvedriftens tracker-tjeneste LitecoinBlockHalf, Litecoin gruvearbeidere løser en enkelt “blokk” av LTC hvert 2,5 minutt. Imidlertid selger gruvearbeiderne et flertall av belønningene sine på det åpne markedet for å dekke gruveutgifter og også tjene penger.

Konklusjon

For tiden er Bitcoin-gruvedrift ikke lenger en lukrativ innsats, med mindre du gjør det på et stort nivå. Selv om Litecoin-gruvedrift ser ut til å ha samme bane, er det mye mer levedyktig å drive en gruvedrift hver for seg. Denne guiden om hvordan du utvider Litecoin kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Utvalgt bilde: Pixabay.com

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 15. desember 2018 og har blitt oppdatert for fullstendighet og sannhet i innholdet 15. mars 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector