Hvorfor Billfodl bare har 4 bokstaver i hvert ord

Introduksjon

Du har nettopp mottatt din Billfodl i posten, og når du konfigurerer den, innser du at hvert spor bare inneholder 4 bokstaver. “Å NEI!” tror du. “Denne Billfodl er ødelagt! Det holder ikke hele frøfrasen min?

Ikke bekymre deg. Det er ikke noe galt med Billfodl.

Det er en veldig god grunn at Billfodl bare inneholder 4 bokstaver i hvert ord, og vi vil forklare hvorfor nedenfor.

BIP39-ordlisten

Billfodl er en enhet i rustfritt stål designet for å lagre gjenopprettingsfrasen.

Gjenopprettingsfrasen består av 12, 18, 0r 24 ord fra BIP39-ordlisten. Denne ordlisten inneholder 2048 ord.

For eksempel Keepkey maskinvare lommebok bruker bare 12 ord. Hovedbokserien med lommebøker bruker 24. Noen programvarelommebøker sitter i midten med 18 sikkerhetskopiord.

Du har kanskje lagt merke til at noen av disse ordene er opptil åtte tegn lange. Hvorfor lar Billfodl deg bare sikkerhetskopiere fire bokstaver?

Fordi du bare trenger de fire første bokstavene. Å se på BIP39-ordlisten vil gjøre det lettere å forstå.

La oss ta en titt på ord # 2016: vinner og # 2017: vinter. De deler de samme første tre bokstavene ‘vinne’. Men den fjerde bokstaven er annerledes.

Prøv nå å sammenligne to andre ord på listen. Du vil oppdage at det ikke er to ord med de samme første fire bokstavene. Alle ord er unike innen de første fire bokstavene.

Mange ganger vil du oppdage at bokstaver er unike innenfor de tre første bokstavene. Noen ord, for eksempel nr. 1889: stygg, er unike innenfor bare en bokstav.

Hva vil skje hvis du trenger å gjenopprette en Crypto Wallet?

Når du oppretter en ny lommebok, velger du alternativet for gjenoppretting – mest lommebøker har denne funksjonen.

Det vil be deg om å legge inn gjenopprettingsfrasen.

Når du skriver inn det første ordet, bokstav for bokstav, vil du oppdage at lommeboken begynner å fylle ut resten av ordet automatisk for deg. For eksempel, hvis ditt første ord er “type”, vil du legge inn et “t” og et “y”. På dette tidspunktet vil lommeboken sannsynligvis vise deg “type” og “typisk” og la deg velge en.

Du trenger ikke fortsette å velge bokstaver. Lommeboken prøver å gjøre utvinningen lettere for deg.

La oss ta “stygg” som et eksempel igjen. Så snart du skriver inn bokstaven “u”, vil det sannsynligvis tvinge deg til å velge “stygg” siden det er det eneste ordet som begynner med et “u” i BIP39-listen..

På grunn av denne funksjonen i BIP39 er det unødvendig å sikkerhetskopiere mer enn de fire første bokstavene.

Hvorfor ikke ta sikkerhetskopi av de gjenværende brevene uansett?

Det er fire grunner til at vi ikke tar sikkerhetskopi av de resterende ordene.

Koste

Sikkerhetskopiering av flere bokstaver enn nødvendig betyr at vi trenger å gi flere fliser. Vi må også gjøre Billfodl større.

Å gjøre dette vil kreve mer arbeidskraft og mer råvarer. Og de økte materialene ville gjøre det tyngre og koste mer å sende. Ved ikke å legge til unødvendig arbeidskraft og vekt sparer vi deg penger.

Stabilitet

Små ting som Billfodl har en tendens til å holde seg bedre i ekstreme elementer, for eksempel varme. Vi vil at Billfodl beskytter gjenopprettingsfrasen din under så mange av disse forholdene som mulig. Jo mindre vi kan gjøre det jo bedre.

Enkel installasjon

Flere fliser betyr en lengre oppsettprosess. Sannheten er at det ikke er morsomt å sette opp en sikkerhetskopi. Det er kjedelig, uansett hvordan du skjærer det. Vi foretrekker ikke å få deg til å bruke mer tid på det enn nødvendig. Spesielt når det ikke er noe større utbytte av det.

Reproduserbarhet

Det er en liten mulighet for at sikkerhetskopiering av flere bokstaver enn du trenger faktisk er dårlig for sikkerhetskopien. Vi har prøvd å konstruere Billfodl slik at låsen ikke åpner utilsiktet. Vi kan ikke alltid forutsi dette.

For eksempel, hvis Billfodl er i en husbrann og en tung bjelke skulle falle på den, kan låsen bryte. Når du skal hente den, er det en sjanse for at låsen løsner, og flisene faller ut.

Hvis dette skjer, kan du bli tvunget til å samle flisene og forsøke å tøffe uttrykket ved hjelp av en datamaskin. I dette tilfellet vil du ha så lite ‘støy’ i signalet som mulig.

Å ha ekstra bokstaver i flishuggen din vil bare gjøre denne prosessen vanskeligere. Det er fordi det legger til det totale antallet forskjellige kombinasjoner mulig.

Konklusjon

Hvis du har andre spørsmål om hvorfor du bare trenger fire bokstaver til en Billfodl eller er nysgjerrig på noe annet, kan du sende oss en e-post til [email protected]. Vi hjelper gjerne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me